Σελίδα 7 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 461

Θέμα: Αλλαγή Λωρίδας, spamm (Σε Είδα..)

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αυτά τα λέει ένας άνθρωπος που κατεβαίνει κάθε μέρα την Κηφισίας με 170+ και τη Σπύρου Λούη με 150+. Δεν κάνω τον άγιο, αλλά δεν μπορώ να απαιτώ να έχουν οι άλλοι το νου τους για να μην με χτυπήσουν.
    Οταν κινούμαστε με υψηλές ταχύτητες πρέπει να θεωρούμε ότι όλοι οι άλλοι είναι εναντίον μας και όχι λαγοί που ανοίγουν το δρόμο για να περάσουμε.
    ΟΡΘΟΤΑΤΟΝ!!!

Το εγραψε ενα παλικαρι παραπανω...

500 προταιρεοτητες να εχεις , οταν τρεχεις μεσα στην πολη ,απλα δινεις

περισσοτερες πιθανοτητες στον ευατο σου να χτυπησεις,εστω και αν εχεις δικιο,

εστω και αν ο ΚΟΚ ειναι με το μερος σου,
    εστω και αν οι κουτακιδες οφειλουν να βγαλουν φλασ

Ποσο διατεθημενος εισαι ,εσυ που οδηγας 2κυκλο να αφησεις την τυχη σου σε ξενα χερια ??/
    (χερια συνηθως απειρα λογω παιδειας,νοοτροπιας,λαδωματος ) ???

Αυτη η ερωτηση ειναι κρισιμη,ας δωσει απαντηση ο καθενας στον εαυτο του
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    κατα τη γνωμη μου, στο δρομο οι περισσοτεροι που οδηγανε μοτο, οδηγουν χειροτερα και πιο επικινδυνα απο τους αντιστοιχους που οδηγουν αυτοκινητο...
    Στη Ελλαδα οχι, σ αλλη χωρα ισως ...

Εκτος αν εννοεις τους "καλοκαιρινους"
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Στη Ελλαδα οχι, σ αλλη χωρα ισως ...

Εκτος αν εννοεις τους "καλοκαιρινους"

ποσοστιαια, σκεψου ποσες μοτο βλεπεις να κανουν παντιλικια, σουζες, σφηνες, να πηγαινουν αρκετα πιο γρηγορα απ'οσο πρεπει, και σε αναλογια ποσα αυτοκινητα βλεπεις...

και ουτε εγω δεν οδηγαω παντα οπως πρεπει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Αν δε μπορείς να εκτιμήσεις και αποκλείεται να μην έχεις καταλάβει (σαν οδηγός κουτιού και δεν αναφέρομαι σε 'σενα Πάνο) οτι μια μηχανή έχει πολύ μεγαλύτερες επιταχύνσεις και δη τελικές από το μέσο κουτί περίμενε να περάσει το ''φαναράκι που αχνοφαίνεται'' στον ορίζοντα και κάνε μετά αυτό που έχεις στο μυαλό σου.
    Το ότι αναφέρεις τους οδηγούς των ΙΧ κουτάκηδες αρκεί και μόνο αυτό, για κάποιον που δεν σε ξέρει, να αντιληφθεί την μεροληψία σου.
    Ακόμα και εγώ που οδηγώ γρήγορα μηχανή, όταν οδηγάω το ΙΧ ΔΕΝ μπορώ πάντα να προβλέψω τις κινήσεις των μοτοσυκλετών και ειδικά των ομοίων μου.
    Σε ένα παλαιότερο θέμα που αφορούσε τις προσπεράσεις στην Ε.Ο. η άποψή μου ήταν ότι δεν περιμένω το ΙΧ να κάνει στην άκρη. Δεν έχω την απαίτηση να κοιτάει συνέχεια τον καθρέφτη για να δει αν έρχομαι. Τον περνάω από δεξιά με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα, για να μικρύνω τον χρόνο έκθεσής μου στο πιθανό λάθος του. ΔΕΝ έχω την απαίτηση να κάνει υπολογισμούς φυσικής η κυρία Τούλα την ώρα που οδηγάει. Βλέπει κάποιον μακρυά, άρα θέλει ώρα για να φτάσει, σκέφτεται. Προλαβαίνω.
    Αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα.
    Οι απόψεις μας λοιπόν εδώ μέσα, για πληροφόρηση των νέων οδηγών κυρίως, δεν θα έπρεπε να εστιάζονται στο εάν έχουμε δίκιο την ώρα που κινούμαστε ανάμεσα από αυτοκίνητα ή πέρα της διπλής διαχωριστικής και εάν ο παππούς διέσχισε κάθετα το δρόμο για να πάει στο χωράφι του. Αν βρεθείς όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω στα θυμαράκια, χέστα.

Περισσότερο θα σταθώ στην ικανότητα του παιδιού που οδηγούσε, να φρενάρει και να αποφύγει το ΙΧ και το μοιραίο, παρά το εάν έκανε μ@λακία ο άλλος.
    Αυτό είναι το ζητούμενο. Η ικανότητα, είτε πρόβλεψης είτε αποφυγής του κακού. Τα άλλα είναι για να γράφουμε λαλακίες (με βάζω και εμένα μέσα)

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Καλό θα ήτανε ΌΣΟΙ απαντάνε, να έχουν διαβάσει ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ποστ του duende στο οποίο απάντησα και ξεκίνησε η διαμάχη ..........
    ΔΕΝ μιλάμε για το βίντεο με τα 240 χλμ ..........

ΑΝ το διαβάσετε με προσοχή ............. θα καταλάβετε πολλά πράγματα ..............

Και απλά θα πω στον duende ότι Ο ΠΡΩΤΟΣ που δεν σεβάστηκε τα 2 νήπια είναι ο ίδιος !!!
    Ο μοτοσυκλετιστής είναι εξοργισμένος και δικαιολογήται σε ένα βαθμό .......... έχει μόλις δει το Χάρο με το δρεπάνι ........... ενώ ο duende σαν γνήσιος αρσενικός έπρεπε να επαναλάβει την χειρονομία για να την εμπεδώσουν τα νήπια ........... άσχετο αν τα νήπια δεν καταλαβαίνουν τέτοιες χειρονομίες !!!

Όταν ο άλλος όμως κατέβηκε ............. ξαφνικά ............. θυμηθηκε τα νήπια ............ και ΩΩΩΩΩΩΩΩ πόσο γρήγορα γέμισε η μέχρι τότε άδεια παραλιακή ............ και μάλιστα σε σημείο να μποτιλιάρει και η κίνηση ...........

Και γυρίζοντας σπίτι θυμήθηκε τον θιγμένο του αντρισμό που δεν τον άφηνε να ησυχάσει και αφού γράφτηκε στο φόρουμ με τους κακούς και αλήτες μηχανόβιους .......... εκτοξεύει απειλές γύρω - γύρω για να παραστήσει .............. τι άραγε ;;;

@panos κατάλαβες τώρα ;;;
    Η ιστορία ΔΕΝ είναι έτσι που παρουσιάζεται και τα χλμ. δεν είναι 150 ............
    Εμπαθής είναι με τις μηχανές ο τύπος !!! Όχι θιγμένος !!!

ΚΑΙ σε εμένα έχει τύχει να κλείσω ένα ΚΤΜ που ήταν σε νεκρό σημείο πίσω μου ............ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ και το θέμα τελείωσε εκεί !!!
    Και φυσικά και εμένα μου έχουν τύχει ΑΠΕΙΡΑ περιστατικά με οδηγούς σαν τον duende .........
    Κάνουν τη Μ@Λ@κια και πουλάνε και τσαμπουκά μετά ............ και δεν πήγαινα ούτε με 60 κάποιες φορές ............

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Δεν τίθεται θέμα μεροληψίας. Κι εγώ οδηγώ κουτάκι. Κάποτε ήμουν και παθιασμένος μ' αυτό. Αλλά πάντα κάνω κάποιο υπολογισμό όταν βλέπω να έρχεται μηχανή. Δεν κάνουμε λεκτικές κόντρες εδώ. Κι εσύ πας γρήγορα κι εγώ πάω γρήγορα κι ο Πάνος πάει γρήγορα συγκριτικά πάντα με ένα κουτί. Συγκρινόμενοι μεταξύ μας (σας έχω όλους ) πάντα καποιος είναι ταχύτερος από άλλους. Έχεις όμως απόλυτο δίκιο οτι σημασία δεν έχει αν εγώ πάω με 200 κι εσύ με 230, σημασία έχεις πόσο γρήγορα αντιδράς στο ξαφνικό, στον πανικό, στο περίεργο, στο οτιδήποτε. Εσυ, εγώ, ο οποιοσδήποτε και όχι τι θα κάνει ο κυρ Μανώλης με το αβένσις. Πιθανότατα ο κυρ Μανώλης εκείνη τη στιγμή ακούει το Νταλάρα και σκέφτεται τι έχει να πληρώσει στα φροντιστήρια του γιού του.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σωστός. Αυτό ακριβώς εννοώ. Και καλά να ακούει Νταλάρα :rotflmao: :rotflmao: Του πετάς και το γνωστό ρητό για τον εν λόγω αηδιό (δεν έκανα λάθος) και πας παρακάτω.

Τώρα για τον duende δεν έχω να του προτείνω κάτι. Αν τον βρω πάντως να ξέρει ότι θα τους φέρω σε επαφή για να μην μένουμε μόνο στα λόγια σε αυτή τη χώρα

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Το πρώτο λάθος τού οδηγού τού ΙΧ είναι ότι δεν ελέγχει σωστά,με αποτέλεσμα είτε να μην δει είτε να εκτιμήσει λάθος.
    Υπάρχει και η πιθανότητα βέβαια να είδε και να έγραψε τη μοτοσυκλέτα στα παπάρια του...

Το δεύτερο,και πολύ σημαντικό,όμως είναι ότι,αν και μπαίνει από αριστερά,πάει σαν πασάς στη δεξιά μεριά τού δρόμου.
    Μιλάμε για την κίνηση "Όποιον πάρει ο χάρος".
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    αυτο που προσπαθω να πω, ειναι οτι το αμαξι δε μπορεσε λογο της ταχυτητας της μοτο να καταλαβει ποσο γρηγορα θα πλησιαζε, γιατι στη διασταυρωση το μονο που ειδε ηταν ενα φαναρακι να πλησιαρει απο πολυ μεγαλη αποσταση...

δεν ηθελε να του κοψει τη φορα ουτε να τον σκοτωσει, απλα δε μπορεσε να καταλαβει ποσο γρηγορα πλησιαζε...

δεν μπορεσε να καταλαβει γιατι ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ. (που επιμενεις να μην διαβαζεις)

ΑΝ τηρουσε τον κοκ θα περιμενε να περασει η μηχανη, ή τουλαχιστον θα αντιλαμβανοταν στην συνεχεια οτι κατι ερχετε και θα σταματουσε.

το αποτελεσμα του να μην τηρησει τον Κ.Ο.Κ. ηταν παρολιγο ατυχημα..

Ο ΚΟΚ λεει πως περιμενεις να περασει το οχημα που βλεπεις και οχι να περνας αναλογα με την εκτιμηση σου περι ταχυτητας
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Καλό θα ήτανε ΌΣΟΙ απαντάνε, να έχουν διαβάσει ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ποστ του duende στο οποίο απάντησα και ξεκίνησε η διαμάχη ..........
    ΔΕΝ μιλάμε για το βίντεο με τα 240 χλμ ..........

ΑΝ το διαβάσετε με προσοχή ............. θα καταλάβετε πολλά πράγματα ..............

Και απλά θα πω στον duende ότι Ο ΠΡΩΤΟΣ που δεν σεβάστηκε τα 2 νήπια είναι ο ίδιος !!!
    Ο μοτοσυκλετιστής είναι εξοργισμένος και δικαιολογήται σε ένα βαθμό .......... έχει μόλις δει το Χάρο με το δρεπάνι ........... ενώ ο duende σαν γνήσιος αρσενικός έπρεπε να επαναλάβει την χειρονομία για να την εμπεδώσουν τα νήπια ........... άσχετο αν τα νήπια δεν καταλαβαίνουν τέτοιες χειρονομίες !!!

Όταν ο άλλος όμως κατέβηκε ............. ξαφνικά ............. θυμηθηκε τα νήπια ............ και ΩΩΩΩΩΩΩΩ πόσο γρήγορα γέμισε η μέχρι τότε άδεια παραλιακή ............ και μάλιστα σε σημείο να μποτιλιάρει και η κίνηση ...........

Και γυρίζοντας σπίτι θυμήθηκε τον θιγμένο του αντρισμό που δεν τον άφηνε να ησυχάσει και αφού γράφτηκε στο φόρουμ με τους κακούς και αλήτες μηχανόβιους .......... εκτοξεύει απειλές γύρω - γύρω για να παραστήσει .............. τι άραγε ;;;

@panos κατάλαβες τώρα ;;;
    Η ιστορία ΔΕΝ είναι έτσι που παρουσιάζεται και τα χλμ. δεν είναι 150 ............
    Εμπαθής είναι με τις μηχανές ο τύπος !!! Όχι θιγμένος !!!

ΚΑΙ σε εμένα έχει τύχει να κλείσω ένα ΚΤΜ που ήταν σε νεκρό σημείο πίσω μου ............ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ και το θέμα τελείωσε εκεί !!!
    Και φυσικά και εμένα μου έχουν τύχει ΑΠΕΙΡΑ περιστατικά με οδηγούς σαν τον duende .........
    Κάνουν τη Μ@Λ@κια και πουλάνε και τσαμπουκά μετά ............ και δεν πήγαινα ούτε με 60 κάποιες φορές ............

Κωστα η ουσια ειναι μια και στις δυο περιπτωσεις.ΠΡΕΠΕΙ να προσεχουμε και να προβλεπουμε τις κινησεις οσων βρισκονται γυρω μας ΟΤΙ οχημα κι αν οδηγαμε.Δεν υπαρχει αλανθαστος οδηγος.Υπαρχει καλος και κακος οδηγος.Το μεσον ειναι αδιαφορο μαλλον.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Κωστα η ουσια ειναι μια και στις δυο περιπτωσεις.ΠΡΕΠΕΙ να προσεχουμε και να προβλεπουμε τις κινησεις οσων βρισκονται γυρω μας ΟΤΙ οχημα κι αν οδηγαμε.Δεν υπαρχει αλανθαστος οδηγος.Υπαρχει καλος και κακος οδηγος.Το μεσον ειναι αδιαφορο μαλλον.
    και καπου εδω με αυτο το ποστακι δραττομαι της ευκαιριας να ξαναθυμισω αυτο το θρεντακι μια και θεωρω πολυ πιο αξιολογη την προσπαθεια να ειμαστε ασφαλεις απο το να τρωμε τα μουστακια μας.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Πανο ξεκολα.Ο τυπος με το τουτου θα εκανε το ιδιο και σε σενα αν περναγες με 60.Θα εβγαινε και θα σου εκοβε το δρομο,η θα στεκοταν στη μεση η θα σε επαιρνε παραμαζωμα.Ειναι το ιδιο επικινδυνος με τον κ@υλογκαζο των 250 χλμ.
    αχταρμα τα κάνετε για να βγάλετε σώνει και καλά αποκλειστικά υπαίτιο των κουτάκια...

αν πήγαινε με 60 η μοτο ΟΤΑΝ βγήκε το τουτού θα είχαν μια απόσταση 300 μέτρων ...όχι μόνο δεν υπήρχε περίπτωση σύγκρουσεις αλλά ούτε σε άλλο σύμπαν δεν θα γινόταν...

όπως είπε και ο δικηγόρος ισχύει....

σε αντίστοιχη πειπτωση που γνωρίζω αμάξι έστριψε σε δρόμο και απο το άλλο διάζωμα ερχόταν μοτοσυκλέτα με ταχύτητα >150χλμ όπως έγινε γνωστό...
    λοιπόν το παληκάρι με την μηχανή ο Θεος να τον συγχωράει εκεί που βρίσκεται και ο οδηγός του αυτοκινήτου κυκλοφορέι κανονικά γιατι αθωώθηκε...
    ο δρόμος όπως και στο βιντεακι στο σημείο είχε μια μικρή μεν καμπή αλλά κ πάλι ορατότητα είχε...

εντάξει παιδιά όλοι μας οδηγάμε μηχανές και κάνουμε μαλακίες αλλά καλό είναι να ημαστε κ αντικειμενικοί...αυριο μπορεί να δούμε φίλος μας να κάνει αντίστοιχη παπαρια με αυτόν στο βιντεάκι κ να ζητάει και τα ρέστα...καλό θα είναι να του δώσουμε μια σωστή γνώμη κ όχι να ικανοποιήσουμε τον εγωισμό του είμαι ο γ#@μιας των δρόμων κ πάντα φταίνε οι άλλοι
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    αυτο που προσπαθω να πω, ειναι οτι το αμαξι δε μπορεσε λογο της ταχυτητας της μοτο να καταλαβει ποσο γρηγορα θα πλησιαζε, γιατι στη διασταυρωση το μονο που ειδε ηταν ενα φαναρακι να πλησιαρει απο πολυ μεγαλη αποσταση...

δεν ηθελε να του κοψει τη φορα ουτε να τον σκοτωσει, απλα δε μπορεσε να καταλαβει ποσο γρηγορα πλησιαζε...

ακριβως αυτό...

ο κουτάκιας είναι αδύνατο να αντιληφθεί την ταχύτητα μιας μοτοσυκλέτας...κ λόγω εμπειρίας και μόνο...

βλέπει ενας φως 500 μετρα μακρια....αδυνατώντας να καταλάβει τα 240 χλμ της μηχανης -και δεν φταίει σε αυτό,λογικό είναι- βγαίνει....

τελος ΑΝ ο αναβάτης γνώριζε ότι στο σημείο αυτό έχει διαστάυρωση και δεν κατέβασε μόνος του ρυθμό -δεν λέμε να πεσει στα 70χλμ - πρόκειται για μεγάλο ΜΑΛΑΚΑ...
    ΑΝ δεν γνώριζε τον δρόμο -δεν φαίνεται κατι τέτοιο- και έτρεχε έτσι επίσης πρόκειται για μεγάλο ΜΑΛΑΚΑ...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ρε παιδιά ............ συγκεντρωθείτε ........... ΔΕΝ μιλάμε για το βιντεάκι που πήγαινε 240 !!!
    ΜΙΛΑΜΕ για το πρώτο ποστ του θρεντ !!!

Καμμία διαφωνία ................ αυτό γράφω και εγώ με άλλο ίσως τρόπο !!!
    ΑΛΛΆ ζητάς συγγνώμη και το βουλώνεις όταν την κάνεις την μαμακια ......... δεν πας να βγεις και απο πάνω .........

Για αυτά που γράφει ο druende στα ποστ του, τι έχεις να πεις ;;;

Σελίδα 7 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αλλαγη απο tuono σε s4rs?
    από sanguini στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2007, 12:40
  2. ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ.......
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 11:49
  3. Sorry ρε φιλαράκο δε σε ειδα....