Δηλαδή βγήκε η απόφαση?![]()
Επιτέλους!!!!!:smilea:
Δηλαδή βγήκε η απόφαση?![]()
Επιτέλους!!!!!:smilea:
προσέχουμε για να έχουμε!...
κατα της 11 με 11.30 θα ειμαστε βυτινα !!! ελα!!![]()
Οπότε να πούμε Πέριπτερο κατά τις 9 να φύγουμε 9:30............
Οδηγίες για το πως πάμε Περίπτερο στο λινκ αυτό
Η διαδρομή είναι αυτή
Συμμετοχές
Bikenest
amyroukai (σχεδόν σίγουρα με Κατερίνα... αλλά με το kawasaki γμτ)
pektis (ΑΝ παίρνει τα πόδια του την Κυριακή)
cosgili
zvailakis (ΑΝ ξυπνήσει)
andgeo
Τζερόνιμο
Ζεύκας
cocos08
Ges(σιδηρόδρομος nickname)
glider
Nature
Zezes Αχαϊκό Guest Star
spyro - το σκέφτεται ακόμα
Jim(σιδηρόδρομος nickname) χαμηλή πιθανότητα
Jimmy10 - Αναμονή απόφασης
Nightstalker - στο ψήσιμο, προσοχή μην τον κάψετε
Amyroukai εχεις πμ!
Η διαδρομή που βλέπω δεν περιλαμβάνει τον περιφερειακό Μαινάλου για Δημητσάνα από Ελάτη . Για όποιον δεν την έχει κάνει ποτέ είναι εμπειρία ζωής ... όπου θα του![]()
!!! Όσο για το να μπούμε Βυτίνα για γλυκάκι , η απόσταση είναι μόνο 1 Km από τον Κεντρικό ερχόμενοι απο Λεβίδι . Επίσης για την περιφέρεια του βουνού υπολογίστε χοντρά χοντρά 60 Km κάτι λιγότερο από 1 ώρα και είμαστε πάλι πίσω στη Βυτίνα απ όπου μπορούμε ν'α ακολουθήσουμε το πρόγραμμα όπως έχει σχεδιαστεί .Τέλος δεν έχω πάει ποτέ από Νεμέα για Αρκαδία κάτω . Όποιος γνωρίζει κατάσταση δρόμου ας ενημερώσει ... ( όχι ότι με νοιάζει δλδ αλλά έτσι
)
![]()
αλλά δεν είμαστε και για on-off . Κάποιοι οδηγούν και μηχανές γεννημένες για πίστα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η διαδρομή μέσω Νεμέας είναι ασφάλτινη αλλά θέλει κάποια προσοχή γιατι σε αρκετα σημεία έχει ψιλο χαλίκι και κάποια φαγωματα. Ο γυρος του Μαινάλου ειναι πολύ ενδιαφέρον αλλά απαιτεί πανω από 1 ώρα λόγω πολλων στροφών. Επειδή κατάγομαι έξω από τη Τρίπολη και τα έχω ξεσκονίσει όλα, νομίζω ότι η προτεινόμενη διαδρομή είναι αρκετά γεμάτη από ολες τις απόψεις.
Θα σας περιμένω στην Πλατεία με την εκκλησία. (μία έχειΑρχικά δημιουργήθηκε από BIKENEST
κατα της 11 με 11.30 θα ειμαστε βυτινα !!! ελα!!![]()
)
Καλό δρόμο και με προσοχή στους μαλάκες της εθνικής. Στον επαρχιακό απο Νεμέα και μετά δεν ξερώ σε τι κατάσταση είναι ο δρόμος αλλά γενικά η Αρκαδία έχει πολύ καλό οδικό δίκτυο.
CAGIVA ELEFANT 750
Να περναγαμε και απο το ΔΑΣΟΣ ΦΟΛΟΗΣ ειχε παει το VFR CLUB και ειχαν πει τα καλυτερα ξερει καποιος κατι ??????
ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ
Τζερόνιμο είναι όμορφη ιδέα, αλλά προσθέτει ένα χαλαρό διωράκι στη διαδρομή και καμμιά 120-150 χιλιόμετρα. Αυτό πιθανόν να είναι μια καλή εκδρομή αυτόνομο, να πάμε Εθνική μέχρι Τρίπολη και να μπούμε στον ορεινό δρόμο μετά. Για την Κυριακή... Μάλλον θα μας βγάλει στο φαγητό κατά τις 5 το απόγευμα!
Εχω πάει και συμφωνω με τα ανωτέρωΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Τζερόνιμο είναι όμορφη ιδέα, αλλά προσθέτει ένα χαλαρό διωράκι στη διαδρομή και καμμιά 120-150 χιλιόμετρα. Αυτό πιθανόν να είναι μια καλή εκδρομή αυτόνομο, να πάμε Εθνική μέχρι Τρίπολη και να μπούμε στον ορεινό δρόμο μετά. Για την Κυριακή... Μάλλον θα μας βγάλει στο φαγητό κατά τις 5 το απόγευμα!
Απο εκει κοντα ειναι το χωριο μου...Οντως ειναι φανταστικη διαδρομη...Βλεποντας & κανοντας(απο πλευρας χρονου)...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ
Να περναγαμε και απο το ΔΑΣΟΣ ΦΟΛΟΗΣ ειχε παει το VFR CLUB και ειχαν πει τα καλυτερα ξερει καποιος κατι ??????![]()
Νταξ ρε παιδιά άμα είναι έτσι κατεβαίνουμε κ μια από Πύργο να πώ ένα γειά κ στη μάνα μου!![]()
Μια χαρά είναι η διαδρομή που βγάλαμε,εξάλλου στις 5.30 νυχτώνει,θα μας πιάσει πολύ το βράδυ.
άμα ήταν Μαίος/Ιούνιος ναι, αλλά τώρα...
Σωστος...
εγω δεν εχω καταλαβει που θα πατε.Επισεις τα 150χαω ειναι αστειο η πραγματικοτιτα?και τι εννοεις εθνικη θα πηγαινουμε 120-130????απλα ρωταω ΔΕΝ το λεω καπως(γιατι ετσι φαινετε).Αν βρεθουν λεφτα ισως να σας κανουν παρεα ενα Ζ750 και ενα Versys.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ρε Ευάκι ελάτε εσείς και μη κολλάτε στα χλμ/ώρα
Ε κάποιος θα πάει πιο γρήγορα,κάποιος πιο αργά.
Η πρώτη ή η τελευταία φορά θα'ναι?
Ε και ανά τακτά διαστήματα ανασυγκροτούμαστε.Στάση,ξεμούδιασμα,τσιγαράκι κτλ..![]()