:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Γι αυτά υπάρχει κι η λύση του μπάφου αλλά δεν την συνιστώ.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Γι αυτά υπάρχει κι η λύση του μπάφου αλλά δεν την συνιστώ.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αφου τα ξερεις ρε πατερα.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Μόλις κάνεις θα διαπιστώσεις οτι στό δρόμο οι συζητήσεις με το παιδί στο δρόμο είναι:
"Αυτός μας πέρασε"
"Είμαστε τελευταίοι"
"βάλε τούρμπο"
"Της μαμάς είναι γρηγορότερο"
"φάτε σκόνη" (το καμάρι μου)
![]()
Δεν νομιζω να σε χαλαει.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Νομιζω οτι σκεφτομαστε απλα με το μυαλο του ελληνα καλομαθημενου αστου.Στο εξωτερικο ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα.Ειμαι σιγουρος οτι και εκεινοι οι γονεις αγαπουν τα παιδια τους.
Φίλε , στο εξωτερικό είναι όντως διαφορετικά τα πράγματα…
θαυμάζουμε που έχουν όλοι τα παιδιά τους στο πίσω κάθισμα σε παιδικό καρεκλάκι…
θαυμάζουμε που έχουν προβλέψει για την ασφάλεια των παιδιών τους σε σχολεία , δρόμους , πάρκα, αυτοκίνητα κ.λ.π
…αλλά λέμε και μπράβο σε δυο γονιούς που έθεσαν σε κίνδυνο το παιδί τους όχι από ανάγκη αλλά από …τουρισμό… ????????
Δηλαδή , αν γούσταραν να πάνε στην ζούγκλα μαζί με το παιδί τους για να δουν ελέφαντες και λιοντάρια , θα ήταν «λιγότερη» εμπειρία αν το κανανε με ένα 4Χ4 ???
Το να κάνει αυτό που έκανε με το παιδί του ,δεν δείχνει το πόσο «μάγκας» είναι ….
Ας κάνει το ίδιο και μέσα στο …Λονδίνο (που δεν έχει λιοντάρια και ελέφαντες ) …. Αλλά εκεί πάνω από 100 μέτρα ΔΕΝ θα κάνει γιατί , εκτός ότι θα τον «δέσουν» ,θα έχει και πολλά προβλήματα με έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο…
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Φυσικά.Έχει πολύ μικρό βάρος και πολύ πιο ελαστικά οστά από έναν μεγάλο.
εγω βαγγελη και τρουπ με το φτωχο μου το μυαλο και χωρις να ειμαι γιατρος διαφωνω βασιζομενος στην λογικη..
ναι μπορει να ειναι ποιο ελαστικα τα κοκκαλα, αλλά
1) εχουν μικροτερο μεγεθος, πλατος/μηκος = δεχονται την ιδια δυναμη σε μικροτερη επιφανεια απο του ενηλικα=σπαει ποιο ευκολα
2)οι μυς ειναι λιγοτερο ανεπτυγμενοι ωστε να αποσοβησουν το οποιο χτυπημα
θα συμφωνησω οτι σε αναλογια, παιδιων με ΜΙΝΙ εντουρα και ενηλικων με εντουρα,
οι πιτσηρικαδες ισως εχουν λιγοτερα σπασιματα
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
η λογικη που παραθετεις ειναι λαθος.δεξου το και προχωρα λευτερη.εκτος αν θες να το παιξεις ξυπνιος στα χωραφια μου οποτε εχεις ολο το δικαιωμα.δε θα σου αλλαξω μυαλο ουτε θα κατσω να σου εξηγησω πως και γιατι.το ξερω και ετσι ειναι.-Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εγω βαγγελη και τρουπ με το φτωχο μου το μυαλο και χωρις να ειμαι γιατρος διαφωνω βασιζομενος στην λογικη...
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ποιά λογική ρε αδερφέ;Βάλε ένα πιτσιρίκι να σκάσει κάτω με τον κώλο-από όρθια στάση.Δοκίμασέ το κι εσύ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εγω βαγγελη και τρουπ με το φτωχο μου το μυαλο και χωρις να ειμαι γιατρος διαφωνω βασιζομενος στην λογικη..
ναι μπορει να ειναι ποιο ελαστικα τα κοκκαλα, αλλά
1) εχουν μικροτερο μεγεθος, πλατος/μηκος = δεχονται την ιδια δυναμη σε μικροτερη επιφανεια απο του ενηλικα=σπαει ποιο ευκολα
2)οι μυς ειναι λιγοτερο ανεπτυγμενοι ωστε να αποσοβησουν το οποιο χτυπημα
θα συμφωνησω οτι σε αναλογια, παιδιων με ΜΙΝΙ εντουρα και ενηλικων με εντουρα,
οι πιτσηρικαδες ισως εχουν λιγοτερα σπασιματα![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Για ποιο πράγμα ακριβώς θα τον σταματούσαν στο Λονδίνο;Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
[...]Ας κάνει το ίδιο και μέσα στο …Λονδίνο (που δεν έχει λιοντάρια και ελέφαντες ) …. Αλλά εκεί πάνω από 100 μέτρα ΔΕΝ θα κάνει γιατί , εκτός ότι θα τον «δέσουν» ,θα έχει και πολλά προβλήματα με έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο…![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Άσε τη λογική και δέξου τι σου λένε άνθρωποι που ξέρουν 2-3 πράγματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
[...]
Ακόμα και χωρίς αυτό, φέρε στο νου σου ειδήσεις για μωρα που έχουν πέσει απο μπαλκόνια κι έχουν σωθεί![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
για τον ιδιο λογο που θα ΕΠΡΕΠΕ να τον σταματήσουν και στην Αθηνα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για ποιο πράγμα ακριβώς θα τον σταματούσαν στο Λονδίνο;![]()
δεν προσπαθω να το παιξω ξυπνιος..Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
η λογικη που παραθετεις ειναι λαθος.δεξου το και προχωρα λευτερη.εκτος αν θες να το παιξεις ξυπνιος στα χωραφια μου οποτε εχεις ολο το δικαιωμα.δε θα σου αλλαξω μυαλο ουτε θα κατσω να σου εξηγησω πως και γιατι.το ξερω και ετσι ειναι.-
![]()
γνωμη παραθετω για συζητηση..και δεχομαι οτι μπορω να κανω λαθος
παρατηρηση: αυτο ειναι ενα απο τα μεγαλα προβληματα των ελληνων..
ειναι περασμενο στο DNA τους να το παιζουν ξυπνιοι και νομιζουν πως ολοι προσπαθουν να κανουν το ιδιο..με αποτελεσμα να χανετε η ουσια.
Το ειχα γραψει και στο αθλητικο φορουμ,
ΣΥΖΗΤΗΣΗ κανουμε, δεν ξεχωριζουμε ασχετους με σχετικους ουτε ξυπνιους με βλακες.. τουλαχιστον εγω..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
δεν διαφωνω ρε παιδι μου, προφανως μπορει να κανω και λαθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Άσε τη λογική και δέξου τι σου λένε άνθρωποι που ξέρουν 2-3 πράγματα.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
δλδ;Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
για τον ιδιο λογο που θα ΕΠΡΕΠΕ να τον σταματήσουν και στην Αθηνα...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Με χαλάει γιατί φοβάμαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αφου τα ξερεις ρε πατερα.:rotflmao:
Δεν νομιζω να σε χαλαει.![]()
....γιατι ειχε σπασμενο το δεξι φλας......Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
δλδ;![]()
![]()
Ο οδηγός δεν φοράει ζώνη,μόνο ο συνοδηγός.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
δλδ;![]()
moto perpetuo
hasta luego.