πο πο ρε μαγκες δεν παλευεστε μια ερωτηση εκανε το παλικαρι,,και το εχετε κανει κεραμιδαριο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
πο πο ρε μαγκες δεν παλευεστε μια ερωτηση εκανε το παλικαρι,,και το εχετε κανει κεραμιδαριο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
α ναι, το μπούσα βγαίνει επίσης σε ένα ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ κεραμιδί χρώμαΑρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
Οκ το busa ειναι φοβερο,αλλα γιατι να μην παρει το παιδι ενα εργαλιο σαν αντιπροταση λεμε,οπως το Blackbird?Εχει αρκουδογκαζο ειναι ανετοτατο και το λεω που ειμαι 2 μετρα και γενικος κανει τα παντα παρα πολυ καλα.![]()
![]()
Γαμημενο ξυπνητηρι.
Γιατί είναι πιο ακριβό,αρκετά παλιό και υποδεέστερο στα περισσότερα σημεία από το μπούσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
Οκ το busa ειναι φοβερο,αλλα γιατι να μην παρει το παιδι ενα εργαλιο σαν αντιπροταση λεμε,οπως το Blackbird?Εχει αρκουδογκαζο ειναι ανετοτατο και το λεω που ειμαι 2 μετρα και γενικος κανει τα παντα παρα πολυ καλα.![]()
![]()
Πρόπερσυ στη έκθεση,όταν πρωτοβγήκε το Κ8,υπήρχε στο περίπτερο τής Honda ένα ΧΧ,που κόστιζε 14,150!!![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ναι ειναι ποιο ακριβο απο το busa,αλλα ειναι φοβερο και επεδη τα εχω οδηγησει και τα δυο ειναι πολυ ποιο ανετο το χχ.Τωρα για τεχνολογια οκ απλα πιστευω πως ειναι αξιο εργαλιο για να το εχει καποιος.Εγω λεω χχ. :smilea:![]()
Γαμημενο ξυπνητηρι.
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ναι αλλά είναι Honda. Μην συγκρίνουμε κολοσσούς με τραχαντήρια...![]()
![]()
![]()
κι εγώ που νόμιζα πως τα τρεχαντήρια έχουνε έλικα...προπέλα ντε!![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
ΟΚ.Μη έχοντας οδηγήσει το blacbird,δεν μπορώ παρά μόνο στατιστικά και χαρακτηριστικά στοιχεία να αναφέρω...τίποτα ουσιώδες δηλαδή.Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
Ναι ειναι ποιο ακριβο απο το busa,αλλα ειναι φοβερο και επεδη τα εχω οδηγησει και τα δυο ειναι πολυ ποιο ανετο το χχ.Τωρα για τεχνολογια οκ απλα πιστευω πως ειναι αξιο εργαλιο για να το εχει καποιος.Εγω λεω χχ. :smilea:![]()
Απλά με το μπούσα μαγεύτηκα!!Και να φανταστείς ότι ήταν τού 99.![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Λοιπόν αρκετά με το μπουσα. Πιάστε και κανα άλλο μηχανάκι να ξεφτιλίσετε! Αυτό που με τρελαίιιιινει στα forums είναι ότι όλοι τα ξέρουμε όλα! Χειρότερα κι απ τον στρατό!:rotflmao: χαχαχαχαχαχα!
Ρε παλικάρια του μοριά, μια χαρά μηχανάρα είναι το μπούσα, μια χαρα μηχανάρα το TDM και μια χαρά μηχανάρα εκείνο το... πως το λένε... με το μοτέρ από το SV!..![]()
AΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ - ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΚΑΤΙ - ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ... εγωιστικό.![]()
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
σε ευχαριστω...![]()
να προσθεσω επισης οτι ειναι ενα εκ των ΜΟΝΟΝ 500 special edition midnight falcon black 2003 μοτοσυκλεττων που παρηχθησαν κι οχι σαν τα αλλα της σειραςπου βγαινουν κατα χιλιαδες...:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
1 εσύ
1 εγώ
1 ο Πάνος....
Μας μένουν 497, που είναι οι άλλοι??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mprrrrrr.....σας έχασα αδέρφια!!!
μήπως να αλλάξω τον τίτλο να το κάνω μπούσα vs all?
εγώ πάντως το μπούσα το αγαπώ και "μαρεσει" και έχω καλο σκοπό!το λοιπόν μια από τις επόμενες μέρες θα βάλω και μια "αγκελιαρα" για να διώξω το στρώμα
(πρωτη μου μηχανη βλεπεις) να βρω κανένα fazer 600ri
...τεσπα,καλά πιο πάνω τι συγκρίνετε?το μπούσα μέσα στην κίνηση?είναι σαν να λες πόσο εξυπηρετικό είναι να πηγαίνει λιμενεργάτης με ferrari στην δουλειά του....
το μπούσα γενικά είναι εφιάλτης μέσα στην κίνησηΑρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxristou
...τεσπα,καλά πιο πάνω τι συγκρίνετε?το μπούσα μέσα στην κίνηση?είναι σαν να λες πόσο εξυπηρετικό είναι να πηγαίνει λιμενεργάτης με ferrari στην δουλειά του....
το μπούσα του reinmeister, όμως, σκίζει ΚΑΙ στην κίνηση
![]()