Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 115

Θέμα: Χαραμίζονται τα supersport στη χώρα μας;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    όχι ''ίσως''...
    ειμαι πάντα αισιόδοξος άνθρωπος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    .......................................................................

+750

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
    CAGIVA ELEFANT 750

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Εγω αυτο εχω,εσυ δεν ξερω για τι μιλας....
    γι'αυτο λεω και εγω. που δεν στριβει.

ξεκιναει αναστροφη απο το Καλλιμαρμαρο και καταλαγει στις στηλες Ολυμπιου Διος.
    :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    γι'αυτο λεω και εγω. που δεν στριβει.

ξεκιναει αναστροφη απο το Καλλιμαρμαρο και καταλαγει στις στηλες Ολυμπιου Διος.
    :rotflmao: :rotflmao:

Ρε τι καθαρμα εισαι!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Ρε τι καθαρμα εισαι!!!
    με κολακευεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Να σε στριψω με αυτο Επιδαυρο να παθεις πλακα!

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    ...
    Μπαϊδεγουεϊ το παιδι με το SS που εχει κανει 17000χλμ σε ενα χρονο,χαρα στο κουραγιο του(αν και ειναι μειοψηφια)
    Φίλε παίζει ρόλο από ποιά οπτική γωνία θα κοιτάξεις τα πράγματα! Εγώ ας πούμε, μπορώ να πω το ίδιο πράγμα για σένα: "χαράς το κουράγιο σου" επειδή κρατάς μια μηχανή που δεν στρίβει τόοσο καλά όσο ένα ss, δεν φρενάρει τόσο καλά όσο ένα ss, δεν επιταχύνει τόσο καλά όσο ένα ss και άλλα τόσα δεν...οπότε φίλε αν σκεφτόμουν απόλυτα θα μπορούσα και εγώ να πω εγώ τώρα: "Μόνο ss θα έπρεπε να έχουν οι Έλληνες με τόσο στροφιλίκι που έχει αυτή η χώρα".

Άρα όλα εξαρτώνται από την χρήση που (θέλει να) κάνει ο καθένας στην μηχανή του, τις προτεραιότητες του αλλά και το πόσο ανοιχτόμυαλος είναι στην πραγματικότητα για να καταλάβει κάποιον άλλο με διαφορετικές ιδέες από αυτόν

Υ.Γ: Και για να βάλω και τον εαυτό μου στους στενόμυαλους ( ) , τις ίδιες σκέψεις με εσένα ("μήπως χαραμίζονται τα supersport στη χώρα μας;") είχα κάνει και εγώ πριν πάρω ss
    Chris

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    καποτε σπαταλαγαμε ατελειωτες ωρες να κουβεντιαζουμε πανω σε αυτο το θεμα.

Υστερα κολλησαμε ταμπελακια σε αυτους που παιρνουν τα ss για να πανε στη δουλεια η στην καφετερια και χλευαζαμε τα τετραγωνα τους λαστιχα.

Μετα ηρθαν τα track day και καποιοι - στραφηκαν προς τα εκει , εχοντας κατα γενικη ομολογια την σωστη χρηση για τις μοτοσυκλετες αυτες.

Καποτε θα ελεγα πολλες ''ορθολογιστικες'' θεωρειες για το οδοστρωμα την χρηση και ολα αυτα που σωστα επισημενοντε στο παραπανω κειμενο και με βρισκουν ''ορθολογιστικα'' 100% συμφωνη.....

τελικα αυτο που εχω εν κατακλειδι να πω μετα απο χρονια απειρων συζητησεων ειναι οτι....αν κατι μου αρεσει και μπορω να το παρω και να το συντηρισω θα το παρω και αν αυτο λεγετε ss και εγω με τις πιστες δεν εχω καμμια επαφη...παλι θα το παρω.

Τελικα για ποιο λογο δουλευουμε?για να κανουμε αυτο που ο καθενας θεωρει οτι θα του ομορφηνει την ζωη.Και αυτος και μονο ο λογος εμενα μου φτανει.

Και το καταλαβα τωρα τελευταια οταν ειδα τον φιλο μου τον Νικο που δεν εχει ιδεα απο πιστες , δεν εχει ιδεα απο τεχνικα θεματα , απο εξοπλισμο κλπ κλπ ....

