Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 125

Θέμα: Τροχαίο ατύχημα και εγκατάλειψη (Λάρισα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ρε φίλε, σε εγκατέληψε στην τύχη σου χωρίς να νοιαστεί καθόλου για τις συνέπειες των πράξεων του, χωρίς να πάρει τηλέφωνο για ένα ασθενοφόρο, δεν είπε τίποτα σε κανένα ούτε καν μετάνιωσε για τις πράξεις του ώστε να σε ψάξει εκείνος να σε βρει και να σου ζητήσει συγνώμη για ότι σου έκανε και εσύ σκέφτεσαι να του την χαρίσεις??? είναι δυνατόν??? χέσθηκες τι θα πάθει ας ήταν άντρας και να σου συμπαρασταθεί όπως θα έκανε ο κάθε σωστός άνθρωπος στη θέση του και τότε ίσως και να μην του έκανες δικαστήριο αλλά τώρα μην το σκέφτεσαι καν. Γαμισε τον ανελέητα, αυτόν που μπορεί να σε είχε στήλει στον αγύριστο και δεν νοιάστηκε.

+749

τι κα8ομαστε και λεμε ....??

ΕΝΑ ΖΩΟ, ΘΑ ΠΉΓΑΙΝΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΝΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΕΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΟΤΟΚΛΕΤΙΣΤΗΣ!!!

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΑΣΊΛΕΙΟ ΤΩΝ ΖΩΏΝ ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΑΣΊΛΕΙΟ ΚΑΙ ΛΈΓΕΤΑΙ !

ΜΠΛΑΡΙ.................

Επισης πολλοι σωστα ειπε ενας συμφουριτης οτι με το που παει σε δικηγόρο θα τα ξεχάσει οτι εχει πει μεχρι στιγμης!!!!!

καλα ειναι να μιλήσεις με εναν δικηγορο πως να του την φέρεις να μιλήσει με την αστυνομία!

υ,γ μπορουμε να μαθουμε και το ονομα του μλκ...........???? στειλε πμ!

γδαρσιμο......μην τον λυπασαι....επειδη ειναι στρατο!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Ignorance is bliss Το avatar του/της apatewnas
    Μηνυσεις να του κάνεις, να σε πληρώσει για ψυχολογικό και υλικό τραυματισμό και μετά άστον να τρέχει με τα στρατοδικεία και αεροδικεία.Πάντως για στερήσεις βαθμού και άλλα λίγο δύσκολο, το πιο πιθανό έιναι να έχει μια 6μηνη φυλάκιση γραμμένο στο Μητρώο του που θα τον ακολουθεί μια ζωή.Αυτό συνεπάγεται, διαφορετική αντιμετώπιση σε όποια μονάδα και αν ειναι.

Και πάλι περαστικά από μένα , σιδερένιος και κλοτσομπουνίδια σε αυτούς που εγκαταλείπουν!
    All waves,become my shield! All lightning,become my blade! Sougyo no Kotowari!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    φιλε μου εγω απο την αλλη δεν θα σου πω να τον γ@μησεις η να τον ξεσκισεις.
    αυτο που με εντυπωσιασε καταρχην, ειναι το οτι ο τυπος βρεθηκε!!!
    τωρα το σωστο ειναι να τον κυνηγησεις δικαστικα και για να αποζημιωθεις εσυ για σενα και για τη μηχανη σου αλλα και για το γεγονος οτι οπως λες δεν εχεις πλεον ορεξη να καβαλησεις μηχανη και να κανεις παλι τις βολτες που εκανες.
    γιατι ρε φιλε?????????????????????????????????????????????????????????
    να ξενερωσω μονος μου το καταλαβαινω. να ξενερωσω για μ@λ@κια αλλου δεν καταλαβαινω.
    καποτε ειπα σε μια γκομενα : να ποναω για σενα το αντεχω. να ποναω απο εσενα δεν το αντεχω.
    το ιδιο παραδειγμα ειναι.
    30 μαιου το 2004, ξημερωματα κυριακης, τελειωνοντας απο την δουλεια μου, κατεβαινοντας τον κηφισο, στην αερογεφυρα της ιερας οδου, με πηρε για δευτερολεπτα ο υπνος στο τιμονι και χτυπησα ενα παπι απο πισω και εκτοξευτηκαν οδηγος και συνοδηγος στον αερα.
    κατεβηκα απο το αυτοκινητο, σταματησα την κινηση που ερχοταν απο πισω, καλεσα ασθενοφορα και αστυνομια, μιλησα και με τους δυο και βεβαιωθηκα πως ζουν, ο ενας μαλιστα σηκωθηκε, μολις ειδα πως ζουν, ανακουφιστηκα. αν δεν ζουσε ο ενας, μπορει και να πηδαγα απο την γεφυρα.
    το θετικο ηταν πως αν και δουλευα νυχτα (dj), δεν ειχα πιει, οχι ουτε ενα ποτηρι ποτο, αλλα ουτε ενα σφηνακι, πραγμα που φανηκε και στο αλκοτεστ.
    καθε μερα ημουν με τα παιδια στο νοσοκομειο, μετα και στα σπιτια τους, να δω τι κανουν, ανελαβα την πληρη ευθυνη, δεν εκατσα να ψαξω τιποτα, ουτε συνυπευθυνοτητες, ασχετα αν ο δικαστης μετα εριξε συνυπευθυνοτητα γιατι λεει δεν μπορεις με ενα παπι των 50 κυβικων να βγαινεις σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας και να μου πηγαινεις και στην αριστερη λωριδα!!!
    τραβηξε η ολη ιστορια κανα 4αρι χρονια, γιναν 6 δικαστηρια, μαζι με την εφεση και τελικα αποζημιωθηκαν. ολα εληξαν καλως, εγω εχω την συνειδηση μου ησυχη και τα παιδια εχουν να λενε πως η κακη στιγμη εφερε καποιν που τους χτυπησε απο πισω και ΔΕΝ τους εγκατεληψε και τους φερθηκε πανω απο ολα ανθρωπινα.
    κυνηγησε το φιλε σε λογικα και ανθρωπινα πλαισια παντα.
    ανεφερε εσυ τα παντα οπωε εγιναν και ασε τα υπολοιπα στην δικαιοσυνη.
    για το οτι το παλικαρι ειναι στρατιωτικος, βαλε εναν καλο δικηγορο.
    αυτα απο μενα και συγνωμη αν σας κουρασα
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer

Ας θυμηθούμε όλοι τις μακακίες που έχουμε κάνει στη ζωή μας και τη γλιτώσαμε. Και τη γλίτωσαν και οι άλλοι ..

Δεν μας είπες όμως, σε πόσες από αυτές τις μ@λακίες που έχεις κάνει εσύ και την γλίτωσες, έβαλες σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή.

Η μ@λακία είναι να προκαλέσεις ατύχημα. Το να εγκαταλείψεις θύμα τροχαίου δεν είναι μ@λακία. Είναι ΕΓΚΛΗΜΑ.
    I would rather make history than read about it.

Να κάνεις αυτό που πρέπει πιστεύω και εγώ. Το γεγονός οτι θα έχει κάποια επίπτωση στην καριέρα του ας μείνει να του θυμίζει πως δεν εγκαταλείπουμε ανθρώπους που χτυπήσαμε. Περαστικά σου

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    καλά εδώ τη γλύτωσε ο χριστιανός και σεις σκεφτεστε την "καριέρα" του άλλου ??
    ΕΛΕΟΣ (αυτός που είναι ξάπλα ή εγώ αύριο μεθαύριο, ποιος θα ταίσει το γιο μου? το μπουρδέλο το κράτος πάντως όχι) ή πρέπει να πάω να ασφαλίσω τον εαυτό μου επειδή είμαστε ΖΩΑ !
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
    Ίσως κανείς από τους προλαλήσαντες να μην έχει βρεθεί στη δύσκολη θέση να έχει κάνει λάθος.
    Άποψή μου είναι ότι συμβάν πήρε μεγαλύτερη τροπή από ο,τι έπρεπε με το να μη σταματήσει ο νεαρός αλλά θα μπορούσε να σταματήσει εδώ.
    Θα βάλει την ασφάλειά του να σε πληρώσει και με το παραπάνω (φτιάξε από μηχανάκι μέχρι φουσκωτό με τις θετικές δηλώσεις που θα σου κάνει, συν αποζημίωση για βλάβη κλπ...).
    Από εκεί και πέρα, ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ όλα καλά.
    Ας θυμηθούμε όλοι τις μακακίες που έχουμε κάνει στη ζωή μας και τη γλιτώσαμε. Και τη γλίτωσαν και οι άλλοι ..

ΥΓ. αν πρόκειται περί ανθρώπου δε χρειάζεται να τιμωρηθεί πέραν των δικών του τύψεων (και θετικών δηλώσεων)
    Αν εστί κωλόπαις, τότε ίσως να του αξίζει κάτι παραπάνω.

ΥΓ2. έχω βρεθεί στη θέση του θύματος με τον οδηγό του φορτηγού να μην παραδέχεται τι έγινε. Τελικά μετά από χρόνια "δικαιώθηκα". Όταν ήρθε η ώρα του ποινικού μέρους της διαδικασίας κρατήθηκα και δε μίλησα. Στο κομμάτι που θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις στη ζωή του προτίμησα να τον βοηθήσω να κηρυχθεί αθώος.
    Δεν το έχω μετανιώσει ως τώρα
    Συγνώμη φίλε μου αλλά δεν το βλέπεις σωστά το θέμα!

Μιλάμε για ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ του θύματος χωρίς ο υπαίτιος να ξέρει που κατέληξε μετά το χτύπημα, αν ζει αν πέθανε κτλ

Και βρέθηκε από τύχη, θα μπορούσε να μην είχε βρεθεί ποτέ! Τι θα έλεγες τότε;;

Και όχι, δεν πρόκειται περί ανθρώπου όπως έγραψες, είναι προφανές νομίζω.

Το ατύχημα καθ'εαυτό ίσως να μπορεί να καταλογιστεί στα λάθη. Αλλά η εγκατάληψη εν γνώση του είναι εγκληματική όπως γράφτηκε και πιο πάνω.
    Give me fuel, Give me fire

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Φίλε μου Kalemg,αν δεν τιμωρηθεί αυτό το παιδί για ότι σου έκανε, είναι πολύ πιθανό αν του ξανασυμβεί κάτι ανάλογο, να αντιδράσει και πάλι με τον ίδιο τρόπο και για να το πάω και πιο μακρια, θα το συζητάει με τους φίλους του και θα τους μπαίνουν ιδέες ότι αυτά τα εγκλήματα με λίγη κλάψα μένουν ατιμώρητα. Περαστικά σε σένα και τη μηχανή σου

Παλαιό μέλος
    Οπως αδιαφορουν πολιτικοι, μπατσοι, δημαρχοι, νομαρχες και λοιποι Ελληνες καρεκλοκενταυροι.... Πως θα γυρισεις να μιλησεις για αυτους οταν θα εισαι ιδιος? Πως θα απαιτησεις? Πως θα διεκδικησεις?
    +1000000000000000000000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από akolov87
    Ντρέπομαι για λογαριασμό όλων εκείνων που γραφετε από κάτω διάφορα τύπου σκίστον...........
    Εγώ πάλι φίλε μου και πιστεύω και πολλοί άλλοι ΔΕΝ ντρεπόμαστε ΚΑΘΟΛΟΥ!
    Δεν τσούγκρισε ρε μεγάλε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο άνθρωπο χτύπησε!

Δεν είναι δείγμα πολιτισμού αυτό.......
    Ενώ δείγμα πολιτισμού είναι να χτυπήσεις κάποιον και να σηκωθείς να φύγεις με ελαφρά πηδηματάκια και να μη σε νοιάζει αν τον σκότωσες και να τον αφήσεις σαν σκυλί μέσα στον γκρεμό στον οποίο τον έριξες!!!

Καταδικάζουμε κάθε τέτοια ενέργεια όπως αυτή που συνέβησε, αλλά αυτό να γίνει με ένα επίπεδο.
    Αυτός τι επίπεδο είχε εγκατέλειψε στην τύχη του κάποιον τον οποίο τράκαρε????
    Πως την καταδικάζουμε μια τέτοια ενέργεια να πούμε δεν πειράζει?? Το παιδί με τη μηχανή θα έχει
    σοβαρό πρόβλημα υγείας και αρκετούς πόνους για πολύ καιρό (μακάρι να κάνω λάθος) και το καραγκιοζάκι
    με το αυτοκίνητο θα βγαίνει βόλτα για καφέ και δεν θα τρέχει τίποτα γι αυτόν ενώ είναι ένας
    ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ και τίποτα παραπάνω και του αρμόζουν πολλές τιμωρίες όχι μόνο μία!!

Δεν προσφέρετε τίποτα με τέτοια σχόλια.
    Να είσαι σίγουρος γι' αυτό το κωλόπαιδο ότι ΑΝ το είχαμε μπροστά μας πολλοί από εδώ μέσα δεν θα
    μέναμε μόνο στα σχόλια!
    Μπορούσε όσο και αν φοβότανε τις συνέπειες να κάνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα να ενημερώσει
    τις αρχές για το συμβάν στο κάτω κάτω αλλά αυτός έκανε την ''πάπια''!
    Ο μοτοσικλετιστής ήταν πεσμένος κάτω και θα μπορούσε να αιμορραγεί και τώρα που εγώ γράφω
    να ήταν απλά μια στατιστική γιατί το κωλόπαιδο................απλά είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ! ! !
    ...............................Και του αξίζει ότι και να πάθει!!

