Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 117

Θέμα: Αγροτικά μπλόκα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    .... θα εντυπωσιάζονταν απο το γεγονός ότι οι πιτσιρικάδες θα θυσίαζαν τις διακοπες και την ξεκούραση που περιμένουν πως και πως, για να βγούν στους δρόμους και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους ... νομίζω ότι όλοι θ΄αρχίζανε να βλέπουν τις μαθητικες κινητοποιήσεις με άλλο ματι ...
    Λες ε;
    Ή μήπως θα πέφτανε καρπαζιές επειδή δε τους αφήνανε να δουλέψουν;Να δουλέψουν μάλιστα κάνοντας επάγγελμα που πρέπει να γίνει συγκεκριμένες χρονικές περιόδους(δεν υπάρχει καρποφορία όλο το χρόνο).
    Το ότι υπάρχει σκέψη ν'αναβληθεί ο ΑΣΕΠ αυτό το σαβατοκύριακο εξαιτίας των μπλόκων είναι καλό;

Ενω το καθομαστε να ψειριζουμε την μαιμου για να βρουμε ψεγαδια και σημεια κριτικης σε ενα θεμα που αφορα αμεσα το 1/10 των Ελληνων και συνολικα,εμμεσως πλην σαφως,ολοκληρη την κοινωνια μας,ειναι σοβαρο;Αν ειναι να τους κανουμε τα ναυλα για Αυστραλια,να τους ξεφορτωθουμε μια και καλη.Πιο φτηνα θα μας ερθει απο 1 δις ευρω που πληρωσαμε προστιμο στην ΕΕ για να φανε καποια λιγα κομματοσκυλα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή των κ.κ. μαχομένων υπέρ των αγροτικών κινητοποιήσεων, ότι οι κύριοι αγρότες που σήμερα είναι στο δρόμο ψήφισαν την κυβέρνηση της ΝΔ, πριν κάποια χρόνια την προηγούμενη του ΠΑΣΟΚ (πλην ελαχίστων που ψηφίζουν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ)... κι όσο ζω τους θυμάμαι να βγαίνουν κάθε τόσο στο δρόμο.... ούτε οι πουτάνες δεν βγαίνουν τόσο συχνά στο δρόμο.....

Και θα εξακολουθήσουν να ψηφίζουν τους ίδιους......
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Δεν αποτελει για εμενα λογο να εθελοτυφλουμε απεναντι στα υπαρκτα προβληματα τους,δεν ειναι η ψηφος κριτηριο κοινωνικης και επαγγελματικης απαξιωσης ενος τεραστιου κλαδου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Δεν αποτελει για εμενα λογο να εθελοτυφλουμε απεναντι στα υπαρκτα προβληματα τους,δεν ειναι η ψηφος κριτηριο κοινωνικης και επαγγελματικης απαξιωσης ενος τεραστιου κλαδου.
    Κάνεις πλάκα τώρα ή δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κάνεις πλάκα τώρα ή δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα!
    Υποστηριζεις δηλαδη πρακτικες συλλογικης ευθυνης των αγροτων επειδη ψηφιζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;Δεν ειπα οτι δεν ειναι <<συνενοχοι>> ή οτι δεν εχουν καμμια ευθυνη και αυτοι.Το ξερω οτι ειναι ενα αρκετα καλο επιχειρημα αλλα δεν ειναι κριτηριο απαξιωσης του κλαδου.

Δεν ειναι ομως σωστο να καθομαστε να συζηταμε για το 10% των Ελληνων σαν να μιλαμε για παρασιτα.Αλλο η κουβεντα για το ποιοι λογοι τους οδηγουν να ψηφιζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και αλλο να τους καταδικαζουμε συλλογικα επειδη το κανουν σε συντριπτικο ποσοστο...

Νέο μέλος
    Σωστα, η ψηφος δεν εχει καμια σχεση για τους αγροτες. Για τους εργατοπατερες, για τους προεδρους ενωσεων κλπ εχει...

