Σαλόνικα είμαι αν θέλεις δώσε καμμιά διεύθυνση, αν και ψήνομαι να τα κάνω μόνος (καθότι άνεργος) αρκεί να βρω ένα πατρόν για να κόψω ράψω, επίσης αυτοκόλητο πού βρίσκεις; Σε ευχαριστώ.
Σαλόνικα είμαι αν θέλεις δώσε καμμιά διεύθυνση, αν και ψήνομαι να τα κάνω μόνος (καθότι άνεργος) αρκεί να βρω ένα πατρόν για να κόψω ράψω, επίσης αυτοκόλητο πού βρίσκεις; Σε ευχαριστώ.
αυτοκολητο υλικο στους αμπελοκηπους σοτι χρωμα σχδον θελεις,κοντα στην τροχαια της μαργαροπουπου,ανεβαινοντας την αγιων παντων απο την εκλησια το δευτερο στενακι στο αριστερο σου χερι,μονοδρομος ειναι αλλα δεν πειραζει στα 30 μετρα του δρομου ειναι....παρε κιενα τηλ του μαγαζιου για λεπτομερειες 2310727829....στα φτιαχνει και η κοπελα πουναι μεσ αλλα αν θες να τραβηχτεις οπως εγω no problem,πειρνεις μονο του το φυλλο!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από apostolos72
![]()
![]()
ride fast stay young!!!
Ωραία είναι και σχετικά κοντά (μένω Νεάπολη) ευχαριστώ για την βοήθεια![]()
Υ.Γ. Το σχέδιο πού το βρήκες για να βγάλω πατρόν;
Αυτό έπρεπε να λένε στη διαφήμιση του gps για το 1981Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
αυτοκολητο υλικο στους αμπελοκηπους σοτι χρωμα σχδον θελεις,κοντα στην τροχαια της μαργαροπουπου,ανεβαινοντας την αγιων παντων απο την εκλησια το δευτερο στενακι στο αριστερο σου χερι,μονοδρομος ειναι αλλα δεν πειραζει στα 30 μετρα του δρομου ειναι....παρε κιενα τηλ του μαγαζιου για λεπτομερειες 2310727829....στα φτιαχνει και η κοπελα πουναι μεσ αλλα αν θες να τραβηχτεις οπως εγω no problem,πειρνεις μονο του το φυλλο!!!!![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=oCwX22I_Sa8
![]()
Μπράβο για την δουλειά, για το μεράκι και κυρίως για το πάθος σου
![]()
![]()
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
σχεδιο αν εχεις υπολογιστη...ευκολο!!!μια φωτο του ktm 990 adventure,απομονοση του logo και μεγεθυνση του βελτιωση του ψηφιακα και μια εκτυπωσουλα στο μεγεθος που θελεις!!!ετοιμος!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από apostolos72
Ωραία είναι και σχετικά κοντά (μένω Νεάπολη) ευχαριστώ για την βοήθεια![]()
Υ.Γ. Το σχέδιο πού το βρήκες για να βγάλω πατρόν;![]()
ride fast stay young!!!
ε μπα δεν ειμαι και τοσο κατατοπιστηκος σαν τον περιπτερα!!!τους χαζεψε!!!thanks alot again!!!: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Κανένας
Αυτό έπρεπε να λένε στη διαφήμιση του gps για το 1981
http://www.youtube.com/watch?v=oCwX22I_Sa8
![]()
Μπράβο για την δουλειά, για το μεράκι και κυρίως για το πάθος σου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ride fast stay young!!!
Ευχαριστώ δικέ μου να 'ουμεσχεδιο αν εχεις υπολογιστη...ευκολο!!!μια φωτο του ktm 990 adventure,απομονοση του logo και μεγεθυνση του βελτιωση του ψηφιακα και μια εκτυπωσουλα στο μεγεθος που θελεις!!!ετοιμος!!!:rotflmao: