Τρίτη 05/08/08 - Ξεκινάμε το πρωϊ με κατεύθυνση τη Vicenza όπου φθάνουμε μετά από περίπου 2 ώρες και εννοείται ότι πάμε κατευθείαν στο εργοστάσιο της Dainese για ψώνια!!Δεν το βρίσκεις και τόσο εύκολα αφού είναι στη βιομηχανική περιοχή της πόλης ανάμεσα από κάτι αποθήκες. Δυστυχώς δεν είχαμε και πολύ χώρο οπότε δεν πήραμε και πάρα πολλά, δεν πειράζει θα ξανάρθουμε άλλη φορά!!
Έπειτα επιστρέφουμε στην Verona.
![]()
Τετάρτη 06/08/08 - Τελευταία μέρα οπότε έμενε μόνο το κομμάτι της επιστροφής στην Ancona για να επιβιβαστούμε στο καράβι κατά τις 3 το μεσημέρι. Δυστυχώς δεν έχει άλλες φωτό αφού μας είχε πιάσει και τους δυο μια μελαγχολία που το ταξίδι τελείωνε.
Απολογισμός: περίπου κάτι παραπάνω από 4.000 χλμ σε 11 ημέρες, η μηχανή δεν παρουσίασε το παραμικρό όπως άλλωστε αναμενόταν, τα λάστιχα παρά τις επιφυλάξεις μου είχαν φθαρεί μονάχα στα πλαϊνά και ελάχιστα στο κέντρο (Michelin Pilot Road 2ct, εώς σήμερα έχουν ξεπεράσει τις 15.000 χλμ), συνολικό κόστος το οποίο περιλαμβάνει τά πάντα (εισητήρια-βενζίνες-φαγητό και διαμονή) περί τα 2.000 ευρώ. Τις δύο τελευταίες μέρες άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια της κούρασης αφού το πρόγραμμα που είχαμε δεν ήταν και πολύ χαλαρωτικό και ήμασταν διαρκώς σε κίνηση, σε περίπτωση που το πρόγραμμα περιλάμβανε επιπλέον μέρες, ήταν αναγκαία μια ολοήμερη ανάπαυλα.
Με αυτό το άρθρο ήθελα να σας μεταφέρω, όπως ακριβώς έκανα και στους φίλους μου όταν γυρίσαμε, τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις μας. Κυρίως όμως το έκανα για να παρακινήσω και άλλους να ξεκινήσουν το δικό τους μεγάλο ταξίδι για οποιοδήποτε προορισμό, όπως έκανα και εγώ διαβάζοντας ταξιδιωτικά άλλων σε αυτό το forum.
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και καλά χιλιόμετρα σε όλους σας!!!![]()