Ζητείτε ενυδρείο , τουλάχιστον 45 λίτρων, με φωτισμό, φίλτρο , θερμόμετρο νερού και θερμαντή νερού , φυτά, διακοσμητικά βυθού
προαιρετικά και σε λογική τιμή το παίρνω και με δύτες ή άλλο εξοπλισμό
Πληρωμή μετρητά
Περιοχή μπουρναζι
![]()
Ζητείτε ενυδρείο , τουλάχιστον 45 λίτρων, με φωτισμό, φίλτρο , θερμόμετρο νερού και θερμαντή νερού , φυτά, διακοσμητικά βυθού
Πληρωμή μετρητά
Περιοχή μπουρναζι
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Δεν υπαρχεις ρε Αη Βασιλη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και εμεις για μλκ σε κοβουμε αλλα σε σομον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
έχω ένα με ροδάκια για να μπορείς να το παίρνεις μαζί σου στο Μπουρνάζι. Ξέρεις τι γκόμενες θα ρίξεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Πληρωμή μετρητά
Περιοχή μπουρναζι
![]()
στο τρελοκομείο ;![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
έχω ένα με ροδάκια για να μπορείς να το παίρνεις μαζί σου στο Μπουρνάζι. Ξέρεις τι γκόμενες θα ρίξεις...
στο τρελοκομείο ;![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Επειδη ενδιαφερομαι κι εγω για ενυδρειο πες λεπτομερειες.Ποσα κυβικα ειναι,ποσα χλμ εχει και σε τι κατασταση.![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Βρε σουβουξούκιε, είσαι απίστευτος... Τι φάτσα είν'τούτη; χαχαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
![]()
το χασαμε κι αυτο το κορμι φορουμιτη....
ποιος θα το γαλουχησει τωρα δα στις αρετες του μηχανοκινητου οιστρου και στις χαρες των ευθειων και των γλυκων στροφων???![]()
:rotflmao:
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
αυτα να τα πεις στους καλικαντζαρους μου στο ροβανιεμι αν σου βασταει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Δεν υπαρχεις ρε Αη Βασιλη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
είναι 6.5lt το έχω βγάλει σε βόλτες στη γέφυρα Μοσχάτου 45km κι έχει μόνο κάτι λίγες γρατσουνιές από να τζίξερ 1000 που πάρκαρε δίπλα για να το θαυμάσει και του 'πεσε απ' τη στέκα όταν είδε τι γκόμενες έβγαλα μ' αυτό :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Επειδη ενδιαφερομαι κι εγω για ενυδρειο πες λεπτομερειες.Ποσα κυβικα ειναι,ποσα χλμ εχει και σε τι κατασταση.![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
γαμωτοοοοοΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
μπραβο ρε μλκ τρουπερ, του δημιουργησες ψυχολογικα του παιδιου
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
εσύ δεν υπάρχεις φίλοςΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
![]()
το χασαμε κι αυτο το κορμι φορουμιτη....
ποιος θα το γαλουχησει τωρα δα στις αρετες του μηχανοκινητου οιστρου και στις χαρες των ευθειων και των γλυκων στροφων???![]()
![]()
![]()
![]()
ελπιζω να μην το θες για τον παπαγαλοΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
είναι 6.5lt το έχω βγάλει σε βόλτες στη γέφυρα Μοσχάτου 45km κι έχει μόνο κάτι λίγες γρατσουνιές από να τζίξερ 1000 που πάρκαρε δίπλα για να το θαυμάσει και του 'πεσε απ' τη στέκα όταν είδε τι γκόμενες έβγαλα μ' αυτό :rotflmao: :rotflmao:![]()
6,5 λιτραααααααα? Μας δουλεύεις ρε φίλε , κολύμπι σε σκουλήκια θα μαθαίνουμε
Κανας άλλος με πιο σοβαρή πρόταση ?
:hypnotize![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
δε μ' αρέσει να με προσβάλλουν. Ε δε στο πουλάω ρε! Κι έχει κι όμορφο κόκκινο led και αδιάβροχη ντισκομπάλα και θα το έπαιρνες μόνο τετρακώ.. Άντε να χαθείς ανάγωγε!! Άλλα έτσι είστε όλοι εσείς με τα δίροδαΑρχικά δημιουργήθηκε από marulis
![]()
6,5 λιτραααααααα? Μας δουλεύεις ρε φίλε , κολύμπι σε σκουλήκια θα μαθαίνουμε
Κανας άλλος με πιο σοβαρή πρόταση ?
:hypnotize![]()
![]()
Δεν χρειαζεται να δωσεις τοσα λεφτα για να πουλησεις μουρη...........................ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥΡΙ ΔΗΛΑΔΙ................ΣΤΑ 16 ΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ Η ΣΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!
Ισχυει νομιζω στην Φερραρι για να αγορασεις ενα μοντελο της Δεν θυμαμε ποιο πρεπει να σε εγκρινουν και αυτο γινεται στην πιστα!!!!!!!!!!!
Κατι τετοιο ΠΡΕΠΕΙ να κανουν και για ολες τα SS τουλαχιστον.
ΑΝ ΘΕΣ ΜΟΥΡΙ ΠΑΡΕ BEVERLY...........ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΡΑΝΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η DIESEL KAI ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΠΕΡ.
ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΑΒΙΞΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ!!!!!!!
Αν τελικα την παρεις την μηχανη πιστευω πως στον χρονο μεσα θα ψαχνεις να την δωσεις....!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΑΓΚΑ!!!!
Οχι ρε συ για τη γατα το θελω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ελπιζω να μην το θες για τον παπαγαλο![]()
Εαρινη συναξη :a31: :a31: :a31: καταντησαμε.:rotflmao: :rotflmao: