Mε τρελλα!
το θεμα με τα ΚΤΜ δεν ειναι οτι ειναι ζημιαρικα. Απλα δεν ειναι γιαπωνεζικα που και να ξεχασεις τα λαδια δεν τρεχει καστανο. Ειναι για μερακλιδες. Με σωστη συντηρηση -οχι τιποτε σπουδαιο- ειναι σκυλια μαυρα.![]()
Mε τρελλα!
το θεμα με τα ΚΤΜ δεν ειναι οτι ειναι ζημιαρικα. Απλα δεν ειναι γιαπωνεζικα που και να ξεχασεις τα λαδια δεν τρεχει καστανο. Ειναι για μερακλιδες. Με σωστη συντηρηση -οχι τιποτε σπουδαιο- ειναι σκυλια μαυρα.![]()
ρε παιδια ... οταν μιλαμε για τα αγωνιαρικα ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΑΔΙΑ ...ΠΟΙΟΣ ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Αρχικά δημιουργήθηκε από Leopsomo
Mε τρελλα!
κανενας ...
οποτε αυτο το παραμυθι ας το αφησουμε στην ακρη ...
εγω παντως εχω δει δυο smr και ενα sxf ...koυτα και τα 3 ... να τσιμαπνε λαδακι καργααααααααααααα.... αλλα λεμε καργααααααααααααααα...
PROzacRIDER
+125Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Οποτε καλλυτερα διευκρινισε τι εσπασε ( μανετα μονο.... η μανετα και τρομπα μαζι ) στο μηχανακι του φιλου σου και τα ξαναλεμε...
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Γιατι ολα τα κτμ σε αγωνες τρεχουν???Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ρε παιδια ... οταν μιλαμε για τα αγωνιαρικα ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΑΔΙΑ ...ΠΟΙΟΣ ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
κανενας ...
εγω παντως εχω δει δυο smr και ενα sxf ...koυτα και τα 3 ... να τσιμαπνε λαδακι καργααααααααααααα.... αλλα λεμε καργααααααααααααααα...
Οι περισσοτερα τα εχουν για οχηματα πολης!!!
Που πααααρα πολλοι ξεχνουν να αλλαξουν λαδια... η δεν εχουν γκαφρα να τα αλλαξυν στην ωρα τους...![]()
Το διχρονο δουλευε αψογα...
Το 690 που εχω τωρα εχει κανει πανω απο 25 session μεγαρα και δεν εχει τσιμπησει σταγονα...![]()
Δεν αμφιβαλλω οτι εχεις δει smr και sxf να τσιμπανε, τι να πω... Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες...![]()
Αρχικα γ@μω το enduro park στο λουτρακι που πηγα κ δε το βρηκα αλλα ειδα το rally.Παντως τα Κτμ ειναι κουραστικα μηχανακια για μες την πολη η για χαμηλες ταχυτητες.Για ταξιδια υπαρχουν κ καλητερες μοτο.Οποτε το παιρνεις για να κυνηγιεσε στην πολη? Απλα πληρωνεις ενα μεγαλο τιμημα για κ@υλα κ φιγουρα με την καλη εννοια πιστευω. Εμενα με τραβαει η εμφανηση των ΚΤΜ κ τα περιφεριακα τους αλλα .......
Για μες τη πολη ειναι κουραστικα...για ταξιδια υπαρχουν καλυτερες...πληρωνεις μεγαλο τιμημα για καυλα και φιγουρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Αρχικα γ@μω το enduro park στο λουτρακι που πηγα κ δε το βρηκα αλλα ειδα το rally.Παντως τα Κτμ ειναι κουραστικα μηχανακια για μες την πολη η για χαμηλες ταχυτητες.Για ταξιδια υπαρχουν κ καλητερες μοτο.Οποτε το παιρνεις για να κυνηγιεσε στην πολη? Απλα πληρωνεις ενα μεγαλο τιμημα για κ@υλα κ φιγουρα με την καλη εννοια πιστευω. Εμενα με τραβαει η εμφανηση των ΚΤΜ κ τα περιφεριακα τους αλλα .......
Πως φαινεται οτι δεν εχεις οδηγησει ΠΟΤΕ ΚΤΜ...![]()
Δοκιμασε το ομως...θα αναθεωρησεις!
...cause the place seems still alive...
Έχω το 990 σχεδόν ένα χρόνο τώρα.
Μένω πλέον στον Μαραθώνα και κατεβαίνω σχεδόν κάθε μέρα Αθήνα. Δηλαδή γύρω στα 80-100χλμ την ημέρα μαζί με κάτι ψιλά χλμ. Η μηχανή, αν σε βοηθάει λίγο ο σωματότυπός σου, είναι απλά καταπληκτικό. Όταν θες να πάς χαλαρά (λέμε τώρα...) τα κυβικά του και το ύψος του το κάνουν αρκετά εύκολο στην οδήγηση. Εντάξει δεν είναι transalp αλλά δε νομίζω ότι είναι και το ζητούμενο αυτό. Οταν θες να το ανοίξεις λίγο παραπάνω στην Αττική οδό, οι αναρτήσεις και τα φρένα σε κάνουν να αισθάνεσαι πολύ καλύτερος δηγός από ότι ίσως είσαι. Αν θες να "καβαλήσεις" κάποιον επειδή σου καρφώθηκε στον εγκέφαλο, τότε το μοτέρ δείχνει την δύναμή του παντού.
Σε ταξίδι των 2000χλμ πέρσι το καλοκαίρι το μόνο που με άγχωσε ήταν η ανεύρεση βενζινάδικου στα βάθη της Τουρκίας.
Βγαίνοντας σε χωμάτινα κομμάτια εκεί νομίζω δεν υπάρχει αντίπαλος.
Έχω κάνει τα προβλεπόμενα service και έχω δώσει 200 και 250?. Καθόλου φθηνά, όμως αν δεις πραγματικά τί ζητάει η ΚΤΜ από το συνεργείο να τσεκάρει στο πρώτο σερβις θα καταλάβεις ότι η φράση "λαδάκια και φύγαμε" είναι μια άγνωστη έννοια.
Έχω αλλάξει μια τρόμπα βενζίνης μέσα στην εγγύηση και μέχρι τώρα (13.500χλμ) δουλεύει άψογα.
Αν το άλλαζα θα έπαιρνα πάλι το ίδιο. Ισως έχει να κάνει ότι τελικά μετά από 14 χρόνια οδήγησης και 5 μοτοσυκλέτες, αποφάσισα ότι αυτή μου ταιριάζει. Αν σε κάποιον δεν του κάνει τότε... κολοκυθόπιτα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Έχεις οδηγήσει ποτέ κανένα ή...από ότι έχεις ακούσει?
ρεε παιδια..εγω που προσπαθω να ξαναπαρω κτμ...
παιζει κανα φραγκο ??:rotflmao:
![]()
![]()
Έλα ρε, πες το λογαριασμό σου να σου βάλουμε όλοι από 1 euroΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρεε παιδια..εγω που προσπαθω να ξαναπαρω κτμ...
παιζει κανα φραγκο ??:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλαρακι,εχω τοσους φιλους και γνωστους με ΚΤΜ διαφορων τυπων και ποτε δεν εχω ακουσει κατι ,οτιδηποτε...μονο αυτοι που τα εχουν για μοστρα γκρινιαζουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ρε παιδια ... οταν μιλαμε για τα αγωνιαρικα ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΑΔΙΑ ...ΠΟΙΟΣ ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
κανενας ...
ναι τσιμπανε.αλλα οπως λεει και η επισιμη ΚΤΜ,αν του συμπληρωσεις ή του βαλεις λαδι παραπανω απο οσο χρειαζεται ,οχι μονο το περισευουμενο θα σου καψει αλλα και καργααααααααααα παραπανω...
και γιαπωνεζικο να ειναι αν εχεις αυτη την τακτικη και δεν ξερεις να αλλαζεις/βαζεις/συμπηρωνεις λαδια(ή οτιδηποτε αλλο) καποια στιγμη θα σου βγαλει ζημια...
οποτε οπως καταλαβαινεις θελει και λιγο προσοχη...
kala exo filo me tdm poy gia na perasoyme ta prota diodia...pernei mazi 2lt ladi..Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
φιλαρακι,εχω τοσους φιλους και γνωστους με ΚΤΜ διαφορων τυπων και ποτε δεν εχω ακουσει κατι ,οτιδηποτε...μονο αυτοι που τα εχουν για μοστρα γκρινιαζουν.
ναι τσιμπανε.αλλα οπως λεει και η επισιμη ΚΤΜ,αν του συμπληρωσεις ή του βαλεις λαδι παραπανω απο οσο χρειαζεται ,οχι μονο το περισευουμενο θα σου καψει αλλα και καργααααααααααα παραπανω...
και γιαπωνεζικο να ειναι αν εχεις αυτη την τακτικη και δεν ξερεις να αλλαζεις/βαζεις/συμπηρωνεις λαδια(ή οτιδηποτε αλλο) καποια στιγμη θα σου βγαλει ζημια...
οποτε οπως καταλαβαινεις θελει και λιγο προσοχη...
ρε dukasII,δεν μπορω να καταλαβω ρε φιλε?Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
kala exo filo me tdm poy gia na perasoyme ta prota diodia...pernei mazi 2lt ladi..
τοσο καιρο γραφεις στο φορουμ.σεβαστο μελος εισαι τι θα θελεις τα καταραμενα τα greeklish?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελα ντε..Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ρε dukasII,δεν μπορω να καταλαβω ρε φιλε?
τοσο καιρο γραφεις στο φορουμ.σεβαστο μελος εισαι τι θα θελεις τα καταραμενα τα greeklish?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μη νομιζεις..οπως ειναι το πλητκρολογιο τη δεδομενη στιγμη γραφω.