αντε καλως ναρθει!Αρχικά δημιουργήθηκε από tbaris
Το μωρό έρχεται την Πέμπτη....
στην αρχη ξεκινα απο τα βασικα.....δηλ στρατα-στρατουλα..
![]()
αντε καλως ναρθει!Αρχικά δημιουργήθηκε από tbaris
Το μωρό έρχεται την Πέμπτη....
στην αρχη ξεκινα απο τα βασικα.....δηλ στρατα-στρατουλα..
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Ευχαριστώ,
Κάνω χρόνια εντούρο και motocross πάντως..
Οπότε ψιλοτάπα θα το πηγαίνω μάλλον!
![]()
Τι πηρες?:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από tbaris
Αντε να ερθει ομως γιατι δεν κοιμάμαι τα βράδια...
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Καλολάσπωτο περιμένουμε εντυπώσεις και καμια photo!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tbaris
Bmw G 450 X![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Αντε καλολάσπωτο!!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Aderφέ , για πές ... πως σου φαίνεται το εργαλειο;Αρχικά δημιουργήθηκε από tbaris
Ευχαριστώ πολύ..
Αυριο θα πάει στην λάσπη!![]()
![]()
![]()
τωρα που το ξαναχαζεύω... σε αυτη την τιμή ειναι πραγματικο δελεαρ!
Αρχικά η μηχανή είναι άψογη! Πέρα απο την ποιότητα πλαστικών, φινιρίσματος, περιφεριακών ακόμη και η σέλα είναι super.
Ήμουν πολύ κατα στα BMW αλλα τελικά το οτι πληρώνεις παίρνεις ισχύει. Ειδικά στην περίπτωση της προσφοράς.
Στο χώμα τώρα, είναι μια μηχανή που σε γλιτώνει απο πολλά λάθη, σε βάζει εκεί που πρέπει να πας χωρις πολύ προσπάθεια και σε αυτό βοηθάει το βάρος της που σε καμία περίπτωση δεν καταλαβαίνεις οτι οδηγάς 450 τετράχρονο. Απο γκάζι φυσικά έχει μπόλικο και αν παίξεις λίγο με τα γρανάζια θα το φέρεις στα μέτρα σου.
Απίστευτη θέση οδήγησης (τιμόνι, σέλα, μαρσπιέ) και απίστευτα φρένα. Γενικά είναι ένα πολύ ποιοτικό μηχανάκι που χωρίς παρεξήγηση δεν έχει καμία σχέση με τα Ιαπωνέζικα (πριν είχα YZ)
Το μόνο κακό του είναι το πολύ σκληρό μπροστινό του, το οποίο για να πω την αλήθεια δεν το πείραξα ακόμα, αλλα ένας φίλος που έχει το ίδιο μου είπε οτι μάλλον θα χρειαστεί άλλο λαδάκι.
Η race εξάτμιση που σου δίνει δώρο είναι πολύ καλή και σε καμία περίπτωση δεν θα μπείς στην διαδικασία για μια καινούρια. Μαζί με την εξάτμιση παίρνεις 2 γραναζάκια μπροστά, εξτρα τα πλαινα πλαστικά και 2 γλύστρες.
Επίσης θα πρεπει να πω οτι και η τιμή ηταν ενας σημαντικός λόγος, καθώς μιλάμε για 2000 κάτω, αλλα και τόσο να μην έκανε νομίζω οτι αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.
Ελπίζω να σε κάλυψα και ελπίζω να βρείς μηχανάκι γιατι δεν νομίζω να υπάρχουν άλλα.
Τι εκανε λεει....????Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
τωρα που το ξαναχαζεύω... σε αυτη την τιμή ειναι πραγματικο δελεαρ!![]()