Πάει κόντρα στη Suzuki και δεν το κόβει με τίποτα !Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
:rotflmao: :rotflmao:![]()
τι μλκ ειναι αυτό το παιδί ρε :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
Πάει κόντρα στη Suzuki και δεν το κόβει με τίποτα !Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
:rotflmao: :rotflmao:![]()
τι μλκ ειναι αυτό το παιδί ρε :rotflmao: :rotflmao:
Σύμφωνα με τα λεγόμενά μου (εαν τα έχεις διαβάσει και καταλάβει) φυσικά και μπορεί να σε γράψει.Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Κατά τα λεγόμενα σου δηλαδή άμα ένα αμάξι είναι παρκαρισμένο πάνω σε ένα πεζοδρόμιο ή κλείνει
μια ράμπα Α.Μ.Ε.Α. η τροχαία πάλι δεν έχει δικαίωμα να του κόψει κλήση επειδή δεν κυκλοφορεί
εκείνη τη στιγμή?????![]()
![]()
![]()
Για παράνομη ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ όμως και όχι για παράνομη ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.![]()
![]()
Και φυσικά αυτό προβλέπεται και αναφέρεται κανονικά στον ΚΟΚ.
Το να πάρεις κλήση για κυκλοφορία χωρις πινακίδες την στιγμή που ΔΕΝ κυκλοφορείς, δεν προβλέπεται όμως πουθενά. Είναι απλά μια ακόμη αυθαιρεσία των μπάτσων ανάμεσα σε πολλές άλλες.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
λοιπον για να τελειωνουμε..για να σταθμευσει καπου ενα αμαξι μηχανη τρακτερ...Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Σύμφωνα με τα λεγόμενά μου (εαν τα έχεις διαβάσει και καταλάβει) φυσικά και μπορεί να σε γράψει.
Για παράνομη ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ όμως και όχι για παράνομη ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.![]()
![]()
Και φυσικά αυτό προβλέπεται και αναφέρεται κανονικά στον ΚΟΚ.
Το να πάρεις κλήση για κυκλοφορία χωρις πινακίδες την στιγμή που ΔΕΝ κυκλοφορείς, δεν προβλέπεται όμως πουθενά. Είναι απλά μια ακόμη αυθαιρεσία των μπάτσων ανάμεσα σε πολλές άλλες.
νταλικα..
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.
για να κυκλοφορει πρεπει να εχει τη πινακιδα στο σωστο σημειο.
αν δεν την εχει τον γραφουνε.
αλλιως σενιχα..
δε θα μπορουσαν να μας γραψουνε ποτε ρε..δε μας γραφουνε εν κινηση.ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ..ΑΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.
![]()
Κοιτα να δεις που συμφωνουμε και καπου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
λοιπον για να τελειωνουμε..για να σταθμευσει καπου ενα αμαξι μηχανη τρακτερ...
νταλικα..
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.
αν δεν την εχει τον γραφουνε.
αλλιως σενιχα..
δε θα μπορουσαν να μας γραψουνε ποτε ρε..δε μας γραφουνε εν κινηση.ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ..ΑΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Παρακολουθω τη συζητηση και οφειλω να ομολογησω οτι ειμαι ολιγον τι εκπληκτος με το ολο θεμα.
Μιλησα ακομα κ με φιλο νομικο ο οποιος κ συμφωνησε μαζι μου.
Θεωρω λοιπον οτι ειναι τουλαχιστον λαθος το να κοπει κληση σε οχημα το οποιο ειναι παρκαρισμενο για κατι αλλο εκτος του παρανομου παρκαρισματος.
Η αρμοδια αρχη, βλεπε αστυνομια δεν μπορει να γνωριζει αν το οχημα αυτο ειναι εκει λογω βλαβης....λογω σπασμενης βασης πινακιδας εξ'ου κ ο λογος που δεν εχει ενα σταθμευμενο οχημα πινακιδα.
Μπορει να το θεωρουμε μλκ δικαιολογια αλλα η ΝΟΜΙΚΗ αληθεια ειναι οτι ειναι τραγικο λαθος απο το μερος της αστυνομιας ωστε να κανει οτι εκανε. Αν ειχαν δει το εν λογο οχημα να κινειται τοτε αλλαζει το θεμα.
Προσωπικα επαψα να κινουμαι χωρις πινακιδα πριν 3 χρονια, οταν κ με ειχαν γραψει με το Κ5 , κ φυσικα ειχα δεχθει οτι καλα εκαναν, παρολο που την ειχα τοποθετημενη απο κατω , δεχθηκα οτι ημουν παρανομος κ δεν το συνεχισα το ολο θεμα.
Σε αυτη τη περιπτωση ομως με φανταζομαι να εχω παρκαρει εξω απο το σπιτι μου.....να εχω βγαλει τον κωλο της μηχανης με την πινακιδα για να παω σε ενα συνεργειο....σε εναν βαφεα ή καπου για μια δουλεια ρε παιδι μου....και να γυρισω να βρω να με εχουν γραψει φωναζοντας τη κακομοιρα τη μανα μου λεγοντας της οτι ειμαι ενας κακοποιος του ΚΟΚ.:rotflmao:
Κ το ξαναλεω, αλλο το οτι μπορει να σκεφτομαστε "πονηρα" και αλλο το καθαρα ΝΟΜΙΚΟ θεμα. Ο νομος ειναι ενας κ δεν μπορει η καθε αρμοδια αρχη να τον παραβαινει.
Ο παλιος ειναι αλλιως....
εγω μιλησα με νομικο και μου ειπε οτι εφοσον το μηχανακι κυκλοφορει πρεπει να εχει πινακιδα.
αν το οτι ειναι σταθμευμενο το θεωρησει αυτος που πηρε τη κληση ως αιτιολογια για να μην τον γραψουν μπορει να παει δικαστικως...
και να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΗΞΕΙ οτι το μηχανακι σταθμευσε εκει..χωρις να κυκλοφορησει ποτε.
θα γελασουνε και τα εδρανα λεμε.
Μην είσαι και πολύ σίγουρος για αυτό. Το πιθανότερο είναι να δικαιωθεί. Αλλά για να φτάσει στο δικαστήριο πια και να δικαιωθεί πρέπει πρώτα περάσει από άλλες διοικητικές ενστάσεις και χαρτούρα τα οποία είναι χρονοβόρα και σου σπάνε τα νεύρα. Δυστυχώς οι κυρώσεις (κλήσεις και πρόστιμα) θεωρούνται πια διοικητικό μέτρο και πρέπει να εξαντλήσεις πρώτα την διοικητική διαδικασία ενστάσεων μέχρι να φτάσεις να έχεις το δικαίωμα να πας στο δικαστήριο όπου και μάλλον θα δικαιωθείς.
.
Το γραφω ακομα μια φορα.
ΔΕΝ αναφερομαι σε οχημα το οποιο ΕΙΔΑΝ οι αρμοδιοι να κινειται κ μετα απο λιγα λεπτα το βρηκαν σταματημενο.
Το θεμα ειναι πολυ απλο. Δες το παραδειγμα που ανεφερα. Δλδ εσυ δεν εχεις βγαλει ποτέ σου πισω φτερο για βαψιμο/αλλαγη ή καποια επιδιορθωση? Δεν εμεινε το μηχανακι χωρις πινακιδα? Κ δεν εχουν ολοι γκαραζ οπως εγω για να μενει μεσα.
Που ξερει ο Χ αστυνομικος οτι το οχημα δεν ειναι εκει εδω κ 2 βδομαδες? Πως μπορει να γνωριζει ο μπατσος οτι δεν εχει ενα βαφεα εκει διπλα..ενα συνεργειο ρε παιδι μου.
Αν φτασουμε σε σημειο να γραφουν κ τα σταθμευμενα τοτε σε λιγο θα ερχοντε σπιτια μας κ θα μας λενε να μας γραψουν επειδη βρηκαν στην αυλη/γκαραζ μια ελευθερη εξατμιση....εεε για να ειναι εκει αρα καποαι στιγμη την φορουσαμε κ καναμε θορυβο παραπανω του επιτρεπτου.
Μη σου πω κ το αλλο. Το οχημα μας βγαζει τελικη 200+...ΑΡΑΑΑΑΑ εχουμε παει με ανω των 130 που ειναι το ανωτατο οριο....μη μου πειτε να βρουμε χαζες δικαιολογιες κ οτι δεν μας επιασαν να πηγαινουμε με 130+. Το ιδιο ειναι.
![]()
Ο παλιος ειναι αλλιως....
Δες ξανά το πρώτο ποστ και θα δεις ότι είχε πινακίδα αλλά την είχε με τέτοιο τρόπο που δεν φαίνοντανΑρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
οπότε πάει για απόκρυψη πινακίδας και ναι έχει δικαίωμα η τροχαία να βεβαιώσει την παράβαση
σου αρέσει ή όχι!
Δεύτερη φορά που συμφωνώ με σένα ρε δούκα λες να κινδυνεύω????Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.
αν δεν την εχει τον γραφουνε.![]()
![]()
Ρε φίλε διάβασες το πρώτο πόστ? ή τρειςΑρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
Το γραφω ακομα μια φορα.
ΔΕΝ αναφερομαι σε οχημα το οποιο ΕΙΔΑΝ οι αρμοδιοι να κινειται κ μετα απο λιγα λεπτα το βρηκαν σταματημενο.
Το θεμα ειναι πολυ απλο. Δες το παραδειγμα που ανεφερα. Δλδ εσυ δεν εχεις βγαλει ποτέ σου πισω φτερο για βαψιμο/αλλαγη ή καποια επιδιορθωση? Δεν εμεινε το μηχανακι χωρις πινακιδα? Κ δεν εχουν ολοι γκαραζ οπως εγω για να μενει μεσα.
Που ξερει ο Χ αστυνομικος οτι το οχημα δεν ειναι εκει εδω κ 2 βδομαδες? Πως μπορει να γνωριζει ο μπατσος οτι δεν εχει ενα βαφεα εκει διπλα..ενα συνεργειο ρε παιδι μου.
Αν φτασουμε σε σημειο να γραφουν κ τα σταθμευμενα τοτε σε λιγο θα ερχοντε σπιτια μας κ θα μας λενε να μας γραψουν επειδη βρηκαν στην αυλη/γκαραζ μια ελευθερη εξατμιση....εεε για να ειναι εκει αρα καποαι στιγμη την φορουσαμε κ καναμε θορυβο παραπανω του επιτρεπτου.
Μη σου πω κ το αλλο. Το οχημα μας βγαζει τελικη 200+...ΑΡΑΑΑΑΑ εχουμε παει με ανω των 130 που ειναι το ανωτατο οριο....μη μου πειτε να βρουμε χαζες δικαιολογιες κ οτι δεν μας επιασαν να πηγαινουμε με 130+. Το ιδιο ειναι.
![]()
![]()
![]()
και δυο
![]()
???
+1100Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
Το γραφω ακομα μια φορα.
![]()
![]()
![]()
![]()
Επειδή γράφετε ότι να 'ναι παραθέτω ξανά το πρώτο ποστ για το οποίο γίνετε λόγος!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από teo.600
καλημερα παιδια.χτες το βραδυ παρκαρισμενος μπροστα στη παραλια σκανε μπατσοι και ρωτανε ποιανου ειναι η μηχανη.η πινακιδα εντομεταξυ ηταν απο κατω με τα πολλα με γραφουν για αποκρυψη 300ευρουλακια.τους κατεβασα μπροστα τους την πινακιδα και μου λεγανε μαλακιες.
τωρα θελω να ρωτησω αν εισαι παρκαρισμενος παλι ισχυει η κλιση ε?
Τα συμπεράσματα δικά σας!![]()
πριν 2 εβδομαδες με σταματησαν ενω με ειχαν δει πριν 2 λεπτα στην αντιθετη απο εκεινους κατευθηνση...μολις ηρθαν(ειχα αφησει ανοιχτα τα φωτα λογο οτι στον δρομο που ειχα σταθμευση ειχε 0 φως κ επειδη θα εφευγα) μου ζητησαν τα χαρτια(καθομουν πανω κ το κρανος στο χερι),τους τα δεινω κ εκαναν τον ελενγχο τους μου ειπαν να παω να βγαλω οτι δεν εχωκ τους ρωτησα γτ δεν με γραφουν(ερωτηση κ αυτη εκεινη την στιγμη?!) κ μου ειπε..
-σε πιασαμε να κινησε?-οχι αλλα πριν 2 λεπτα με ειδατε.-σε σταματησα τοτε η τωρα μου λεει?
αρα για πινακιδα κ οτι αλλο δεν σε γραφουν αν δεν σε πιασουν...επαφτοφορο!
Εγώ λέω όχι, δεν έχουν δικαιώμα να σε γράψουν. Το ίδιο λένε και οι δικηγόροι που ρώτησα. Ο ΚΟΚ δεν το προβλέπει.
Κάποιοι από εδώ λένε ναι.
Ότι θέλεις πίστεψε.
![]()
![]()
![]()
.