Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 113

Θέμα: Σερραϊκή Τροχαία (ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ)

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ναι...θυμαμαι που μιλουσα με το σεις και με το σας οταν ετρωγα σφαλιαρες και κλωτσιες επειδη ειχα μακρυ μαλι,μουσια,παντελονι σωληνα και μπλουζα kreator και ανταποκριθηκανε αμεσα!!!μου περασανε το αλατι,κερασανε αστακομακαροναδα,δεν με τρομοκρατησανε καθολου...αλλαξε αρδην η συμπεριφορα τους!!!

καλα δε τολμω να σας πω δε τι εγινε οταν μιλησα για τα δικαιωματα μου...θα πηγαινα για εξυβριση,αντισταση και μπορει να κουβαλουσα και τπτ επανω μου χωρις να το ξερω...(δεν ειναι ουτε υποθεσεις δικες μου αυτες ουτε δικα μου λογια)

ευτυχως ρε μαγε που εχουμε εσενα να μας βαζεις αποσπασματα απο το μπατσοφορουμ να μας ανοιγεις τα ματια!!!
    +900
    ... ρε μεχρι και εγγεφαλος της 17Ν σου λεω
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Και οι δύο όμως ασκούν εξουσία πάνω στην ζωή μας. Δεν έχουν διαφορά. Το οτι βρίσκομαι σε αδυναμία υγείας και την δίνω οικειοθελώς , δεν σημαίνει οτι έχουν διαφορά.

Gandalf
    Ολοκληρο ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, δεν κανει για σενα καμια διαφορα ???
    Δηλάδη το ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ με το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ειναι τα ιδια... τι να πω!

Ο γιατρος, ο δικηγορος, ο υδραβλικος κτλ ειναι θεμα ΕΠΙΛΟΓΗΣ (και ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του!), ενω το μπατσο και το δικαστη σου τον επιβαλλουν... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ..........

Θεσσαλονίκη,Βούλγαρη άερογέφυρα τό γνωστό σημείο φεύγοντας γιά Χαλκιδική.
    Άπό κάτω τά παλικάρια στή σκιά πάντα,καμμιά 30 φεύγα βαθμοί θερμοκρασία....
    Τήν έχουν στημμένη καί όσοι κατεβαίνουν άπό Έθνική στρίβοντας δεξιά
    έρχόμενοι άπό έξω πέφτουν
    έπάνω τους...
    Ό πολύς δέ ό κόσμος,τελειώνοντας τό ταξίδι του έπειδή μπαίνει σέ κίνηση ίσως βγάζει
    τή ζώνη,άπό έκεί καί μετά είσαι μέ 20 κμ.τό πολύ.
    Οί λεβέντες μέ μαύρο γυαλί καί στήσιμο ρόμποκοπ μέ άνοιχτά πόδια ό ένας
    έπιβλητικός,έχει σταματήσει 2-3 αύτοκίνητα κάνοντας ούρά,ό δεύτερος μέσα στό
    περιπολικό δουλεύει ...........γράφει,γράφει,γράφει παραβάσεις....!!!
    Τί άλλο τή ζώνη πού ίσως κάποιοι έβγαλαν...!!!
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΜΩΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ..........ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.....!!!!

ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ.....!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ.........!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ......!!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.....!!!

Σταματάω άκριβώς πάνω στό σταυροδρόμι,βγάζω άλάρμ γιατί τά αύτοκίνητα
    προσπαθούν νά περάσουν καί άπό τίς 4 μεριές καί δέν είναι εύκολο...
    κατεβαίνω άφού πρώτα έχω κορνάρει καί κάνει πώς δέ μέ βλέπει γιατί φοράω ζώνη καί
    δέν έχω ένδιαφέρον γιά αύτόν,έτσι κί άλλιώς όλοι σταματημένοι είμαστε.......
    καί πηγαίνοντας πρός τό μέρος του έκνευρισμένος καί άπότομα τού λέω
    Δέν θά έρθετε νά βοηθήσετε,δέ βλέπετε ότι τό φανάρι δέ δουλεύει...??

ΚΑΙ Η ΘΕΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.............

ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ............ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥ 100 ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ......!!!

Άπλά μουρμούρισα ,άφήστε μας νά σκοτωθούμε καί συνεχίστε τό έργο τού 100....
    καί έφυγα γρήγορα-γρήγορα....

Μού έμεινε όμως ή άπορία ρέ παιδιά..........

ΤΟ 100 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΖΩΝΕΣ..........ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ....???

Καταλάβατε τώρα κύριοι............??

ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ..........ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ......!!!

Εύτυχώς θά πώ όχι όλους....

Όταν όμως φοράς στολή πού σούδωσε ή πολιτεία γιά νά μέ προστατεύεις.........

ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ..........ΜΑΘΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ........!!!

ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΕΣΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΜΟΥ 50 ΚΛΗΣΕΙΣ.........

ΜΑΘΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...........

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.........!!!!

ΜΗ ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ....!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ..........

Θεσσαλονίκη,Βούλγαρη άερογέφυρα τό γνωστό σημείο φεύγοντας γιά Χαλκιδική.
    Άπό κάτω τά παλικάρια στή σκιά πάντα,καμμιά 30 φεύγα βαθμοί θερμοκρασία....
    Τήν έχουν στημμένη καί όσοι κατεβαίνουν άπό Έθνική στρίβοντας δεξιά
    έρχόμενοι άπό έξω πέφτουν
    έπάνω τους...
    Ό πολύς δέ ό κόσμος,τελειώνοντας τό ταξίδι του έπειδή μπαίνει σέ κίνηση ίσως βγάζει
    τή ζώνη,άπό έκεί καί μετά είσαι μέ 20 κμ.τό πολύ.
    Οί λεβέντες μέ μαύρο γυαλί καί στήσιμο ρόμποκοπ μέ άνοιχτά πόδια ό ένας
    έπιβλητικός,έχει σταματήσει 2-3 αύτοκίνητα κάνοντας ούρά,ό δεύτερος μέσα στό
    περιπολικό δουλεύει ...........γράφει,γράφει,γράφει παραβάσεις....!!!
    Τί άλλο τή ζώνη πού ίσως κάποιοι έβγαλαν...!!!
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΜΩΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ..........ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.....!!!!

ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ.....!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ.........!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ......!!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.....!!!

Σταματάω άκριβώς πάνω στό σταυροδρόμι,βγάζω άλάρμ γιατί τά αύτοκίνητα
    προσπαθούν νά περάσουν καί άπό τίς 4 μεριές καί δέν είναι εύκολο...
    κατεβαίνω άφού πρώτα έχω κορνάρει καί κάνει πώς δέ μέ βλέπει γιατί φοράω ζώνη καί
    δέν έχω ένδιαφέρον γιά αύτόν,έτσι κί άλλιώς όλοι σταματημένοι είμαστε.......
    καί πηγαίνοντας πρός τό μέρος του έκνευρισμένος καί άπότομα τού λέω
    Δέν θά έρθετε νά βοηθήσετε,δέ βλέπετε ότι τό φανάρι δέ δουλεύει...??

ΚΑΙ Η ΘΕΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.............

Άπλά μουρμούρισα ,άφήστε μας νά σκοτωθούμε καί συνεχίστε τό έργο τού 100....
    καί έφυγα γρήγορα-γρήγορα....

Μού έμεινε όμως ή άπορία ρέ παιδιά..........

Καταλάβατε τώρα κύριοι............??

ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ..........ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ......!!!

Εύτυχώς θά πώ όχι όλους....

Όταν όμως φοράς στολή πού σούδωσε ή πολιτεία γιά νά μέ προστατεύεις.........

ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ..........ΜΑΘΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ........!!!

ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΕΣΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΜΟΥ 50 ΚΛΗΣΕΙΣ.........

ΜΑΘΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...........

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.........!!!!

ΜΗ ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ....!!!

se ligo tha zitiseis na exoun ki aksioprepeia!!!!

ellinaraaaaaa!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS

Νόμιζα ότι οι τροχαίες παραβάσεις ΚΑΙ η διαχείριση των φαναριών είναι θέμα τροχαίας...
    Τι διάολο...
    Οι ζώνες και τα κράνη πάντα χρειάζονται,μη τα ξαναλέμε...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Λοιπόν...

Απο όσο βλέπω κάποιοι αντιδρούν για να αντιδρούν και μόνο...

ενα προς ένα... Οι γιατροί ναι μεν έχουν οικειοθελώς την εξουσία πάνω μας απο εμάς. Στο τραπέζι της εγχείρησης όμως και την στιγμή της αδυναμίας , απολύτως τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Είσαι έρμαιο στα χέρια τους. Η ζωή σου ολόκληρη δηλαδή. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ!.. Και το κακό είναι οτι δεν μπορείς να αντιδράσεις κιόλας, γιατί δεν είναι θέμα ποινικό/νομικό όπως είναι με την αστυνομία... αλλά θέμα Υγείας/Ζωής. Πολύ πιο σημαντικό δηλαδή.

Με τον Trooper... είπαμε... συμφωνούμε οτι διαφωνούμε και εκφράσαμε επιχειρήματα. Οι υπόλοιποι που ακολούθησαν έχουν κάτι σημαντικό να πούνε διά επιχειρημάτων και οχι απλά και μόνο απο αντίδραση;

Για το θέμα ισοπέδωση... όλοι οι μοτοσυκλετιστές είναι αλήτες, κτλ.. και όλοι είναι κλέφτες αν σταματήσουν κάτι να πάρουν ενώ φοράνε κράνος. Συμμαζευτείτε λέμε και βάλτε λίγο την φαιά ουσία σας να δουλέψει.

Είναι δυνατόν να τσουβαλιάζουμε;

Για τις προβλεπόμενες διαδικασίες... το οτι πιθανώς και να γίνονται δεν παίζει δηλαδή;... ποιός το είπε αυτό; Υπάρχει κανείς ελεγκτής ή των Εσωτερικών Υποθέσεων να μας πεί το αντίθετο , ΕΠΙΣΗΜΑ... ή οτι κατεβάσει το κρανίο του καθενός που οσμίστηκε τον άερα και τα λέει;

Είμαι περίεργος πάντως... αν όλοι είναι μπάτσοι... όλοι οι γιατροί είναι "φακελάκηδες" ... η κάθε ιδιότητα των "όλων" έχει και ενα αρνητικό μεγάλο.... μήπως είμαστε όλοι ΜΑΛΑΚΕΣ και μας ενοχλούν τελικά οι υπόλοιποι ΜΑΛΑΚΕΣ που μας θυμίζουν ποιοί είμαστε πραγματικά;

Η άποψη μου για τελευταία φορά είναι οτι υπάρχουν μπάτσοι και αστυνομικοί, πολιτικοί και λαμόγια, γιατροί και φακελάκηδες, μοτοσυκλετιστές και κάγκουρες (με την κακή έννοια)... Γενικά οτι υπάρχει και η μιά και η άλλη πλευρά. Δεν θα κρίνω ποτέ κάποιον απο την ιδιότητα του... θα τον κρίνω απο τις παπαριές που λέει και κάνει.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS

Νόμιζα ότι οι τροχαίες παραβάσεις ΚΑΙ η διαχείριση των φαναριών είναι θέμα τροχαίας...
    Τι διάολο...

Οι ζώνες και τα κράνη πάντα χρειάζονται,μη τα ξαναλέμε...

ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ 100...........

Καί διαχειρίζονταν τό πώς θά μάς δώσουν κλήση........χωρίς νά νοιάζονται
    πώς θά περάσουμε άλλά καί παράλληλα παρεμποδίζοντας
    τήν κυκλοφορία...μέ τό συνωστισμό πού δημιουργούσαν
    Ή άνατίναξη τού βυτιοφόρου στή Μαλακάσα........είναι άκόμα νωπή
    άπό κάτι ύπερβάλλοντες τύπους....!!!!

Φίλε τό τί χρειάζεται καί πώς χρειάζεται...........άσε νά τό διαχειρίζεται
    ό καθένας μόνος του....!!!
    δέν πρόκειται νά πείσεις ποτέ κανέναν........
    ΑΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΧΡΗΜΑ
    ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ....!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bar-code
    se ligo tha zitiseis na exoun ki aksioprepeia!!!!

ellinaraaaaaa!!!

ΚΑΝΕ.........ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Μή παρεξηγηθούμε.......έσύ στό Ίνγκλαντ.........ζείς...??

Έμείς στό Έλλάντα....

Λοιπόν...

ενα προς ένα... Οι γιατροί ναι μεν έχουν οικειοθελώς την εξουσία πάνω μας απο εμάς. Στο τραπέζι της εγχείρησης όμως και την στιγμή της αδυναμίας , απολύτως τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Είσαι έρμαιο στα χέρια τους. Η ζωή σου ολόκληρη δηλαδή. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ!.. Και το κακό είναι οτι δεν μπορείς να αντιδράσεις κιόλας, γιατί δεν είναι θέμα ποινικό/νομικό όπως είναι με την αστυνομία... αλλά θέμα Υγείας/Ζωής. Πολύ πιο σημαντικό δηλαδή.

Με τον Trooper... είπαμε... συμφωνούμε οτι διαφωνούμε και εκφράσαμε επιχειρήματα. Οι υπόλοιποι που ακολούθησαν έχουν κάτι σημαντικό να πούνε διά επιχειρημάτων και οχι απλά και μόνο απο αντίδραση;

Για το θέμα ισοπέδωση... όλοι οι μοτοσυκλετιστές είναι αλήτες, κτλ.. και όλοι είναι κλέφτες αν σταματήσουν κάτι να πάρουν ενώ φοράνε κράνος. Συμμαζευτείτε λέμε και βάλτε λίγο την φαιά ουσία σας να δουλέψει.

Είναι δυνατόν να τσουβαλιάζουμε;

Για τις προβλεπόμενες διαδικασίες... το οτι πιθανώς και να γίνονται δεν παίζει δηλαδή;... ποιός το είπε αυτό; Υπάρχει κανείς ελεγκτής ή των Εσωτερικών Υποθέσεων να μας πεί το αντίθετο , ΕΠΙΣΗΜΑ... ή οτι κατεβάσει το κρανίο του καθενός που οσμίστηκε τον άερα και τα λέει;

Είμαι περίεργος πάντως... αν όλοι είναι μπάτσοι... όλοι οι γιατροί είναι "φακελάκηδες" ... η κάθε ιδιότητα των "όλων" έχει και ενα αρνητικό μεγάλο.... μήπως είμαστε όλοι ΜΑΛΑΚΕΣ και μας ενοχλούν τελικά οι υπόλοιποι ΜΑΛΑΚΕΣ που μας θυμίζουν ποιοί είμαστε πραγματικά;

Η άποψη μου για τελευταία φορά είναι οτι υπάρχουν μπάτσοι και αστυνομικοί, πολιτικοί και λαμόγια, γιατροί και φακελάκηδες, μοτοσυκλετιστές και κάγκουρες (με την κακή έννοια)... Γενικά οτι υπάρχει και η μιά και η άλλη πλευρά. Δεν θα κρίνω ποτέ κάποιον απο την ιδιότητα του... θα τον κρίνω απο τις παπαριές που λέει και κάνει.

Gandalf

ΡΕ ΜΑΓΕ..........ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ........

Γιά τόν Μπακούνιν...???

δέν πρόκειται νά πείσεις ποτέ κανέναν........
    ΑΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΧΡΗΜΑ
    ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ....!!!!
    Aς τους πείσει τότε μια βόλτα στο ΚΑΤ

Aς τους πείσει τότε μια βόλτα στο ΚΑΤ

AΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.........ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ

Καί άς μάς πηγαίνουν μιά βόλτα άπό τό ΚΑΤ......

Θάταν πολύ πιό χρήσιμο ,τί λές..??

AΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.........ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ

Καί άς μάς πηγαίνουν μιά βόλτα άπό τό ΚΑΤ......

Θάταν πολύ πιό χρήσιμο ,τί λές..??

Δε θέλω να πάω στο ΚΑΤ,είτε μόνος μου είτε με συνοδεία.
    Οπότε φροντίζω να κάνω τουλάχιστον τα βασικά για να μην πάω σε περίπτωση που δεν καταφέρω να προβλέψω τη μαλακία κάποιου που πέσει πάνω μου.
    Τα βασικά αυτά είναι:
    1)Ζώνη
    β)Κράνος

Λέγονται βασικά επειδή χρειάζονται ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ.

Λοιπόν...

ενα προς ένα... Οι γιατροί ναι μεν έχουν οικειοθελώς την εξουσία πάνω μας απο εμάς. Στο τραπέζι της εγχείρησης όμως και την στιγμή της αδυναμίας , απολύτως τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Είσαι έρμαιο στα χέρια τους. Η ζωή σου ολόκληρη δηλαδή. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ!..
    Gandalf
    Τι να χωνεψουμε ακριβως???
    Οτι δεν μπορεις να καταλαβεις (ή μαλλον ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να καταλαβεις) οτι για να φτασω στο χειρουργικο τραπεζι ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ (δικηγορο, υδραβλικο κτλ) και οσο για το αποτελεσμα ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ (καλο ή κακο), ειμαι επευθυνος για τη ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ επιλογη... ΟΚ λοιπον, εγω προσωπικα το χωνεψα κιολας!

Τωρα, αν για επιχειρηματα (επειδη ανεφερες τον trooper), θελεις να κατσω να σου αραδιασω ενα καρο (πραγματικα!) παρομιων περιστατικων που εζησα και εγω σαν ανυσηχος εφηβος (και για να μην παρεξηγηθω μιλαω για μαλλια, σκουλαρικια κτλ), αλλα και ατομα απο το περιβαλλον μου, με συγχωρεις φιλε αλλα το κρινω ασκοπο, γιατι ξερω οτι θα καταληξουμε να μου αραδιασεις ενα καρο "πιπες" απο το συνταγμα και απο μπατσο-κανονισμους που η εφαρμογη τους στην πραγματικοτητα ειναι, οπως πολυ ευστοχα ειπε και ο trooper, οτι πρεπει για... γλαροσουπα!!!

... και την κρισιμη στιγμη βεβαιως θα ζητησεις "επισημα" στοιχεια, οπως θα εκανε αλλωστε και ο καθε κυριος πρετεντερης... μακαρι φιλε μου τα "επισημα" στοιχεια να ειχαν παντα σχεση με την πραγματικοτητα... σιγουρα ο κοσμος και οι κοινωνιες θα ηταν αλλιως, αλλα... ΔΕΝ!

... για αυτο ας το αφησουμε καλυτερα!

ΥΓ. Οσο για την καραμελα της "μη γενικευσης των παντων" που αφορουν τους μπατσους, να υποθεσω οτι πιστευεις οτι υπαρχουν και καλοι... φασιστες

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Τι να χωνεψουμε ακριβως???
    Οτι δεν μπορεις να καταλαβεις (ή μαλλον ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να καταλαβεις) οτι για να φτασω στο χειρουργικο τραπεζι ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ (δικηγορο, υδραβλικο κτλ) και οσο για το αποτελεσμα ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ (καλο ή κακο), ειμαι επευθυνος για τη ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ επιλογη
    A ναι;Επιλογή μας το χειρουργείο;
    Εμένα πάντως πέρσι δε με ρώτησε κανείς αν ήθελα να πάω στο νοσοκομείο επειδή μια...με τράκαρε.
    Και γλίτωσα το χειρουργείο καθαρά από ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ επειδή εκείνη τη μέρα εφημέρευε ένας γιατρός που τον ευχαρίστησα δημοσίως εδώ.Αλλιώς θα τραβιόμουνα για πολύ περισσότερο διάστημα...
    ΔΕΝ ήταν επιλογή ΜΟΥ φίλε να τραβήξω όσα τράβηξα.Ούτε πάλι επιλογή μου να διαλέξω το γιατρό.
    α)Γκαντέμης που με τράκαραν ναι.
    β)Κωλόφαρδος που έπεσα σε γνώστη και δεξιοτέχνη γιατρό εκείνο το βράδυ πάλι ναι.

Δε διάλεξα όμως ούτε το α) ούτε το β).
    Οπότε άστο τα περί επιλογής χειρούργου...

A ναι;Επιλογή μας το χειρουργείο;
    Εμένα πάντως πέρσι δε με ρώτησε κανείς αν ήθελα να πάω στο νοσοκομείο επειδή μια...με τράκαρε.
    Και γλίτωσα το χειρουργείο καθαρά από ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ επειδή εκείνη τη μέρα εφημέρευε ένας γιατρός που τον ευχαρίστησα δημοσίως εδώ.Αλλιώς θα τραβιόμουνα για πολύ περισσότερο διάστημα...
    ΔΕΝ ήταν επιλογή ΜΟΥ φίλε να τραβήξω όσα τράβηξα.Ούτε πάλι επιλογή μου να διαλέξω το γιατρό.
    α)Γκαντέμης που με τράκαραν ναι.
    β)Κωλόφαρδος που έπεσα σε γνώστη και δεξιοτέχνη γιατρό εκείνο το βράδυ πάλι ναι.

Δε διάλεξα όμως ούτε το α) ούτε το β).
    Οπότε άστο τα περί επιλογής χειρούργου...
    Ναι φιλε, εχεις απολυτο δικιο, η επιλογη χειρουργου για ΕΚΤΑΚΤΑ περιστατικα, δηλαδη μια ειδικη περιπτωση στην ιατρικη ΜΟΝΟ (γιατι υπαρχουν και αλλα επαγγελματα/λειτουργηματα), ειναι ΟΝΤΩΣ μια εξαιρεση (μπορει να υπαρχει κι αλλη) που απλα επιβεβαιωνει τον κανονα

Ποτε ξανα, σου ευχομαι!

Αλλα ακομα κι ετσι, δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις, που λογω της ανεπαρκειας κυριως του δημοσιου ασφαλιστικου συστηματος που εχει ωθησει μοιραια πολυ κοσμο στην ιδιωτικη ασφαληση (μη μου ζητησεις "επισημα" στοιχεια )
    Γι' αυτες τις περιπτωσεις λοιπον, ΑΝ ο ασφαλιζομενος εχει τις αισθησεις του τουλαχιστον, εχει ηδη επιλεξει ο ΙΔΙΟΣ το νοσηλευτικο του προγραμμα!

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διαμαχη μεταξυ Rc31 & Τροχαία Γλυφάδας
    από rc31 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 15:50
  2. Τι βλέπει η Τροχαία και πως μας πιάνει το Laser Radar
    από Wizard13 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 17:30
  3. Απαντήσεις: 5