Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 107

Θέμα: Κοροϊδία με αγορά καινούργιας μοτο.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Κάθε τρεις και λίγο τονε θυμόμαστε το μπούστη. Έτσι για να μάς πάει καλά η μέρα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Κάθε τρεις και λίγο τονε θυμόμαστε το μπούστη. Έτσι για να μάς πάει καλά η μέρα.
    Μιας και το link που έβαλες αφορά τον ίδιο, τα 2 θέματα συγχωνεύτηκαν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

na po k ego ena 3o....

αγορασα απο το μαγαζι στην καλιθεα πριν 2 χρονια το κ7 600 ,απο την καβλα της στιγμις το πιρα κ εφυγα οποτε κ ξεχασα να παρο το μονοσελο ....οταν με φοναξανε για τις πινακιδες τ ζιτισα.....
    ο πωλητης ξεκινισε γλυκα να μου λεει οτι δεν γινετε να το δοσι γιατι αφου δεν το πιρα στην αρχη τωρα θα εχει χαθει.....
    επιμενο κιαλο κ μου λεει με ιφος κλαμενου μου....ου οτι μπορι να το εχουνε δοσι αλου κ αμα το παρο θα παρο απο αλο μιχανακι κ θατο πλιροσι αυτος απο την τσεπιτου!!!!
    σινεχιζο να επιμενο κ μου γιρναι υφος τσαμπουκα "ρε φιλαρακι αφου δεν το πιρες παι χαθικε τορα μετα την απομακρινσι το χανις"
    τα περνο κ εγω του χονο ατι μπινελικια....κ τελικα παει μεσα να κιταξι λεει ΜΙΠΟΣ το βρει του απανταο ειμαι σιγουρος οτι θα το βρις....βγενι εξω με το σελακι στα χεργια μου λεει να το δοκιμασο μην εινα απο κ5 ,του κανο ειναι απο κ7 600 κ το βλεπω το βαζει πανω κ με κιταει με ενα χαμογελο κ λεει
    Ειδες το βρικαμε τι θαμας κερασις?
    τον αγριο κιταο ανεβενο στην μηχανι κ φευγο

ο κυριος αμφιβαλο αν ειναι κυριος να το κλισι τορα που προλαβενι γιατι μετα απλος δεν θα εχει μαγαζη οπος το παει....

Σημιοσι:κακος συνχονεφτικαν τα θεματα γιατι τορα φενοντε σαν 1 συμβαν ενω σαν 2 η 3 δινουνε σιμαντικι γνοσι εναντιον του ενλογου καταστιματος
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

Den to gyrnas sta greeklish kalytera?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    μια μόνο μικρή παρατήρηση, η ΜΕΤΑ φτιάχνει καλούς συναγερμούς
    η ΜΕΤΑ έκλεισε όμως...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Den to gyrnas sta greeklish kalytera?
    ego file giafto grafo me greeklish alla o ratsismos pou yparxi teleftea se afton ton tomea me anakazi na girnao se ellinika idika otan prokite gia megala kimena vlepis exo morfi dislexias pou sxetizete me to grapsimo
    me tin efkeria na efxaristiso to moto.gr pu den exei epivali me fasistiko tropo tin xrisi ellinikon opos alloi k otan leo alloi piani ola ta forum oxi mono motosikletistika
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    παθων και γω απο το συγκεκριμενο καταστημα.

το καλοκαιρι του 2007 αφου κλαπηκε ενα παπι που ειχα κοιταξα για ενα cbf250 του 2005 απο το καταστημα του συγκεκριμενου ''κυριου'' ο θεος να τον κανει, στη καλλιθεα στη θησεως.

το μηχανακι φαινοταν οτι ειχε πεσει αλλα δεν ειχε τπτ αλλο εκτος απο γραντζουνια στην εξατμιση κ στο αντιβαρο. ετσι αποφασισα να το παρω κ γω. λιγες μερες αργοτερα σε συζητιση με ενα φιλο με ρωτησε αμα ψιλαφισα κατω απο το δερμα στο ντεποζιτο για κανα βαθουλωμα. εγω δεν το ξερα οταν το αγοραζα και τελικα εψαξα και ειχε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ βαθουλωμα ,ευτηχως οχι με γωνια για να ανοιξει. επισης το μοτερ δεν ηταν στα καλυτερα του.....

θεωρησα δικο μου λαθος που δε τα κοιταξα απο την αρχη για αυτο κ δεν εκανα τπτ.
    αλλα απο δω και περα οι επομενοι αγοραστες να προσεξουν τον εν λογο εμπορο.
    και οπως ειπωθηκε 1000000 φορες καλυτερα απο ιδιωτη, εγω προσωπικα ξανα απο εμπορο ποτε,προτιμω να περιμενω να μαζεψω ντουκου τα λεφτα κ να αγορασω παρα να με πιασουν κοτσο.
    αυτα.
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

παιδια καλησπερα ... βλεπω εδω που γραφεται κ ενδιαφερομε να παρω ενα χτ660χ απο εκι .. θα αντημετοπισο καποιο προβλημε λετε?? παντος εχει καλλες τιμες στο χτ 900 ευρο ποιο φθινα το βρηκα..
    mixail

Αρχικά δημιουργήθηκε από mixailakaliptos
    παιδια καλησπερα ... βλεπω εδω που γραφεται κ ενδιαφερομε να παρω ενα χτ660χ απο εκι .. θα αντημετοπισο καποιο προβλημα λετε?? παντος εχει καλλες τιμες στο χτ 900 ευρο ποιο φθινα το βρηκα..
    mixail

Μονο εγώ έχω την εντυπωση οτι οι υπάλληλοι του κυριου Β μοιάζουν όλοι μεταξύ τους;
    Ειναι κουτοπονηρες φάτσες με ενα βλακώδες χαμόγελο.

Εγω μια φορα ειχα παρει απο εκει και δεν πρόκειται να ξανααγοράσω απο εκεί εκτος αν με συμφέρει κάτι κατα πολύ(δε νομιζω)
    Ηθελε να πάρει το παπί που είχα πάρει 1200 ευρω 500 σε ενα χρόνο το οποιο ηταν μαμισιο με extra μπαγκαζιερες κτλ κτλ ΟΛΟΙΣΙΟ ατρακάριστο και αριστη κατασταση

Και γενικά σε αλλο καταστημα δεν καταδεχοταν να μου πει πληροφορίες...
    Και με ειχαν ψιλοκοροιδευσει διοτι σε ενα μαγαζί του ιδιου κυρίου μου ειχαν δωσει μια προσφορά και εδινα 30 ευρω και επερνα οσα ήθελα (βελτιωμένα αξεσουαρ)
    και ο αλλος μου τα έδινε δωρο επειτα απο συμφωνία...

Μονο που μου εδωσε αλλη αλυσιδα απο αυτη που ειχαμε πει και δεν εβαλε σχαρα για μπαγκαζιερα οπως μου ειχε πει ενω το ειχαμε συμφωνήσει
    Και την ειχε βιδώσει και στραβα τρυπωντας το μηχανακι

Ενω στο αλλο θα εδινα 30 ευρα και θα επερνα οσα ηθελα....

Θελω να περασω απο εκει μια μερα να του χώσω κανενα μπινελίκι.... και μια φάπα

Αρχικά δημιουργήθηκε από mixailakaliptos
    Παρε εγγραφως την προσφορα του για να μη σου πει μετα οτι δε καταλαβες καλα. Κατα τη γνωμη μου τα εξτρα δωρακια δεν αξιζουν μια ουτε που ασχολουμαι μαζι τους. Ψαξε κι αλλο .900 ευρο ειναι υπερβολικη διαφορα για μηχανακι 6-7 χιλιαδων ,καποιο λακο εχει η φαβα
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Πρώην συνάδελφος μου λέει ρε συ θέλω να πάρω ένα x-max για την δουλειά κτλ και ο ***** στην Θησέως μου δίνει κράνη αδιάβροχα συναγερμούς κτλ. Άντε παρτο του λέω αν και από πράγματα που διαβάζω δεν είναι και ότι καλύτερο ο τύπος. Έλα μωρέ μου λέει δεν θα πάρω κανένα R1 τι να έχει το σκουτερακι?.
    Το παραγγέλνει, πάμε μαζί να το προλάβει και τα πλαστικά του από την αριστερή μεριά είναι γδαρμένα μαζί με την μενετά!! Ακολουθεί απίστευτος διάλογος μεταξύ εμού, του πακιστανού που μόνταρε την βαλίτσα, του αλβανού προϊσταμένου του, του Senior πωλητή με ύφος εγώ σπρώχνω 10 μηχανές την μέρα και σας γ@μ@ω όλους.
    Μισή ώρα τσακωνόμασταν γιατί δεν τα αλλάζουν γιατί φταίει ο μεταφορέας που το χτύπησε. Τελικά είπα ότι «δεν παραλαμβάνουμε, θα βγάλουμε φωτογραφίες από τα χτυπήματα, δεν θα πάρετε φράγκο και θα σταλούν σε κάθε αρμόδιο φορέα της Yamaha». Τότε να δεις πώς έβγαλε φωτιά ο κωλος τους και την επόμενη μέρα ήταν όλα αλλαγμένα. Άντε με τους αγύρτες που μπλέξαμε

τελικα πιρα χτ660χ απο την yamaha να εχω το κεφαλη μου ησυχο με δωρακια συναγερμο πινακιδες κ κουκουλα ... ενταξει πιστεβο ειναι ...
    mixail

Φιλος απο το καταστημα καλλιθέας πήρε ΧΤ600. Μετα απο μια εβδομάδα ακριβώς βάρεσε κυλινδροπιστονο. Με τα πολλά και πολύ χατηρικά (και καλά) δεχτηκε να του το πάρει πίσω στα λεφτα που έδωσε και μόνο για αγορά καινούριου (δεν το το εφτιαχνε). Το παιδί αναγκάστηκε να σκάσει κανα 2χιλιαρο ακομα για scooter

Και το χειρότερο είναι οτι ο Τύπος έχει και αρκετα μαγαζια.

Που θα παει όμως, θα γυρίσει ο τροχός και θα βρεθούν όλοι αυτοί απο κεί που ήρθαν...

Και προσοχή οποιος πάει απο εκει να αγοράσει ΧΤ600 να έχει το νου του...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    ρε κοκε,που χαθηκες και εχεις αφησει το θρεντακι ορφανο?

αααααααααααααα,ξερω σε εχουν φαει οι βολτες απο καλαμακι-λουτρακι -καταρακτες εσενα και τα φιλαρακια σου τα γρηγορα...

γραφετε "πολλα" χιλιομετρα καθε καλοκαιρι,με φουλ εξοπλισμο,ζελε,κοντομανικο,παντοφλα διχαλο...

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση σχετικα με αγορα μεταχειρισμενης Μοτο.
    από donstefano στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2009, 23:02
  2. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2009, 16:28
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 08:19
  4. Αγορα νεας ΜΟΤΟ
    από AFROPANTELOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2006, 22:19
  5. σχετικα με αγορα
    από tools στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2004, 12:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF