Καλά να περάσετε...
(πολύ κρύο κάνει και το ενδεχόμενο βροχής-χιονιού κλπ...)
Καλά να περάσετε...
(πολύ κρύο κάνει και το ενδεχόμενο βροχής-χιονιού κλπ...)
Παιδιά χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα! Ήταν η πρώτη μου φορά σε οργανωμένη εκδρομή και ελπίζω όχι η τελευταία. Επισυνάπτω κάποις φωτογραφίες έτσι να υπάρχουν. By the way, μπορεί να είμαι από τους πιο άθλιους φωτογράφους αλλά σας τις έβγαλα ολονών να αστράφτουν! Γι'αυτό την επόμενη φορά μην μπείτε καν στον κόπο να τις πλύνετε
![]()
σπιτι και εγω!μολις φυγατε απο παχη ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙτελεια!φωτο σε λιγο
ευγε σε οσους αψηφησαν τον ΚΑΥΣΩΝΑ και ηρθαν!![]()
(οι αλλοι ειναι ακομα καπου...και τρωνε μιλησα στο τηλ)
συνολο: 26 μηχανολατρες
υσ:ναι για χαλκιδα πηγαιναμε αλλα επειδη ειχε πολυ ηλιο και ζεστη και δεν την παλεψαμε πηγαμε παχη :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Τους μέτρησες ρε θηρίο?
Όντως όταν φύγαμε έβγαλε ήλιο... φάγαμε ένα πολύ μικρό ψιλόβροχο στην πορεία αλλά τπτ σπουδαίο. Η διαδρομή Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η.
Κάπου στον δρόμο, αντίθετα με μας, συναντήσαμε άλλη μια 20αριά μηχανολάτρες να πηγαίνουν βολτούλα. Τελικά η μέρα έφερε έμπνευση σε πολλούς!
Καλές βόλτες σε όλους και σε όσους είναι ακόμη εκεί έξω καλή επιστροφή
μολις γυρισα σωος, αβλαβης...και πολυ πολυ κωλοφαρδος!!!
ερχομενος στην καβαλας εκανα ενα ψιλο ανοιγματακι απο το ενα φαναρι στο αλλο κανοντας και μια σουζιτσα!!
σκαω που λετε στο φαναρι και πεταγονται μπροστα μου 2 ζηταδες και μου κλεινουν τον δρομο!
σβησε την μηχανη τωρα, κατεβα με αργες κινησεις και τετοια...
την γ@μισ@με λεω...ουτε πινακιδα, εξατμιση με ηχο στο Θεο, επικινδυνη οδηγηση κ τα συναφη!!!
ενα 500αρικο το ειχα με το καλημερα δλδ..
Δοξα το Θεο επεσα σε καλα παιδια και αφου εριξα το καθιερωμενο κλαμα λεγοντας τις γνωστες δικαιολογιες(φοιτητης ειμαι ρε παιδια, φαρμακα παω στην φουκαριαρα την μανα μου και τετοια..) την γλητωσα τζαμπε!!!
ουτε του παπα λοιπον..
ενα μεγαλο ευχαριστω στον ζητα που δεν μου την φορεσε κανονικα!!!![]()
![]()
![]()
η βολτα τα εσπασε!!!
οσοι δεν ηρθατε και οσοι γυρισατε απο εθνικη χασατε...![]()
suzuki zz 50cc
pug jet force 50cc
pug 307 wrc 65cc
aprilia rs 125cc
gsxr k8 1000cc
ninja zx12r 06
ninja zx10r 09
αν και ειχαμε μια ατυχη στγμη.. ευτυχως μικρο το κακο.. η αλοιφη εκανε δουλεια.... σουπερ βολτα με πολυ στροφιλικη....
Αααα ρε Τεό και ήσουν και δικάβαλος!!!!
Καλά που δεν σταματήσαν κι εμένα γιατί η άδεια είναι ακόμη στο υπουργείο για τη μεταβίβαση και η ασφάλεια στα χέρια της ασφαλιστικής περιμένει να πληρωθεί!!!
Τέλος καλό, όλα καλά!