καλησπέρα τζιμάκο. τα έβαλα αρχές μαρτίου, εννοείς τα battlax 021 υποθέτω. έχω κάνει κάτι παραπάνω από 3.000χλμ μέχρι τώρα κι η εντύπωση είναι πολύ καλή. τα περισσότερα τα έγραψε μέσα στην Αθήνα και Αττική οδό. εκτός πόλης είμαι πάντα δικάβαλος και κινούμαι συνήθως 120-160. μόνος ακόμη δεν τα έχω τρέξει. αλλά νιώθω πραγματικά σιγουριά και στις στροφές, δεν κουνάει, δεν τρέμει. τα έβαλα 310€ με την εγκατάσταση, αλλά ήταν πολύ φιλική τιμή μέσω γνωστού μου αγωνιζόμενου. αν δεν κάνω λάθος πάνε γύρω στα 350-360€ λιανική.Αρχικά δημιουργήθηκε από tzimakos13
Αγαπητοι CBFαδες γιεια σας!!
Ειμαι και εγω για αμεση αλλαγη ελαστικου μιας και τα Metzeler Sportec M1 αν και ενος μονο ετους τα εχουν φαει τα ψωμια τους (16,500 χλμ εβγαλαν σχετικα ανετα).
Προσανατολιζομαι για Bridgestone BT021.
Θα ημουν υποχρεως αν καποιος που τα φοραει μου πει τις εντυπωσεις του για το λαστιχακι.
Τελος θα ημουν πιο υποχρεως αν μου προτινατε λαστιχαδικο για καλυτερη τιμη (πολλα ζηταω??:rotflmao: )....Ειτε με reply εδω ειτε με πμ για να μην θεωρηθει διαφημηση.
Ευχαριστω![]()
απ'ότι μου είπε είναι δίγομα, πιό σκληρή η κορώνα για πολλά χλμ και μαλακότερα στα πλαϊνά για πρόσφυση υπό κλίση.