Χαιρομαι που το παλικαρι είναι σχετικά καλα και θα γίνει περδίκαρος σύντομα.
    Σε αυτό συμφωνούμε όλοι μας χαιρόμαστε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kalemg
    Με τα πολλά παραδέχτηκε ότι έγινε,υποστηρίζοντας ότι φοβήθηκε και τα έχασε .
    Ο πατέρας του ,δε μπορούσε να το πιστέψει και απλά μας είπε "κάντε ότι ειναι σωστό" .
    Ο γιος του είναι 25 χρονων ,μόνιμος στρατιωτικός και καταλαβαίνεται τι συνέπειες θα υπάρξουν για τον ιδιο αν κινηθούμε νομικά.

Νεοτερα απο αυριο που θα αποφασισουμε πως θα κινηθουμε.

Ευχαριστω ολους για οτι κανατε κ για τα περαστικα σας!

Πάνω από όλα φίλε Kalemg περαστικά σου και ποτέ ξανά τέτοια στραβομάρα!

Όσο για το καραγκιοζάκι άλλαξε του τα φώτα μη τον λυπιθείς.......λυπίσου εσένα που δεν θα μπορείς
    να πας για δουλεία κι εγώ δεν ξέρω για πόσο καιρό και του πόνους που περνάς εξ αιτίας του!
    Όσο για τις συνέπειες απλά ας πρόσεχε!
    Σκέψου λίγο τι θα γινόταν αν αιμορραγούσες!!Θα ήσουν ακόμα ένας άτυχος μοτοσικλετιστής!
    Σκέψου τα λίγο αυτά και μετά αποφάσισε για τις κινήσεις σου!!

Υ.Γ. Όση επιείκεια είχε αυτός όταν σε τράκαρε και σε παράτησε σαν σκυλί τόση επιείκεια δείξε κι εσύ σε αυτόν!!

Φιλε μου το τι του αξιζει να παθει κτλ κτλ κτλ για εμενα δεν φαινετε τοσο απο το αρχικο γεγονος οσο το μετα...

Το να τρομαξε οταν εγινε αυτο και να μην ήξερε τι να κανει αντε 1% να το συγχωρισεις γιατι ειναι η στιγμη και να δεχτεις οτι ο καθένας κατω απο πιεση αντεδρα περίεργα....

Το οτι μετα απο 1 ωρα μετα εστω απο 1 μερα που ηρεμισε δεν πηγε στην αστυνομια δειχνει απο μονο του ποσο κωλοπαιδαρας ειναι.

Αποδυκνυεται οτι δεν το εκανε γιατι σοκαριστικε απο το συμβαν αλλα γιατι ειχε πληρη επιγνωση των συνεπειων.

Φιλικά,
    Δημήτρης.

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    http://www.youtube.com/watch?v=_UYuFTRHSYc

des k skepsoy prin toy tin xariseis........oso gia to palikari poy to epaikse politismenos tha ithela na ton rotiso(k na moy apantisei an thelei) an exei xasei filo apo egkataleipsei k an pote toy anatethike i varia (doyleia) na to pei sti mama toy filoy toy.......
    kalo to xavale alla ase na ntrepomaste emeis gia ayta poy leme k oxi esy gia logariasmo mas..........

kali anarosei k pali file moy k oti apofasiseis,mazi soy emeis!!!!!!!

spastika pali gamoto!!!!!
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

βαλε το κωλο παιδι φυλακή κανα 2-3 χρονια για να στρώσει ο κωλος του, ισως μετα απο μερικα χρονια να λεει καλα με κάνανε!!!!!

γιατι μετα απο μερικα χρόνια μπορει να τον κυνηγάνε παλι αλλοι για δολοφονία κτλ κτλ κτλ....!

να στρώσει χαρακτήρα το μπλαρι!

καλο θα του κανεις!

:a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
    http://www.youtube.com/watch?v=_UYuFTRHSYc

des k skepsoy prin toy tin xariseis........

spastika pali gamoto!!!!!
    CBRIDHS την περιγραφή την διάβασες;Ο ένας έκανε σούζα ακράνωτος έχασε τον έλεγχο και μπήκε
    στην διπλανή λωρίδα και ο οδηγος του αυτοκινήτου ήταν μεθυσμένος.
    Ότι ναναι και καμία σχέση με το θέμα.

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2012, 10:23
  2. ατύχημα και εγκατάλειψη, 8 Νοεμβ 2009
    από road spirit στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2009, 15:43
  3. Ατύχημα και αντιμετώπιση
    από Nik0s στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 48