Σελίδα 7 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 780

Θέμα: moto XRV750 VS LC8-GS-VARA.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    υ.γ.4 εκτος απο τρακτερ εχεις και μηχανη...?αν ναι τι ακριβως? θα ηθελα την μηχανολογικη σου αποψη
    ΥΓ.: Απλά το έβαλα. Δεν γνωρίζω από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι δικό μου το εργαλείο του αβαταρ.
    Έχω ΕΝΑ βεσπάκι 50ς και ΕΝΑ ποδήλατο.
    Και δεν έχω ούτε μηχανολογική άποψη.

Εγώ λογιστής είμαι.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Απλα το εβαλες, απλα το σκεφτηκα:smilea:
    ποδηλατο εε...? ενδιαφερον (τα σκουτερ δεν τα παω )
    αστικες μετακινησεις ή μηπως κανουμε και κανα χωματακι κανα downhill κτλ?
    τελικα ο Θεος ηταν λογιστης?
    Τελικα μηπως οι αφρικα ειναι μηχανες για φλωρους που δεν διαθετουν ακομα τα φραγκα για να παρουν BMW...??
    θυμαμαι ακομα τα αρνητικα σχολια πολλων αφρικων της εποχης με την παρουσιαση της τελευταιας αφρικα...βαρυτερο, πιο αδυναμο, ακομα λιγοτερο νευρο απο το προηγουμενο, μηχανολογικα και σχεδιαστικα στασιμο κ.α.
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Γειά σας παιδάκια!Δε ξέρω τι λέτε εσείς,δε ξέρω αν τελικά το AFRICA είναι για φλώρους ή για μάγκες,εγώ αυτό που ξέρω,είναι οτι εκτός απο το AFRICA και το KTM 950&990 ADVENTURE,δε θεωρώ κανένα άλλο άξιο για αυτό που πραγματικά δηλώνει η κατηγορία τους.Και δεν ενοώ on-off,αλλα adventure-sports!

Αν και ειναι αντιεολογικο σε αυτο το section ... θα συμφωνησω μαζι σου αλλα θα συμπληρωσω ενα ακομα μηχανακι που δεν το εχω οδηγησει αλλα οι γνωμες λενε οτι ανετα μπαινει στην κατηγορια και ειναι το BMW F800 GS
    κατα τα αλλα lc8 rules και τα μυαλα στα καγκελα....

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    ?
    τελικα ο Θεος ηταν λογιστης?
    oikonomologos

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο κάθε ένας κρίνει ανάλογα με της εμπειρίες του

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Αντίγραφο από img_1027.jpg 
Προβολές:	233 
Μέγεθος:	29,2 KB 
ID:	159302

Αν και ειναι αντιεολογικο σε αυτο το section ... θα συμφωνησω μαζι σου αλλα θα συμπληρωσω ενα ακομα μηχανακι που δεν το εχω οδηγησει αλλα οι γνωμες λενε οτι ανετα μπαινει στην κατηγορια και ειναι το BMW F800 GS
    κατα τα αλλα lc8 rules και τα μυαλα στα καγκελα....
    Απ'ότι ακούω και διαβάζω,συμφωνώ.Απλά συνηθίζω,όταν δεν έχω προσωπική εμπειρία,να μή σχολιάζω!

λοιπον,,,,,

πρεπει να αναρωτηθουμε τι ειναι το απολυτο on off?

δεν γίνεται πριν 20 χρόνια με ενα αφρικα να κάνανε τον γύρο του κόσμου .....και οχι μονο με αφρικα αλλα και με αλλα......

και τωρα το κανουν με ενα συνεργειο απο καμερες και ενα βαν με ανταλακτικα....

αρα κατι παει στραβα.......δλδ γαματο το ktm 990 πολλα αλλογα αλλα ιλικρινα πηστευει κανεις πως χρειάζεται τετοια δυναμη και μια τετοια κατανάλωση στο χώμα??

μιλαμε για on off μην μπερδευουμε της γκαυλες μας με αλλα μηχανακια!

το 800 gs ειναι πολυ ομορφο και γαματο ....αν ειναι και δυνατο και χωρις ζιμιες ........κατι γηνεται!

επισης σε ενα αφρικα μπορουσες να φτιαξεις 5 πράγματα μονος σου ......στα άλλα πρέπει να παμε και σε άλλες πόλις για να τα φτιάξουμε!

για μενα ενα καλο on off

δεν πρεπει να εχει

τρελη κατανάλωση .....
    να μην χρειαζεται μαστορα με το παραμικρό
    να εχει 70-80 αλογα
    να ειναι στα 180-200 αδειο...
    να μπορείς να ακουμπήσεις το χερι σου σε καποια πραγματα.....

ενα που μου αρέσει πολυ ειναι το tenere αλλα η μηχανή του ειναι..........πολυ μικρή!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Ρε συ Λαρισαιε
    πριν 20 χρονια το Αφρικα ηταν στην κορυφη της κατηγοριας και σιγουρα ηταν οτι ποιο υπερβολικο εμφανιζονταν μεχρι εκεινη την στιγμη... ηταν το δυνατοτερο, το μεγαλυτερο σε κυβισμο και σιγουρα το βαρυτερο...μεχρι εκεινη την στιγμη. Ολοι εκαναν ονφαδικο τουρισμο με κατι XL, XLR, XR, ΧΤ κτλ των 500-600 κυβικων και των 30-45 ιππων περιπου...
    Τωρα στην κορυφη της κατηγοριας ειναι αλλα μηχανακια (λεγε με 990 lc8) με περισσοτερα κυβικα, περισοτερα αλογα, καλυτερα φρενα και αναρτησεις, με ψεκασμο για οικονομια στην καταναλωση με τα ιδια ή και λιγο λιγοτερα κιλα(ποσο ζυγιζει ενα αφρικα με τα λαδοξυδα?)...αυτα ολα με μια λεξη λεγονται ΕΞΕΛΙΞΗ... και δεν μπορουμε να κανουμε κατι για να το αποφυγουμε αυτο
    Τα περι ζημιων θα πω μονο οτι τα ακουω βερεσε... ειχα 6+ χρονια το adv 640 και δεν εκανε κιχ δικαβαλο φορτωμενο ουτε στην Κρητη, ουτε στην Πελοπονησο, ουτε στην Ικαρια, ουτε στην Μακεδονια, ουτε στο Παναιτωλικο, ουτε στην Ευβοια, ουτε στην Ευρητανια, ουτε στα Αγραφα, ουτε στο Περτουλι ΠΟΥΘΕΝΑ...και δεν κουβαλαγα μαζι μου ουτε ανορθωτες ουτε τρομπες βενζινης...
    Αν μπορουσα και εγω να προτεινω το ιδανικο ον-οφ σιγουρα θα ηταν ενα μηχανακι με 80 αλογα 180 κιλα το πολυ, με στιβαρο πλαισιο, σοβαρες αναρτησεις ρυθμιζομενες και αξιοπιστα φρενα...αυτα γιατι δεν τα αναφερει ποτε κανεις...? μην ξεχνατε οτι εχει και ον το μηχανακι και εκει θα κινειται κυριως θελουμε δεν θελουμε... αλλιως παμε και περνουμε ενα εντουρακι να κανουμε γουστα στο χωμα χωρις ανχος και πολλα εξοδα(καλα γουστα λαρισαιε... )
    Anyway ο οδηγος κανει το μηχανακι τις περισσοτερες φορες και εγω το μονο που ευχομαι ειναι να καταφερω να ευχαριστηθω το θηριο στο χωμα οπως φχαριστηθικα και το μικρο αδερφακι του...
    καλες βολτες μαγκες
    υ.γ.1 " δεν γίνεται πριν 20 χρόνια με ενα αφρικα να κάνανε τον γύρο του κόσμου .....και οχι μονο με αφρικα αλλα και με αλλα......
    και τωρα το κανουν με ενα συνεργειο απο καμερες και ενα βαν με ανταλακτικα...."
    Σημεια των καιρων αδερφε, ασχετα με τις μηχανες και με εμας, που ακομα παλευουμε να οργωσουμε την Ελλαδα...αλλωστε και αφρικα να επαιρναν τωρα, οι καμερες και τα βαν με τους ανορθωτες δεν θα ελειπαν ...
    υ.γ.2 το bmw ειναι κουκλα , φαινεται να παταει καλα χωμα και ασφαλτο, το εψαξα πολυ αλλα διαπιστωσα οτι ειναι υπερτιμημενο και η εταιρια πινει αιμα καταναλωτων με μπουρι σομπας...οταν πηγα στην αντιπροσωπεια μου θυμισε την διαφημιση με το κουτι που ειχε εξτρα τις πορτες, τιμονι και δωρο το τασακι...

.
    υ.γ.2 το bmw ειναι κουκλα , φαινεται να παταει καλα χωμα και ασφαλτο, το εψαξα πολυ αλλα διαπιστωσα οτι ειναι υπερτιμημενο και η εταιρια πινει αιμα καταναλωτων με μπουρι σομπας...οταν πηγα στην αντιπροσωπεια μου θυμισε την διαφημιση με το κουτι που ειχε εξτρα τις πορτες, τιμονι και δωρο το τασακι...
    μια απο τα ιδια......

και πριν παω ημουνα 100% πως βρηκα το απολυτο......αλλα σκατα.....!

τωρα θελω να δω εαν το tenere κανει κατι πιο δυνατο,,,,,γιατι ετσι οπως ειναι μου αρεσει .....κατσικακι ειναι!!!

παντως εναν ανορθωτη στο αφρικα 8α επερνα μαζι μου και θα τον αλλαζα και μονος μου ......
    αυτο θελω να πω.........σηγουρα ολα βγαζουν προβληματα αλλα το θεμα ειναι να μπορεις να ακουμπησεις το χερι σου.......

εσυ μπορεί να είχες άγιο με το κτμ σου αλλα σίγουρα ειναι οτι το προσεχες πολύ......ειναι ενα μηχανάκι που πρεπει να εισαι απο πάνω με τα service του κτλ.....αλλιώς δεν το συζητάμε...!
    ασε οτι μηλαμε και παν εξοδο για να το πηγαίνεις για τα κωλομικροservice του......

Φιλε Λαρισαιε
    τα service γινονταν ευλαβικα και παντα στην ωρα τους...το μηχανακι ειχε πολυ φροντιδα αλλα ηταν και ολη μερα, καθε μερα στον δρομο μιας και ηταν το μοναδικο μεταφορικο μου μεσο...(ακομα μονο μηχανη εχω ), ετσι δεν ημουν συνεχεια απο πανω του αλλα συνεχεια πανω του... αν αυτο σημαινει οτι ειχα αγιο τοτε οκ.
    Η αληθεια ειναι οτι το τελευταιο καλοκαιρι στις Σποραδες εμεινε απο καρβουνακια μιζας...αλλα ειχα μανιβελα... βεβαια να πω εδω οτι στην αρχη μου την εβαζε μπροστα ενας φιλος με αφρικα γιατι εγω μεχρι να τα καταφερω νυχτωνε... βλεπεις δεν ειχα ποτε μανιβελατο αλλα τελικα το εμαθα και αυτο:wacko:
    Το τενερε ωραιοτατο, κατσικι... βαρυ ομως(200kg για 660...??!!! )και δεν ξερω τι παιζει με τον ψεκασμο του... εχω γνωστο που ειχε το απλο το χτ660 και εχω ακουσει τα χειροτερα...τελικα πηρε transalp700...
    Το bmw αν δεν ηταν ακριβο ισως να ηταν η χρυση τομη αλλα 10000 εουρο και να μην εχει ουτε χουφτες, ουτε σχαρα, ουτε ποδια, ουτε abs, και να πληρωνεις νταβατζιλικι υπολογιστες ταξιδιου και συναγερμους και κατι αλλα αχρηστα αλλιως σε 6 μηνες παραδοση :hypnotize Το χαντακωσανε το μηχανακι οι γερμανοι απο μονοι τους...κριμα.
    Τελος σχετικα με το κοστος συντηρησης της κτμ να πω οτι εδω στη Συρο εχει εξουσιοδωτημενο πλεον και ευτυχως δεν κοβει και κωλους... εχει μεγαλη σημασια επισης να μην ειναι αρπαγες στο συνεργειο που απευθηνεσαι...και να μπορεις να τους εμπιστευτεις...Τα πρωτα σερβις τα εκανα στην Αθηνα, χρεωνανε και αλλαζανε οτι θελανε χωρις να σε ρωτησουν π.χ. "σου εβαλα και τακακια..."γιατι ρε φιλε δεν με ενημερωνεις τουλαχιστον πρωτα?
    αυτια προς το παρον

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12

Το τενερε ωραιοτατο, κατσικι... βαρυ ομως(200kg για 660...??!!! )και δεν ξερω τι παιζει με τον ψεκασμο του... εχω γνωστο που ειχε το απλο το χτ660 και εχω ακουσει τα χειροτερα...τελικα πηρε transalp700...
    Είναι καινούργιος και σχεδιασμένος από την αρχή.Όπως και το πλαίσιο και το σύστημα ψύξης.Στους 9 μήνες που το έχω δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα , όπως στα XTR -XTX μέχρι το 04-05.
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Φιλε Λαρισαιε

πρεπει να πω πως τα κιλα του ειναι οκ,,,δεν το καταλαβαίνεις.....μεχρι και σουζα σηκώνει....

το εχω παρη και σε παραλια.....εκει να δεις....πολυ ανετο!!

anty εννοεις οτι ειναι καινουριος και ξανασχεδιασμενος ο ψεκασμος?
    Ειναι απο αλλη εταιρια ή απο την ιδια?
    Οταν ρωτησα τον φιλο για tps και ανακλησεις μου ειπε οτι το προβλημα του δεν λυθηκε και οτι ειχε να κανει με το βαρος του στροφαλου του κινητηρα του...ειναι συνφουρμιτης και πολλα απο οσα εμαθε τα εμαθε απο εδω μεσα για τα προβληματα του ΧΤ660
    Τεσπα εσυ το τενερε πως το βλεπεις στο δρομο και στο χωμα?
    Εμενα οταν το καβαλησα μου αρεσε πολυ αλλα σαν κατοχος 640 δεν θεωρησα οτι αξιζε η αλλαγη με το τενερε και πηγα στα πιο πολλα...τωρα να σου πω την αληθεια θα χρειαστω χρονο και κοπο για να οδηγησω πραγματικα το 990 στο χωμα... μετα την πρωτη μερα που το παλεψα λιγο ειχαν πιαστει οι πυχεις μου... παντως στο δρομο το εχω παλεψει αρκετα καλα...μιλαμε οτι στριβει το θηριο...
    Αν υπαρχει καποιος με bmw f800 gs ας πει εντυπωσεις...
    τα λεμε

ακόμα για τις μπουρούχες συζητάτε;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 7 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Transalp VS F650 (gs/funduro)
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2014, 11:05
  2. Ktm 990 Vs 1200 Gs?
    από electronics στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2009, 15:07
  3. MOTO 1996 vs MOTO 2008!!!!
    από castor στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2009, 23:52
  4. 1200 Gs Vs 1200 Gs Adventure
    από Spike στο forum BMW
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 11:55
  5. Africa Vs Bmw Gs Dakar
    από antonislol στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 13:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF