Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 130

Θέμα: Απορειες αρχαριου..

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Ζητείτε ενυδρείο , τουλάχιστον 45 λίτρων, με φωτισμό, φίλτρο , θερμόμετρο νερού και θερμαντή νερού , φυτά, διακοσμητικά βυθού
    προαιρετικά και σε λογική τιμή το παίρνω και με δύτες ή άλλο εξοπλισμό
    Πληρωμή μετρητά
    Περιοχή μπουρναζι

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    και εμεις για μλκ σε κοβουμε αλλα σε σομον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν υπαρχεις ρε Αη Βασιλη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Ζητείτε ενυδρείο , τουλάχιστον 45 λίτρων, με φωτισμό, φίλτρο , θερμόμετρο νερού και θερμαντή νερού , φυτά, διακοσμητικά βυθού
    προαιρετικά και σε λογική τιμή το παίρνω και με δύτες ή άλλο εξοπλισμό
    Πληρωμή μετρητά
    Περιοχή μπουρναζι

έχω ένα με ροδάκια για να μπορείς να το παίρνεις μαζί σου στο Μπουρνάζι. Ξέρεις τι γκόμενες θα ρίξεις...

στο τρελοκομείο ;

:rotflmao: :rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    έχω ένα με ροδάκια για να μπορείς να το παίρνεις μαζί σου στο Μπουρνάζι. Ξέρεις τι γκόμενες θα ρίξεις...

στο τρελοκομείο ;

:rotflmao: :rotflmao:

Επειδη ενδιαφερομαι κι εγω για ενυδρειο πες λεπτομερειες.Ποσα κυβικα ειναι,ποσα χλμ εχει και σε τι κατασταση.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Spyro D
    απο τα 16 μου στην νυχτα εχω βαρεθει να πηδαω.....

το χασαμε κι αυτο το κορμι φορουμιτη....

ποιος θα το γαλουχησει τωρα δα στις αρετες του μηχανοκινητου οιστρου και στις χαρες των ευθειων και των γλυκων στροφων???

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	psipsipsinia.jpg 
Προβολές:	169 
Μέγεθος:	10,3 KB 
ID:	168717
    Accipere quam facere praestat injuriam

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

ποιος θα το γαλουχησει τωρα δα στις αρετες του μηχανοκινητου οιστρου και στις χαρες των ευθειων και των γλυκων στροφων???
    Βρε σουβουξούκιε, είσαι απίστευτος... Τι φάτσα είν'τούτη; χαχαχαχα :rotflmao:
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Δεν υπαρχεις ρε Αη Βασιλη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αυτα να τα πεις στους καλικαντζαρους μου στο ροβανιεμι αν σου βασταει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Επειδη ενδιαφερομαι κι εγω για ενυδρειο πες λεπτομερειες.Ποσα κυβικα ειναι,ποσα χλμ εχει και σε τι κατασταση.
    είναι 6.5lt το έχω βγάλει σε βόλτες στη γέφυρα Μοσχάτου 45km κι έχει μόνο κάτι λίγες γρατσουνιές από να τζίξερ 1000 που πάρκαρε δίπλα για να το θαυμάσει και του 'πεσε απ' τη στέκα όταν είδε τι γκόμενες έβγαλα μ' αυτό :rotflmao: :rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    μπραβο ρε μλκ τρουπερ, του δημιουργησες ψυχολογικα του παιδιου
    γαμωτοοοοο

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

εσύ δεν υπάρχεις φίλος

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ελπιζω να μην το θες για τον παπαγαλο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    είναι 6.5lt το έχω βγάλει σε βόλτες στη γέφυρα Μοσχάτου 45km κι έχει μόνο κάτι λίγες γρατσουνιές από να τζίξερ 1000 που πάρκαρε δίπλα για να το θαυμάσει και του 'πεσε απ' τη στέκα όταν είδε τι γκόμενες έβγαλα μ' αυτό :rotflmao: :rotflmao:

6,5 λιτραααααααα? Μας δουλεύεις ρε φίλε , κολύμπι σε σκουλήκια θα μαθαίνουμε
    Κανας άλλος με πιο σοβαρή πρόταση ?

:hypnotize
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis

6,5 λιτραααααααα? Μας δουλεύεις ρε φίλε , κολύμπι σε σκουλήκια θα μαθαίνουμε
    Κανας άλλος με πιο σοβαρή πρόταση ?

:hypnotize
    δε μ' αρέσει να με προσβάλλουν. Ε δε στο πουλάω ρε! Κι έχει κι όμορφο κόκκινο led και αδιάβροχη ντισκομπάλα και θα το έπαιρνες μόνο τετρακώ.. Άντε να χαθείς ανάγωγε!! Άλλα έτσι είστε όλοι εσείς με τα δίροδα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Δεν χρειαζεται να δωσεις τοσα λεφτα για να πουλησεις μουρη...........................ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥΡΙ ΔΗΛΑΔΙ................ΣΤΑ 16 ΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ Η ΣΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

Ισχυει νομιζω στην Φερραρι για να αγορασεις ενα μοντελο της Δεν θυμαμε ποιο πρεπει να σε εγκρινουν και αυτο γινεται στην πιστα!!!!!!!!!!!

Κατι τετοιο ΠΡΕΠΕΙ να κανουν και για ολες τα SS τουλαχιστον.

ΑΝ ΘΕΣ ΜΟΥΡΙ ΠΑΡΕ BEVERLY...........ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΡΑΝΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η DIESEL KAI ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΠΕΡ.

ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΑΒΙΞΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ!!!!!!!

Αν τελικα την παρεις την μηχανη πιστευω πως στον χρονο μεσα θα ψαχνεις να την δωσεις....!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΑΓΚΑ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ελπιζω να μην το θες για τον παπαγαλο
    Οχι ρε συ για τη γατα το θελω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εαρινη συναξη :a31: :a31: :a31: καταντησαμε.:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΠΑΠΙΑΣ - ΑΠΟΡΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ!
    από stelios6 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2017, 00:12
  2. Ερωτήσεις αρχάριου ...
    από SKALP στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2009, 10:07
  3. Ερώτηση αρχαρίου για λάστιχα σε παπί
    από NouGiw στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2009, 16:56
  4. ΑΓΟΡΑ 990 Adv-απορειες