Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 139

Θέμα: Μια ζωη τα ιδια....

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    δεν ξερω κατα ποσον ειναι σχετικο με την παρουσα, αλλα οι αγγλοι στο προσφατο σχετικα παρελθον τους, δημιουργησαν,

την συγχρονη επιστημη
    δλδ δεν ελαβαν μερος γαλοι αμερικανοι γερμανοι σε αυτο???
    γιατι εγω θυμαμε να τα εχουν πεί αλλοι πιο πριναπο ΟΛΟΥΣ αυτους

την συγχρονη οικονομια
    οι αμερικανοι σε αυτο δεν ειναι οι δασκαλοι???
    ενα πολυ καλο συστημα δικαιοσυνης (για τους ιδιους, οχι τους αλλους)
    σε τι άλλαξαν οι βάσεις του ρωμαϊκού δικαίου???
    τι ακριβως προσέθεσαν οι σαξονες???

την βιομηχανικη επανασταση
    δλδ δεν την εκαναν και οι γαλοι αμερικανοι ιταλοι γερμανοι ???

Με αλλα λογια οτι ηταν οι ελληνες για την ανθρωποτητα 2500
    απο το 3000πχ μεχρι την μεταλαμπάδευση και μεταφορά γνώσης του 1500μχ για την αρχή της αναγέννησης χρονια πριν
    ηταν οι αγγλοι 500 χρονια πριν.
    εχουμε 2009-500=1509 δλδ η απαρχή της αναγενησης
    και τι ακριβώς κανανε τοτε οι αγγλοι??

Αν ομως τους συζητησεις, σπανια θα δεις κοκορου υφος, ουτε μια εμμονη σε μια ιστορικη συνεχεια.
    ποια συνεχεια ???θα μας τρελάνεις ???
    τα 500 χρονια ειναι 4 γενειές!!
    δλδ να κοκορεύονται για τι ο προπάππος του ηταν πραγματικός πατέρας του παπού του???
    δεν ειμαι υπερ της καθαρότητας της Ελληνικής φυλής αλλα και εσύ μας κούφανες με το παράδειγμά σου

Trooper δε πα να ρωτήσεις τους Μaiden γιατι βγάλανε τραγούδι τον Μ Αλέξανδρο? Ή τσάμπα το χεις τ avatar? Αλλά ασε μη πεταχτεί ο Face ο κολομπούρδας, και μας πει ότι δεν υπάρχει Αλέξανδρος...

Τεσπά...

Δρ Βριγ, σορρυ αλλα νόμιζα ότι οι Άγγλοι ευφήραν το σνομπ, και όχι οι Έλληνες...Μια ζωή με τη μύτη πάνω είναι ελόγου τους, θα μας πεις το Δεσπότη, Παναγιωτη σε λίγο...

Μη χεσω...δηλδ...ήμαρτον τι άλλο θ ακούσουμε...!
    Also fart in trams...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DarKeGo
    Trooper δε πα να ρωτήσεις τους Μaiden γιατι βγάλανε τραγούδι τον Μ Αλέξανδρο? Ή τσάμπα το χεις τ avatar? ...............
    για τον ιδιο λογο που οι running wild βγαλανε το battle of waterloo.εσυ δλδ πληρωσες για το δικο σου αβαταρ?

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Trooper...

...υπεκφευγεις κοτοπουλο !!!!!!!

Also fart in trams...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Συνταγή για καλό Έλληνα ….

Ρίχνουμε στο μπλέντερ μια πρέζα αρχαίους(Αθηναίους – Σπαρτιάτες – Μακεδόνες κ.λ.π ανάλογα την εποχή).
    Προσθέτουμε 3 κουταλιές της σούπας Ρωμαίους
    Βάζουμε δυο κομματάκια Βυζάντιο καλά πλυμένο.
    Ένα κουταλάκι του γλυκού Σταυροφόρους.
    Μια κουταλιά της σούπας Ενετούς .
    Ένα ποτήρι του νερού Τούρκους.

(μπορούμε επίσης να προσθέσουμε για την γεύση λίγο Βούλγαρους , Αλβανούς , Εβραίους , Γερμανούς , Ιταλούς, Άγγλους ,Αμερικάνους κ.λ.π)

Τα χτυπάμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ για 2-3000 χρόνια …

Μετά βάζουμε το μίγμα στην «κατάψυξη» (μεγάλη ιδέα, εμφύλιος ,διχασμός, χούντα ,χάλια παιδία κ.λ.π) ,να σταθεροποιηθεί

Το σερβίρουμε όπως θέλει ο καθένας…

Καλή όρεξη
    τι λες ρε φιλε
    δεν τα ξερεις καλα
    είμαστε η ποιο καθαρή μπάσταρδοφυλή
    ο εμπλουτισμός του dna απο τα διάφορα φύλα και ράτσες έφερε αυτόν τον υπέροχο λαο στο απαύγασμα της τελειότητας

:ZZZ:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Trooper...

...υπεκφευγεις κοτοπουλο !!!!!!!

προσθεσα.ξαναδες.και μετα απαντησε γιατι υπεκφευγεις και συ κοτοπουλο
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    καλα εσυ το ξερουμε οτι την εχεις μικρη
    μικρή αλλα σε ζοριζει

για να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, ΚΑΙ "ΑΚΟΥΣΤΕ " (τα μπλε γράμματα)
    δεν μπορεί !
    τα έχει πει κάποιος,
    δίπλα,
    απέναντι,
    στην δουλειά,
    στην παρέα!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΒΔΟΜΟ απο του οξυρινχειους παπυρους

…Το ανυπότακτο σε κάθε πειθαρχία , κοκινο, κατάληψη πεζοδρόμιου, γενικα η νομιμότητα
    η περιφρόνηση των άλλων και ο φθόνος τι να μου πουν οι αλλοι εμενα ρε?
    η αρρωστημένη διόγκωση της ατομικότητας ξερεις ποιος ειμαι εγω ΡΕ?
    σπρώχνουν σχεδόν τον Έλληνα να θεωρεί τον εαυτό του πρώτο ανάμεσα στους άλλους. περιουσιος λαος
    Αδιαφορώντας για όλους και για όλα , σταρχιδισμος
    παραβλέποντας ότι γίνηκε πριν και ότι γίνεται γύρω του , δεν με απασχολεί εμενα η ιστορια!! ειναι μαλακιες αυτα!!
    αρχίζει κάθε φορά από την αρχή και δεν αμφιβάλλει πως πορεύεται πρώτος τον δρόμο το σωστό.να σου δείξω εγω ρε πως γινεται
    Ταλαιπωρεί από αιώνες την ελληνική ζωή η υπέρμετρη εμπιστοσύνη του έλληνα στην προσωπική του γνώμη και στις προσωπικές του δυνατότητες. ρε αμα δεν βαλω εγω το χερι μου δεν κανουν τπτ οι μαλακες1
    Παρά να υποβάλει τη σκέψη του στην βάσανο μιας ομαδικής συζήτησης , προτιμάει να ριψοκινδυνεύει με μόνες τις προσωπικές του δυνάμεις. τι να πουμε ρε αφου εισαι ασχετος
    Πρόσεξε τις συσκέψεις των ηγετών των πολιτικών......ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ........................

τωρα ψαχτε για πνευματικη συνέχεια και συγγένεια

Trooper δε πα να ρωτήσεις τους Μaiden γιατι βγάλανε τραγούδι τον Μ Αλέξανδρο? Ή τσάμπα το χεις τ avatar? Αλλά ασε μη πεταχτεί ο Face ο κολομπούρδας, και μας πει ότι δεν υπάρχει Αλέξανδρος...
    Τις βρισιες μεσω πληκτρολογιου, τις εχεις για μεγαλη μαγγια ε?

Για πες μας εσυ που εχεις ρωτησει τους maiden a31:, γιατι βγαλανε τραγουδι για τον μ. αλεξανδρο?

... ασφαλως και υπηρξε ο μ. αλεξανδρος... αλλα ηταν ΚΥΠΡΙΟΣ... αϊντε κοροϊδο!
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Ως γνωστόν, η νέα ελληνική είναι η εξέλιξη της αρχαίας ελληνικής. Φαντάζομαι ότι δεν διαφωνείς σε αυτό. Δεν νομίζω να πιστευεις δηλαδή ότι τα αρχαία ελληνικά κάποια στιγμή σταμάτησαν να ομιλούνται από όλους και μετά από μερικά χρόνια, κάποιοι άνθρωποι αποφάσισαν να φτιάξουν μια γλώσσα για να συνενοούνται και έτσι προέκυψαν τα νέα ελληνικά .

Η γλώσσες ετσι εξελίσσονται. Μπορεί να μην μπορείς να μιλήσεις με ένα αρχαίο αν τον δεις στην παραλία, αλλά υπάρχουν χιλιάδες λέξεις που χρησιμοποιουνται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Το να λες ότι δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ αρχαίας και νέας είναι τουλάχιστον αφελές.
    Κατ' αρχην δεν νομιζω να εγραψα πουθενα οτι δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ συνδεση μεταξυ αρχαιας και νεας ελληνικης, ετσι δεν ειναι?

Απλα ειναι τοσο μεγαλη η εξελιξη που θεωρω οτι η σχεση τους ειναι ακριβως η σχεση που υπαρχει αναμεσα στο πρωτο ποδηλατο και το desmosedici... διτροχα μεν και τα δυο αλλα καμια σχεση σε τελικη αναλυση!

Κατα δευτερον, ασφαλως και συμφωνω οτι η νεα ελληνικη ειναι η εξελιξη της αρχαιας, αλλα συνεχιζω να πιστευω οτι αν δω αυριο τον αλεξανδρο στην παραλια, διστυχως δεν νομιζω οτι μπορει να υπαρξει επικοινωνια στα... ελληνικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δεν γνωρίζω πολλούς λαούς με τόσο μεγάλη και τόσο αξιόλογη ιστορία σαν τη δική μας.
    Αυτοί οι πολιτισμοί που είχαν εφάμιλλη πορεία με τον δικό μας.έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γής.(Κινέζοι,θύματα πλέον τού αμερικάνικου τεχνοκρατισμού,Αιγύπτιοι,Φοίνικες,Σουμέριοι και ό,τι άλλο δεν θυμάμαι τώρα.)
    Ρε βαγγελακη εχουν εξαφανιστει οι κινεζοι... τι ειπες τωρα ρε μαν!
    Αυτοι ειναι ετοιμοι να κατακτησουν τον κοσμο, ειναι η νεα υπερδυναμη, τι λες τωρα!

Λες οτι οι κινεζοι ειναι θυματα του αμερικανικου τεχνοκρατισμου... και ειναι επιχειρημα αυτο?
    Εμεις δηλαδη τι ειμαστε? Ανεξαρτητοι?
    ... μην τρελαθουμε εντελως!

Ενταξι, σουμεριοι, φοινικες και λοιποι δεν υπαρχουν πια, αλλα οι Αιγυπτιοι δεν εχουν εξαφανιστει και εχουν κι αυτοι οπως κι εμεις την αναγνωριση του αρχαιου πολιτισμου τους!
    Απλα στην ΣΥΝΧΡΟΝΗ Ιστορια ειναι κι αυτοι "πουθεναδες", σαν κι εμας!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Ρε βαγγελακη εχουν εξαφανιστει οι κινεζοι... τι ειπες τωρα ρε μαν!
    Αυτοι ειναι ετοιμοι να κατακτησουν τον κοσμο, ειναι η νεα υπερδυναμη, τι λες τωρα!

Λες οτι οι κινεζοι ειναι θυματα του αμερικανικου τεχνοκρατισμου... και ειναι επιχειρημα αυτο?
    Εμεις δηλαδη τι ειμαστε? Ανεξαρτητοι?
    ... μην τρελαθουμε εντελως!

Ενταξι, σουμεριοι, φοινικες και λοιποι δεν υπαρχουν πια, αλλα οι Αιγυπτιοι δεν εχουν εξαφανιστει και εχουν κι αυτοι οπως κι εμεις την αναγνωριση του αρχαιου πολιτισμου τους!
    Απλα στην ΣΥΝΧΡΟΝΗ Ιστορια ειναι κι αυτοι "πουθεναδες", σαν κι εμας!
    Συγγνώμη κύριε φάτσα μου,μικρός είμαι...έσφαλα φαίνεται.Θα μάθω όμως.
    Το μόνο που μπορώ να σού πω είναι ότι η λέξη που έγραψες με κεφαλαία δεν θέλει "ν" αλλά "γ".
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Συγγνώμη κύριε φάτσα μου,μικρός είμαι...έσφαλα φαίνεται.Θα μάθω όμως.
    Το μόνο που μπορώ να σού πω είναι ότι η λέξη που έγραψες με κεφαλαία δεν θέλει "ν" αλλά "γ".
    Μη χαλιεσαι, κι εγω μικρος ειμαι, κανω λαθη και προσπαθω να μαθαινω... ειδικα ορθογραφια (πουτανα αγγλια!) και χαιρομαι πολυ που με βοηθας σ' αυτο

Να 'σαι καλα

Aποσπάσματα από τους οξυρύγχειους πάππυρους.
    Τους έγραψε Ενετός αξιωματούχος και τους άφησε στον αντικαταστάτη του, έτσι ώστε να μπορέσει να δοιηκήσει καλύτερα την περιοχή του που ήταν Έλλανες..
    Πολύ ωραία πράγματα λένε.

Koita Face, τράβα στην Αγγλια για τσαμπουκάδες και κάντο απο τώρα επειδή σε κόβω απ τους "αλλους"...άλλωστε όλοι εσείς που τα έχετε ισοπεδώσει όλα, Αν, σε περίπτωση, Αν, λέω μας τη πέσουν οι Τούρκοι θα είστε στα μπαλκόνια να φωνάζετε που είναι ο στρατός και που είναι το κράτος? και τότε θα μπείτε πάλι στα φόρουμς να βρίσετε και πάλι την Ελλάδα και την Ιστορία της...
    ...αντε δε την κάνετε απο τώρα...!?!?

Ακόμα και τώρα τρέχεις να υπερασπιστείς καλύτερα και πιο παθιασμένα τους κινέζους και τους Αιγύπτιους παρά τους Ελληνες. Ο Βαγγέλης σου/σας τα λέει ωραία και πολιτισμένα και μόνο βλακιούλες του λέτε. Εγώ δε μπορώ να το κάνω αυτό γιατί με χαλάτε που υπάρχετε.

Ας μιλήσουμε για την κίνα λοιπόν καλύτερα...
    Also fart in trams...

undefined μέλος Το avatar του/της Morton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Διάφορους Συγγραφείς
    Διάφορα
    Ωραία, τώρα που αποδείξατε ότι είστε γνήσιοι απόγονοι του Αριστοτέλη και του Αρχιμήδη μπορείτε να μου πείτε τι αλλάζει
    ☠☠☠

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μια απο τα ιδια
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2010, 12:56
  2. παμε μια απ τα ιδια
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2009, 11:50
  3. μια απο τα ιδια
    από fethry στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2006, 09:36
  4. Transalp: Μια απ'τα ίδια για το 2006 ?
    από micmic στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 15:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