Σελίδα 7 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 298

Θέμα: Κάνναβη...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Όποιος θέλει ας διαβάσει τη πρωτοσέλιδη συγγνώμη του Ιndependet πριν κανα-δύο χρόνια.
    Η εν λόγω εφημερίδα πρωτοστατούσε επί μια 10ετία στην αποποινικοποίηση της κάνναβης, ωσπου τα συντριπτικά στοιχεία και η αλματώδης άυξηση των νέων που χρειάστηκαν θεραπεία λόγω εξάρτησης σε skunk την ανάγκασαν στο να κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδο Cannabis: An Apology.

Συνεχίστε...

Συνεχιζουμε λοιπον, μεχρι το MCN βασιζμενο στους θανατους απο δικυκλα να γραψει πρωτοσελιδο με τιτλο 'Bikes: An apology'

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Συνεχιζουμε λοιπον, μεχρι το MCN βασιζμενο στους θανατους απο δικυκλα να γραψει πρωτοσελιδο με τιτλο 'Bikes: An apology'
    Ξέρεις πολλά μηχανάκια που μόλις τα καβαλήσεις γίνεσαι ντάγκλα;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Προτεινω να συνταχθει καταλογος με ουσιες, αθληματα, φαγητα και γενικοτερα συνηθειες, η υπερβολικη ασκηση των οποιων μπορει να ειναι επιβλαβης ωστε να τις απαγορευσουμε!

Ξέρεις πολλά μηχανάκια που μόλις τα καβαλήσεις γίνεσαι ντάγκλα;

Ναι, ολα τα ΚΤΜ

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Δεν προσπαθω να σου επιβαλλω καμια γνωμη, χαλαρωσε!

Εσυ δηλαδη ξερεις πολλους που πεθανανε απο υπερβολικη χρηση κανναβης?

Το παραδειγμα σου για το γαλα της μανας σου ειναι πτωχο μια και καθιστα την χρηση μηχανων, ποδηλατων, κρασιου κλπ ως μη φυσιολογικη.
    Κανεις προσπαθεια για να μην καταλαβεις μου φαινεται.Αλλο το να παρουσιαζεις τη χρηση ως κατι το απολυτα φυσιολογικο και ενα με την ανθρωπινη φυση κι αλλο η προοδος και τα χομπι των ανθρωπων.Γιατι σημερα εχουμε τις μηχανες για να ξεδινουμε,παλιοτερα ηταν τα ποδηλατα και παει λεγοντας.
    Να το κανουμε σαν τη διαφημιση της μπυρας λοιπον.Να παμε στο σουβλατζιδικο κι αντι για μπυρες να πιουμε κανα τριφυλλο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Όποιος θέλει ας διαβάσει τη πρωτοσέλιδη συγγνώμη του Ιndependet πριν κανα-δύο χρόνια.
    Η εν λόγω εφημερίδα πρωτοστατούσε επί μια 10ετία στην αποποινικοποίηση της κάνναβης, ωσπου τα συντριπτικά στοιχεία και η αλματώδης άυξηση των νέων που χρειάστηκαν θεραπεία λόγω εξάρτησης σε skunk την ανάγκασαν στο να κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδο Cannabis: An Apology.

Συνεχίστε...
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Κανεις προσπαθεια για να μην καταλαβεις μου φαινεται.Αλλο το να παρουσιαζεις τη χρηση ως κατι το απολυτα φυσιολογικο και ενα με την ανθρωπινη φυση κι αλλο η προοδος και τα χομπι των ανθρωπων.Γιατι σημερα εχουμε τις μηχανες για να ξεδινουμε,παλιοτερα ηταν τα ποδηλατα και παει λεγοντας.
    Να το κανουμε σαν τη διαφημιση της μπυρας λοιπον.Να παμε στο σουβλατζιδικο κι αντι για μπυρες να πιουμε κανα τριφυλλο.
    Αυτο απο που κατεβηκε τωρα?
    Δεν ειπα πως ντε και καλα πρεπει να καπνιζουμε μαυρο, το μονο που λεω ειναι πως με λογικη χρηση ειναι απολυτως ακινδυνο, και μαλιστα καμια φορα και πολυ λιγοτερο επικινδυνο απο αλλες 'εννομες' συνηθειες, να μην τις ξαναλεω παλι.
    Αλλα απ'οτι φαινεται οι συνηθειες αυτες με τις οποιες εσυ διαφωνεις για τους δικους λογους και που πολυ καλα κανεις, θελεις να ειναι απαγορευμενες και για τους αλλους.

Οσο για το σκανκ, ουδεμιαν σχεση εχει με την φυσικη κανναβη, ειναι δεκαδες φορες πιο δυνατο και φτιαγμενο στο εργαστηριο.

Οσο για το σκανκ, ουδεμιαν σχεση εχει με την φυσικη κανναβη, ειναι δεκαδες φορες πιο δυνατο και φτιαγμενο στο εργαστηριο.
    Α μαλιστα.Τοτε να επιτρεψουμε την κανναβη και να απαγορευσουμε το σκανγκ.Συμφωνεις?

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    αφου ειναι τοσο καλη να την πινουμε παρεα με τα παιδια μας απο τον ναργιλε ρε μαγκες.... ετσι λιγο πριν πανε στο σχολειο ... αντι για πρωινο...

γαμω!!!

(το οτι καταστρεφει εγκεφαλικα κυτταρα δεν εχει σημασία....)

btw το οτι ΟΛΕΣ σχεδον (αντε ναναι 2-3 χωρες απο τις 300) οι χωρες που το θεωρούν ναρκωτικό και παράνομο για χρηση... να μη το λάβουμε υπόψιν μας... αλλωστε λεμε για οσα γινονται στον "αναπτυγμένο κοσμο" μονο οταν ειναι να συγκρίνουμε με την Ελλάδα αρνητικά, ετσι?

Α μαλιστα.Τοτε να επιτρεψουμε την κανναβη και να απαγορευσουμε το σκανγκ.Συμφωνεις?

Απο ολα τα επιχειρηματα, αυτο βρηκες να σχολιασεις? Οι απογορευσεις ειναι δικη σου ειδικοτητα, το αφηνω σε σενα να αποφασισεις λοιπον. Εγω προτιμω να κανω τον δικηγορο του διαβολου σε πολωμενα επιχειρηματα.

Απο ολα τα επιχειρηματα, αυτο βρηκες να σχολιασεις? Οι απογορευσεις ειναι δικη σου ειδικοτητα, το αφηνω σε σενα να αποφασισεις λοιπον.
    Δεν απαντησες ομως κι εγω εχω απαντησει σε ολα οσα ειπες.Εξ αλλου σου ειπα οτι η γλαστρα στο μπαλκονι σου δεν με χαλαει.Τι αλλο θες?

Δεν απαντησες ομως κι εγω εχω απαντησει σε ολα οσα ειπες.Εξ αλλου σου ειπα οτι η γλαστρα στο μπαλκονι σου δεν με χαλαει.Τι αλλο θες?
    Δεν εχεις απαντησει σε τιποτα απο τις βασικες θεσεις. Διαβασε μια δυο σελιδες πισω και θα δεις.
    Οσο για το σκανκ τι αλλο να σου πω? Παντα θα υπαρχει ειτε ειναι απογορευμενο ειτε οχι. Το θεμα ειναι η δοση, οχι η ουσια. Οι πλεον εθιστικες ουσιες ειναι το αλκοολ και η νικοτινη. Και ομως οι περισσοτεροι εχουν την απαιτουμενη κριση να καταλαβουν οτι η καταχρηση βλαπτει. Για ποιον λογο δηλαδη να μην την εχουν και για το χορτο? Για ποιον λογο να απαγορευτει? Για να μην μπορουν να το περνουν τα δικα σου παιδια απο το περιπτερο? Και αν υποστηριζεις την λογικη να απαγορευτει, που σταματαει αυτο? Θα απαγορευσουμε και τα σταφυλια?

Δεν εχεις απαντησει σε τιποτα απο τις βασικες θεσεις. Διαβασε μια δυο σελιδες πισω και θα δεις.
    Οσο για το σκανκ τι αλλο να σου πω? Παντα θα υπαρχει ειτε ειναι απογορευμενο ειτε οχι. Το θεμα ειναι η δοση, οχι η ουσια. Οι πλεον εθιστικες ουσιες ειναι το αλκοολ και η νικοτινη. Και ομως οι περισσοτεροι εχουν την απαιτουμενη κριση να καταλαβουν οτι η καταχρηση βλαπτει. Για ποιον λογο δηλαδη να μην την εχουν και για το χορτο? Για ποιον λογο να απαγορευτει? Για να μην μπορουν να το περνουν τα δικα σου παιδια απο το περιπτερο? Και αν υποστηριζεις την λογικη να απαγορευτει, που σταματαει αυτο? Θα απαγορευσουμε και τα σταφυλια?

Ποιες ειναι οι βασικες θεσεις δλδ?Αυτες του Γριβα?Γιατι σ αυτες εχω να σου παραθεσω αυτες του Φοιβου Ζαφειριδη και του Μπαμπη Πουλοπουλου.Διαβασε τις και τα ξαναλεμε.
    Το χορτο ειναι ηδη απαγορευμενο.Νομιζεις οτι αν επιτραπει θα σταματησει το παρεμποριο?Δλδ ο καθε πιτσιρικας θα μπορει να αγοραζει φουντα ελευθερα?Οχι φιλε μου κανεις λαθος.Επειδη καποιοι γονεις εχουν τις ιδιες αναχρονιστικες λογικες με μενα τα παιδια δεν θα μπορουν να αγοραζουν κι ετσι θα καταφευγουν στην λυση του ενδιαμεσου.
    Με συγχωρεις που δεν θελω τα παιδια μου (αλλα και τα αλλα) να γινουν χασικληδες αλλα ειναι δικα μου παιδια και τα μεγαλωνω με τις δικες μου αρχες.
    Παντως εγω θαλεγα να επιτραπει η πρεζα.Σε μικρες ποσοτητες και με μετρο δεν σε σκοτωνει.Οπως και η κοκα.Με μετρο.Τι λες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Όπως γινεται φανερό, το έγραψα και πιο πάνω δεν είναι δυνατή η αποποινικοποίηση στην Ελλάδα καθώς είμαστε πολλά χρόνια πίσω ακόμα σε νοοτροπεία. Καλύτερα να παραμείνει έτσι για αρκετά χρόνια ακόμα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Σελίδα 7 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το μεγάλο οικολογικό έγκλημα - κλωστική κάνναβη
    από HolyDiver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2007, 11:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •