Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 100 από 100

Θέμα: 990 adv 08

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Θα κανω οτι δεν ακουσα για κρανοι και τετοια, για να μην γινει αντιπαραθεση το θεμα και θα πω οτι εχω βαλει και εγω σκληρες σαμπρελες και εδω που τα λεμε το 90% των χιλιομετρων μας το κανουμε με ταχυτητες μικροτερες των 160χλμ (σωστα? ή εγω ειμαι φλωρος ... ?: confused : ). Αλλωστε δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...με το 640adv που ειχα, ειχα παθει πισω λαστιχο φορτωμενος δικαβαλος με 130χλμ εξω απο το Ναυπλιο και δεν δυσκολευτικα να κανω ακρη.Καλυτερα βεβαια να μην σου τυχει και ειδικα μπροστινο...
    Για το τιμονι εγω το προβλημα το ειχα μονο φορτωμενος...
    Τελος για εκδρομουλα μια ορεινη Κορινθια καλη ακουγεται και σχετικα ευκολο και για μενα που μενω Συρο και θα πρεπει να κανω ολακερο ταξιδι... θα πρεπει να τσεκαρω τις ημερομηνιες σε Σεππτεμβρη (χλωμος...) και Οκτωβρη (παιζει...) και βλεπουμε...
    τα λεμε
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

ελπίζω όσοι αναφέρετε καποιου είδους τρέμουλο στο τιμόνι δεν έχετε top-case και λοιπά κουτιά μπαγκαζιέρες πίσω έτσι; (πολλές φορές δεν σκεφτόμαστε το προφανές γι αυτό ρωτάω)

επίσης έχω ακούσει ότι και η ζελατίνα η τούρινγκ μπορεί να προκαλέσει ταλαντώσεις. προσωπικά δεν έχω παρατηρησει κάτι. ακόμη και στρίβοντας με την τελική του (υλίκες, τρίπολες και τα τοιάυτα) είναι απόλυτα σταθερά για τη γεωμετρία του (δεν είναι ΣΣ, κοινώς παίζει λίγο αλλά δεν σου επηρεάζει τη γραμμή)
    Fuck the universe.

και εγω συμφωνω οτι ειναι πολυ σταθερο και μαλιστα ειχα ριξει πολλα τσαγια και ss σε στροφιλικια,χωρις βεβαια μπαγκαζιερες και ψηλες ζελατινες.πηγαινα τακτικα αθηνα καποιες φορες και με 200αρες ποτε δεν καταλαβα κουνιμα ουτε με πολυ αερα

Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
    ....
    Οσο για το τρεμουλο μπορει να ειναι κ απο τιποτα αλλο γιατι εχουν ειπωθει πολλα περι αυτου, εμενα πχ απο τα 75 μεχρι τα 65 χωρις φρενο αν κανω πως αφηνω το τιμονι γινεται σεισμος!
    Εστειλα τη ζαντα για ζυγισμα κ ακτινολογηση αλλα τιποτα τζαμπα το 60αρι!
    Το πρόβλημα είναι στα λάστιχα. Δεν ξέρω πόσα χλμ έχεις κάνει αλλά αν είσαι μέσα στην εγγύηση μπορείς να απαιτήσεις να σου τα αλλάξουν.

7500 εχω κ ειμαι μεσα στην εγγυηση αλλα δεν ξερω τι παιζει κ αν γινετε να το αλλαξουν...
    Βασικα αλλο ειναι το προβλημα μου, το αριστερο πλαστικο αρχισε να πεταει χρωμα απο τη τρυπα που ειναι η βιδα κ προχωραει...για βαφη ειναι σιγουρη αποτυχια γιατι δεν θα πετυχει το χρωμα!
    Αλλαζουν πλαστικα σε τετοιες περιπτωσεις, μηπως γνωριζει κανεις?

topcase no (χαλια το κανει το μηχανακι, κριμα) αλλα εγραψα "φορτωμενο μπουνια"...δεν νομιζω οτι εχει καποιο προβλημα αλλα μαλλον χρειαζεται καποια ρυθμιση η αναρτηση ή κατι τετοιο...το μηχανακι ξεφορτωτο παταγε υπεροχα στο ευρωπαικο στροφιλικι και απλα φορτωμενος οταν εκλεινα γκαζι και αφηνα το αριστερο χερι το τιμονι επαιζε λιγο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Το πρόβλημα είναι στα λάστιχα.
    'Οντως τα MT90 έχουν θέμα με το μπροστινό. Πολλά κομμάτια παρουσιάζουν κοσκίνισμα αν αφήσεις ελεύθερο το τιμόνι ειδικά σε ταχύτητες 50-70χαω. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμα χειρότερο αν το λάστιχο δεν έχει σωστή πίεση. Το Απρίλιο άλλαξα λάστιχα και αυτά που έβαλα ήταν παραγωγής αρχές 2009. Το μπροστινό μου έκανε το κλασσικό κοσκίνισμα, πήγα στον λαστιχά μου κ το αντικατέστησε επιτόπου με άλλο λάστιχο της ίδιας παρτίδας το οποίο τελικά δέν είχε πρόβλημα. Χτές άλλαξα πάλι με ημερομηνία παραγωγής τέλος Μαϊου. Περιμένω να κάνω λίγα χμ για να πατήσει το λάστιχο κ να δούμε αν πάλι έπεσα σε προβληματικό κομμάτι.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BIG BLACK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Το πρόβλημα είναι στα λάστιχα. Δεν ξέρω πόσα χλμ έχεις κάνει αλλά αν είσαι μέσα στην εγγύηση μπορείς να απαιτήσεις να σου τα αλλάξουν.
    Στο μπροστινό

και αφού στο topic αυτό αλλάζουμε συνεχώς το θέμα, ρωτώ εκ νέου. Έχει πάει κανείς στα σχολεία moto adventure (αν δεν κάνω λάθος) που έχουν χωμάτινα μαθήματα, στο Λουτράκι νομίζω.

Αξίζουν?

Αλλαξα λαστιχα στις 5/8 και εβαλα τα μτ90, ολα καλα, δεν εχω εντοπισει κανενα προβλημα στα καινουρια "παπα", αλλα και τα προηγουμενα ηταν οκ... Ειναι σιγουρο οτι βαλατε τα σωστα λαστιχα? Το ιδιο μοντελο το βγαζει η pirelli σε ειδικη εκδοση για το 950/990 λογω υψηλοτερης τελικης ταχυτητας...για αυτο ειναι και λιγο ακριβοτερα ακριβως τα ιδια ελαστικα για τα 950/990... ο αερας επισης ειναι πολυ βασικο και πολλες φορες στα βενζιναδικα οι μετρητες ειναι για τον μπουτσιο...
    Για το μοτο αdventure δεν κατεω πραμα εκτος απο το σχολιο που ειχε κανει το παλικαρι με το GS 1200 και ειχε γινει χαμος στις αντιπαραθεσεις...
    αντε και γεια χαρα σας μαγκες

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. neos hartis se 990 adv efi
    από newdawnfades στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2007, 11:35
  2. Pirelli Scorpion για 950/990 Adv 3 ΕΥΡΩ !
    από Nik0s στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 22:45
  3. 990 Adv
    από sas στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 19:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας