Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 138

Θέμα: Παιδί και μοτοσυκλέτες?

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    +1000 σε οτι ειπε ο LOUKILOUK....
    να πω πως δεν ειμαι ακομα πατερας...αλλα πιστευω συντομα οτι θα γινω και ναι απο τωρα σκεφτομαι να του παρω ενα μικρο μηχανακι και να το πηγαινω σε ενα ασφαλες περιβαλλον να του μαθω 5 πραματα.....φυσικα αν το δω και το θελει και οχι με το ζορι.....
    ειδα πολλους να ''φωναζουν'' οτι οποιος θελει να βαλει το γιο του απο μικρο πανω σε μηχανακι το κανει για να τον κανει ροσσι...που το ειδατε αυτο ρε παιδια...
    οσους διαβασα να λενε οτι το κανανε ,το κανανε για να τους δωσουν απο μικρα μια οδηγικη παιδεια...
    λετε αμα πεσει το παιδι και κτυπησει τι θα λεει μετα ο πατερας....να σας πω...θυμαμαι τον εαυτο μου στο εξοχικο να καβαλαω το ποδηλατο μου δικαβαλο με ενα φιλο και να κατεβαινω μια ΧΩΜΑΤΙΝΗ κατηφορα με τα ολα....τελικα πεσαμε..δεν θελω να σας πω τι παθαμε...ειμασταν με κοντομανικο και βερμουδες....βεβαια μετα ειχαμε και ενα μπερτακι ξυλο απο την γιαγια(αυτη μας ''φυλαγε'' στο εξοχικο)...lol....
    να θυμηθω κι αλλο..?...μεσα στο εξοχικο ειχαμε μια τσιμεντενια κατηφορα που κατεληγε σε σκαλια...
    επερνα φορα απο την αρχη με το ποδηλατο και λιγο πριν φτασω στα σκαλια εφευγα απο πανω του και το αφηνα και εσκαγε κατω στα σκαλια....μιλαμε για κασκαντερ οχι μαλακιες...
    θελω να καταληξω οτι ενα παιδι αν ειναι κτυπησει μπορει με χιλιους τροπους....εκτος και αν το εχουμε σε γυαλα...
    το να το παρεις μαζι σου να μαθει να οδηγαει απο μικρος με φουλ εξοπλισμο για εμενα ειναι αρκετα σημαντικο....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    ειδα πολλους να ''φωναζουν'' οτι οποιος θελει να βαλει το γιο του απο μικρο πανω σε μηχανακι το κανει για να τον κανει ροσσι...που το ειδατε αυτο ρε παιδια...
    Που είδες κάτι τέτοιο?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Που είδες κάτι τέτοιο?
    δεν μπρω να ψαξω ολες τις απαντησεις βυρωνα αλλα σε δυο φαινετε ξεκαθαρα...

1η. σε δικια σου κιολας που ''πιαστικες'' στο ''ξεκαβλωσει'' του lc8ergr1 ...δεν νομιζω να παρει μηχανακι για να τον μαθει να το πηγαινει με 200 και να κανει σουζες...σχημα λογου ηταν..

''Εκτός απ΄τη ματαιοδοξία μας να βγάλουμε τον super οδηγό που θα πηγαίνει τάπα στα 8 του, ποιός είναι ο λόγος που ένας γονιός αγοράζει ένα μηχανάκι σε ένα σπόρο? ''

2η απο απαντηση του 675heat...

''Επειδη σας ελειψε η μοτοσυκλετα στα παιδικα σας χρονια δεν χρειαζεται να μεγαλωσετε εναν καινουριο Rossi. ''

ο καγκουρας...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
    Oι κορες μου ομως θα φορανε?
    Οι κορες σου πρεπει να ξερουν οτι πρεπει να φορανε κρανος !

Αλλιως θα πρεπει να αρνηθουν να ανεβουν......

Και αυτο θα πρεπει να το μεταδωσεις εσυ....... Γιατι σου φαινετε τοσο παραξενο...????

( Για να συμπηρωσω και τον παραπανω σχολιασμο σου...)

Νομιζω οτι το thread υπερκαλυφθηκε, ο καθενας ειπε το κοματι του.
    Εγω τωρα λεω να παω να παιξω με τις κορες μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    +1000 σε οτι ειπε ο LOUKILOUK....
    να πω πως δεν ειμαι ακομα πατερας...αλλα πιστευω συντομα οτι θα γινω και ναι απο τωρα σκεφτομαι να του παρω ενα μικρο μηχανακι και να το πηγαινω σε ενα ασφαλες περιβαλλον να του μαθω 5 πραματα.....φυσικα αν το δω και το θελει και οχι με το ζορι.....
    οσους διαβασα να λενε οτι το κανανε ,το κανανε για να τους δωσουν απο μικρα μια οδηγικη παιδεια...
    λετε αμα πεσει το παιδι και κτυπησει τι θα λεει μετα ο πατερας....να σας πω...θυμαμαι τον εαυτο μου στο εξοχικο να καβαλαω το ποδηλατο μου δικαβαλο με ενα φιλο και να κατεβαινω μια ΧΩΜΑΤΙΝΗ κατηφορα με τα ολα....τελικα πεσαμε..δεν θελω να σας πω τι παθαμε...ειμασταν με κοντομανικο και βερμουδες....βεβαια μετα ειχαμε και ενα μπερτακι ξυλο απο την γιαγια(αυτη μας ''φυλαγε'' στο εξοχικο)...lol....
    να θυμηθω κι αλλο..?...μεσα στο εξοχικο ειχαμε μια τσιμεντενια κατηφορα που κατεληγε σε σκαλια...
    επερνα φορα απο την αρχη με το ποδηλατο και λιγο πριν φτασω στα σκαλια εφευγα απο πανω του και το αφηνα και εσκαγε κατω στα σκαλια....μιλαμε για κασκαντερ οχι μαλακιες...
    θελω να καταληξω οτι ενα παιδι αν ειναι κτυπησει μπορει με χιλιους τροπους....εκτος και αν το εχουμε σε γυαλα...
    το να το παρεις μαζι σου να μαθει να οδηγαει απο μικρος με φουλ εξοπλισμο για εμενα ειναι αρκετα σημαντικο....

Δεν λέμε να μην του πάρεις μηχανάκι, λέμε οτι η μόνη χρησιμότητα του θα είναι να γίνει το παιδί γρήγορο, σε καμιά περίπτωση δεν είναι οδηγική παιδεία.
    Αλλά και οδηγική παιδεία να έχει ένα παιδί, δεν θα το βοηθήσει στις συνθήκες κυκλοφορίας στη χώρα μας.
    Και ο "τσαμπουκάς" που θα αποκτήσει γνωρίζοντας οτι έχει "χέρια" πάλι κακό νομίζω οτι θα του κάνει στο δρόμο (ειδικά στην περίπτωση που πάρει απο τον πατέρα του )

Γενικότερα όμως η μηχανή είναι επικίνδυνη (τουλάχιστον πολύ περισσότερο απο το αμάξι). Κάποιοι οδηγούν μότο απο "χομπυ - σπόρ =η γιατί τους αρέσει" και κάποιοι άλλοι απλά απο ανάγκη γρήγορης μετακίνησης.
    Γιατί ενα παιδάκι απο μικρό να μπεί σε αυτό το κίνδυνο και να "γλυκαθεί" απο το γκάζι της μηχανής, αφού αργότερα μπορεί να μη χρειαστεί κάν να οδηγήσει.
    Είμαι αυτής της άποψης γιατι κι εγώ απο ανάγκη οδηγώ μηχανή (και έχω αλλάξει και πολλά ΙΧ στα 15 αυτά χρόνια που οδηγώ). Και σίγουρα, αν οδηγείς απο μικρός μηχανή μπορεί να τα πάς καλύτερα, απο άποψη τεχνικής κλπ. Οταν όμως οδηγεία ΙΧ πολλά χρόνια και μετά πάς στο μοτο, τα βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα. Ξέρεις πώς σε βλέπουν οι άλλοι οδηγοι, τους κινδύνους κλπ και είσαι πιο προσεκτικός.
    Το να πάρεις παπάκι στα 16...και να τρέχεις με τη παρέα και να κάνεις σούζες φυσικά είναι επικίνδυνο και μάλιστα ο κίνδυνος έρχεται σε μικρότερη ηλικία απο αυτή που πρέπει να πάρεις μότο απο ανάγκη. Ε.. τί να κάνουμε στα 15-16 υπάρχει το ποδήλατο...το τραίνο και άλλα μέσα ακίνδυνα και περισσότερο "παιδικα". Πόσο μάλλον στο παιδάκι των 8 ετών... που αν απτα 8 οδηγεί διάφορα μηχανοκίνητα "παιχνιδάκια" στα 18 η 1000ρα δε θα του φτάνει...

Επειδή μάλλον δεν επιασες αυτό που έγραψα, η απορία μου αφορά μόνο την σκοπιμότητα της αγοράς μοτο από μικρή ηλικία.
    Φυσικά και πρέπει να αποκτήσει παιδεία προκειμένου να γνωρίζει τον σωστό τρόπο, αλλα παιδεία αποκτά και όταν τον βάζουμε στο αυτοκίνητο και τα μαθαίνουμε ότι πρέπει να φοράνε ζώνη. Για ποιό λόγο δεν τους παίρνουμε ένα ωραίο βενζινοκίνητο αυτοκινητάκι να κάνουν βόλτες και να «ξεκαβλώνουν» πχ?

προσωπικά δεν με καλύπτει οτι το κάνουμε για την αποκτήση "οδηγικής παιδείας" , εκτός και δεχτούμε ότι ώς μοτοσυκλετιστές κατέχουμε το άγιο δισκοπότηρο της γνώσης. Φυσικά στο τι θεωρεί ο καθένας σωστό για την οικογένεια και τα παιδιά του, δεν μπορώ να το κρίνω. Συζήτηση κάνουμε και τίποτα περισσότερο.

Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να τα αφήσουμε να επιλέξουν μόνα τους τι θέλουν. Εάν η μοτό τους λέει κάτι περισσότερο απο το ότι είναι μεταφορικό μέσο, θα το διεκδικήσουν μόνα τους, όπως έκανες εσύ ή εγώ. Και το καταφέραμε έχοντας πολύ πιο εχθρικό περίγυρο. Δεν θα αποτρέψω τα παιδιά μου απ΄το να κάνουν σωστά αυτό που θέλουν, αλλά δεν θα τα σπρώξω στο δικο μου «ξεκάβλωμα».

λετε αμα πεσει το παιδι και κτυπησει τι θα λεει μετα ο πατερας....να σας πω...θυμαμαι τον εαυτο μου στο εξοχικο να καβαλαω το ποδηλατο μου δικαβαλο.....
    Δεν νομίζω ότι ανέφερε κάποιος τους κινδύνους μιας πτώσης με minibike.... προφανώς και είναι ανύπαρκτοι σ΄αυτή την ηλικία και κάτω απ΄την επίβλεψη μας. Πιστεύεις ότι μέχρι τα 18 του που θα μπορεσει να οδηγήσει νόμιμα θα βρίσκεται κάτω απ΄την επίβλεψη σου σε ελεγχόμενο χώρο, ή ότι θα έχει αποκτήσει «εμπειρία» για να κινηθεί με ασφάλεια?

Το παράδειγμα με το ποδήλατο ατυχές. Το ποδήλατο εκτός από ισορροπία είναι και ένας τρόπος κοινωνικοποίησης (σε αντίθεση με τα minibike). Πόσο άσχημο θα ήταν να μην μπορεί να ακολουθήσει την παρέα και να παίξει με τα ποδηλατάκια επειδή ο πατέρας-μάνα έχει φάει πετριά μην χτυπήσει το πιστιρίκι? Ότι χειρότερο μπορεί να κάνει ένας γονιός είναι να απομονώσει το παιδί του. Και την απομόνωση δεν την βιώνει μόνο με την μοναξιά.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Δεν λέμε να μην του πάρεις μηχανάκι, λέμε οτι η μόνη χρησιμότητα του θα είναι να γίνει το παιδί γρήγορο, σε καμιά περίπτωση δεν είναι οδηγική παιδεία.
    Αλλά και οδηγική παιδεία να έχει ένα παιδί, δεν θα το βοηθήσει στις συνθήκες κυκλοφορίας στη χώρα μας.
    Και ο "τσαμπουκάς" που θα αποκτήσει γνωρίζοντας οτι έχει "χέρια" πάλι κακό νομίζω οτι θα του κάνει στο δρόμο (ειδικά στην περίπτωση που πάρει απο τον πατέρα του )

+990
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Επειδή μάλλον δεν επιασες αυτό που έγραψα, η απορία μου αφορά μόνο την σκοπιμότητα της αγοράς μοτο από μικρή ηλικία.
    Φυσικά και πρέπει να αποκτήσει παιδεία προκειμένου να γνωρίζει τον σωστό τρόπο, αλλα παιδεία αποκτά και όταν τον βάζουμε στο αυτοκίνητο και τα μαθαίνουμε ότι πρέπει να φοράνε ζώνη. Για ποιό λόγο δεν τους παίρνουμε ένα ωραίο βενζινοκίνητο αυτοκινητάκι να κάνουν βόλτες και να «ξεκαβλώνουν» πχ?

μην στεκεστε σε λεξεις επειδη μιλαμε για μηχανες...αν θελει αυτοκινητακι , αυτοκινητακι θα του παρω...και παλι ομως σε ελεχγομενο περιβαλλον....

προσωπικά δεν με καλύπτει οτι το κάνουμε για την αποκτήση "οδηγικής παιδείας" , εκτός και δεχτούμε ότι ώς μοτοσυκλετιστές κατέχουμε το άγιο δισκοπότηρο της γνώσης.

καποιος ομως δεν πρεπει να του πει/δειξει καποια πραματα απο μικρο που ειναι και το μυαλο του σαν σφουγγαρι..?..αν δεν το κανει ο πατερας που εχει καποια εμπειρια ποιος θα το κανει....?

Φυσικά στο τι θεωρεί ο καθένας σωστό για την οικογένεια και τα παιδιά του, δεν μπορώ να το κρίνω. Συζήτηση κάνουμε και τίποτα περισσότερο.

παντα κανουμε συζητηση...δεν ειμαι τυπος που θα αρπαχτω....

Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να τα αφήσουμε να επιλέξουν μόνα τους τι θέλουν. Εάν η μοτό τους λέει κάτι περισσότερο απο το ότι είναι μεταφορικό μέσο, θα το διεκδικήσουν μόνα τους, όπως έκανες εσύ ή εγώ. Και το καταφέραμε έχοντας πολύ πιο εχθρικό περίγυρο.

γιατι να διεκδικησουν αφου το εχουν ''ετοιμο''....?

Δεν θα αποτρέψω τα παιδιά μου απ΄το να κάνουν σωστά αυτό που θέλουν, αλλά δεν θα τα σπρώξω στο δικο μου «ξεκάβλωμα».

συμφωνω απολυτα....

Δεν νομίζω ότι ανέφερε κάποιος τους κινδύνους μιας πτώσης με minibike.... προφανώς και είναι ανύπαρκτοι σ΄αυτή την ηλικία και κάτω απ΄την επίβλεψη μας. Πιστεύεις ότι μέχρι τα 18 του που θα μπορεσει να οδηγήσει νόμιμα θα βρίσκεται κάτω απ΄την επίβλεψη σου σε ελεγχόμενο χώρο, ή ότι θα έχει αποκτήσει «εμπειρία» για να κινηθεί με ασφάλεια?

μα γι αυτο λεω οτι πρεπει να του δειξουμε απο μικρο 5 πραματα (και μεσα ειναι και η οδηγηση πανω σε μηχανακι και οχι μονο θεωρεια) ωστε αν βρεθει πριν τα 18 του στους δρομους να μην ειναι παντελως ασχετος και να κινηθει με οση εμπειρια εχει αποκομησει...

Το παράδειγμα με το ποδήλατο ατυχές. Το ποδήλατο εκτός από ισορροπία είναι και ένας τρόπος κοινωνικοποίησης (σε αντίθεση με τα minibike). Πόσο άσχημο θα ήταν να μην μπορεί να ακολουθήσει την παρέα και να παίξει με τα ποδηλατάκια επειδή ο πατέρας-μάνα έχει φάει πετριά μην χτυπήσει το πιστιρίκι? Ότι χειρότερο μπορεί να κάνει ένας γονιός είναι να απομονώσει το παιδί του. Και την απομόνωση δεν την βιώνει μόνο με την μοναξιά.....

δεν ειπα να μην παρει ποδηλατο....πιο πολυ ποδηλατο θα κανει παρα θα καβαλαει το μηχανακι του...το μηχανακι θα το εχει μια κυριακη που θα εχω και εγω χρονο και θα πηγαινουμε μαζι να του δειχνω 5 πραματα...

ο καγκουρας...

1.μην στεκεστε σε λεξεις επειδη μιλαμε για μηχανες...αν θελει αυτοκινητακι , αυτοκινητακι θα του παρω...και παλι ομως σε ελεχγομενο περιβαλλον....

2.καποιος ομως δεν πρεπει να του πει/δειξει καποια πραματα απο μικρο που ειναι και το μυαλο του σαν σφουγγαρι..?..αν δεν το κανει ο πατερας που εχει καποια εμπειρια ποιος θα το κανει....?

3.γιατι να διεκδικησουν αφου το εχουν ''ετοιμο''....?

4.μα γι αυτο λεω οτι πρεπει να του δειξουμε απο μικρο 5 πραματα (και μεσα ειναι και η οδηγηση πανω σε μηχανακι και οχι μονο θεωρεια) ωστε αν βρεθει πριν τα 18 του στους δρομους να μην ειναι παντελως ασχετος και να κινηθει με οση εμπειρια εχει αποκομησει...

1. Μα αυτό λέμε.....το μηχανάκι δεν το ζητάει. Του το προσφερουμε πριν το ζητήσει. Αλλα ακόμα και αν το ζητήσει....so what? Αν έχουμε φουσκωτό πχ, θα του πάρουμε φουσκωτό επειδή ΜΠΟΡΕΙ να του χρειαστεί αν πέσει σε μπουρίνι?

2.Προφανώς και θα το κάνει ο πατέρας ΑΝ έχει περισσέψει χρόνος με πιο βασικά πράγματα που καλλιεργούν τον εσωτερικό κόσμο και το σώμα του παιδιού. Μου φαίνεται αστείο πχ να μην έχει παρακολουθήσει ένα παιδικό θέατρο, ή να μην ξέρει καλά καλα τα χρώματα και να ξέρει την αναλογία μίξης του μοτέρ.

3. Καλό είναι να μην το έχουν έτοιμο. Αν έχει τέτοιες "πολυτέλειες" έτοιμες χωρίς να αγωνίζεται, η ουράνια φάπα που θα φάει στην πραγματική ζωή θα είναι ηχηρότατη. :hypnotize Όταν με το καλό αποκτήσεις παιδί θα διαπιστώσεις πόσο δύσκολο είναι να αποκτήσουν μέτρο.

4. Τι είδους οδηγική παιδεία μπορεί ένα minibike να τον διδάξει που θα του φανούν χρήσιμα στον δρόμο μετά από 10+ χρόνια?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

προσωπικά δεν με καλύπτει οτι το κάνουμε για την αποκτήση "οδηγικής παιδείας" , εκτός και δεχτούμε ότι ώς μοτοσυκλετιστές κατέχουμε το άγιο δισκοπότηρο της γνώσης. Φυσικά στο τι θεωρεί ο καθένας σωστό για την οικογένεια και τα παιδιά του, δεν μπορώ να το κρίνω. Συζήτηση κάνουμε και τίποτα περισσότερο.

Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να τα αφήσουμε να επιλέξουν μόνα τους τι θέλουν. Εάν η μοτό τους λέει κάτι περισσότερο απο το ότι είναι μεταφορικό μέσο, θα το διεκδικήσουν μόνα τους, όπως έκανες εσύ ή εγώ. Και το καταφέραμε έχοντας πολύ πιο εχθρικό περίγυρο. Δεν θα αποτρέψω τα παιδιά μου απ΄το να κάνουν σωστά αυτό που θέλουν, αλλά δεν θα τα σπρώξω στο δικο μου «ξεκάβλωμα».

+ 675!!

1. Μα αυτό λέμε.....το μηχανάκι δεν το ζητάει. Του το προσφερουμε πριν το ζητήσει. Αλλα ακόμα και αν το ζητήσει....so what? Αν έχουμε φουσκωτό πχ, θα του πάρουμε φουσκωτό επειδή ΜΠΟΡΕΙ να του χρειαστεί αν πέσει σε μπουρίνι?

2.Προφανώς και θα το κάνει ο πατέρας ΑΝ έχει περισσέψει χρόνος με πιο βασικά πράγματα που καλλιεργούν τον εσωτερικό κόσμο και το σώμα του παιδιού. Μου φαίνεται αστείο πχ να μην έχει παρακολουθήσει ένα παιδικό θέατρο, ή να μην ξέρει καλά καλα τα χρώματα και να ξέρει την αναλογία μίξης του μοτέρ.

3. Καλό είναι να μην το έχουν έτοιμο. Αν έχει τέτοιες "πολυτέλειες" έτοιμες χωρίς να αγωνίζεται, η ουράνια φάπα που θα φάει στην πραγματική ζωή θα είναι ηχηρότατη. :hypnotize Όταν με το καλό αποκτήσεις παιδί θα διαπιστώσεις πόσο δύσκολο είναι να αποκτήσουν μέτρο.

4. Τι είδους οδηγική παιδεία μπορεί ένα minibike να τον διδάξει που θα του φανούν χρήσιμα στον δρόμο μετά από 10+ χρόνια?
    1.μα δεν λεω οτι θα του παρω σιγουρα...αν το ζητησει λεμε..οτι και να ειναι αυτο...μπορει να μην χρειαστει τπτ..οταν μεγαλωσει να θελει να πηγαινει με το λεωφορειο ή με ο ποδηλατο...
    οσο με το φουσκοτο ειναι ατυχες το π.χ γιατι δεν θα μπορεσει να το οδηγηση καν...

2.και παλι που ειδες να λεω οτι δεν θα ειναι ενα νορμαλ παιδι...ολα αυτα που λες και θα χρειαζετε σαν εφοδια για την ζωη θα τα εχει..απλα λεμε ενα plus ακομα που εμεις ουτε ονειρευομασταν οτι θα ειχαμε και να μας το μαθει καποιος με εμπειρια...

3.το ξερω...και απο τον ξαδερφο και απο 2-3 φιλους που ειναι φρεσκομπαμπαδες..αλλα αν του παρουμε π.χ μηχανακι επειδη το θελει δεν σημαινει οτι θα βγει ''μαμοθρεφτο''....

4.γιατι δε 10 χρονια θα εχουμε αλλη οδηγικη παιδια ή οι μηχανες θα οδηγουνται διαφορετικα....?

ο καγκουρας...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Αν δεν πεσεις ,δεν μαθαινεις.Προτιμω να πεσει με μινιμπικε(που δεν θα του το περνα) και φουλ εξοπλισμο στα 8 του παρα στα 16 με παπι καγκουρας.

Οσο πιο πολυ διευρυνεις τους νοητικους του οριζοντες ,τοσο περισσοτερη γνωση αποκτα, που θα τον βοηθησει στην επιβιωση του στη ζωη.

Τεσπα ο καθενας κανει τα κουμαντα του και αναλαμβανει της ευθηνες του.Οταν εχεις καταλαβει οτι η ζωη ειναι τοσο αμφιροπη και καμια ''ασφαλεια'' δεν σε προστατευει απ'την ιδια την ζωη,καλο ειναι να τα βλεπεις ολα με λιγο χιουμορ και να αφηνεις το (ολο-φυση-δημιουργο) πεστε το οπως θελετε να κανει το εργο του.

Ειναι καλο να αποτραβιομαστε λιγο απ'την ηλικια μας και να πηγαινουμε καποια χρονια πισω οταν ειμαστε νεοτεροι,φωτεινωτεροι,γεματοι ενεργεια και ιδεες και να ριχνουμε μια ματια απο κεινει την προοπτικη στην τωρινη μας κατασταση, αυτο μας κανει να ερχομαστε πιο κοντα στα παιδια μας ,στους φιλους μας ,στης σχεσεις μας.

Φιλουμπες.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Αν δεν πεσεις ,δεν μαθαινεις.Προτιμω να πεσει με μινιμπικε(που δεν θα του το περνα) και φουλ εξοπλισμο στα 8 του παρα στα 16 με παπι καγκουρας.

Οσο πιο πολυ διευρυνεις τους νοητικους του οριζοντες ,τοσο περισσοτερη γνωση αποκτα, που θα τον βοηθησει στην επιβιωση του στη ζωη.

Τεσπα ο καθενας κανει τα κουμαντα του και αναλαμβανει της ευθηνες του.Οταν εχεις καταλαβει οτι η ζωη ειναι τοσο αμφιροπη και καμια ''ασφαλεια'' δεν σε προστατευει απ'την ιδια την ζωη,καλο ειναι να τα βλεπεις ολα με λιγο χιουμορ και να αφηνεις το (ολο-φυση-δημιουργο) πεστε το οπως θελετε να κανει το εργο του.

Ειναι καλο να αποτραβιομαστε λιγο απ'την ηλικια μας και να πηγαινουμε καποια χρονια πισω οταν ειμαστε νεοτεροι,φωτεινωτεροι,γεματοι ενεργεια και ιδεες και να ριχνουμε μια ματια απο κεινει την προοπτικη στην τωρινη μας κατασταση, αυτο μας κανει να ερχομαστε πιο κοντα στα παιδια μας ,στους φιλους μας ,στης σχεσεις μας.

Φιλουμπες.

+990
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