Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 104 από 104

Θέμα: να πουλήσω το vstrom να πάρω TDM?

Παλαιό μέλος
    πο πο ρε μαγκες δεν παλευεστε μια ερωτηση εκανε το παλικαρι,,και το εχετε κανει κεραμιδαριο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    πο πο ρε μαγκες δεν παλευεστε μια ερωτηση εκανε το παλικαρι,,και το εχετε κανει κεραμιδαριο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    α ναι, το μπούσα βγαίνει επίσης σε ένα ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ κεραμιδί χρώμα

Οκ το busa ειναι φοβερο,αλλα γιατι να μην παρει το παιδι ενα εργαλιο σαν αντιπροταση λεμε,οπως το Blackbird?Εχει αρκουδογκαζο ειναι ανετοτατο και το λεω που ειμαι 2 μετρα και γενικος κανει τα παντα παρα πολυ καλα.
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
    Οκ το busa ειναι φοβερο,αλλα γιατι να μην παρει το παιδι ενα εργαλιο σαν αντιπροταση λεμε,οπως το Blackbird?Εχει αρκουδογκαζο ειναι ανετοτατο και το λεω που ειμαι 2 μετρα και γενικος κανει τα παντα παρα πολυ καλα.
    Γιατί είναι πιο ακριβό,αρκετά παλιό και υποδεέστερο στα περισσότερα σημεία από το μπούσα.
    Πρόπερσυ στη έκθεση,όταν πρωτοβγήκε το Κ8,υπήρχε στο περίπτερο τής Honda ένα ΧΧ,που κόστιζε 14,150!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    στο περίπτερο τής Honda ένα ΧΧ,που κόστιζε 14,150!!
    Ναι αλλά είναι Honda. Μην συγκρίνουμε κολοσσούς με τραχαντήρια...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ναι ειναι ποιο ακριβο απο το busa,αλλα ειναι φοβερο και επεδη τα εχω οδηγησει και τα δυο ειναι πολυ ποιο ανετο το χχ.Τωρα για τεχνολογια οκ απλα πιστευω πως ειναι αξιο εργαλιο για να το εχει καποιος.Εγω λεω χχ. :smilea:
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ναι αλλά είναι Honda. Μην συγκρίνουμε κολοσσούς με τραχαντήρια...
    :rotflmao: :rotflmao:

κι εγώ που νόμιζα πως τα τρεχαντήρια έχουνε έλικα...προπέλα ντε!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
    Ναι ειναι ποιο ακριβο απο το busa,αλλα ειναι φοβερο και επεδη τα εχω οδηγησει και τα δυο ειναι πολυ ποιο ανετο το χχ.Τωρα για τεχνολογια οκ απλα πιστευω πως ειναι αξιο εργαλιο για να το εχει καποιος.Εγω λεω χχ. :smilea:
    ΟΚ.Μη έχοντας οδηγήσει το blacbird,δεν μπορώ παρά μόνο στατιστικά και χαρακτηριστικά στοιχεία να αναφέρω...τίποτα ουσιώδες δηλαδή.
    Απλά με το μπούσα μαγεύτηκα!!Και να φανταστείς ότι ήταν τού 99.
    moto perpetuo

hasta luego.

Ειναι να μην μαγευεσε με τετεια εργαλια...
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Λοιπόν αρκετά με το μπουσα. Πιάστε και κανα άλλο μηχανάκι να ξεφτιλίσετε! Αυτό που με τρελαίιιιινει στα forums είναι ότι όλοι τα ξέρουμε όλα! Χειρότερα κι απ τον στρατό!:rotflmao: χαχαχαχαχαχα!

Ρε παλικάρια του μοριά, μια χαρά μηχανάρα είναι το μπούσα, μια χαρα μηχανάρα το TDM και μια χαρά μηχανάρα εκείνο το... πως το λένε... με το μοτέρ από το SV!..

AΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ - ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΚΑΤΙ - ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ... εγωιστικό.
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    σε ευχαριστω...

να προσθεσω επισης οτι ειναι ενα εκ των ΜΟΝΟΝ 500 special edition midnight falcon black 2003 μοτοσυκλεττων που παρηχθησαν κι οχι σαν τα αλλα της σειρας που βγαινουν κατα χιλιαδες...:rotflmao: :rotflmao:

1 εσύ
    1 εγώ
    1 ο Πάνος....

Μας μένουν 497, που είναι οι άλλοι??

Μέλος
    mprrrrrr.....σας έχασα αδέρφια!!!
    μήπως να αλλάξω τον τίτλο να το κάνω μπούσα vs all?
    εγώ πάντως το μπούσα το αγαπώ και "μαρεσει" και έχω καλο σκοπό! το λοιπόν μια από τις επόμενες μέρες θα βάλω και μια "αγκελιαρα" για να διώξω το στρώμα (πρωτη μου μηχανη βλεπεις) να βρω κανένα fazer 600ri ...τεσπα,καλά πιο πάνω τι συγκρίνετε?το μπούσα μέσα στην κίνηση?είναι σαν να λες πόσο εξυπηρετικό είναι να πηγαίνει λιμενεργάτης με ferrari στην δουλειά του....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxristou
    ...τεσπα,καλά πιο πάνω τι συγκρίνετε?το μπούσα μέσα στην κίνηση?είναι σαν να λες πόσο εξυπηρετικό είναι να πηγαίνει λιμενεργάτης με ferrari στην δουλειά του....
    το μπούσα γενικά είναι εφιάλτης μέσα στην κίνηση

το μπούσα του reinmeister, όμως, σκίζει ΚΑΙ στην κίνηση

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Το κάναμε σώβρακο το threadάκι...

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Θελω να δωσω το 1000 να παρω το 650!!!
    από firebike στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2007, 08:33
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2007, 17:11
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 16:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας