Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 126

Θέμα: Ride to ICELAND

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas

Re: Για σου Γιωργο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από magelanos
    Για σου φιλε Γιωργο..επεστρεψα κι΄εγω απο το μοναχικο ταξιδι Γαλλια-Ισπανια. χαρηκα πολυ που ειδα το ταξιδιοτικο σου ανεβασμενω, και οτι εστω και λιγο σε βοηθησα στην εκπληρωση αυτου του απιστευτου ταξιδιου... και σε μενα εκατσε στραβα που δεν πηγα Γροιλανδια, αλλα ειναι και ενας λογος για ξανα επισκευτω αυτην την πανεμορφη χωρα.. Αντε να δω ποτε θα μπορεσω να το ανεβασω κι'εγω, θελω να πιστευω συντομα. Αντε και του χρονου με πραγματικους φιλους για τα ξενα..Εγω παντος απο τωρα για του χρονου θα ψαχτω για Λευκορωσια-Λιθουανια-Εσθονια-Λετονια-Ρωσια..Μπραβο και παλι...

Περιμένουμε ταξιδιωτικό και από εσένα...

Αν κάποια στιγμή βρω το κουράγιο... Θα ανεβάσω και γω ταξιδιωτικό εξπρεςςςςς με Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία και άλλες 12 χώρες που έκανα στα μέσα του Αυγούστου, να βοηθήσω τους σχεδιασμούς σου...

Αντε μπραβο, ανεβασετο γιατι δεν ξερω τιποτα απο αυτες τις χωρες να παρω μια γευση, για να φτιαχτω, και να εξαφανιστω του χρονου για ενα μηνα παλι...ρε παιδια πραγματικα δεν ειπαρχει καλυτερο πραγμα απο το ταξιδι-μηχανη-εξω. Απο το 2004 εχω αρχησει και δεν μπορω να χορτασω με τιποτα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Χωρις να εχω καταλαβει ακομα το γιατι, πρεπει να ειναι το καλυτερο ταξιδιωτικο που ειδα διαβαζοντας
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Πολυ ωραιο ταξιδιωτικο.

RESPECT !!! γιατι νομιζω πως θελει θαρρος να κανεις κατι τετοιο μόνος σου.

Παλαιό μέλος
    Τα υψίπεδα αποτελούν φετιχ για τους χωματινους. Είναι περίπου 500 τετραγωνικά χιλιόμετρα και αποτελούνται απο σεληνιακα τοπια, ποτάμια που σχηματίζουν λιμνες. Ειναι η μεγαλύτερη έρημος της Ευρώπης και ο δρόμος των 350+ χιλιομέτρων που χρειάζεται για να την διασχίσεις από τη μια μεριά στην άλλη, νότο προς βορά γιατί υπάρχουν και άπειρες διαδρομές ενδιάμεσες, είναι από τους δυσκολότερους. χρειάζεται καλό χωματινο μηχανάκι,γνώση, προμήθειες και σκηνή γιατί θα σου πάρει δύο τρεις μέρες. Για τους κατόχους συμβατικών ον-οφ αν δεν είσαι στην οδήγηση μάστορας θα καταλήξεις σε κάποιο ποτάμι να κολυμπάς σαν καστορας. Φυσικα με παρέα που κάποιος να έχει μηχανικές γνώσεις.

Μετα από αυτό το ταξίδι είμαι έτοιμος για τα μεθεπόμενα Χριστούγεννα, αν βρεθεί παρέα στην Παταγονια και τα συναφή.

Ολοκληρωσα
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Μπράβο Γιώργο,

Μας ταξίδεψες ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    Γιώργο μόλις πηρα πρέφα το όλο ντιλ, συγχαρητήρια φίλε, σε ζήλεψα πολύ, και τώρα το καίριο ερώτημα που κανείς δεν έθεσε?

v-strom vs Versys???
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Συγχαρητηρια, οτι και να πω για την μαγεια των φωτο και την περιγραφη-ενημερωση ειναι περιττο !!
    αν εχεις καμμια ακομα φωτο ορεξη να βαλεις θα χαρουμε να τις απολαυσουμε

καλα ονειρεμενα ταξιδια ευχομαι

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
    Γιώργο μόλις πηρα πρέφα το όλο ντιλ, συγχαρητήρια φίλε, σε ζήλεψα πολύ, και τώρα το καίριο ερώτημα που κανείς δεν έθεσε?

v-strom vs Versys???
    Για εκει KLR 650A - AFRIKA - GS - KTM 950-990
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    απιστευτο μερος!χρονια θελω να παω!!
    φιλε!
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Mπραβο ρε Γιωργαρε,αντε και στο Πηλιο τωρα.Σε ευχαριστουμε για το πολυ ομορφο ταξιδι.Εχεις πολλα να δωσεις απο τις εμπειριες που κουβαλας.
    Γιατι οπως λες και εσυ . . (Ειμαστε οι εμπειριες μας).

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μας αρρωστησες και σε ευχαριστουμε γι αυτο !!!!!

υ.γ.ερωτηση:η φωτο με τον ουρανο να χαμογελαει δεν ειναι αληθινη ετσι ???
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Το στομα ειναι τα ματια οχι. Ημουν σε ψιλοβροχι και εμπαινα σε κουρτινα βροχης με ομιχλη.Ενδιαμεσα υπηρχε 2χιλ στεγνο και αριστερα ο ουρανος με ενα χαμογελο,σαν να μου ελεγε τωρα θα σε φτιαξω. Εγω του εδωσα λιγο παραπανω προσωπο με το fotoshop ποιητικη αδεια,ετσι κι'αλλιως εγω και η φυση συνυπηρχαμε 10 μερες,αυτη πανω κατω και εγω στη μεση σαντουιτς.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

πολυ ωραια παιδια φανταστικα!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=6ow7rqkY-jI

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF