ναι, το θυμίζει έντονα!!!! Τι σου είναι οι Κινέζοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Αντιγραφη του Ιkebana einaι http://www.icasque.com/Casque-moto/I...0-Ikebana-BBB/![]()
την αλλη βδομαδα θα βγαλει τα χριστουγεννιατικα....... :wacko:
ναι, το θυμίζει έντονα!!!! Τι σου είναι οι Κινέζοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Αντιγραφη του Ιkebana einaι http://www.icasque.com/Casque-moto/I...0-Ikebana-BBB/![]()
την αλλη βδομαδα θα βγαλει τα χριστουγεννιατικα....... :wacko:
χμμμμμ....
Δεν με αφήνει να γίνω register. Παράξενο!!! Μήπως έχει πρόβλημα το site?
μου βγάζει αυτό:
http://tinyurl.com/ykvxkzo (ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ:Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΠΩΣ...)
"CHECK YOUR INPUT VALUES!!!!!".... Έχω πεντακόσιες ενγραφές σε sites τώρα βρήκε να μου κάνει νούμερα. Προσπάθησα πεντακόσιες φορές!!!!!!
Δεν φαίνετε καλά η φωτό. Πάντως προσεξε να είναι μόνο γράμματα και μονο στα αγγλικά. (και μάλλον ειναι μεγάλο το user που βάζεις)Αρχικά δημιουργήθηκε από anixneyths
Δεν με αφήνει να γίνω register. Παράξενο!!! Μήπως έχει πρόβλημα το site?
μου βγάζει αυτό:
http://tinyurl.com/ykvxkzo
"CHECK YOUR INPUT VALUES!!!!!".... Έχω πεντακόσιες ενγραφές σε sites τώρα βρήκε να μου κάνει νούμερα. Προσπάθησα πεντακόσιες φορές!!!!!!![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
καμμία σχέση... δοκίμασα με μικρά usernames, με μεγάλα, με γράμματα μόνο, δοκίμασα με δύο διαφορετικά mails, οι κωδικοί ίδιοι (password, password confirmation)... Τι να πω... Δεν δοκιμάζει κανείς άλλος για να το τσεκάρουμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Δεν φαίνετε καλά η φωτό. Πάντως προσεξε να είναι μόνο γράμματα και μονο στα αγγλικά. (και μάλλον ειναι μεγάλο το user που βάζεις)![]()
check your input values λέει ουσιαστικά (επέλεξε full size κάτω χαμηλά αν δεν βαριέσαι και επιμένεις να την δεις όμως)... Το αποτέλεσμα το ουσιαστικό μηδέν και τα έχω πάρει στο κρανίο και δεν συνηθίζω να τα βάζω με το pc!!! ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΕΝΓΡΑΦΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Δεν φαίνετε καλά η φωτό. Πάντως προσεξε να είναι μόνο γράμματα και μονο στα αγγλικά. (και μάλλον ειναι μεγάλο το user που βάζεις)![]()
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩ.. ΦΕΥΓΩ... ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!!! ΜΑΛΑΚΙΕΣ![]()
![]()
![]()
steile mou to email sou me pm
ΕΣΤΕΙΛΑ!! ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ... ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
steile mou to email sou me pm
αργείς να απαντήσεις... φαντάζομαι έφαγες και εσύ κόλλημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
steile mou to email sou me pm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μήπως δεν δέχοντε νέες ενγραφές; Κάτι σαν τα private torrent trackers ένα πράγμα... Invitation κανείς;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ... ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΓΡΑΦΕΣ.... ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ;![]()
![]()
![]()
τι ταλαίπωρη αγορά...Πάω για καφέ. Τέλος για σήμερα με τους γερμαναράδες...Ουφ!!:hypnotize
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως έστειλα μαιλ στο μαγαζί για το θέμα της ενγραφής!
Γεια!
User name = email...
(καλός είμαι και του λόγου μου)
Α ΟΚ... θέλουν mail για username... Μα τι μαλάκες που είναι τελικά!!!!! Δεν το λένε καν... Ας τους κάναμε τέτοιο σπάσιμο νεύρων στις διακοπές τους στην Ελλάδα και θα έβλεπες μούτρα και απαιτήσεις μετά (ξέρεις δωρεάν αμάξι, καλύτερο δωμάτιο, επιστροφή χρημάτων όταν πάνε σπίτι κτλ κτλ)!!!! ΔΥΟ ΖΥΓΑ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
User name = email...
(καλός είμαι και του λόγου μου)
Σε ευχαριστώ δούλεψε!!! :wacko: Κατανόησα πάντως πως η εμπειρία της αγοράς σε ένα eshop ξεκινάει από το registration και καλό είναι να το προσέξουν! Οι βλάκες!
OVER AND OUT![]()
![]()
Επιτέλους![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Είχες μία αγωνία???? (Φώσκολος speaking) :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Επιτέλους![]()
Ε, μα... 7 σελίδες, 102 ποστ για κρανος 200 ευρώ;Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Είχες μία αγωνία???? (Φώσκολος speaking) :rotflmao:![]()
Σκέψου να πάρει και πιο ακριβό![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais