Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 192

Θέμα: Νέο Shoei Xr 1100

Παλαιό μέλος
    Παίδες εγώ τελικά δεν πήρα το 1100 κυρίως λόγω της τιμής (δεν φτάνουν τα άτιμα τα λεφτά για τίποτα σήμερα...)

Προς ενημέρωση επειδή είχα ρωτήσει και ζαλίσει κάποιους από εσάς να σας πω τι πήρα (2 κομάτια χρειαζόμουν):

1) XR 1000 (με γραφικά του 2009)
    2) Χ-lite X801RR (γραφικά 2008)

γνωστά κράνη οπότε υπάρχουν απόψεις από παλιούς. Εγώ λόγω υποχρεώσεων θα καθυστερήσω λίγο το να τα χαρώ και να ποστάρω εντυπώσεις.

Ελπίζω να μην έκανα πατάτα...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli

Προς ενημέρωση επειδή είχα ρωτήσει και ζαλίσει κάποιους από εσάς ...
    Στο τσακ με πρόλαβες ........

... πήρα (2 κομάτια χρειαζόμουν):

1) XR 1000 (με γραφικά του 2009)
    2) Χ-lite X801RR (γραφικά 2008)

Ελπίζω να μην έκανα πατάτα...
    Μιά χαρά σε βρίσκω ........ μόνη επιφύλαξη η μη αφαιρούμενη επένδυση στο XR 1000 !!!

Καλοφόρετα και αγρατσούνιστα πάντα !!!

Παλαιό μέλος
    Ευχαριστώ Κώστα!

Νέο μέλος
    George20vt πόσα έδωσες για μεταφορικά?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της George20vt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p8denu
    George20vt πόσα έδωσες για μεταφορικά?
    40 λίρες

Παλαιό μέλος
    20 λίρες για τα 2 κράνη από mandp εγώ... (δεν ξέρω αν ήταν ειδική προσφορά αλλά μπορείτε πολύ εύκολα να δείτε το κόστος πριν δώσετε την παραγγελία)

Τα έστειλαν με αυτοκίνητο όπως κατάλαβα και έκαναν μία εβδομάδα ακριβώς.

Εδωσαν και tracking number που τα παρακολουθούσα. Μετά τα παρέλαβε η ACS και τα έβλεπα με βάση το νέο tracking number της ACS.

Αρχικά δημιουργήθηκε από billgeo
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Shoei...rchandise#shId

Τι λετε?

Ξερω απο πρωτο χερι οτι τα japan Shoei ειναι αρκετα πιο βαρια απο τα Ευρωπαικα... τα Αμερικανικα ομως?
    Επισης η ισοτιμια βοηθαει παρα πολυ! Don't you think?
    φοβερές τιμές και έχει κ άλλα σχέδια αλλα πόσο παει το τελωνείο;

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Shoei...item3ca68507ed

και εχει και φοβερα γραφικα!!

http://67.192.52.171/shoei-rf-1100-helmets

Νέο μέλος
    20 λίρες για τα 2 κράνη από mandp εγώ...
    είχε δώρο κάποιο άλλο κράνος?

edit: τώρα είδα για πια μιλάς. πολύ καλή τιμή.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p8denu
    είχε δώρο κάποιο άλλο κράνος?

edit: τώρα είδα για πια μιλάς. πολύ καλή τιμή.
    ναι νομίζω σε καλή τιμή τα πήρα

Αν και η κεφάλα μου δεν χωράει στο x-lite ώστε να το δοκιμάσω στο δρόμο, σαν ποιότητα κατασκευής μου αρέσει καλύτερα από το xr-1000. Πιό εντυπωσιακό κράνος και πολύ ελαφρύ...

Παλαιό μέλος
    Επειδή είχα πει ότι θα ποστάρω εντυπώσεις από xr-1000 και 801RR, σήμερα που τα χρησιμοποιήσαμε να σας πω τι είδα (και σε σύγκριση με το 10ετίας ευτελές μου νολαν ν60... ) :

1) Λοιπόν επειδή τα + του xr-1000 τα ξέρετε, θα εστιάσω στα μείον που κατάλαβα: Θόρυβος, θόρυβος, θόρυβος! Πάνω από τα 70 πολύς θόρυβος. Και με ανοικτούς και με κλειστούς αεραγωγούς. Το Ν60 δεν άφηνε τίποτα να περάσει μέσα!
    Το χειρότερο μάλιστα είναι ότι στο παραμικρό στρίψιμο του κεφαλιού δεξιά-αριστερά σφυρίζει λες και ξαφνικά φύσιξε 12 μποφωρ...
    Επιπλέον μου δίνει την εντύπωση ότι αεροδυναμικά κάτι δεν πάει καλά. Στο στρίψιμο του κεφαλιού (πέρα από το θόρυβο) έχει την τάση να κουνάει υπερβολικά και να με φοβίζει!
    Το μέγεθος είναι σωστό και το σφίξιμο του λουριού επίσης.
    Το Ν60 ήταν άψογο και σ' αυτόν τον τομέα.

Το καλό είναι ότι η ζελατίνα θεν θολώνει εύκολα όπως είχα διαβάσει, παρά μόνο σε παρατεταμένη αναμονή σε φανάρι (και δεν έχω βάλει την pinlock).

Πάω για whisper-kit λέτε;

ή κάτι κάνω λάθος; Μήπως δεν το δένω σωστά;

2) To X-LITE 801RR που φοράει η συνεπιβάτης επίσης της κάνει πολύ θόρυβο. Δεν κουνάει όμως καθόλου ούτε και θαμπώνει η ζελατίνα. Τον θόρυβο τον έχει σε οποιαδήποτε κλίση και άσχετα από κλειστούς αεραγωγούς.

Δεν μπορώ άμεσα να τα συγκρίνω σε επίπεδο θορύβου διότι δεν μου χωράει το 801 για να το δοκιμάσω.

1) Λοιπόν επειδή τα + του xr-1000 τα ξέρετε, θα εστιάσω στα μείον που κατάλαβα: Θόρυβος, θόρυβος, θόρυβος! Πάνω από τα 70 πολύς θόρυβος. Και με ανοικτούς και με κλειστούς αεραγωγούς. Το Ν60 δεν άφηνε τίποτα να περάσει μέσα!
    Το χειρότερο μάλιστα είναι ότι στο παραμικρό στρίψιμο του κεφαλιού δεξιά-αριστερά σφυρίζει λες και ξαφνικά φύσιξε 12 μποφωρ...
    Επιπλέον μου δίνει την εντύπωση ότι αεροδυναμικά κάτι δεν πάει καλά. Στο στρίψιμο του κεφαλιού (πέρα από το θόρυβο) έχει την τάση να κουνάει υπερβολικά και να με φοβίζει!

Σιγουρα μιλαμε για το xr-1000???
    money cant buy me love !!!

Παλαιό μέλος
    Ε, ναι

Κοίτα αυτό το βίντεο με το Arai και προσπάθησε να ρυθμίσεις με τον ίδιο τρόπο και τις βάσεις της δικής σου ζελατίνας γιατί μάλλον απ'την κατασκευή δεν εφαρμόζει στην ελαστική τσιμούχα σε όλο της το μήκος. Τις πλαστικές βίδες που θα δεις στο πλάι ξεβίδωσέ τις με ένα κέρμα για να μην πληγωθούν και θα δεις ότι το φαινόμενο θα μειωθεί αισθητά, θέλει βέβαια και λίγο το χρόνο του να πατήσει σωστά το λάστιχο στην κλειστή ζελατίνα.

Εύκολο!

Για το θέμα της σταθερότητας είσαι ο πρώτος που ακούω να το λέει κι έχω δει πάρα πολλά άτομα με XR-1000 με θετικότατες απόψεις για δαύτο.

Το wisper kit κάνει εξαιρετική δουλειά στην προσπάθεια μείωσης του θορύβου!

Καλοφόρετο να είναι φίλε, εύχομαι να σβήσουν σύντομα όλα τα αρνητικά που βρήκες πάνω του

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    @ fonzareli

Τι μηχανή οδηγείς ;;;
    Σε ρωτάω γιατί για παράδειγμα μου έχει τύχει κράνος που ήταν κορυφαίο στο Fazer να είναι εντελώς απαράδεκτο στο Hayabusa ........

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. SHOEI XR-1100 Conquista TC-5
    από Panopticon7 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2010, 16:20
  2. Arai Viper GT vs Shoei XR 1100
    από p@nos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2010, 12:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα