Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Μάρκα Κράνους

Ψηφοφόροι
249. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • AGV

15 6,02%
  • ARAI

56 22,49%
  • SHOEI

74 29,72%
  • OGK

10 4,02%
  • SUOMI

6 2,41%
  • NOLAN / X-LITE

17 6,83%
  • HJC

12 4,82%
  • SHARK

24 9,64%
  • Schuberth

13 5,22%
  • Αλλη μάρκα

56 22,49%
Ψηφοφορία πολλαπλών επιλογών
Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 122

Θέμα: Τι κράνος φοράμε;

Free like the Wind
    KBC εδώ και 4 χρόνια. Δεν έχω δοκιμάσει άλλα για να ξέρω πως είναι μετά από καιρό αλλά το KBC για τα λεφτά του καλό είναι, παρόλο που η ζελατίνα δεν μένει σταθερή σε ένα ανοικτό σημείο τώρα τελευταία και γρατσουνιέται εύκολα.
    www.nbillis.gr

Βαριέμαι να γράφω...

Νέο μέλος
    Κατοχος arai rx 7 gp και shoei xr 1000.To arai ειναι βαρυτερο,κανει τρελο θορυβο και το παραδοξο ειναι οτι με γυμνο παντα μηχανακι μετα τα 200 μου ακουμπα η μυτη στην ζελατινα και δεν ειμαι πινοκιο.Πραγμα που με το πιο παλιο και ανετο shoei δεν ειχα ποτε.Απο ποιοτητα ομως το κρανακι ειναι αλλου παιζει μονο του.Ανωτερο του shoei που θα μπορουσε να εχει και μια αφερουμενη επενδυση.Παντως αποψη μου για καθημερινη χρηση 1000 φορες το shoei.Aπο χειμωνα ελπιζω να εχω αποψη και απο το x spirit.

εγω απο κρανη εχω 3...

1.nolan n102 ανοιγομενο
    2.υvex s400
    3.nova μου το ειχαν κανει δωρο με ενα scouter που ειχα παρει και ετσι και εμεινε αφορετο.....

εχω μονο μια ερωτηση να κανω μια και σκεφτομαι να παρω και γω arai.εχω ενα vstrom 650 και δεν ξερω πιο arai θα κανει την καλλητερη δουλεια για το στρωμα μου δεδομενου τα χλμ που λετε οτι θελει για να δουλεψει.
    πριν πειτε οτιδηποτε να σας πως μονο οτι γνωμη δεν αλλαζω για το arai ιδιως απο την στιγμη που μου ειπαν για καποιον γνωστο οτι αν ειχε καλο κρανος δεν θα ηταν τωρα σε κωμα και καταστολη(γιατρος το ειπε αυτο και οχι εγω)......

υ.γ και κρανος τις nasa να μου ελεγαν οτι ειναι το καλλητερο θα το εβαζα μια και θελω να καβαλαω μηχανες.... δεχτες ολες οι γνωμες μιας και δεν εχω εμπειρια απο τετοια κρανη....
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Talking

1. shoei x-spirit: foberi aerodinamiki, xamilo baros, teleia efarmogi, poli kalos eksaerismos, apisteuto design... to mono arnitiko o thoribos... (k i timi fisika!)
    2. hjc hq1 carbon: sxedon isaksio... ligoteros thoribos k sxedon ta misa lefta!

...k rikste k mia matia sta test sharp gia ta krani... (http://sharp.direct.gov.uk/) k deite gia poia krani plironete tzapa lefta...
    Black_Mamba

SHARK S-650 αλλα τον επομενο μηνα παω για αλλαγη...

Πολυ καλη σταθεροτητα (το πηρα οταν ειχα το γυμνο hornet)
    Μετα το πρωτο χρονο και με 2-3 πλυσιματα, χαλαρωσαν αρκετα τα μαξιλαρακια...
    Σκεφτομαι για AGV - S4

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
    SHARK S-650 αλλα τον επομενο μηνα παω για αλλαγη...

Πολυ καλη σταθεροτητα (το πηρα οταν ειχα το γυμνο hornet)
    Μετα το πρωτο χρονο και με 2-3 πλυσιματα, χαλαρωσαν αρκετα τα μαξιλαρακια...
    Σκεφτομαι για AGV

η SHARK δεν πουλαει καινουριες επενδυσεις/μαξιλαρακια σαν ανταλλακτικα?
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από Black_Mamba
    ...k rikste k mia matia sta test sharp gia ta krani... (http://sharp.direct.gov.uk/) k deite gia poia krani plironete tzapa lefta...
    άντε πάλι τα ίδια... έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι τα αποτελέσματα των τεστ sharp αμφισβητούνται για την εγκυρότητα τους, έντονα ...

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Είχα ξεκινήσει με MDS (με-ντε-σες)

προχώρησα σε Nolan (σπαστό)

για να βρω την υγειά μου με τα ARAI!

Βέβαια η γυναίκα έχει Shoei και είναι κι αυτή πολύ ευχαριστημένη...

Άρα 1 arai κι 1 shoei

Shoei XR 1000 Sharon replica
    Πανέμορφο,πανάλαφρο,αθόρυβο και με φοβερή εφαρμογή.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Shoei Raid II: Για τις καθημερινές μου μετακινήσεις. Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο παράπονο, για την τιμή του και τη χρήση που του κάνω. Ίσα ίσα δε θα μπορούσα να σκεφτώ κάποιο καλύτερο στη θέση του. Απλά δεν είναι ιδιαίτερα σφιχτό στο κεφάλι μου πλέον, αλλά όχι σε ενοχλητικό επίπεδο. Ακόμα κι αυτό, βέβαια, διορθώνεται.

Shoei X-Spirit: Για πιο σβέλτες βόλτες, εκτός πόλης. Δε νομίζω ότι χρειάζεται σχόλια. Πρόκειται για το κορυφαίο κράνος κορυφαίας εταιρείας. Μακάρι να είχα και ένα RX7 ως μέτρο σύγκρισης.

Έχω ακόμα 2 κράνη, ένα full face και ένα ανοιγόμενο, τα οποία, ωστόσο, δε χρήζουν ιδιαίτερης αναφοράς.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    άντε πάλι τα ίδια... έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι τα αποτελέσματα των τεστ sharp αμφισβητούνται για την εγκυρότητα τους, έντονα ...
    Απο ποιον??
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
    εγω απο κρανη εχω 3...

1.nolan n102 ανοιγομενο
    2.υvex s400
    3.nova μου το ειχαν κανει δωρο με ενα scouter που ειχα παρει και ετσι και εμεινε αφορετο.....

εχω μονο μια ερωτηση να κανω μια και σκεφτομαι να παρω και γω arai.εχω ενα vstrom 650 και δεν ξερω πιο arai θα κανει την καλλητερη δουλεια για το στρωμα μου δεδομενου τα χλμ που λετε οτι θελει για να δουλεψει.
    πριν πειτε οτιδηποτε να σας πως μονο οτι γνωμη δεν αλλαζω για το arai ιδιως απο την στιγμη που μου ειπαν για καποιον γνωστο οτι αν ειχε καλο κρανος δεν θα ηταν τωρα σε κωμα και καταστολη(γιατρος το ειπε αυτο και οχι εγω)......

υ.γ και κρανος τις nasa να μου ελεγαν οτι ειναι το καλλητερο θα το εβαζα μια και θελω να καβαλαω μηχανες.... δεχτες ολες οι γνωμες μιας και δεν εχω εμπειρια απο τετοια κρανη....

VIPER..........CHASER......

Αύτά τά δύο είναι ότι καλύτερο έχει ή άγορά μέ τή σειρά πού σού τά έγραψα.
    Καί μετά XR-1000 shoei.........τό όποίο όμως άντικαθίσταται σέ 1 μήνα..!!

Είδικά γιά τό μηχανάκι σου .......ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ...........

μή βασανίζεσαι άλλο..........αύτές είναι οί κορυφαίες έπιλογές...!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Black_Mamba
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    Αποκλείεται. Το Marushin Samura (5 αστέρια) των 99 λιρών είναι καλύτερο από το X-Spirit (4 αστέρια) των 525. Όσοι αγοράζουν Shoei και Arai είναι απλά ηλίθιοι, θύματα του marketing. Τα Airoh είναι τα καλύτερα. Μη σας πιάνουν κορόιδα !!!11
    Life begins at 45°.

Life Less Serious Το avatar του/της IPL

Red face

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Αποκλείεται. Το Marushin Samura (5 αστέρια) των 99 λιρών είναι καλύτερο από το X-Spirit (4 αστέρια) των 525. Όσοι αγοράζουν Shoei και Arai είναι απλά ηλίθιοι, θύματα του marketing. Τα Airoh είναι τα καλύτερα. Μη σας πιάνουν κορόιδα !!!11
    Έλα moto.gr.....

Άνοιξε το ασκί του Αιόλου....
    “If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ψιτ, εσύ! Τι κράνος φοράς; Είσαι ευχαριστημένος;
    από FestoNero στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2011, 19:57
  2. Τι jacket (μπουφαν) και τι κράνος;;;;
    από Nikitaz στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2011, 14:24
  3. Τί κράνος να αγοράσω????