Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 118

Θέμα: Ομαδικη αγορά Leovince Carbon για VFR, mod. 2004 και μετα!

Λοιπον, συμφορουμίτες, η τιμη που καταφερα να παρω απο Zimo ειναι 555,00 ευρω για καθε ζευγαρι Carbon. Η τιμη για τα μεταφορικα ειναι 280 ευρω. Αρα 555,00χ13=7215,00+280,00=7495,00 ευρω. Τελικη τιμη ανα ζευγαρι, ειναι στα 576,00 ευρω, μαζι με τα μεταφορικα! Θα προσπαθησω να την ριξω λιγο ακομη, αλλα δεν νομιζω, μιας και η εκπτωση στα 595,00 που αναγραφεται στο site του Zimo, ειναι ηδη στα 28% κατω της αρχικης. Αυτα. Ακουω γνωμες

papoy Το avatar του/της Viking
    Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή για τις carbon εξατμίσεις..Δυστυχώς,ελλείψει υπομονής στράφηκα αλλού μαζί με τον macrozan.Το θέμα για τις αλουμινίου ουσιαστικά τελειώνει μιας και η παραγγελία έχει προχωρήσει.

Παρακαλείστε λοιπόν για να είμαστε τακτοποιημένοι και να διευκολύνουμε τον Χρήστο που μπήκε στον κόπο να οργανώσει κάτι σοβαρά,υπεύθυνα και σε μία πολύ καλή τιμή να ποστάρετε ΜΟΝΟ οι κάτοχοι VFR800 vtec και ΜΟΝΟ για Leo Vince Carbon.Η τιμή είναι αυτή που αναφέρει ο Χρήστος και συμμετοχές δηλώνονται στη λίστα που ξεκινάει (ξανά) μ'αυτόν.Καλή αγορά λοιπόν!!

1. CHRISPANT
    2. ...

Μόλις επικοινωνησα, τηλεφωνικως με την Daniela απο το Zimo, προσπαθωντας να ριξω λιγο ακομη την τιμη. Αυτο που μαλλον θα γινει ειναι να γινει μια εκπτωση στο "shipping", δηλ. στα έξοδα μεταφοράς. Οποτε περιμενουμε μεχρι αυριο, την τελευται προσφορα! Απο κει και περα, "βλεποντας και κανοντας"!

Πέφτουλας
    για εμας τπτ?

Παλαιό μέλος
    Αρχική πόσο είχαν δηλαδή? Στο πρώτο πστ αναφερόταν 596 οπότε εκεί υπολόγιζα έκπτωση καλή αλλά τελικά η τιμή είναι αρκετά πάνω. Anyway εμένα μην με μετράτε για τις εξατμίσεις αλλά είμαι μέσα για αγορά μανηταρών, power commander και φίλτρου εάν σκέφτεστε τέτοια αγορά

Επίσης το 28% από που βγήκε άμα η αρχική είναι 595 αφού 595-28% μας κάνει 428,4. Μήπως κάπου έγινε κάποιο λάθος?
    Raised from the Dead

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazaros32
    Αρχική πόσο είχαν δηλαδή? Στο πρώτο πστ αναφερόταν 596 οπότε εκεί υπολόγιζα έκπτωση καλή αλλά τελικά η τιμή είναι αρκετά πάνω. Anyway εμένα μην με μετράτε για τις εξατμίσεις αλλά είμαι μέσα για αγορά μανηταρών, power commander και φίλτρου εάν σκέφτεστε τέτοια αγορά

Επίσης το 28% από που βγήκε άμα η αρχική είναι 595 αφού 595-28% μας κάνει 428,4. Μήπως κάπου έγινε κάποιο λάθος?
    Η αρχική είναι 829 ? χωρίς μεταφορικά
    Από Ελλάδα μη το ψάχνεις καθόλου...

ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της trifonas
    εστειλα μερικα mail και μου απαντησανε 465 απο αμερικη.465
    θα ξανα επικοινωνισω μαζι τους. υπαρχει ενδιαφερον? να μην κανω τσαμπα κοπο.
    περιμενω απαντησεις.
    VFR

Αρχικά δημιουργήθηκε από trifonas
    περιμενω απαντησεις.
    Μιλας για καρμπον η αλουμινιο?Ειναι μαζι με μεταφορικα?
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

ναι για carbon του ειπα.τα μεταφορικα δεν ειναι μεσα.
    καντε λιγο υπομονη και θα μαθω λεπτομερειες.
    VFR

Λοιπον, για να μην υπαρχουν παρερμηνειες και παρεξηγησεις! Η αρχικη τιμη των εξατμισεων, ανα ζευγαρι, ειναι στα 829 ευρω. Η καταρχην έκπτωση που κανει το Zimo ανερχεται στο 28%, οποτε η τιμη φτανει στα 596 ευρω. Αυτη ειναι και η τιμη που μπορει να αγορασει ο καθενας μεμονωμενα! Η επιπλεον έκπτωση που μας εγινε, κατεβαζει την τιμη στα 555 ευρω ανα ζευγαρι συν 280 ευρω μεταφορικα για ολη την ομαδικη παραγγελια. Αυτο που περιμενω σημερα, απο το Zimo, ειναι μια μειωση των μεταφορικών! Μολις παρω την τελικη τιμη, θα επανελθω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από trifonas
    περιμενω απαντησεις.
    Εχετε υπ' οψιν σας, οτι τα μεταφορικα απο Αμερικη ειναι πολυ υψηλά, ειδικα για ομαδικη παραγγελία. Επίσης υπάρχει απόλυτη εμπιστοσυνη με το Zimo. Βεβαιως, δεν χανουμε τιποτε να ζητησουμε πληροφορίες! Φυσικα και υπαρχει ενδιαφερον. Παντως, θα ηθελα να εκφρασω την προσωπικη μου άποψη και να πω, οτι ενα ζευγαρι τελικων Carbon αναγνωρισμενης φιρμας παγκοσμιως, στα 570 ευρω, ειναι πολυ καλη τιμη! Εχοντας υπ' οψιν, οτι στην Ελλαδα πλησιαζουν το "χιλιαρικο". Αυτα.....

Hello,

our last offer is 535,00 EUR / exhaust

+ shipping 280,00 EUR

Cash in advance only by bank transfer !!

Αυτο το Mail μου ηρθε μόλις τωρα! Μαζι με τα μεταφορικα λοιπον, η τιμη θα φτασει γυρω στα 550,00-560,00 ευρω, αναλογα με τον τελικο αριθμο των κομματιων! Ακουω λοιπον τη γνωμη σας και παρακαλω οποιος ενδιαφερεται σοβαρα, ας το ποσταρει! Μην το τραβαμε και πολυ το θεμα! Ευχαριστω![B]Hello, our last offer is 535,00 EUR / exhaust + shipping 280,00 EUR Cash in advance only by bank transfer !

Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISPANT
    Εχετε υπ' οψιν σας, οτι τα μεταφορικα απο Αμερικη ειναι πολυ υψηλά, ειδικα για ομαδικη παραγγελία. Επίσης υπάρχει απόλυτη εμπιστοσυνη με το Zimo. Βεβαιως, δεν χανουμε τιποτε να ζητησουμε πληροφορίες! Φυσικα και υπαρχει ενδιαφερον. Παντως, θα ηθελα να εκφρασω την προσωπικη μου άποψη και να πω, οτι ενα ζευγαρι τελικων Carbon αναγνωρισμενης φιρμας παγκοσμιως, στα 570 ευρω, ειναι πολυ καλη τιμη! Εχοντας υπ' οψιν, οτι στην Ελλαδα πλησιαζουν το "χιλιαρικο". Αυτα.....
    Και από Αμερική θα έχετε λογικά ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό για το τελωνείο σαν "καπέλο" στην τελική τιμή.

Η τιμή που πέτυχες Χρήστο είναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α, όσοι δεν έχετε στραφεί αλλού καλό είναι να κάνετε την κίνησή σας με τον Χρήστο!!!Μιλάμε για παραπάνω από 300? με 350? κέρδος σε σχέση με τις τιμές "Ελλάδας"!!

δεν διαφωνω οτι ειναι καλη η τιμη.απλα αν μπορουμε να πετυχουμε μια καλυτερη τιμη θα μα χαλουσε?δεν νομιζω. ας κανουμε μια προσπαθεια δεν βιαζομαστε..
    κοιταμε το συμφερον μας παντα και εννοειται οτι θελω και τη διαφυλξη της αγορας μου.
    να μην βιαζομαστε....
    υπομονη.
    VFR

Νέο μέλος
    Γεια σας παιδιά,

Μίλησα στον κουμπάρο μου που έχει την Tires4All και μου είπε ότι μπορεί να σας τις δώσει 550? για 5 κομμάτια.

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει.

Χαιρετισμούς

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF