ανατριχιασα και μονο που διαβαζα τις "εξελιξεις"...
![]()
![]()
καλο του ταξιδι!
δεν μπορω να πω κατι αλλο. τον διαβαζα και εγω. εβλεπα το μηχανακι του που το ειχε κανει κουκλα.ειδα τις φωτο που συγκεντρωθηκαν ολα τα sv.
πραγματικα λυπαμαι.
![]()
ανατριχιασα και μονο που διαβαζα τις "εξελιξεις"...
![]()
![]()
καλο του ταξιδι!
δεν μπορω να πω κατι αλλο. τον διαβαζα και εγω. εβλεπα το μηχανακι του που το ειχε κανει κουκλα.ειδα τις φωτο που συγκεντρωθηκαν ολα τα sv.
πραγματικα λυπαμαι.
![]()
............. Α ... ρε Δημητρη.... εκανες γρηγορο περασμα .... θα εισαι εκει να μας περιμενεις και να το παιζεις παλιος ..... σε φαγανε κι εσενα σαν να ησουν ενας ακομα....
![]()
Στην άσφαλτο κουρσάρος
με καράβι τη μοτοσυκλέτα, παντιέρα το μπουφάν το πλαστικό.
Στα 28 σου έσπασες τα φρένα, ταξιδεύεις για ταξίδια άλλα. Κυκλοφοράς μονάχα φτιαγμένος, ο κόσμος όλος χίλια κυβικά.
Είσαι αγριεμένος, είσαι κουρασμένος, έχεις τη ζωή στη σέλα σου γραμμένη. Για κάποιο φόνο είσαι γεννημένος. Από παρέες τριγυρισμένος, δε τους φοβάσαι, σ' αγαπούν. Και η ζωή να περνάει λαθραία, μα εσύ φοβάσαι, φοβάσαι να κοιμηθείς και το ταξίδι ξαναρχίζεις.
Το δάχτυλο στο φρένο κοκαλωμένο, μια στάλα αίμα στο μπουφάν σου, πλάι στα χίλια, στα χίλια κυβικά σου, πλάι στα χίλια κυβικά σου. Μονάχος χάραμα, χάραμα στη λεωφόρο και περιμένεις ασθενοφόρο από τις τρεις και δέκα σκοτωμένος
Accipere quam facere praestat injuriam
Καλο ταξιδι φιλε..![]()
![]()
Καλό του ταξίδι!![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν τον γνωρισα ποτε αλλα με εχει παρει απο κατω.28 ετων ρε πουστη μου?![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
καλο ταξιδι και δυναμη στους δικους του.. κριμα να φευγουν ετσι οι ανθρωποι.. νιωθω πολυ περιεργα οταν την μια μερα βλεπεις τα ενος ανθρωπουμηνυματα και την αλλη ξερεις πως δεν θα ξαναγραψει ποτε....
rip
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Καλο τιαξιδι στο παιδι και κουραγιο σε αυτους που εμειναν πισω και τον Αγαπανε !
καλο ταξιδι LOCKSMITH.Tα ειχαμε πει μονο απο το τηλεφωνο αλλα ησουν ευγενικοτατος και παντα προθυμος.Και παλι καλο ταξιδι.Νασαι καλα οπου και αν βρισκεσαι τωρα.
θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
Ο. ΕΛΥΤΗΣ