ωραια ειστε μεσα για σητεια με σταση αγιο για καφε προταση κανω το που θα συναντηθουμε δεν με νοιαζει πειτε εσεις ειναι και τα παιδια απο τα χανια
ωραια ειστε μεσα για σητεια με σταση αγιο για καφε προταση κανω το που θα συναντηθουμε δεν με νοιαζει πειτε εσεις ειναι και τα παιδια απο τα χανια
Σητεια? Δεν ξερω... γιατι εγω θα εχω ερθει απο Χανια. Θα δειξει αναλογα με τα κεφια. Τι ωρα λες ξεκινημα?Αρχικά δημιουργήθηκε από alogistos xj6
Αντε να μαζευτουμε. Ποπαυ, δασκαλε, βαλαντη!!!
Ιδομενεα εσυ εισαι μεσα, ετσι?
γιοφυρο στις 10 πανω στην Ε.Ο. στην εξοδο προς αγιο καλα ειναι? και βλεπουμε που παμε
Ακομα δεν τελειωσατε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete
Αν δεν έχω λιομάζωμα λογικά μέσα...
εγώ πάντα μέσα είμαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
Σητεια? Δεν ξερω... γιατι εγω θα εχω ερθει απο Χανια. Θα δειξει αναλογα με τα κεφια. Τι ωρα λες ξεκινημα?
Ιδομενεα εσυ εισαι μεσα, ετσι?![]()
Made in Greece...
Σητεια ε??? Ειναι λιγο μακρυα αλλα μαλλον ειμαι μεσα
θα μας φαει η Σητεια ρε Χαρη γμτ...![]()
![]()
Αν ο καιρός είναι καλός ......... 90% μέσα αλλά μόνο εώς Αγιο ........... για Σητεία θα πρέπει να έχω κατάλληλο μπουφάν, δηλαδή ή χάνω 10 κιλά μέχρι μεθαύριο ή ψάχνω για 8ΧLarge !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
Σητεια? Δεν ξερω... γιατι εγω θα εχω ερθει απο Χανια. Θα δειξει αναλογα με τα κεφια. Τι ωρα λες ξεκινημα?
Ιδομενεα εσυ εισαι μεσα, ετσι?![]()
![]()
![]()
Δύσκολο το βλέπω !!!
ΩραιοςΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αν ο καιρός είναι καλός ......... 90% μέσα αλλά μόνο εώς Αγιο ........... για Σητεία θα πρέπει να έχω κατάλληλο μπουφάν, δηλαδή ή χάνω 10 κιλά μέχρι μεθαύριο ή ψάχνω για 8ΧLarge !!!![]()
![]()
![]()
Δύσκολο το βλέπω !!!![]()
Και εγω λεω ας παμε τωρα μεχρι Αγιο και αλλη φορα προχωραμε.
ε παμε μεχρι αγιο τοτε καλα ειναι συναντηση στην εξοδο γιοφυρο 10 δεν αλλαζει ε?μονο μην βρεχει
okΑρχικά δημιουργήθηκε από alogistos xj6
ε παμε μεχρι αγιο τοτε καλα ειναι συναντηση στην εξοδο γιοφυρο 10 δεν αλλαζει ε?μονο μην βρεχει
Πες κατά τι ώρα θα σε εδώ και αν ψήνεσαι να σταματήσεις να κανονίσουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εννοείται ότι καραεννοείται Κωστή!![]()
![]()
Η κομπανία ακούει??Άντε γιατί πέρασε καιρός...
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Κωστή, άνοιξε άλλο ποστ για τον καφέ στο Ηράκλειο με τον Μάκη, για να μην γίνει μπέρδεμα με τη βόλτα .....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gares'
Πες κατά τι ώρα θα σε εδώ και αν ψήνεσαι να σταματήσεις να κανονίσουμεΗ κομπανία ακούει??Άντε γιατί πέρασε καιρός...
![]()
![]()
![]()
Λοπόν ....... για τους υπόλοιπους ...........
10 πρωί Γιόφυρος ........... προτείνω απλά συνάντηση στο Μελίρυτο (απέναντι απο Peugeot - Skoda) γιατί επί της Ε.Ο. δεν έχει χώρο ....
Ακούω .......
σωστοςΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Λοπόν ....... για τους υπόλοιπους ...........
10 πρωί Γιόφυρος ........... προτείνω απλά συνάντηση στο Μελίρυτο (απέναντι απο Peugeot - Skoda) γιατί επί της Ε.Ο. δεν έχει χώρο ....
Ακούω .......
+1