Στο αρχικο σου ερωτημα....
βλεπω σε ανυσυχει ποσο αερα θα τρως....
Αυτο που κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να σε ανυσυχει ειναι η διαφορα στη λειτουργια μεταξυ 2κυλινδρου 650 με 4κυλινδρο 600.
ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ.
Κανε κανα test ride πρώτα.
![]()
Αυτο που κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να σε ανυσυχει ειναι η διαφορα στη λειτουργια μεταξυ 2κυλινδρου 650 με 4κυλινδρο 600.
ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ.
![]()
πάντως, για ταξιδάκια 300χλμ πέρα-δώθε, δικάβαλος κιόλας, θα παρέμενα με το στρομ!
γιατι θα απογοητευτω?Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ.
![]()
Το έχεις οδηγήσει το GSR ? ? ?Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
γιατι θα απογοητευτω?
Γνώμη μου είναι πως τα supersport και τα naked μηχανάκια είναι αυστηρά για ένα άτομο,η θέση του συναναβάτη είναι καθαρά για πρακτικούς λόγους για μικρές μετακινήσεις που δεν ξεπερνούν τα 40-50km.Από κει και πέρα είναι καθαρά θέμα της κοπέλας σου κατά πόσο κουβαλάει τρέλα για να έρχεται μαζί σου σε ταξίδια των 300+ kmΠάντως αν έρχεται μαζί σου με το Gsr σε τέτοια ταξίδια,παντρέψου την,είναι η ιδανική γυναίκα που όλοι ψάχνουμε
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Γνώμη μου είναι πως τα supersport και τα naked μηχανάκια είναι αυστηρά για ένα άτομο,η θέση του συναναβάτη είναι καθαρά για πρακτικούς λόγους για μικρές μετακινήσεις που δεν ξεπερνούν τα 40-50km.Από κει και πέρα είναι καθαρά θέμα της κοπέλας σου κατά πόσο κουβαλάει τρέλα για να έρχεται μαζί σου σε ταξίδια των 300+ kmΠάντως αν έρχεται μαζί σου με το Gsr σε τέτοια ταξίδια,παντρέψου την,είναι η ιδανική γυναίκα που όλοι ψάχνουμε
![]()
ΝΑΙ![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
xaaxaaxaxaxaxaxaxa αυτη ειναι τρελη και παλαβη με τα γημνα,,η ιδια με παροτρινει να παρουμε gsr,,εχει καθησει επανω στο gsr στην εκθεση,,ουτε που την πειραξε η θεση οδηγησηςΑρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
![]()
Ρε φιλαράκι, με το Βεστρώμ που πήγες και πήρες, θα σου πει τα πάντα για να πας να το πετάξεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
xaaxaaxaxaxaxaxaxa αυτη ειναι τρελη και παλαβη με τα γημνα,,η ιδια με παροτρινει να παρουμε gsr,,εχει καθησει επανω στο gsr στην εκθεση,,ουτε που την πειραξε η θεση οδηγησης
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε φιλαράκι, με το Βεστρώμ που πήγες και πήρες, θα σου πει τα πάντα για να πας να το πετάξεις....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε φιλαράκι, με το Βεστρώμ που πήγες και πήρες, θα σου πει τα πάντα για να πας να το πετάξεις....:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Rocking All the Way
ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ.
![]()
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
ακομα να βγει ακρη ?![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ενα gsr καταμαυρο,,περιμενει τον νεο του ιδιοκτητη
Καλοτάξιδο,αγρατσούνιστο και πάντα όρθια χιλιόμετρα... (αν και το πορτοκαλι μαύρο που έχω είναι πιο ωραίο από το δικό σουΑρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
ενα gsr καταμαυρο,,περιμενει τον νεο του ιδιοκτητη![]()
)
![]()
![]()
![]()
Rocking All the Way