ποιόν καλείς;Αρχικά δημιουργήθηκε από fotodimis
...αυτό είναι το άλλο μοτόρι μου καλώ?
Καλό και αυτό το μοτόρι...Καλημέρα!
ποιόν καλείς;Αρχικά δημιουργήθηκε από fotodimis
...αυτό είναι το άλλο μοτόρι μου καλώ?
Καλό και αυτό το μοτόρι...Καλημέρα!
η moysikh einai ola ta lefta!
σύμφωνο απόλυτος![]()
http://yfrog.com/6921032010018j
fotodimis ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ gigenis ΠΟΛΥ ΤΞΙΔΙΑΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!ΠΟΣΟ ΒΓΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΤ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΑΣ!!!
ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ![]()
![]()
![]()
ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΩ!!!!
Εδώ υποτίθεται ότι βάζουμε φωτογραφίες από τα ΔΙΚΑ μας Bandit...![]()
ΝΑΙ ΤΟ ΞΈΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ ΝΟΜΊΖΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡAΖΕΙ?![]()
fotodimis ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ
Δεν διαφωνώ, αλλά την έβαλες ήδη σε δύο άσχετα threads...
Δημήτρη να σε ρωτήσω κάτι, μεταξύ σοβαρού και αστείου: Το thread λέει "ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ BANDIT". Οι σχέσεις του κιβωτίου και των γραναζιών, τι στο καλό κάνουν εδώ μέσα; Υπάρχει thread στο οποίο συζητούσαμε το αν αξίζει και πόσο αλλάζει η μοτοσικλέτα αν αλλάξει κανείς τα γρανάζια, το συζητήσαμε κάποτε και στο γενικό των 650. Όσο χρήσιμο και να είναι το link, στις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ δεν έχει σχέση και κακώς μπαίνει εδώ. Ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν πολλά threads είναι για να μπαίνει το σχετικό υλικό στη σωστή θεματική ενότητα και να μην γίνεται το forum μπάχαλο, στο μέτρο του δυνατού. Αυτός που ψάχνει το calculator που ανέβασες, θα το ψάξει στις φωτογραφίες; Αυτός που ψάχνει για ενημέρωση για το νέο 1250, θα το ψάξει στις φωτογραφίες ή στο thread των 1250; Πόσο λογικό σου φαίνεται; Πριν ποστάρεις κάτι, καλό είναι να κοιτάς ΠΟΥ το ποστάρεις, αν έχει σχέση με το thread και πόσο εύκολο θα είναι στον επόμενο από εσένα να το βρει. Αλλιώς κρίμα τον κόπο σου, χάνεται. Επίσης, το gearing commander υπάρχει ήδη ανεβασμένο στο φόρουμ, σε σχετικό με κιβώτια thread. Αν άλλαξες γρανάζια στη μοτοσικλέτα και έχεις εντυπώσεις να μοιραστείς, τις περιμένουμε, στο σωστό thread...
Σε αυτό το thread, αφού είσαι και φωτογράφος αν κατάλαβα καλά από το nickname, θα μπορούσες απλά να ανεβάζεις καλλιτεχνικές ανησυχίες από τη μοτοσικλέτα σου, φωτογραφίες από εκδρομές, φωτογραφίες από τον έξτρα εξοπλισμό σου αν έχεις και δεν μπαίνει σε άλλο threadάκι... Όλα τα άλλα, είναι απλά εκτός θέματος.