Θα ηθελα να τονισω οτι οι αγροτες, -σε αντιθεση με αλλους επαγγελματιες- δεν εχουν ευκολη προσβαση σε πληροφοριες, δεν μιλανε αγγλικα, δεν ξερουν απο internet, δεν εχουν επαγγελματια δικαιωματα.

Στηριζονται κυρίως σε αυτα που ακουν απο τους προεδρους ενωσεων, πολιτευτες, βουλευτες, υπουργους κλπ Ψηφιζουν γιατι πιστευουν σε υποσχεσεις...

Ποιος λοιπον ειναι ο "κακος"? Ποιον πρεπει να κατηγορεί καποιος?
    Αυτον που πιστευει και ελπιζει ή αυτον που αθετει τις υποσχεσεις του?

...μπορεις παντως σιγουρα να κατηγορισεις τους αγροτες οτι ειναι ευπιστοι !

(μιλαω για τον τοπο μου και τα προιοντα που ξερω, δεν εχω ιδεα τι γινεται στη Θεσσαλια)

ΥΓ: η πραγματικοτητα στην κρητικη υπαιθρο τα τελευταια χρονια δεν εχει καθολου (μα καθόλου) πλακα

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Υποστηριζεις δηλαδη πρακτικες συλλογικης ευθυνης των αγροτων επειδη ψηφιζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;Δεν ειπα οτι δεν ειναι <<συνενοχοι>> ή οτι δεν εχουν καμμια ευθυνη και αυτοι.Το ξερω οτι ειναι ενα αρκετα καλο επιχειρημα αλλα δεν ειναι κριτηριο απαξιωσης του κλαδου.

Δεν ειναι ομως σωστο να καθομαστε να συζηταμε για το 10% των Ελληνων σαν να μιλαμε για παρασιτα.Αλλο η κουβεντα για το ποιοι λογοι τους οδηγουν να ψηφιζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και αλλο να τους καταδικαζουμε συλλογικα επειδη το κανουν σε συντριπτικο ποσοστο...

Whatever....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Whatever....
    Cheers mate

Με ολο τον σεβασμο,στους αγωνες .........
    Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή των κ.κ. μαχομένων υπέρ των αγροτικών κινητοποιήσεων, ότι οι κύριοι αγρότες που σήμερα είναι στο δρόμο ,μαμησαν κυριολεκτικα
    ανθρωπους ,οι οποιοι μετα απο χρονια δουλειας,πηραν μερος σε Εκθεση επιπλου,(μοστρα ροτα)
    πληρωνοντας χιλιαδες ευρω,ωστε να ερθουν απολη την Ελλαδα,επιχειρηματιες,να δουν καποια
    αντικειμενα,και ενδεχομενως να κανουν καποιες παραγγελιες.Η ολη εκθεση εληξε με τραγικα αποτελεσματα,για τους εκθετες.Επισης εμπορευματα για την λιανικη σε περιοδο Εκπτωσεων δεν ερχονταν,οποτε ενα μαγαζι αδειο...
    Τωρα ,με την σειρα μου σαν εκθετης,ο οποιος επαθε τεραστια οικονομικη ζημια(και ψυχολογικη) θα κλεισω τον δρομο που βρισκεται το μαγαζι μου,(θα τον θεωρησω τσιφλικι μου,οπως και οι κυριοι)που ολοι οι οδηγοι
    τον χρησιμοποιουν ωστε να πανε στην περιφερειακη λυκαββητου,με αιτημα να επιχορηγηθω και εγω,οπως οι αγροτες,που παρακαλανε να πεσει χαλαζι,ωστε να μην χρειαστει να πουλησουν.Αν ερθει και ο υπουργος εδω,θα τον ξεχεσω κιολας...
    Επισης,λογω οτι τα τσογλανακια,σπασαν το μαγαζι,ο κοσμος δεν μπηκε να ψωνισει,και επισης εκει δημιουργηθηκε θεμα,θα κλεισω και τον καθετο δρομο,(Αλεξανδρας)και χεστηκα για τους χιλιαδες οδηγους.Αιτημα?να ψωνισουν ολοι απο μενα...ΜΟΝΟ απο ΜΕΝΑ...

Σας ευχαριστω πολυ που το διαβασατε.
    Καλους αγωνες @@ Αγωνιστες
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αυτο θα πει κοινωνικη συνοχη.το ειδαμε αλλη μια φορα το παραμυθι.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Να τα βγαλουμε εξω,να τα μετρησουμε και να δουμε ποιος το εχει μεγαλυτερο.....

Το δικιο...

Banned Το avatar του/της WebD
    Σήμερα στο Ηράκλειο δεν υπήρχε σταγόνα βενζίνης!!!!!!
    Εκτός του ότι κλείστηκα αναγκαστικά στο σπίτι και δεν μπόρεσα να δουλέψω γιατί δεν είχα βενζίνη..... είναι σχεδόν βέβαιο ότι από δευτέρα η τιμή της θα αρχίσει πάλι να ανεβαίνει εξαιτίας της έλλειψης!!!

Μετά λοιπόν θα ξαναβγούν στο δρόμο να διαμαρτυρηθούν ότι δεν βγαίνουν γιατί ανέβηκαν τα λειτουργικά τους έξοδα εξαιτίας της τιμής της βενζίνης;;;;;;;;

Και οι οικοδόμοι πεινάνε... και οι εμπορουπάλληλοι και ένα σωρό άλλοι κλάδοι!!!! Να βγούμε λοιπόν όλοι να πιάσουμε από ένα δρόμο γιατί έτσι μας τη βάρεσε... και γιατί αυτή τη περίοδο δεν έχουμε και καμιά σοβαρή δουλειά να κάνουμε!!!!

Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ!!!! Βιάζουμε κατά συρροή και κατά εξακολούθηση την όποια έννοια "δημοκρατίας" γιατί έτσι μας βολεύει!!! Τη μια η μαθητές... την άλλη οι δάσκαλοι μετά οι φορτηγατζήδες μετά οι αγρότες και δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος.....

Τη δική τους λοβοτομή που δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και να ψηφίσουν ανάλογα πρέπει να τη πληρώνω καθημερινά εγώ;;;;;;;

Αν δεν μπορούν λοιπόν να λειτουργήσουν σαν νοήμονες άνθρωποι καλά να πάθουν και τα τα τραβάνε όλα αυτά!!! Εγώ προσωπικά βαρέθηκα να τους ακούω και να τους βλέπω τα τελευταία είκοσι χρόνια τουλάχιστον να κλαίγονται και να ξαναψηφίζουν τα λαμόγια!!!

Όσο αδιαφορούν για μένα (δηλαδή για τους υπόλοιπους κατοίκους αυτής της χώρας) θα αδιαφορώ κι εγώ για αυτούς.... κι ας καταλήξουμε να βλέπουμε μόνο αλλοδαπούς σε αυτές τις δουλείες....

Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Τη δική τους λοβοτομή που δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και να ψηφίσουν ανάλογα πρέπει να τη πληρώνω καθημερινά εγώ;;;;;;;

Εγώ προσωπικά βαρέθηκα να τους ακούω και να τους βλέπω τα τελευταία είκοσι χρόνια τουλάχιστον να κλαίγονται και να ξαναψηφίζουν τα λαμόγια!!!
    Aν, λέω αν, υπάρχει μια σωστή κουβέντα ειπομένη όοοολες αυτές τις ημέρες, τότε οι παραπάνω ρήσεις θα έπαιρναν εύσημο μνεία. Σε αυτά, αν προσθέσει κανείς την κουτοπονηριά του εύκολου πλουτισμού σε συνδιασμό με την αμάθεια, ευκολοπιστία και πολλές φορές απελπισία του κόσμου, τότε η εικόνα δεν απέχει πολύ από το τρέχον σενάριο.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγροτικα μπλοκα
    από illuminatios στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 06:31
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2005, 22:14
  3. Αλκοτεστ, ποινές και μπλόκα
    από darkCount στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2005, 13:42