Σελίδα 7 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 398

Θέμα: Αντιπαραθέσεις για τα γνωστά και τετριμένα... "με τρώει ο πισινός μου ενα πράγμα"..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Αίντε και το πήρα... θα σκάσω 10000 περίπου και θα το πληρώνω επί τρία χρόνια.

Στην περίπτωση που αρχίζει και βγάζει απο τις πρώτες μέρες, τι κάνεις;.. τα ΚΤΜ, πολύ δύσκολα φεύγουν μεταχειρισμένα...το ξέρω απο πρώτο χέρι αυτό απο εργασία παλιότερα σε σχετικό μαγαζί.

Τι κάνεις τότε με ενα ζημιάρικο μηχανάκι των 10.000 που δεν θα μπορείς να το ευχαριστηθείς;

Γιατί καλή και η καύλα αλλά χωρίς και λίγο μυαλό απέναντι σε αυτό, θα καταλήξεις να την κοιτάς συνέχεια στον μηχανικό .. στο γκαράζ...σε φωτό... αλλά πολύ σπάνια στον δρόμο.

Ευχαριστώ.. δεν θα πάρω.

Gandalf
    Ευτυχώς......

You BETA believe...

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Εδω να σημειωσω οτι στο κοστος χρησης μιας μηχανης εκτος απο το καυσιμο πρεπει να υπολογιζει καποιος και την συχνοτητα επισκεψεων στο συνεργειο.( τις προκαθορισμενες εννοω), το κοστος και την ευκολια ευρεσης των ανταλλακτικων και για καποιον που ειπε οτι αν τα σπας τοτε ολα βγαζουν προβληματα, συμφωνω εν μερει ομως γιατι μια μηχανη που οσο και να την σπας δεν παει τοτε σταματας να την σπας οποτε δεν σου βγαζει και προβληματα.
    Εγω προσωπικα δεν εχω δει ΚΤΜ στον δρομο να πηγαινει νορμαλ.
    Ολο κατι ψαγμενους βλεπω και μαλιστα σε μερικους στα φαναρια κανω και πλακιτσα.
    Ριχνω κανα δυο γκαζιες οσο ειναι κοκκινο και μολις πρασινισει το φαναρι τα μοτερακια τους τα σκιζουνε, δουλευουν συνεχεια στα κοκκινα.
    Μιλαμε τα σπανε!!!:rotflmao: :rotflmao:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ !!!
    ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ.....

ΠΑΡΕ ΑΦΡΙΚΑ.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Αίντε και το πήρα... θα σκάσω 10000 περίπου και θα το πληρώνω επί τρία χρόνια.

Στην περίπτωση που αρχίζει και βγάζει απο τις πρώτες μέρες, τι κάνεις;.. τα ΚΤΜ, πολύ δύσκολα φεύγουν μεταχειρισμένα...το ξέρω απο πρώτο χέρι αυτό απο εργασία παλιότερα σε σχετικό μαγαζί.

Τι κάνεις τότε με ενα ζημιάρικο μηχανάκι των 10.000 που δεν θα μπορείς να το ευχαριστηθείς;

Γιατί καλή και η καύλα αλλά χωρίς και λίγο μυαλό απέναντι σε αυτό, θα καταλήξεις να την κοιτάς συνέχεια στον μηχανικό .. στο γκαράζ...σε φωτό... αλλά πολύ σπάνια στον δρόμο.

Ευχαριστώ.. δεν θα πάρω.

Gandalf

εχω να πω απλα ..πως πολλοι χασαν το δρομο τους ..... ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ AFRICA 1200 !!!!!
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    εχω να πω απλα ..πως πολλοι χασαν το δρομο τους ..... ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ AFRICA 1200 !!!!!

exexexexex,.,,,,,,,8α τον ξανα βρουναι μην ανησυχεις....

ρε σει πεσκανδριτσα......ειναι λογικο....αυτο ειπα και πριν .....ατομα κολημενα στο γκαζι νομηζωντας οτι θα ικανοποιησουν το ego τους στα φαναρια περνουν κτμ και punto gti impreza κτλ

βεβαια δεν αποσκοπω να θηξω κανεναν με απο τα παιδια εδω μεσα με κτμ, παντου υπαρχουν και εξερεσης......

αλλα προς θεου η συγκρηση με ενα καινουριο μηχανακι με το ποσο γαμαει ειναι για μενα οταν ημουνα 15 χρονων.

εγω προσοπικα δεν δηνω τοσα λεφτα για ενα μηχανακι που θα σκεφτομαι να το βγαλω βολτα.....ειτε αυτο θα λεγεται κτμ η και ακομα και καινουριο αφρικα να ειναι... ,
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS

βεβαια δεν αποσκοπω να θηξω κανεναν με απο τα παιδια εδω μεσα με κτμ, παντου υπαρχουν και εξερεσης......

φφφφφφφφφφφφ.........!!!!!!!! το γλυτωσαμε το ξυλο απ'τον Φαιδωνα...

ρε σει gandalf......παρακολουθω πολλες αυτα που γραφεις και τωρα μου φενεται απλα θεμα ανοιγεις....

εισαι εξυπνος δεν περημενω απο εδω μεσα να παρης απαντησει αν θα πρεπει να παρης κτμ η οχι...

δες τη συκωνει η τσεπη αν δεν εισαι ικανοποιημένος με αυτο που εχεις ,,,,,,,,και παρε οτι σου αρεσει.

και το κτμ μπορει αμα δεν το κανεις σωστη συντηρηση να εχει προβληματα αλλα θα σου δωσει αλλες απολαυσεις.......αλλα καθε πραγμα εχει το κοστος του.

και εμενα μου αρεσε το κτμ,,,,, αλλα το αφρικα πιο πολυ !

παρακαλουνται οι MODS να μην διαγραψουν το Thread...να φυλαχτει στα αρχεια για παραθεση ...........

ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ Ο ΛΑΡΙΣΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ADVENTURE!!!!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τώρα , για να καταλάβω …
    Το θέμα είναι η αξιοπιστία ή το κόστος ???

Η αξιοπιστία μιας μηχανής, εκτός των άλλων (συντήρηση ,τύχη) έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με την αξιοπιστία της αντιπροσωπείας και του εξουσιοδοτημένου δικτύου.
    Στην Ελλάδα ,σχεδόν όλες οι ευρωπαϊκές είναι ΜΠΑΧΑΛΟ , εξου και το «κακό» όνομα…
    (Να θυμίσω «αξιοπιστία» kawasaki επί εποχής «Καμμένου» ???)

Όσο αφορά το κόστος , όποια μηχανή να πάρεις πάνω από 10000? το σίγουρο είναι ότι θα χάσεις ΠΟΛΛΑ λεφτά στην μεταπώληση .Άμα της βάλεις και έξτρα , θα χάσεις ακόμα περισσότερα….

Ο κανόνας πάντως είναι να παίρνεις ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ και ότι ΑΝΤΕΧΕΙ η τσέπη σου…
    όλες αυτές οι «διαμάχες» είναι άνευ ουσίας……..

για το GS 1200 ADV τι λέτε ,αξίζει ???

[i]για το GS 1200 ADV τι λέτε ,αξίζει ???
    [/B]
    Warum nicht???

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Warum nicht???
    lässt Anfang der Krieg :rotflmao:

(γερμανικά από babelfish…)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    και να πω οτι μπηκε κανας πρωτοεμφανιζομενος και αρχισε τις ερωτησεις...

οι ιδιοι κ οι ιδιοι, τα ιδια κ τα ιδια...

πάρτε triumph.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    πρωτον δεν συγκρηνω τι κανει η αφρικα με το κτμ....... και λαθος που το καταλαβες....

αλλα μπορω να συγκρηνω το 1200 gs με το 990 κτμ και ασ μας πει κανεις τη καει το ενα και τι το αλλο..
    δλδ γιατι να λεω ενα μηχανακι γαμαει οταν η καταναλωση ειναι πολυ πιο πανω απο την αλλη...???

και η porsche γαμαει..... μπορεις να την συγκρηνεις με την mershedes? εμεις φτασαμε να θελουμε ολοι porshe και βρακι στον κολο μαν να μην εχουμε!!

επισης παλικαρε επειδη νομηζω ειχες αφρικα....αν θυμαμαι..........ετσι δεν ειναι?

το αφρικα με καιει 5λιτρα τα 100 χλμ,,,,και οχι απο περιοδικο αλλα 3700 χλμ εκαψα 250 ευρο με πανω απο 1,30 η βεντζηνα και δυπλος και και με τριβαλιτσα κτλ....

καταλαβες παλικαρε....?

και οσο για το παλικαρε να μηλας οπως σου μηλανε δεν ειχα κανεναν ιδιαιτερο τονο εγω προς εσενα ποτε!

τσουτσεκι

το thread ανοίχτηκε στις αντιπαραθέσεις για χαβαλέ απ' ότι κατάλαβα - και κάνουμε χαβαλέ- και κανείς δεν θίχτηκε εκτός από σένα ... να έλεγα ότι σε έβρισα ρε μεγάλε ... μέχρι και μπύρες έβαλα εκεί που συμφωνώ μαζί σου ... και στράβωσες ...και μας θίχτηκες κιόλας που σε είπαμε παλίκαρε ...

μάλιστα ...

λοιπόν άκου παλίκαρε ...σοβαρά τώρα και κόβω την πλάκα γιατί τα πήρα στην κράνα

αν η μόνη μακροχρόνια εμπειρία με μηχανή σου είναι με την Άφρικα δικαιολογημένα λες αυτά που λες ... αν όμως έχεις καβαλήσει και άλλα μηχανάκια μπορείς να έχεις να συγκρίνεις και πράγματα πέραν της "δήθεν αξιοπιστίας " που μας τάισαν χρόνια τα Ιαπωνικά εργοστάσια .. και εν μέρει τα περισσότερα ήταν αξιόπιστα αλλά υπήρχαν πάντα και άλλα μικρότερα εργοστάσια που έβγαζαν διαμαντάκια ... διαμαντάκια με πλαίσια και φρένα και κράτημα και ισχύ και ήθελαν και λίγο φροντίδα από τον ιδιοκτήτη τους καμιά φορά

έρχεσαι τώρα και μου πετάς σαν βασικό μέτρο σύγκρισης την κατανάλωση ...εδώ τι να σου πω ...
    απλά πάω πάσο ...μπορείς να πάρεις και ένα μονοκύλινδρο η ένα παπί και κάνε και το γύρο του κόσμου με δαύτο .. βάλε και ένα solar panel να έχεις και την οικολογική σου συνείδηση ήσυχη ...

η βασική μου σκέψη είναι πως όλες οι μηχανές έχουν υπέρ και κατά και αξίζουν μια ευκαιρία και μια καλή βόλτα ....

και εσένα δεν σε πίεσε κανείς να αγοράσεις καμία με το ζόρι ... Άφρικα καβαλάς με γεια σου με χαρά σου .. αλλά μην τα γειώνεις και όλα ....δες και παραέξω ...

εδώ λήγει το ζήτημα περί Άφρικα ... και πιστεύω να κατάλαβες ότι τσάμπα παρεξηγήθηκες ...

αλλά επειδή δεν έβαλες και πολύ την γλώσσα στο μυαλό πριν γράψεις.....και επειδή δεν σε έθιξα..
    ...άλλη φορά "τσουτσέκι" να πεις τα μούτρα σου όταν τα κοιτάζεις στον καθρέφτη μεγάλε

Νομίζω συνεννοηθήκαμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    το thread ανοίχτηκε στις αντιπαραθέσεις για χαβαλέ απ' ότι κατάλαβα - και κάνουμε χαβαλέ- και κανείς δεν θίχτηκε εκτός από σένα ... να έλεγα ότι σε έβρισα ρε μεγάλε ... μέχρι και μπύρες έβαλα εκεί που συμφωνώ μαζί σου ... και στράβωσες ...και μας θίχτηκες κιόλας που σε είπαμε παλίκαρε ...

μάλιστα ...

λοιπόν άκου παλίκαρε ...σοβαρά τώρα και κόβω την πλάκα γιατί τα πήρα στην κράνα

αν η μόνη μακροχρόνια εμπειρία με μηχανή σου είναι με την Άφρικα δικαιολογημένα λες αυτά που λες ... αν όμως έχεις καβαλήσει και άλλα μηχανάκια μπορείς να έχεις να συγκρίνεις και πράγματα πέραν της "δήθεν αξιοπιστίας " που μας τάισαν χρόνια τα Ιαπωνικά εργοστάσια .. και εν μέρει τα περισσότερα ήταν αξιόπιστα αλλά υπήρχαν πάντα και άλλα μικρότερα εργοστάσια που έβγαζαν διαμαντάκια ... διαμαντάκια με πλαίσια και φρένα και κράτημα και ισχύ και ήθελαν και λίγο φροντίδα από τον ιδιοκτήτη τους καμιά φορά

έρχεσαι τώρα και μου πετάς σαν βασικό μέτρο σύγκρισης την κατανάλωση ...εδώ τι να σου πω ...
    απλά πάω πάσο ...μπορείς να πάρεις και ένα μονοκύλινδρο η ένα παπί και κάνε και το γύρο του κόσμου με δαύτο .. βάλε και ένα solar panel να έχεις και την οικολογική σου συνείδηση ήσυχη ...

η βασική μου σκέψη είναι πως όλες οι μηχανές έχουν υπέρ και κατά και αξίζουν μια ευκαιρία και μια καλή βόλτα ....

και εσένα δεν σε πίεσε κανείς να αγοράσεις καμία με το ζόρι ... Άφρικα καβαλάς με γεια σου με χαρά σου .. αλλά μην τα γειώνεις και όλα ....δες και παραέξω ...

εδώ λήγει το ζήτημα περί Άφρικα ... και πιστεύω να κατάλαβες ότι τσάμπα παρεξηγήθηκες ...

αλλά επειδή δεν έβαλες και πολύ την γλώσσα στο μυαλό πριν γράψεις.....και επειδή δεν σε έθιξα..
    ...άλλη φορά "τσουτσέκι" να πεις τα μούτρα σου όταν τα κοιτάζεις στον καθρέφτη μεγάλε

Νομίζω συνεννοηθήκαμε

στα μουτρα μου ελα να μου το πεις εσυ.

παρε και της μπυρες εφοσον ετσι το θελεις.

κατα δευτερον δεν ξερω το πως σκεφτεται το συνολο εδω μεσα αλλα για μενα η καταναλωση σε ενα οχημα που θα το εχω για ολες της χρησης και η αξιοπιστια ειναι μεγαλο θεμα......

τωρα αν μηλαμε για καπιον που περνει την μηχανη του για 3-4 φορες τον μηνα κει παω πασο.!

δεν συγκρηνω μηχανακι με μηχανακι.....αλλα μπορεις να μου πεις πως η εξελιξη απο καρπμυλατερ σε injection ητανε για να καίμε περισσοτερο? η λιγότερο?

ε στο λεω στα ισα ενα μηχανακι το 2009 που πίνει βενζηνα σαν γαλα δεν ειναι γαματο ειναι μια ιδιατερη γρηγορη περιπτωση και δεν μπορεις να το συγκρηνεται με αλλα.

και το gs αν η γερμανη το ανοιγανε της αντλιες για να καταπινει ...........θα εβγαζε 150 αλογα .......

οσο για τα αλλα παρελκόμενα δεν κραταω κακια αλλα μην με πεις με ηρωνικο τροπο ξανα παλικαρε και κανεναν αλλον εδω μεσα. . . . και καλα ειναι το toupe σου να το κατεβασεις λιγο.

υγ αναμεσα στα 2 μηχανακια θα επερνα το κτμ.......ετσι?

Σελίδα 7 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οσα θελατε να ρωτησετε για τα μπουφαν.... και τα εχουν ρωτησει αλλοι!
    από lyk0s στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 23:54
  2. Carbon Parts για τα Ζ και όχι μόνο!!
    από darkwing στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2005, 07:51
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2005, 08:18
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25

Κανόνες δημοσιεύσεων