και ομως ανοιγει τα αυτια του και ακουει , ρωταει , διαβαζει , μαθαινει ....

εχει gsxr οχι δεν παει πιστα οχι δεν τρεχει δεν κανει τπτ απο αυτα που μπορει να του προσφερει αυτη η μοτοσυκλετα....ομως!!!!την καθαριζει καθε μερα (ειναι η ωρα που ξεχνιετε λεει απο ολα τα αλλα) , την προσεχει και οταν ξεκαβαλαει απο πανω της εστω και απο το σπιτι ως την καφετερια εχει ενα χαμογελο τεραστιο!!!!!!.Ναι παντου σε ολα τα ειδη μοτοσυκλετων υπαρχουν αυτοι που τα αγορασαν για τους λαθος λογους...οχι δεν ειναι παντα ετσι τελικα.

Ναι με λογικα επιχειρηματα δεν ειναι τα ss για καθημερινη χρηση ουτε για Ελληνικους δρομους.

Τελικα.Θα ακουμε τη λογικη σε ΟΛΑ?μπα...δε νομιζω....γιατι αν την ακουγαμε δεν θα οδηγουσαμε μοτοσυκλετες 100+ ιππων....προσπαθουμε να οδηγουμε λογικα να εξοπλιζομαστε για την ασφαλεια μας να εχουμε υπομονη και τοσα αλλα που ανα καιρους λεμε

θα βαλουμε την λογικη και στο ποια θα αγορασουμε?
    Σκεφτόμουν τον τελευταίο καιρό την απάντησή σου, η οποία μου άρεσε πάρα πολύ και καθόρισε την πορεία του thread. Πιστέυω ότι καθορίζεται από μεγάλη ειλικρίνεια και όπως σκέφτομαι κι εγώ τις περισσότερες φορές, από αγαθότητα. Συμφωνούμε λοιπόν για μια μεγάλη μερίδα των μοτοσυκλετιστών με SS.
    Υπάρχει και μια άλλη μερίδα , μειοψηφία , που έχει μπει τα τελευταία χρόνια στο χώρο της μοτο, με καταναλωτικά κριτήρια, παλεύοντας μέσα από τα αγαθά και την επίδειξη να αποκτήσει μια ταυτότητα. Αυτούς τους λογαριάζω περισσότερο σαν ευκαιριακούς χρήστες δικύκλου παρά σαν πραγματικούς μοτοσυκλετιστές, άσχετα με το είδος της μηχανής που καβαλάνε. Άνθρωποι που βαπτίζονται ξαφνικά μοτοσυκλετιστές από τον περύγυρό τους αλλά καταρχήν επιφανειακοί έως άσχετοι από τους γνώστες, που δεν έχουν πρόβλημα να πουλήσουν το ακριβό τους παιχνίδι όταν το βαρεθούν και να μην ξαναασχοληθούν για χρόνια με το θέμα μηχανή, όπως δοκιμάζει κανείς να κάνει ράφτινγκ κι αποφασίζει ότι βαριέται. Το βιοτικό επίπεδο όλων μας άλλαξε τα τελευταία 30 χρόνια, άλλοι κόλλησαν το μικρόβιο της μηχανής, άλλοι έρχονται και φεύγουν, άλλοι και χωρίς πολλά λεφτά με τις απαιτούμενες θυσίες, είναι πραγματικοί μηχανόβιοι. Αλλίμονο αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα! Εκεί λοιπόν είναι και η μοναδική και μικρή μου διαφωνία στα λεγόμενά σου, ότι δεν αναφέρθηκαν οι δήθεν.

Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να ταμπελώσουμε τον οποιονδήποτε με οποιαδήποτε ταμπέλα. Όποιος έχει μηχανή, λογικά του εξυπηρετεί κάποια ανάγκη, αλλιώς δεν θα είχε δαπανήσει χρήματα να την πάρει. Τι σημασία έχει αν αυτή η ανάγκη είναι τα ταξίδια, το πλύσιμο της, το πήγαινε έλα στην καφετέρεια ή οι πίστες? Όλοι το ίδιο ζόρι τραβάμε όταν βγούμε στους δρόμους, με τους ίδιους άχρηστους και απερίσκεπτους οδηγούς έχουμε να κάνουμε, κινδυνεύουμε το ίδιο, μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος. Τι σημασία έχει αν κάποιος έχει άλλες 10 ασχολίες και έχει την μηχανή μόνο για την καφετέρεια, ή μόνο για 3 βόλτες τον χρόνο?

Επίσης γιατί πρέπει κάποιος να μοχθήσει για να πάρει την μηχανή του για να είναι μηχανόβιος? Νομίζω αν τα σκεφτούμε όλα αυτά πιο προσεκτικά, θα δούμε ότι προκύπτουν από την ανάγκη μας να διαφέρουμε από τους άλλους, να νοιώθουμε ξεχωριστοί σαν "οι αυθεντικοί μηχανόβιοι" και τελικά να απορρίπτουμε άλλους ανθρώπους με το να τους ταμπελώνουμε.

Προσωπικά δεν ταμπελώνω κανένα, αλλά σίγουρα θα διαλέξω εγω με ποιον θα κάνω παρέα και με ποιον θα πάω μια βόλτα. Επίσης, στο σύνολο ανθρώπων που ταμπελώνουμε σαν "δήθεν" μηχανόβιοι, περιστασιακοί κλπ κλπ και τελικά τους αποφεύγουμμε, ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπάρχουν πολύ αξιόλογα άτομα που τελικά μπορεί να είναι και περισσότερο "μηχανόβιοι" από εμάς που "τρώμε και κοιμόμαστε" πάνω στην μηχανή...
    Chris

θα το ξαναγραψω ..
    ετσι για πλακα

ειναι σαν να έχω μια γυναίκα η γκόμενα που η δουλειά της να είναι μοδίστρα,
    και να με ρωτάτε
    εαν είμαι μαζί της για να μου κονταίνει τα παντελόνια και να μου μαζεύει το στρίφωμα
    :rotflmao:

ρεεεε την μηχανη δεν την αγοράζουμε σαν να αγοράζαμε κατσαβίδι.:rotflmao:
    την αγοράζουμε γιατι ΑΥΤΗ μας άρεσε!!
    Δλδ για τον σοβαρότερο λογο του κοσμου.

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ!!!

και αφου μας φτιάχνει που την βλέπουμε, την καβαλάμε ή την πλένουμε τότε .....

ΔΕΝ ΧΑΡΑΜΊΖΕΤΑΙ

ΠΟΤΕ

Σωστός ο Τάι
    Chris

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ειναι σαν να έχω μια γυναίκα η γκόμενα που η δουλειά της να είναι μοδίστρα,
    και να με ρωτάτε
    εαν είμαι μαζί της για να μου κονταίνει τα παντελόνια και να μου μαζεύει το στρίφωμα
    Αλλιώς:

Είναι σαν να έχω μιά γυναίκα ή γκόμενα η οποία είναι 3μετρο ξανθό μωρό, καμπύlable, με 7λευγα καλίγραμμα πόδια, η δουλειά της να είναι μοδίστρα...

...και να είμαι μαζί της μόνο για να μου κονταίνει τα παντελόνια και να μου μαζεύει το στρίφωμα.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    δεν ειχα ποτε γκομενα για να καταλαβω
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Σκεφτόμουν τον τελευταίο καιρό την απάντησή σου, η οποία μου άρεσε πάρα πολύ και καθόρισε την πορεία του thread. Πιστέυω ότι καθορίζεται από μεγάλη ειλικρίνεια και όπως σκέφτομαι κι εγώ τις περισσότερες φορές, από αγαθότητα. Συμφωνούμε λοιπόν για μια μεγάλη μερίδα των μοτοσυκλετιστών με SS.
    Υπάρχει και μια άλλη μερίδα , μειοψηφία , που έχει μπει τα τελευταία χρόνια στο χώρο της μοτο, με καταναλωτικά κριτήρια, παλεύοντας μέσα από τα αγαθά και την επίδειξη να αποκτήσει μια ταυτότητα. Αυτούς τους λογαριάζω περισσότερο σαν ευκαιριακούς χρήστες δικύκλου παρά σαν πραγματικούς μοτοσυκλετιστές, άσχετα με το είδος της μηχανής που καβαλάνε. Άνθρωποι που βαπτίζονται ξαφνικά μοτοσυκλετιστές από τον περύγυρό τους αλλά καταρχήν επιφανειακοί έως άσχετοι από τους γνώστες, που δεν έχουν πρόβλημα να πουλήσουν το ακριβό τους παιχνίδι όταν το βαρεθούν και να μην ξαναασχοληθούν για χρόνια με το θέμα μηχανή, όπως δοκιμάζει κανείς να κάνει ράφτινγκ κι αποφασίζει ότι βαριέται. Το βιοτικό επίπεδο όλων μας άλλαξε τα τελευταία 30 χρόνια, άλλοι κόλλησαν το μικρόβιο της μηχανής, άλλοι έρχονται και φεύγουν, άλλοι και χωρίς πολλά λεφτά με τις απαιτούμενες θυσίες, είναι πραγματικοί μηχανόβιοι. Αλλίμονο αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα! Εκεί λοιπόν είναι και η μοναδική και μικρή μου διαφωνία στα λεγόμενά σου, ότι δεν αναφέρθηκαν οι δήθεν.
    φυσικα και υπαρχουν δηθεν.Αλλα αν δεν με ενοχλησουν δεν με ενδοιαφερουν.

Χτες περασα μια βολτα απο ενα μαγαζι με κρανη.Ηταν ενα ζευγαρι εκει και ο αντρας ηθελε να αγορασει κρανος για την γυναικα.Ωραια μεχρι εδω , αν και τα ρουχα τους δεν ηταν μοτοσυκλετιστικα ουτε κραταγαν καποιο κρανος (εστω αυτος) υπεθεσα οτι ειχαν παει με αμαξι.

Ειμαι ακριβως διπλα τους και κοιταω και φυσικα ακουγα τι λεγαν.Ο αντρας -που προφανως θα οδηγει το 2κυκλο - προσπαθουσε να πεισει την κοπελα οτι πρεπει να παρει jet κρανος γιατι της κανει καλυτερα και επισεις μεταξυ σαρκ και αραι που τα θεωρουσε για πεταμα (!) ηθελε με το ζορι να φορεσει ενα jet κρανακι dainese.Που ειναι -οπως ελεγε αυτος - κορυφαιο κρανος.

Η κοπελα επεμενε να παρει ενα full face οταν ο θεος της ειπε <<σε αυτα κλεινει δυσκολα το παντζουρι>>

για 1-2 δεφτερολεπτα ειχα ενα κενο μετα καταλαβα οτι το παντζουρι ειναι η ζελατινα.

Αυτος λοιπον ο τυπος που δε ξερω αν ειναι δηθεν δεν ξερω αν θα οδηγει για 2 μηνες και μετα θα παρει το μετρο δε ξερω τπτ απο ολα αυτα

αυτος λοιπον για μενα ειναι ο επικυνδηνος οχι με ss αλλα με οτιδιποτε

γιατι επιμενει στην αγνοια του να λεει οτι μαλακια θελει και να επηρεαζει και αλλους (βλεπε κοπελα σε αυτην την περιπτωση)

αρα ο δηθεν αν δεν με ενοχλει τον γραφω (το μονο που κανει ειναι να γαμαει την αγορα τον μεταχειρισμενων επειδη πουλαει γρηγορα καινουργιες στη μιση τιμη)

ο ασχετος που το παιζει σχετικος ειναι που με ενοχλει εμενα.Και ισως μονο, ΜΟΝΟ για αυτους να εχω τις αντιρρησεις μου.

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    (το μονο που κανει ειναι να γαμαει την αγορα τον μεταχειρισμενων επειδη πουλαει γρηγορα καινουργιες στη μιση τιμη)

Αυτό δεν ειν΄κακο, ειναι καλο!!! πολυ καλο!

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 15:29
  2. Να μπει το Ban στη ζωη μας λιγο πιο ευκολα?
    από zephyr1 στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2007, 23:03
  3. Πινακιδες στη διαθεση μας !!!
    από LINA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2007, 12:42
  4. Εδώ γράφουμε τα specs του pc μας...
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2006, 13:22
  5. Βρετανία - Αυτοκτόνησε λαθρομετανάστης για να παραμείνει ο γιoς του στη χώρα
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2006, 22:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF