Rest (Aναπαύσου)Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
ρε παιδια τι σημαινει r.i.p και το γραφετε ολοι...???
In (Εν)
Peace (Ειρήνη)
Rest (Aναπαύσου)Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
In (Εν)
Peace (Ειρήνη)
ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του, αλλα τουλαχιστον ας την κρατησει για τον εαυτο του, ειδικα την ημερα που πεθανε ο βασιλιας της ποπ με τα τοσα εκατομυρια θαυμαστες σε ολο τον κοσμο...
και για να καταλαβεται τι ακριβως ηταν, βρειτε μου εναν που να μην εχει δει αυτη την εικονα...
thriller
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Προσωπικα αν και δεν ακουω ποπ, το βιντεο κλιπ του ''8ριλερ'' αλλα και το τραγουδι ειναι απο τα αγαπημενα μου..
Ασε που ειχα πετυχει κι ενα αφιερωμα στο πως γυριστηκε και φυσικα οσον αφορα σκηνογραφια χορογραφια αλλα και μέικ απ οι τυποι κανανε ΠΑΠΑΔΕΣ !
υγ..
Rest In Peace.
Αναπαύσου εν'ειρήνη.
Η γνωμη μου ειναι.......
Για καπιους καλητεχνες Ελληνες η ξενους που μεγαλωσαμε εμεις η γενια του 80 και τους θεορουσαμε δεδομενους (βλεπε jackson η Σ. Μουστακα αν προτιμας και ισως madona αργοτερα) για αυτο που ηταν και αυτο που εκαναν σαν εικονα η φωνη μεσα στο μυαλο μας και μαθενουμε οτι πεθαναν,ασχετα αν μας ερεσε σαν καλητεχνης η καλητεχνιδα τοτε..τωρα η καποτε και οχι πια καλο θα ηταν να αναλογιστουμε και να θρυνουμε οχι για τον θανατο του ανθρωπου,αλλα για τον ''θανατο''
μιας εποχης που ηταν μερος της και η καλητεχνες αυτοι αλλα και εμεις,μια εποχη που μαζι με αυτους που οπως ειπα ειχαμε δεδομενους τελειωνει και σε λιγο θα ειναι μια θολη αναμνηση μεσα στο μυαλο μας και ενα βιντεο παλιο σε καπιο αρχειο......
Rest In Peace = Αναπαύσου εν ειρήνηΑρχικά δημιουργήθηκε από sober
ρε συ Rein έλεος δηλαδης. Γιατι χολοσκάμε? Για τα νιάτα μας που φεύγουν? για την παιδική αθώα ηλικία μας? για τις αναμνήσεις μας που ξεθωριάζουν? για το οτι οταν αυτός ο γελοίος κουνιότανε εμείς είχαμε γνωρίσει τον μεγάλο ανεκπλήρωτο παιδικό έρωτα μας και μας τον θύμισε? Γιατί τότε στα μακρινά νιάτα μας μας άρεσε και οφείλουμε να ειμαστε πιστοί? Μηπως γιατι είναι προσβολή και ανήθικο την ημερα του θανάτου ενός ανθρώπου να θυμόμαστε τα άσχημα του και όχι τα καλά του? Μήπως τελικά αυτές είναι προσωπικές ανασφάλειες και ενοχές για πατροπαράδοτα κόμπλεξ που έχουμε απέναντι στον θάνατο? Γιατί?Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ρε σεις ελεος λεμε...οι κορυφαιοι καλλιτεχνες και δημοσια προσωπα,συντηρουν μονοι τους το χρυσο τριγωνο,κατι που προφανως σας φαινεται φυσιολογικο,μια και πατε γηπεδο,συναυλιες, πολιτικες συγκεντρωσεις και κινηματογραφο και πεθαινει ο jackson που μπορει να συγκριθει μονο με elvis,beatles κι επειδη υπηρξε κατηγορια (οχι αποφαση) για βιασμο,λετε να τον ξερασουν τα σκουληκια...
η συλλογιστικη σας ειναι δια τον πεοντα τουλαχιστον...
ειδικα εσυ με τον τσε φατσα καρτα δεν θα πρεπε να σχολιασεις καθολου μια και ο "δικος σου" ειχε γινει διασημος για τις εκτελεσεις του...
ο σταλιν ηταν γενοκτονος και τον εχουν αγιοποιησει...
η τσιτσιολινα γυριζε τσοντες ουρολαγνιας και την εκαναν βουλευτη...
και χιλιοι δυο αλλοι εν ζωη η θανοντες που αποδεδειγμενα κανουν τον τζακσον να συγκρινεται μονο με την ιωαννα της λωραινης κι εσεις βρηκατε να λυσσαξετε την μερα του θανατου του...
μπορει να ταν και serial killer και να μην το μαθουμε ποτε...αυτο που ξερουμε ομως περαν πασης αμφισβητησης ειναι η προσφορα του στην μουσικη η οποια ειναι τεραστια και αυτη ειναι η κληρονομια που θα αφησει...
να το κανω λιανα για τους πτωχους το πνευματι...
μαθετε να κρινετε με γεγονοτα κι οχι με υποψιες...επισης μαθετε να σεβεστε τους πεθαμενους,τουλαχιστον την ημερα του θανατου τους ,ειδικα αυτους που αποδεδειγμενα εχουν να αφησουν κατι...
αφηστε ρε τον ανθρωπο να λιωσει με την ησυχια του και κρατηστε το ξυδι σε μπουκαλακι για τις δυσκολες μερες διψας...
Ενα pop είδωλο δεν δημιουργείτε γιατι παράγει κατι μεγαλειώδες αλλά γιατι η κοινωνία εχει ανάγκη απο αυτά. Με άλλα λόγια αυτος ψυχάκιας δεν έκανε τίποτις πέρα απο το να κουνήθηκε λιγο παραπάνω με ρυθμό, ενώ μια βιομηχανία απο πίσω παρήγαγε και ανέπτυξε το προιόν "Michael Jacson".
Ο O M.J. δεν ηταν ποτε του καλλιτέχνης ουτε τραγουδιστής ουτε χορευτής. Προϊόν ηταν με επίσημο Brand Name. Προϊόν που μας το πούλησαν ποικιλοτρόπως και με μεγάλη επιτυχία απο οτι βλέπω.
Γιατι του προσδίδουμε τοση μεγάλη αξία του ψυχάκια. Τώρα εάν φταίει αυτός που εγινε έτσι η όχι τότε είναι μεγάλη η συζήτηση και το σίγουρο είναι ότι εγώ σε ανάλογη συζήτηση θα τον υπερασπιστώ γιατι προφανώς και δεν εφταιγε που από 8 χρονών παιδάκι τον κάνανε ένα εμπορικό προιόν με αποτέλεσμα να μην ζει στην πραγματικότητα ποτέ του,
….αλλά αυτό ειναι αλουνού παπά ευαγγέλιο
Και επειδή πολύ τον εγουστάρισα τον Jimmako στην άνωθεν φωτογραφία … λέω να παραθέσω και εγώ μια… ετσι για να γουστάρουμε
![]()
Respect σε εναν απο τους μεγαλυτρεους καλλιτεχνες - performer που πατησαν ποτε σε αυτο το πλανητη...
r.i.p.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
ρε συ Rein έλεος δηλαδης. Γιατι χολοσκάμε? Για τα νιάτα μας που φεύγουν? για την παιδική αθώα ηλικία μας? για τις αναμνήσεις μας που ξεθωριάζουν? για το οτι οταν αυτός ο γελοίος κουνιότανε εμείς είχαμε γνωρίσει τον μεγάλο ανεκπλήρωτο παιδικό έρωτα μας και μας τον θύμισε? Γιατί τότε στα μακρινά νιάτα μας μας άρεσε και οφείλουμε να ειμαστε πιστοί? Μηπως γιατι είναι προσβολή και ανήθικο την ημερα του θανάτου ενός ανθρώπου να θυμόμαστε τα άσχημα του και όχι τα καλά του? Μήπως τελικά αυτές είναι προσωπικές ανασφάλειες και ενοχές για πατροπαράδοτα κόμπλεξ που έχουμε απέναντι στον θάνατο? Γιατί?
Ενα pop είδωλο δεν δημιουργείτε γιατι παράγει κατι μεγαλειώδες αλλά γιατι η κοινωνία εχει ανάγκη απο αυτά. Με άλλα λόγια αυτος ψυχάκιας δεν έκανε τίποτις πέρα απο το να κουνήθηκε λιγο παραπάνω με ρυθμό, ενώ μια βιομηχανία απο πίσω παρήγαγε και ανέπτυξε το προιόν "Michael Jacson".
Ο O M.J. δεν ηταν ποτε του καλλιτέχνης ουτε τραγουδιστής ουτε χορευτής. Προϊόν ηταν με επίσημο Brand Name. Προϊόν που μας το πούλησαν ποικιλοτρόπως και με μεγάλη επιτυχία απο οτι βλέπω.
Γιατι του προσδίδουμε τοση μεγάλη αξία του ψυχάκια. Τώρα εάν φταίει αυτός που εγινε έτσι η όχι τότε είναι μεγάλη η συζήτηση και το σίγουρο είναι ότι εγώ σε ανάλογη συζήτηση θα τον υπερασπιστώ γιατι προφανώς και δεν εφταιγε που από 8 χρονών παιδάκι τον κάνανε ένα εμπορικό προιόν με αποτέλεσμα να μην ζει στην πραγματικότητα ποτέ του,
Και επειδή πολύ τον εγουστάρισα τον Jimmako στην άνωθεν φωτογραφία … λέω να παραθέσω και εγώ μια… ετσι για να γουστάρουμε
ας απαντησω σε αυτο αρχικα ξεκαθαριζοντας μια κι ο γραπτος λογος ειναι λιγακι μυστηριος...Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Μηπως γιατι είναι προσβολή και ανήθικο την ημερα του θανάτου ενός ανθρώπου να θυμόμαστε τα άσχημα του και όχι τα καλά του? Μήπως τελικά αυτές είναι προσωπικές ανασφάλειες και ενοχές για πατροπαράδοτα κόμπλεξ που έχουμε απέναντι στον θάνατο? Γιατί?
1)οχι τα ασχημα του και τα καλα του...ενα υποτιθεμενο ασχημοαπο την μια και απο την αλλη ολοκληρη σχολη performing και αναγωγη της pop μουσικης-χορογραφιας-ντυσιματος σε τελειως διαφορετικο απο το εως τοτε υπαρχων επιπεδο,καθως και διατηρησης του,ως σχεδον αυτουσιο μεχρι σημερα....
2)αν εσυ θεωρεις προσωπικη ανασφαλεια,ενοχη και πατροπαραδοτο κομπλεξ απεναντι στον θανατο τον αποχαιρετισμο καποιου,μια και ο θανατος πρεσβευει την αδυναμια υπαρξης μελλοντικης επαφης με αυτον ,τοτε αντιλαμβανομαστε πολυ διαφορετικα την ζωη...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Ποτέ δεν υπήρξα φαν του MJ αλλά εμένα και όλους όσους διαβάζουν αυτή την στιγμή αυτά που έγραψες μας προσβάλεις.Προσβάλεις όλους τους θαυμαστές του ανά τον κόσμο γιατί του κατηγορείς ότι υπήρξαν Fashion Victims,αφού κατ εσέ ο Τζάκσον ήταν μία μόδα,ένα προϊόν που μας πούλησαν.Κατηγορείς εκατομμύρια ανθρώπων πως είναι πρόβατα και δεν έχουνε βούληση,πως τρώνε ό,τι τους σερβίρουν.Φίλε μου,αυτό θα μπορούσε να έχει συμβεί στις αρχές της καριέρας του.Αλλά όταν βλέπεις μετά από 10 χρόνια στην αφάνεια να ετοιμάζει tour και τα εισιτήρια όλα να είναι sold out κάτι σημαίνει.Κανείς δεν διαφήμισε τον MJ τα τελευταία 10 χρόνια αλλά ο κόσμος δεν τον ξέχασε.Αν ήταν μία μόδα και κάτι που μας επεβλήθει να 'σαι σίγουρος πως θα τον είχαν όλοι γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι.Αυτά στα λέω εγώ που ποτέ δεν υπήρξα φαν της ποπ μουσικής αλλά έχω μάθει να αναγνωρίζω τις προσωπικότητες ορόσημα σε όποιον χώρο και αν βρίσκονται.Για τις κατηγορίες περί παιδεραστίας δεν μπορώ να εκφέρω άποψη ούτε κανείς από μας φαντάζομαι.Κανείς μας δεν παρακολούθησε τις υποθέσεις αυτές και κανείς μας δεν έχει διαβάσει την δικογραφία.Πίσω από βαθύπλουτους και λαμπερούς ανθρώπους πάντα θα κρύβονται κάποιοι που θα θέλουν να σφετεριστούν τα πλούτη και το όνομά τους.Μπορεί να ήταν αθώος,μπορεί και ένοχος,δεν ξέρω και δεν μπορώ να κρίνω με βάση τα όσα ακούω από δω και από κει.Αν τελικά πειστώ ότι ήταν παιδεραστής θα διαγράψω όσα έχω γράψει εδώ και δεν θα ξαναμιλήσω γιατί η παιδεραστία για μένα είναι πέρα από κακούργημα.Μέχρι να πειστώ όμως,θα μιλάω για έναν μεγάλο καλλιτέχνη,ένα πραγματικό showman που τραγούδησε επιτυχίες που μέχρι και σήμερα ακόμα παίζονται και στα πιο in μαγαζιά και ας είναι γραμμένα πριν 30 χρόνια
Fortis Fortuna Adiuvat
σωστόςΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ας απαντησω σε αυτο αρχικα ξεκαθαριζοντας μια κι ο γραπτος λογος ειναι λιγακι μυστηριος...
πέρνα απο το Δ.Σ. σήμερα να κεράσω μιαωστε να βρούμε την ευκαιρία να τσακωθούμε για τον συγχωρεμένο τον ψυχάκια Live
![]()
Aν και ειναι λιγο οφ τοπικ εσυ ειπες οτι βαλανε ενα εκτρωμα να τραγουδησει το Billie Jean.Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
συμφωνω και ζητω συγνώμη εαν παραφέρθηκα αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ ρε συ zan όταν κάποιος μου ζητάει να παραβγώ στο σπάσιμο της μέσης για να αποδείξω κατα πόσο αξίζω η όχι, οφείλω να πράξω αναλόγως με το αντίστοιχο επίπεδο
sorry και πάλι ... προς τους υπόλοιπους
![]()
E, αν μπορεις εσυ να το τραγουδησεις που εχεις και το πλεονεκτημα οτι δεν εισαι εκτρωμα τοτε τα παιρνω ολα οσα εχω πει πισω.
Σορρυ για το οφ τοπικ.
Και μονο οτι ασχολουντε τοσο πολυ μαζι του ακομα και αυτοι που δεν τον σεβονται λεει κατι και αυτο.![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Με την ιδια λογικη και ο Valentino Rossi ειναι απλως ενας τσαντακιας μηχανοβιος που παει διαλομενα γρηγορα...Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
ρε συ Rein έλεος δηλαδης. Γιατι χολοσκάμε? Για τα νιάτα μας που φεύγουν? για την παιδική αθώα ηλικία μας? για τις αναμνήσεις μας που ξεθωριάζουν? για το οτι οταν αυτός ο γελοίος κουνιότανε εμείς είχαμε γνωρίσει τον μεγάλο ανεκπλήρωτο παιδικό έρωτα μας και μας τον θύμισε? Γιατί τότε στα μακρινά νιάτα μας μας άρεσε και οφείλουμε να ειμαστε πιστοί? Μηπως γιατι είναι προσβολή και ανήθικο την ημερα του θανάτου ενός ανθρώπου να θυμόμαστε τα άσχημα του και όχι τα καλά του? Μήπως τελικά αυτές είναι προσωπικές ανασφάλειες και ενοχές για πατροπαράδοτα κόμπλεξ που έχουμε απέναντι στον θάνατο? Γιατί?
ο κοσμος και η κοινωνια δεν οφελειται σε τιποτα απο την υπαρξη και τα κατορθωματα του...απλως πουλαει καπελακια & μλπουζακια με το νουμερο 46, αυτο ειναι ολο...
πολυ μυστηρια η θεωρηση των πραγματων που εχεις φιλε μου...
συμφωνω στο οτι οτι μετα θανατον ειναι πολυ της μοδος να δηλωνουνε ολοι συντετριμμενοι για τον εκλιποντα και ας τον εβριζαν μια ζωη, αλλα εξισου της μοδος ειναι και η πληρης απαξιωση του στυλ "σιγα μωρε και τι εγινε;"
την προσοχη τραβανε και οι δυο αντιμετωπισεις...
![]()
ξαναματαλεω λοιπον:
respect σε εναν απο τους μεγαλυτερους ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ & perfomer που πατησαν ποτε σε αυτο τον πλανητη...τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο
R.I.P.