Aυτό ξαναπέστο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και πως απο το ποθεν εσχες καταληξαμε να μιλαμε για τον Σταλιν και τον Λενιν δεν μπορω να καταλαβω...![]()
![]()
Aυτό ξαναπέστο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και πως απο το ποθεν εσχες καταληξαμε να μιλαμε για τον Σταλιν και τον Λενιν δεν μπορω να καταλαβω...![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Διαμεσου Φασουλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Aυτό ξαναπέστο!!!![]()
![]()
...cause the place seems still alive...
Σωστά !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Διαμεσου Φασουλα...![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Καλα, και σε μια προεκλογικη ομιλια του Πασοκ η της ΝΔ να πας τα ιδια θα δεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΑΝ μιλάμε ιστορικά και πολιτικά είναι τεράστιο λάθος να μην παραδεχτείς πως ήταν ένας ηγέτης!
Συγνώμη τι πάμε να κάνουμε τώρα; Να ξεκινήσουμε την αλαβήτα;;;; Είναι δυνατόν να πει κάποιος πως δεν ήταν ηγέτες αυτοί οι άνθρωποι;;;; Ξέρετε πολλούς μη ηγέτες που να έκαναν τον κόσμο άνω κάτω; Που να έριξαν έθνη λαούς και χώρες σε πόλεμο;;;; Που να κατάφεραν να πείσουν εκατομμύρια να τους ακολουθήσουν;;;;
Όταν μιλούσε ο Χίτλερ από κάτω παραμιλούσαν!!!! έκλαιγαν και έφταναν σε υστερία! Αυτό δεν είναι παράμετρος του ηγέτη;;;;;; Όταν καταφέρνεις και πείθεις για το όραμα σου δεν είσαι ηγέτης;;;; Ο Χίτλερ έπεισε ολόκληρη τη Γερμανία (και όχι μόνο) για το "σωστό" του οράματός του! Ούτε αυτό είναι παράμετρος του ηγέτη;;;;
Αλλα "ηγετης" αλλο "λαοπλανος" η "καιροσκοπος" (αυτο ειναι μαλλον πιο ταιριαστο) η οπως αλλιως το θες.
Και ο Χιτλερ απλα χαραξε μια γραμμη εκμεταλλευομενος καποιες καταστασεις και η πλειοψηφια παρ'οτι μπορουσε να διακρινει προς τα που οδευε το πραγμα,απλως πηγε με το ρευμα της εποχης.
Οσο "ηγετης" ειναι η δεξια μου πουτσοτριχα, (γιατι η αριστερη ολη μερα παιζει πλειστεισον και δεν κανει τιποτα) αλλο τοσο ηταν και ο Χιτλερ.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μαχάτμα ΓκάντιΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Βρες μου έναν ηγέτη που να μην το έχει κάνει!!!!
Νέλσον Μαντέλα
κ.λ.π. αν ψάξεις ............
δεν έστειλαν κανέναν ούτε στο εκτελεστικό απόσπασμα ούτε και σε θαλάμους αερίων ..........
ή μήπως δεν είναι ηγέτες αυτοί ;;;
Το τι διαβαζεις εδω δεν λεγεται...συγκρινεται ο Χιτλερ με τον Σταλιν??? Ημαρτον ...
Λες και στα γκουλαγκ δεν πηγαν και πλουσιοι που απαρνηθηκαν την "κοινοκτημοσινη"...
δεν ειναι και αθωα περιστερα ο Σταλιν αλλα οι συγκρισεις ειναι ανεφικτες και ισοπεδωτικες.
Και δεν με εκπλησουν βεβαια ...![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Σε ορισμένα σημεία ......... τον ξεπερνάει κιόλας !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
ι...συγκρινεται ο Χιτλερ με τον Σταλιν??? ......
Παρά το ότι πολύ συχνά συμφωνώ μαζί σου ............ για το θέμα Στάλιν, μάλλον δεν έχεις διαβάσει αρκετά !!!
Από όπου και να τον πιάσεις βρομάει !!!
@Στέλιο: παρεπιμτόντως μιάς και τον ανέφερε ο Κωστής, ο (μεγάλος) Μαχάτμα Γκάντι ξέρεις τι είχε πεί περί των δημοσιογράφων...?Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
..Μαχάτμα Γκάντι...
''Είμαι υπέρ της ισότητας όλων των ανθρώπων, πλήν των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ...''
ελπίζω να μην με περεξηγήσεις...![]()
Εχω απαγοητευτεί πλήρως.....
Είναι δυνατόν να έχετε παραλείψει τον μέγιστο λαοφιλή ηγέτη που οδήγησε την χώρα του με άλματα από τον 20ο αιώνα στον 12ο?
Τον μοναδικό ηγεμόνα που έπαιρνε πραγματικά 99% στις εκλογές αφού είχε (κυριολεκτικά) εξοντώσει όλους τους αντεπαναστάτες ????? Κυρίες και κύριοι ........ ο ηγέτης των Ερυθρών Χμέρ, Pol Pot δεν μπορεί να λείπει...
![]()
Στο Πάνθεο με τα εξαιρετικά παιδιά και αυτός ........ !!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εχω απαγοητευτεί πλήρως.....
Είναι δυνατόν να έχετε παραλείψει τον μέγιστο λαοφιλή ηγέτη που οδήγησε την χώρα του με άλματα από τον 20ο αιώνα στον 12ο?
Τον μοναδικό ηγεμόνα που έπαιρνε πραγματικά 99% στις εκλογές αφού είχε (κυριολεκτικά) εξοντώσει όλους τους αντεπαναστάτες ????? Κυρίες και κύριοι ........ ο ηγέτης των Ερυθρών Χμέρ, Pol Pot δεν μπορεί να λείπει...![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω λεω να τους ανοιξουμε εναν λογαριασμο και να κανουμε δωρεα!!Ρε δεν πα να γ@αμηθουνε λεω εγω.Μηνας μπενει μηνας βγενει και μεχρι να φυγουμε θα τους πληρονουμε που ζουμε.Στην πηρα τους π@υστιδες.Με τοσα λεφτα που μας εχουν στραγκιξει η μαυρη τρυπα του χρεους μεγαλωνει και ταυτοχρονα μεγαλονουν τα σπιτια και οι περιουσιες τους.Ποτε θα ανοιξη αυτοι η μαυρη τρυπα και μας καταπιοι ολους σαν εθνος δεν ξερω...Γαμω την ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ.![]()
![]()
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.![]()
![]()
Γαμημενο ξυπνητηρι.
Ωχ,θετεις θεμα πολιτευματος;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
Εγω λεω να τους ανοιξουμε εναν λογαριασμο και να κανουμε δωρεα!!Ρε δεν πα να γ@αμηθουνε λεω εγω.Μηνας μπενει μηνας βγενει και μεχρι να φυγουμε θα τους πληρονουμε που ζουμε.Στην πηρα τους π@υστιδες.Με τοσα λεφτα που μας εχουν στραγκιξει η μαυρη τρυπα του χρεους μεγαλωνει και ταυτοχρονα μεγαλονουν τα σπιτια και οι περιουσιες τους.Ποτε θα ανοιξη αυτοι η μαυρη τρυπα και μας καταπιοι ολους σαν εθνος δεν ξερω...Γαμω την ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ.![]()
![]()
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.![]()
![]()
![]()
Το Βασιλευομενη μαλλον ειναι ειρωνικο ε;;;![]()
Βλεπω να πιανουμε και τη Δικτατορια τωρα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Ωχ,θετεις θεμα πολιτευματος;;;![]()
Το Βασιλευομενη μαλλον ειναι ειρωνικο ε;;;![]()
Βλεπω να πιανουμε και τη Δικτατορια τωρα...![]()
ε δεν εχει και αδικο πολυς κοσμος εκει εξω ονειρευεται βασιλεις και φαρισαιους και δυστυχως ψηφιζει κιολας.
Εδω ψηφιζουν τον Ανδρουλακη...δε νομιζω να ξεχναμε τους ¨πυρινους¨ λογους του σε καθε καναλι περι διαφθορας του ΠΑΣΟΚ κλπ ...μεχρι που ηρθε η ¨μεταθεση¨του...και το πηρε αλλιως...Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
ε δεν εχει και αδικο πολυς κοσμος εκει εξω ονειρευεται βασιλεις και φαρισαιους και δυστυχως ψηφιζει κιολας.
ο ανδρουλάκης είναι ο νούμερο ΕΝΑ ξερόλας στην ελλάδα
τον ακούς στο ράδιο να μιλάει για Ο,ΤΙ μπορείς να φανταστείς, και να κατέχει πάντα την απόλυτη γνώση
οικονομία, πολιτική, μαθηματικά, οινοποιοία, διατροφή, λογοτεχνία, ιστορία, πληροφορική, τα ξέρει ΟΛΑ
διακόπτει τον συνομιλητή του για να τον "διορθώσει", κι αν ο άλλος επιμείνει, φωνάζει περισσότερο, κι αν επιμείνει ακόμη, γκαρίζει, μέχρι να ακούγεται μόνο αυτός
από τα πλέον γραφικά άτομα στην ελληνική πολιτική σκηνή
αν του πεις για τα όσα έλεγε περί ΠΑΣΟΚ και τώρα έγινε πασόκος, είναι ικανός να σε βγάλει βλάκα