δυστυχως για φυλακή δεν τον βλέπω, αλλα το κοριτσάκι (που ελπίζω να γινει καλα) μόλις εξασφάλισε το μέλλον της με ενα σταθερό εισόδημα.
δυστυχως για φυλακή δεν τον βλέπω, αλλα το κοριτσάκι (που ελπίζω να γινει καλα) μόλις εξασφάλισε το μέλλον της με ενα σταθερό εισόδημα.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Χαίρομαι που βρέθηκε ο δράστης, αλλά δεν εχω αυταπάτες για το ποια θα είναι η τιμωρία του απο το νόμο.
Εχω δικό μου παραδειγμα το 1998, ατύχημα με τραυματισμό 2 ατόμων και εγκατάλειψη.
Το αυτοκίνητο που προκάλεσε το ατύχημα ηταν κι αυτό ανασφάλιστο αλλά ως δια μαγείας εμφανίστηκε στην δικογραφία να εχαι ασφάλεια που ξεκινούσε 2 μέρες πριν το ατύχημα.
Το αυτοκίνητο και η δράστης βρεθηκαν αλλά η ποινή ηταν γελοία.
Της πήραν το δίπλωμα για 6 μήνες και εφαγε και 6 μηνες με αναστολή που της κόστισαν γύρω στος 300.00 δραχμές τότε, και αυτα μετα απο 4 χρόνια και 4 δικαστήρια....
Ας γίνει καλά το παιδάκι κι αυτός ας παει να γ^^^%εί.
Τελικά οι ανασφάλιστοι την κοπανάνε.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΛΑΙΓΑΝΕ!
![]()
![]()
![]()
Μακαρι το κοριτσακι να γινει καλα και οπως ειπε και ο Σαπιλας...
Λιγες περιπτωσεις ξερουμε?
Στη Κρητη κιολας το συμβαν...τυχερο το μαλακισμενο!
![]()
![]()
![]()
Πολύ τυχερό το @ρχιδ@κι, πρέπει να είμαστονε καμιά 100αριά αθρώποι που τονε ψάχναμε!
Κρίμας που τονε βρήκε η αστυνομία πρώτη!
Ας είναι, καλά να γενεί το κοπελάκι και ούλα τα άλλα θα τα βρούμε!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Δηλώνει ότι είναι ο μόνος που οδηγάει αυτό το όχημα κι ότι δεν ήταν αυτός που χτύπησε το κοριτσάκι, ο συνάδελφος μου είπε ότι τις μέρες που τον έψαχναν προσπάθησε μάλιστα να παραπλανήσει τις αρχές με ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που πήραν από έναν φίλο του και που έλεγε πως το αυτοκίνητο που χτύπησε το κοριτσάκι δεν ήταν Alfa Romeo, διασταυρώθηκε όμως μέχρι και η φιλία του 23χρονου που οδηγούσε αυτοκίνητο με τον πιτσιρικά που έκανε το ανώνυμο τηλεφώνημα οπότε..
Ας γίνει το κοριτσάκι καλά κι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους σιγά σιγά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ας γίνει το κοριτσάκι καλά κι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους σιγά σιγά.
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Θα λάβουν την ίδια καλομεταχείριση στη φυλακή...Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Ε, δεν είναι ίδια η περίπτωση του κατ'εξακολούθηση παιδεραστή και δολοφόνου με κάποιον που την κακιά στιγμή σκέφτηκε άνανδρα και πήγε κρύφτηκε.![]()
![]()
![]()
![]()
:a13:
![]()
![]()
η δικαιοσυνη δεν ειναι τυφλη...
απλα θα ερθει ειτε σε αυτην την ζωη ειτε στην αλλη..
και επειδη θα αρχισει παλι η κουβεντα περι αλλης ζωης κτλ...ΑΠΛΑ τιποτα δεν φευγει χρεωστουμενο..
η δραση φερνει αντιδραση.τζαμπα μπορει να ηρθαμε στον κοσμο αλλα ..σε καποιον ή κατι χρωσταμε...
ο Δουρης βιαζονταν με μπετοβεργες μεσα στην φυλακη,κατα δηλωση βαρυποινιτη συγκρατουμενου του.δεν αντεξε και αυτοκτονησε ή καλυτερα τον αυτοκτονησαν..
η δικαιοσυνη η συμπαντικη που λεω εγω ηρθε...
ετσι και εδω.. ο τυπος θα δουμε απο που θα την βρει την δικαιοσυνη..
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
Ρε, έχετε αναφερθεί στον Δουρή αρκετές φορές. Ψάξτε λίγο στο νετ να δείτε ποιός τελικά βίαζε. Αφού τόν έφαγαν στην φυλακή μετά από λίγο μαζέψανε την γυναίκα του και τον γκόμενό της για τις ίδιες κατηγορίες.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Κάποιο νεότερο από το κοριτσάκι?:smilea:
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Μόλις πριν λίγο έμαθα το ευχάριστο αφού η οικογένεια της μικρής βρίσκεται στο Ηράκλειο οπότε η πληροφόρηση γίνεται αυτομάτως πιο περιορισμένη.. πάει ήδη καλύτερα λοιπόν, έχει ανοίξει τα ματάκια της κι όλοι είναι πιο αισιόδοξοι πια. Για ότι νεότερο εδώ θα είμαι εγώΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Κάποιο νεότερο από το κοριτσάκι?:smilea:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μόλις πριν λίγο έμαθα το ευχάριστο αφού η οικογένεια της μικρής βρίσκεται στο Ηράκλειο οπότε η πληροφόρηση γίνεται αυτομάτως πιο περιορισμένη.. πάει ήδη καλύτερα λοιπόν, έχει ανοίξει τα ματάκια του κι όλοι είναι πιο αισιόδοξοι πια. Για ότι νεότερο εδώ θα είμαι εγώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Kι ότι που ετοιμαζόμουνα να γράψω τα νεότερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
κανά νέο ;;;
Το κοριτσάκι πάει αρκετά καλύτερα, υποστηρίζεται ακόμα από μηχανήματα βέβαια όμως η ζυγαριά με τις ελπίδες βαραίνει συνεχώς ! Απ'ότι έμαθα πονάει στο δεξί του πόδι και δεν μπορεί ακόμα να το κουνήσει με άνεση και κάτι που θα ακουστεί τραγικό όμως ήταν αναγκαίο, έχει αφαιρεθεί κομμάτι απ'το κεφαλάκι του και θα τοποθετηθεί ξανά μόλις ξεπριστεί ο εγκέφαλος (έτσι ακριβώς μου το είπαν) παρόλα αυτά μιλάει κανονικά, αντιλαμβάνεται, γνωρίζει τους ανθρώπους του κι απ'ότι έμαθα τους παρηγορεί κιόλας μόλις πέσει στην αντίληψή του ότι υπάρχει στεναχώρια στο δωμάτιο ! Δάκρυσα όταν το άκουσα..
Έχουμε και update στην κατάθεση του μάρτυρα... το αυτοκίνητο που χτύπησε το κοριτσάκι ΔΕΝ συνέχισε την πορεία του χωρίς ο οδηγός να έχει αντιληφθεί το χτύπημα στο κοριτσάκι.. σταμάτησε και έκανε και όπισθεν πριν συνεχίσει το δρόμο του...![]()
Δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες..