Καλημέρα κανείς για Επίδαυρο αύριο????
Εγω με το Βασίλη κανονίσαμε για χαλαρή βολτούλα θα ξεκινήσουμε απο δώ κατα τις 10-10:30!!!![]()
![]()
Καλημέρα κανείς για Επίδαυρο αύριο????
Εγω με το Βασίλη κανονίσαμε για χαλαρή βολτούλα θα ξεκινήσουμε απο δώ κατα τις 10-10:30!!!![]()
![]()
Εθεάθη SV1000s χρώματος ''μπλε σκούρο'', με φιμε ζελατίνα και γιοσιμούρες αρ ες 3, στο parking της ΑΣΠΑΙΤΕ. Παρακαλείται ο κάτοχος να παρουσιαστεί παραυτα.![]()
Τάκη τι γίνεται ρε; Χθες γύρισα. Θα βρεθούμε το ΣΚ;
TI 8A GINEI ME ESAS RE??? 8A ANEBETE KAMIA BOREIA ALLADA GIA KAMIA SV-SYNANTHSH?????![]()
KSAN8H SERRES.... DRAMA???? KABALA??? EXOYME WRAIA MERH KATA EKEI!
Πρόεδρε εγώ θα αναίβω μέσ το 2009. Θέλω να βάλω λάστιχα πρώτα, γιατί με βλέπω να πηγαίνω με τη ζάντα. Λέω να περάσω από Λάρισα, να βρεθώ με ΣουΒουΞου κ Dondle, και θα διανυκτερευσω Καβάλα στο ετερον ήμιση. Να ψηθούν και οι έτεροι Νότιοι, να αναίβουμε ομαδικά αμα είναι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sardasagam
Πρόεδρε εγώ θα αναίβω μέσ το 2009. Θέλω να βάλω λάστιχα πρώτα, γιατί με βλέπω να πηγαίνω με τη ζάντα. Λέω να περάσω από Λάρισα, να βρεθώ με ΣουΒουΞου κ Dondle, και θα διανυκτερευσω Καβάλα στο ετερον ήμιση. Να ψηθούν και οι έτεροι Νότιοι, να αναίβουμε ομαδικά αμα είναι![]()
:wacko:![]()
![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
TI 8A GINEI ME ESAS RE??? 8A ANEBETE KAMIA BOREIA ALLADA GIA KAMIA SV-SYNANTHSH?????![]()
KSAN8H SERRES.... DRAMA???? KABALA??? EXOYME WRAIA MERH KATA EKEI!
Γιατί ρε πρόεδρα ο ιταλικός ματρακάς που έχεις δεν κατεβαίνει νότια?![]()
![]()
![]()
Παίδες Άργος speeking here.....αλλά άμα λάχει ανεβαίνουμε και καμιά Αθήνα![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αυτό το κόκκινο εκεί στην μέση τι είναι??????![]()
![]()
![]()
Τώρα βγήκε????????![]()
![]()
![]()
nai einai neo montelo... elatomatiko se molla shmeia eidika ston kinhthra sthn anarthseis sta frena kai sto plaisio to bgalane xalia!!!!
suzduci sv1098s k7 einai to montelo.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
nai einai neo montelo... elatomatiko se molla shmeia eidika ston kinhthra sthn anarthseis sta frena kai sto plaisio to bgalane xalia!!!!
suzduci sv1098s k7 einai to montelo.![]()
:hypnotize :hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
Α, ρε πρόεδρα...κανόνισε την 3η ΕςΒοΠανελλήνια Συνάντηση να σας γνωρίσω και από κοντά...![]()
h epomenh synanthsh 8a ginei sthn italia.... des to katallhlo 8ema pou exoume anoiksei!!!! ekei 8a kerasw grappa kai prosuto