Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ειστε σοβαροι ρε;
ασχολειστε με το ερπετο(fmx)και τις μλκιες που λεει το κοροιδο που το αγορασε;
(για 37 ψοφια μιλαμε ετσικι αν της βαλουμε και μωβ στριγκακι
θα ειναι ιδια η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ.
The last Rebel
οχι γκατζολε...ασχολουνται με τα ρημαδια τα Tdm και οσους τα πηρανε και την εχουν δει γρηγοροι...Αρχικά δημιουργήθηκε από macedon1
ειστε σοβαροι ρε;
ασχολειστε με το ερπετο(fmx)και τις μλκιες που λεει το κοροιδο που το αγορασε;
(για 37 ψοφια μιλαμε ετσικι αν της βαλουμε και μωβ στριγκακι
θα ειναι ιδια η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ.
τι εγινε ρπμ? ολοι οι απαρτοι εδω βρηκατε να γραψετε τις μαλακιες σας?![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Aν κ δε τα διαβασα κ ολα , ειμαι υπερ του reinmeister!!!... Αλλα θαμιλησω γενικα.........
1 γιατι ετσι οπως το καταλαβα ο ducati πηγε να του το παιξει τρελος κ γρηγορος αλλα δεν ειχε λογαριασει οτι ο διπλα του ειναι θεομουρλος κ αυτους που πουλανε τρελιτσα τους εχει για τα @ρχιδια του.Ετσι ξυγιεμαι κ εγω σε οποιον μου το παιζει τρελος κ γρηγορος.Ειναι κατι σαν την κοντρα σε αντιθετη κατευθυνση κ ποιος θα λακισει.
2 Επισης επιασα 180κλμ πριν λιγες μερες στην κορινθο με μαμα fmx , ποσο μαλον του αλλουνου που ειναι πηραγμενο .
Δηλαδη αυτος με το ducati , τι ηθελε δηλ να μας σοκαρει .? Τοτε κ μεις θελουμε να τον κανουμε αντρα![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Τι γίνεται ρε γαμώτο...Πολύ γλήγοροι μαζευτήκανε 'δω γύρω να'ουμ... :rotflmao: :rotflmao:
Θα μας μάθετε και μααας ?
ελα ντε...Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Τι γίνεται ρε γαμώτο...Πολύ γλήγοροι μαζευτήκανε 'δω γύρω να'ουμ... :rotflmao: :rotflmao:
Θα μας μάθετε και μααας ?
πειτε μας και μας ρε παιδια να μην μας πατανε τα παπια...![]()
Τωρα αν λετε κ εμενα , σε ποιο σημειο το επαιξα γρηγορος?........
Όχι βέβαια αρκεί να το κάνει στην πίστα - αγώνα .Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δηλαδη ,το να θελει καποιος να κερδιζει,κανοντας παραλληλα τον χαβαλε του αυτοματως χαρακτηριζεται junkie αυτοεπιβεβαιωσης?
:
Όλα τα άλλα είναι απλά για να μιλάμε .![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Ρε reinmeister οι νέοι να μαλακιστούς ,αλλα εως πότε???Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εγω λειτουργω με το σκεπτικο του οτι οι νεοι θα μαλακιστουν ως εκ των πραγματων...οποτε,μια και δεν μπορω να τους αποτρεψω απο αυτο,τουλαχιστον θα τους κανω να μαθουν πως να το κανουν με την μεγαλυτερη δυνατη ασφαλεια...
Υποτίθεται οτι όταν φτάσουν στην ηλικία μας θα έχουν βάλει μυαλό .
Αν βλέπουν εμάς να μαλακιζόμαστε , τότε δεν κάνουμε τίποτα .
Με όλο το σεβασμό και φιλικά marios8
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναι σα να λες οτι ο ηρωινομανης οταν το κοψει μετα απο χρονια δεν πρεπει ουτε καν να γινει κομματια απο αλκοολ.Ασε που οσο μεγαλωνουμε , εχουμε κ παραπανω φραγκα για ...........Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ρε reinmeister οι νέοι να μαλακιστούς ,αλλα εως πότε???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε μου δεν μιλάω για φράγκα .Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
.Ασε που οσο μεγαλωνουμε , εχουμε κ παραπανω φραγκα για ...........
Μιλάω για μυαλό - εμπειρία που με το πέρας του χρόνου ( υποτίθεται ) έρχεται και μπολιάζει μέσα μας .![]()
Basika εχεις δικιο αλλα αμα ερθει καποιος κ σου πει οτι στην ελλαδα απαγορευεται να πηγαινεις πανω απο 120κλμ . Τι θα τουπεις , την ωρα που εσυ εχεις 40ρισει κ εχεις παρει με τα φραγκα κ την εμπειρια ενα fjr 1300??????????
Εγώ, πάντως, περιμένω πως και πως να σοβαρευτείτε εσείς, για να ακολουθήσω. Σίγουρα είναι κι άλλοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Life begins at 45°.
εδω κανεις ενα λαθος...εγω δεν μαλακιστηκα...ολο αυτο ηταν απολυτως ελεγχομενο...κυριολεκτικα 1000%...ο νεος που δεν εχει εμπειρια θα το κανει χωρις να λαβει υπ οψιν τιποτα,οπως συνθηκες επι παραδειγματι...οπως λοιπον ειπα και καπου στην αρχη,ας τρεξουν,απλως να το κανουν λαμβανοντας υπ οψιν ολους τους παραγοντες...Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ρε reinmeister οι νέοι να μαλακιστούς ,αλλα εως πότε???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
περαν τουτου...το συγκεκριμενο θρεντ δεν ανοιχτηκε με σκοπο να προστατευουν οι νεοι...ανοιχτηκε για να περιγραφει ενα συμβαν και να γινει και χαβαλες...απο κει και περα ολα τα υπολοιπα περιττευουν...
και μην μασας...παρεξηγουμαι μονο απο υβρεις ανευ επιχειρηματων...με τεκμηριωση σουρε μου οτι θες...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...