Λολ. Ποια 5? .
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Λολ. Ποια 5? .
Αυτό σου έκανε εντύπωση;Αυτά που γράφεις τα διάβασες;Αυτοί που πηγαίνουν με 300 είναι ασφαλείς στα 200 και αυτοί που πάνε με 100 είναι επικίνδυνοι στα 120;Όταν πας με 300 έχεις υπόψιν σου πόσα μέτρα το δευτερόλεπτο διανύεις;Θα σε βοηθήσω λίγο,83 μέτρα το δευτερόλεπτο,αν πέσεις ξέρεις πόσα μέτρα θα διανύσεις κάνοντας τούμπες;Σίγουρα πάνω από 300 μέτρα...Το έχεις καταλάβει ότι αν φύγεις με 300 σίγουρα θα περάσεις με τούμπες το κουλάδι που πάει με 120 και είναι επικίνδυνος;
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Όταν πας με 300 έχεις υπόψιν σου πόσα μέτρα το δευτερόλεπτο διανύεις;Θα σε βοηθήσω λίγο,83 μέτρα το δευτερόλεπτο,αν πέσεις ξέρεις πόσα μέτρα θα διανύσεις κάνοντας τούμπες;Σίγουρα πάνω από 300 μέτρα...Το έχεις καταλάβει ότι αν φύγεις με 300 σίγουρα θα περάσεις με τούμπες το κουλάδι που πάει με 120 και είναι επικίνδυνος;
Σωστα.... αλλα αυτο δεν εχει σχεση με το "Αυτοί που πηγαίνουν με 300 είναι ασφαλείς στα 200 και αυτοί που πάνε με 100 είναι επικίνδυνοι στα 120"![]()
παντως κι εγω θα προτειμουσα διπλα μου τους πρωτους![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
Σωστα.... αλλα αυτο δεν εχει σχεση με το "Αυτοί που πηγαίνουν με 300 είναι ασφαλείς στα 200 και αυτοί που πάνε με 100 είναι επικίνδυνοι στα 120"![]()
παντως κι εγω θα προτειμουσα διπλα μου τους πρωτους![]()
Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι όσο καλός οδηγός κι αν είσαι αν πηγαίνεις με 300 σε δημόσιο δρόμο σίγουρα σε περίπτωση στραβής δεν έχεις περιθώρια αντίδρασης για τον λόγο ότι υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορείς να προβλέψεις.Με λίγα λόγια δεν θεωρώ αυτόν που τρέχει ή αυτόν που ξύνει στην Επίδαυρο γόνατο καλό οδηγό.Καλό οδηγό θεωρώ αυτόν που προσαρμόζεται στις συνθήκες,που ξέρει πότε χρειάζεται να καταπιέσει την κ@βλά του,που ξέρει πότε πρέπει να τρέχει και πότε να πηγαίνει σαν κότα.Εγώ αυτόν τον οδηγό προτιμώ δίπλα μου
Fortis Fortuna Adiuvat
Εγώ προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι κάποιος που βλέπει συχνά τα 300 στο κοντέρ του, μπορεί να οδηγήσει με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια στα 200. Κάποιος που δεν έχει περάσει καν τα 120, στα 121 είναι κίνδυνος. ΤΙ δεν καταλαβαίνεις? Και τι σχέση έχουν αυτά που λες? Σταματήστε να αντιμετωπίζετε τους πάντες σαν 13χρονους, αγράμματους και ηλίθιους. Σταματήστε το "α εγώ έχω πτυχία και οδηγώ 40 χρόνια, άρα εγώ έχω δίκιο". Ναι, ξέρω πολύ καλά τι κάνω. Ευχαριστώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι όσο καλός οδηγός κι αν είσαι αν πηγαίνεις με 300 σε δημόσιο δρόμο σίγουρα σε περίπτωση στραβής δεν έχεις περιθώρια αντίδρασης για τον λόγο ότι υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορείς να προβλέψεις.Με λίγα λόγια δεν θεωρώ αυτόν που τρέχει ή αυτόν που ξύνει στην Επίδαυρο γόνατο καλό οδηγό.Καλό οδηγό θεωρώ αυτόν που προσαρμόζεται στις συνθήκες,που ξέρει πότε χρειάζεται να καταπιέσει την κ@βλά του,που ξέρει πότε πρέπει να τρέχει και πότε να πηγαίνει σαν κότα.Εγώ αυτόν τον οδηγό προτιμώ δίπλα μου
Όσον αφορά τον "καλό οδηγό", γιατί πιστεύεις ότι διαφωνούμε? Και για μένα αυτός, που ξέρει πότε να κάνει τι, είναι καλός![]()
Life begins at 45°.
λαθος χωρις πολλα πολλαΑρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Εγώ προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι κάποιος που βλέπει συχνά τα 300 στο κοντέρ του, μπορεί να οδηγήσει με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια στα 200. Κάποιος που δεν έχει περάσει καν τα 120, στα 121 είναι κίνδυνος. ΤΙ δεν καταλαβαίνεις? Και τι σχέση έχουν αυτά που λες? Σταματήστε να αντιμετωπίζετε τους πάντες σαν 13χρονους, αγράμματους και ηλίθιους. Σταματήστε το "α εγώ έχω πτυχία και οδηγώ 40 χρόνια, άρα εγώ έχω δίκιο". Ναι, ξέρω πολύ καλά τι κάνω. Ευχαριστώ.
Όσον αφορά τον "καλό οδηγό", γιατί πιστεύεις ότι διαφωνούμε? Και για μένα αυτός, που ξέρει πότε να κάνει τι, είναι καλός![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Ε έτσι θα ναι τότε. Αφού το λες εσύ.
Life begins at 45°.
ακριβως,επειδη το λεω εγω και δε το λες εσυΑρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Ε έτσι θα ναι τότε. Αφού το λες εσύ.
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
/shocked.Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
ακριβως,επειδη το λεω εγω και δε το λες εσυ
Life begins at 45°.
Παιδια, γιατι δεν πιανεται στα χερια σας τον ghost??? Εγω σε αυτον θελω να μοιασω οχι στο rossi...
ωχ θεε μου...!!!Παιδια, γιατι δεν πιανεται στα χερια σας τον ghost??? Εγω σε αυτον θελω να μοιασω οχι στο rossi...
ο ενας θελει να μοιασει στον ghost... ο αλλος θεωρει αποτυχημενο μηχανοβιο οποιον κανει μαθηματα και λεει οτι στην πιστα ειναι ολοι γρηγοροι...
Ρε τι μαλακες ειναι αυτοι που τρεχουν στην πιστα αφου αν πας με 300 στο δρομο εισαι πιο ασφαλης...
Λοιπον σεβαστο οτι καποιος μπορει να γουσταρει να πηγαινει γρηγορη βολτα και ισως δε τη βρισκει στα τρακ ντεις αλλα μη τα κανουμε ολα ισα κι ομοια...
Δικαιολογιες του στυλ αν παω γρηγορα ειμαι πιο ασφαλης κλπ δε μπορω να τις ακουω ουτε απο 16χρονο.Ποσο μαλλον απο μεγαλο ανθρωπο...
Αδερφε εγω την εχω βρει πολυ χαλαρη την φαση και την βρισκω αφανταστα, η κουβεντα ειναι πολυ ενδιαφερουσα αν και μερικες φορες εκτος θεματος, απο εδω μεσα δεν ξερω κανεναν επειδη αθηναιος δεν ειμαι αλλα το κραξιμο παει συννεφο... Οσο εχω καθαρο το μυαλο μου τα πηγαινω τεζα ακουγωντας μονο τον αερα απο το arai μου... Θελω να πω ολοι εσεις που λετε σε εισαγωγικα οτι παω σαν μαλακας, πιστευω οτι εσεις εχετε κανει τα χειροτερα, καντε λιγο χωρο να κανουμε και εμεις καμια μαλακια!!! Αυτα ηθελα να πω προς το παρων...
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tasos1010
Αδερφε εγω την εχω βρει πολυ χαλαρη την φαση και την βρισκω αφανταστα, η κουβεντα ειναι πολυ ενδιαφερουσα αν και μερικες φορες εκτος θεματος, απο εδω μεσα δεν ξερω κανεναν επειδη αθηναιος δεν ειμαι αλλα το κραξιμο παει συννεφο... Οσο εχω καθαρο το μυαλο μου τα πηγαινω τεζα ακουγωντας μονο τον αερα απο το arai μου... Θελω να πω ολοι εσεις που λετε σε εισαγωγικα οτι παω σαν μαλακας, πιστευω οτι εσεις εχετε κανει τα χειροτερα, καντε λιγο χωρο να κανουμε και εμεις καμια μαλακια!!! Αυτα ηθελα να πω προς το παρων...
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!![]()
![]()
![]()
Ψηφίζεις ?
Γιατι οχι???