+1000 σε οτι ειπε ο LOUKILOUK....
να πω πως δεν ειμαι ακομα πατερας...αλλα πιστευω συντομα οτι θα γινω και ναι απο τωρα σκεφτομαι να του παρω ενα μικρο μηχανακι και να το πηγαινω σε ενα ασφαλες περιβαλλον να του μαθω 5 πραματα.....φυσικα αν το δω και το θελει και οχι με το ζορι.....
ειδα πολλους να ''φωναζουν'' οτι οποιος θελει να βαλει το γιο του απο μικρο πανω σε μηχανακι το κανει για να τον κανει ροσσι...που το ειδατε αυτο ρε παιδια...
οσους διαβασα να λενε οτι το κανανε ,το κανανε για να τους δωσουν απο μικρα μια οδηγικη παιδεια...
λετε αμα πεσει το παιδι και κτυπησει τι θα λεει μετα ο πατερας....να σας πω...θυμαμαι τον εαυτο μου στο εξοχικο να καβαλαω το ποδηλατο μου δικαβαλο με ενα φιλο και να κατεβαινω μια ΧΩΜΑΤΙΝΗ κατηφορα με τα ολα....τελικα πεσαμε..δεν θελω να σας πω τι παθαμε...ειμασταν με κοντομανικο και βερμουδες....βεβαια μετα ειχαμε και ενα μπερτακι ξυλο απο την γιαγια(αυτη μας ''φυλαγε'' στο εξοχικο)...lol....![]()
να θυμηθω κι αλλο..?...μεσα στο εξοχικο ειχαμε μια τσιμεντενια κατηφορα που κατεληγε σε σκαλια...
επερνα φορα απο την αρχη με το ποδηλατο και λιγο πριν φτασω στα σκαλια εφευγα απο πανω του και το αφηνα και εσκαγε κατω στα σκαλια....μιλαμε για κασκαντερ οχι μαλακιες...![]()
θελω να καταληξω οτι ενα παιδι αν ειναι κτυπησει μπορει με χιλιους τροπους....εκτος και αν το εχουμε σε γυαλα...
το να το παρεις μαζι σου να μαθει να οδηγαει απο μικρος με φουλ εξοπλισμο για εμενα ειναι αρκετα σημαντικο....