Ό,τι να 'ναι ... Στο Χαμιντιέ όλα καλά;Αρχικά δημιουργήθηκε από Σήφης
Αυτά έγιναν και στην Μικρασία το 1919 από τα Ελληνικά στρεατεύματα. Ψάξε λίγο παραπέρα από αυτά που μας πασάρει η επίσημη ιστορία.
Ό,τι να 'ναι ... Στο Χαμιντιέ όλα καλά;Αρχικά δημιουργήθηκε από Σήφης
Αυτά έγιναν και στην Μικρασία το 1919 από τα Ελληνικά στρεατεύματα. Ψάξε λίγο παραπέρα από αυτά που μας πασάρει η επίσημη ιστορία.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δηλαδή οι πρόσφυγες που ήρθαν τοτε στην Ελλάδα τι ήταν, Τούρκοι;Αρχικά δημιουργήθηκε από Σήφης
Ή εννοείς πως τα Ελληνικά στρατεύματα το έκαναν αυτό για να αμαυρώσουν την εικόνα τών γειτόνων;![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Aυτό εννοεί.... αλλά το τι μπορεί να έκαναν μερικά Ελληνικά καθάρματα πάνω στον παροξυσμό (πατριωτικό ή πλιατσικολογικό) δεν μπορεί να συγκριθεί με την ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ θηριωδεία του '22.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δηλαδή οι πρόσφυγες που ήρθαν τοτε στην Ελλάδα τι ήταν, Τούρκοι;
Ή εννοείς πως τα Ελληνικά στρατεύματα το έκαναν αυτό για να αμαυρώσουν την εικόνα τών γειτόνων;![]()
Εκτός αν διάβαζες τον ριζοσπάστη της εποχής που ζήταγε απο τους στρατιώτες να μπουκοτάρουν την εκστρατεία σαν καπιταλιστική επίθεση... (Ωχ.. σε λιγο θα αριβάρει ο alximistis)
μην πιανεσαι απο τις λεξεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Γενικά αναφέρεσαι αλλά είπες "εχθρούς ΣΟΥ".
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Σήφης
η επισημη ''δικη'' μας ιστορια...γιατι ως γνωστων...ο καθενας εχει τη δικη του ιστορια
και για το τι εγινε στην επανασταση ειναι αλλη υποθεση...βασανισμοι φρικτοι εγιναν και απο τις δυο πλευρες...
απλα εμεις κοιταμε την καμπουρα των τουρκων και βλεπουμε τους δικους μας καβαλαρηδες σε λευκα αλογα με φωτοστεφανο στο κεφαλι
1.Δεν μου απαντήσατε:πότε οι Τούρκοι ήταν από τους καλύτερους συμμάχους των "προγόνων" μας?
2.Γιατί δεν υπάρχει μίσος απέναντι στους Ιταλούς (/Ρωμαίους/Ενετούς) Γάλλους(/Φράγκους) κ Άγγλους?
3.Γιατί λίγα χρόνια πριν την Άλωση της Πόλης (που είναι και το θέμα μας) διατυπώθηκε η φράση: "καλύτερα το μουσουλμανικό σαρίκι μες στη Πόλη παρά η λατινική τιάρα"
![]()
Λοιπόν, απομνημονεύματα Κολοκοτρώνη σελίδα 82, 3η γραμμή.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
τι? είχε πήγασο?![]()
πολύ μελό βρε αδερφάκι μου.....
"Το άλογο μου από τα τείχη έως τα σαράγια δεν επάτησε γη"
Καλλιά στα όρη άρχοντας
παρά στον κάμπο δούλος,
θωρώ τον κόσμο από ψηλά
κι είναι δικός μου ούλος.
Μάγκα άνοιξε λίγο τα μάτια σου... & Την ειρωνία κράτα την για εκεί που σε πέρνειΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ό,τι να 'ναι ... Στο Χαμιντιέ όλα καλά;
Καλλιά στα όρη άρχοντας
παρά στον κάμπο δούλος,
θωρώ τον κόσμο από ψηλά
κι είναι δικός μου ούλος.
πολυ΄καλύτερα έτσι! νόμιζα ότι ήταν δικά σου λόγια!Αρχικά δημιουργήθηκε από Σήφης
Λοιπόν, απομνημονεύματα Κολοκοτρώνη σελίδα 82, 3η γραμμή.
"Το άλογο μου από τα τείχη έως τα σαράγια δεν επάτησε γη"![]()
Γνωστά είναι αυτά. Το καλύτερο βέβαια δεν είναι οτι οι σφαγές έγιναν απο μίσος προς τους Τούρκους, αλλα προκειμένου να δημιουργηθεί το αγεφύρωτο μίσος και να μην υπάρξει επιστροφή.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
πολυ΄καλύτερα έτσι! νόμιζα ότι ήταν δικά σου λόγια!![]()
Ήδη την είχαν λακίσει 3-4-14 φορές οι έλληνες, μιας και όλοι βολεμένοι ήταν.
νομίζω έχει να κάνει με την διχόνοια που υπήρχε εκείνη την εποχή ανάμεσα σε ελληνορθόδοξη και καθολική εκκλησία... σφαζόντουσαν στην κυριολεξία τα χρόνια πριν την άλωση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
3.Γιατί λίγα χρόνια πριν την Άλωση της Πόλης (που είναι και το θέμα μας) διατυπώθηκε η φράση: "καλύτερα το μουσουλμανικό σαρίκι μες στη Πόλη παρά η λατινική τιάρα"
αν δε υπηρχε αυτη η καλιεργουμενη αντιπαλοτητα και ο "φοβος" δε θα ηταν η ελλαδα 5 η στο ΚΟΣΜΟ σε εξοπλισμους.....
και μιλαμε για πολλα δις που μπορουσαν να βοηθησουν πολυ στη αναπτηξη και σε αλλους τομεις.
τελικα γιατι τους φοβομαστε;;
ειμαστε μελη του νατο και εε. υπαρχει περιπτωση να γινει κατι εναντιον της ελλαδας απο τη τουρκια και να το αφησουν να περασει ετσι;;
και αν καποιος πει οτι πρεπει να εξοπλιζομαστε για τη αμυνα μας ας δουνε ποσο παιρνουμε εμεις το καθε υποβρυχιο αεροπλανο η οτι αλλο και ποσο το παιρνουν αλλα κρατη...
τελος οσα και να παρουμε παλι η τουρκια εχει περισοτερα οποτε φαυλος κυκλος
Έλα μου ντε....Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
αν δε υπηρχε αυτη η καλιεργουμενη αντιπαλοτητα και ο "φοβος" δε θα ηταν η ελλαδα 5 η στο ΚΟΣΜΟ σε εξοπλισμους.....
και μιλαμε για πολλα δις που μπορουσαν να βοηθησουν πολυ στη αναπτηξη και σε αλλους τομεις.
τελικα γιατι τους φοβομαστε;;
Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας....![]()
και κουμπαροι ρε μάστορα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Έλα μου ντε....
Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας....![]()
χορεύουμε και ζεμπεκιές ενίοτε![]()
Nαι. (βλ. λ. Κύπρος)Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
ειμαστε μελη του νατο και εε. υπαρχει περιπτωση να γινει κατι εναντιον της ελλαδας απο τη τουρκια και να το αφησουν να περασει ετσι;;
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)