Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πάντως επειδή εμένα μου φαγανε ένα 954 αν τους έβλεπα, θα με δείχνανε στις ειδήσεις.
Απλά και κατανοητά....
Φίλε Sniper καταλαβαίνω ότι οποιοσδήποτε στην θέση σου θα ένιωθε έτσι και μακάρι να μην το νιώσει κανείς άλλος να σου κλέβουν την περιουσία σου και όχι μόνο αυτό,να σου κλέβουν το μεράκι σου,το μηχανάκι που κόπιασες να αποκτήσεις γιατί απλά το γούσταρες και σου φτιαχνε την διάθεση να το καβαλάς.Ούτε εγώ ξέρω πως θα αντιδρούσα ειλικρινά αλλά είμαι σίγουρος πως πέρα από το ανηλεές σκατόξυλο που θα τους έριχνα (αν δεν ήταν πολλοί) δεν νομίζω να τους σκότωνα εκτός και αν απειλούταν η ζωή μου.Δεν είναι κρίμα ρε φίλε να φας τα νιάτα σου στην φυλακή,να μαυρίσεις το ποινικό σου μητρώο,να καταστρέψεις την οικογένειά σου και το μέλλον σου για ένα μηχανάκι ή για ένα αυτοκίνητο ή...ή...ή ; Το να μπει κάποιος μέσα στο σπίτι σου και να απειλείται η ζωή της οικογένειάς σου το καταλαβαίνω,εκεί ναι,θα τον στείλω αδιάβαστο αλλά όχι για ένα οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο.Προτιμώ ελεύθερος και χωρίς μηχανάκι παρά φυλακισμένος και χωρίς μηχανάκι για καμμιά 15αριά χρόνια