Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
καλά προβλέπεις gandalf
αυτά τα υπέροχα γονίδια σου ,ελπίζω να τα κρατήσεις για το εαυτό σου ....
καλά προβλέπεις gandalf
αυτά τα υπέροχα γονίδια σου ,ελπίζω να τα κρατήσεις για το εαυτό σου ....
Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.....(πάντως ανοιχτά είναι τα σύνορα...δεν πας να δείς τι γίνεται στα πολιτισμένες χώρες?)
Αμα συμπεριφερόμασταν ΟΛΟΙ όπως πρέπει όντως δεν θα χρειαζόντουσαν κάμερες...
1) Έχω δει αρκετά καλά
2) Μάθε τότε και κάνε με το τρόπο σου να συμπεριφέρονται και άλλοι όπως πρέπει.
Κ ποιος σου ειπε οτι αν μπουν καμερες οι μπατσοι θα βαλουν μυαλο κ το συστημα θα δουλευει ρολοι.....???Μαλλον αυταπατες εχεις κ ισως εσυ θα επρεπε να το σκεφτεις για τα συνορα(αυτο που ειπες)Αν σ'αρεσει να ζεις σε εναν κοσμο τυπο big brother εμεις δε σου φταιμε σε τιποτα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
Αν θες να γαμάς στο στενό και να κατουράς στους τοίχους τράβα στο χωριό σου ρε φίλε...
Προσωπικά αν τα έκανα αυτά δεν θα είχα και πρόβλημα να με βλέπουν γιατι δεν είμαι και σαβουρογάμης αφενώς αφετέρου μια χαρά γονίδια έχω...
Και στο κάτω κάτω δεν θέλω ΕΣΥ να μου επιβάλεις εμένα την δική σου άποψη περί δήθεν καταπάτηση δικαιωμάτων σου και προσωπικών δεδομένων...ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗ...Δεν θέλω να μπορεί ένα μπάσταρδο να μου καίει το αυτοκίνητο και επειδή στο δικαστήριο θα πάνε δυό τρείς άπλυτοι βουλευτές να αθωώνεται..λόγω ελείψεως στοιχείων.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΧΩΝΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΣΩ....
Τελικά αν δεν θές όμως αυτήν την λύση μην περιμένεις και ωρίεσαι για το πόσο επαγγελματίες είναι οι αστυνομικοί...ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΝ ΣΕ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΙΓΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΛΠ ΘΑ ΣΕ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ...Μαζί σου ότι δεν θα είναι καλοί αστυνομικοί...και θα πρέπει να τιμωρηθούν...αλλά τράβα απέδειξέ το...
Ετσιλοιπόν είμαστε στο σήμερα που και μπάτσοι υπάρχουν και μπάσταρδοι.....μην παραπονιέστε...
Αν σκεφτεσαι το πως θα φτιαξει η κοινωνια μας ισως πρεπει να κοιταξεις αλλα θεματα οπως η παιδεια π.χ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
Παντως για την ιστορια τα πραγματα δε θα φτιαξουν, και μαλιστα θα χειροτερεψουν πολυ κι αυτο το συμπερασμα το βγαζω απο αυτα που μαθαινουμε στα παιδια μας.Αν σκεφτεσαι το πως θα φτιαξει η κοινωνια μας ισως πρεπει να κοιταξεις αλλα θεματα οπως η παιδεια π.χ
Ουτε και μένα μαρέσει το BIGBROTHER...Aπλά δεν αντέχω άλλο την ατιμωρησία...Κ ποιος σου ειπε οτι αν μπουν καμερες οι μπατσοι θα βαλουν μυαλο κ το συστημα θα δουλευει ρολοι.....???Μαλλον αυταπατες εχεις κ ισως εσυ θα επρεπε να το σκεφτεις για τα συνορα(αυτο που ειπες)Αν σ'αρεσει να ζεις σε εναν κοσμο τυπο big brother εμεις δε σου φταιμε σε τιποτα!!!
Αν μπαίναν οι κάμερες φίλε ,ότι γλύψιμο και να χαν οι "μπάτσοι" φίλε αν είχες δίκιο θα τόβρισκες...
Το σύστημα ποτέ δεν θα δουλέψει ρολόι....Κάποιοι θα φροντίζουν για αυτό..Κάποιοι που πλουτίζουν εις βάρος μας ενώ εμείς φαγωνόμαστε..Καιαυτοί αυτό θέλουν...να φαγωνόμαστε για να μην δίνουμε σημασία και προσοχή στο πώς πλουτίζουν..
Εμείς όμως γιατί φαγωνόμαστε??Θέλουμε τα ίδια πράγματα από άλλη σκοπιά??Ας την βρούμε την λύση...Αυτή η λύση όμως να μην έχει ούτε ζαρτινιέρες ούτε μολότωφ όυτε γκομπ ουτε πέτρες...
Μήν ανησυχείς φίλε μου....Μπορεί να μην τα κρατάω για τον εαυτό μου αλλά δεν τα επιδεικνύω και εκεί που δεν έχουν διάθεση να τα δουν....και να τα εκτιμήσουν..αυτά τα υπέροχα γονίδια σου ,ελπίζω να τα κρατήσεις για το εαυτό σου ....
Το οτι θα ακουγα πως πρεπει να ΜΗΝ πιστευουμε τα ματια μας, πραγματικα δεν το περιμενα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ωχ.. .πάλι τα ίδια.. εγώ το μόνο που θα πώ είναι πως οι δικαστές που αποφασίζουν έχουν πολύ περισσότερα στοιχεία απο όσα έχουμε δεί εμείς. Τίποτα παραπάνω , τίποτα λιγότερο.
Gandalf
Μηπως να περιμενουμε τη μπουρμπουλια να μας πει... αν πεταει ο γαϊδαρος???
![]()
money cant buy me love !!!
Γιάννη,
όπως έχουμε μιλήσει και αλλού΄, όταν ξεφεύγεις και οδηγείσαι σε χαρακτηρισμούς και προσωπικές επιθέσεις, μόνο δίκιο δεν έχεις/βρίσκεις. Θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνήσω με τον τρόπο επιβολής μιας σκέψης σου όσον αφορά τις κάμερες.
Γεγονός είναι οτι κάμερα ακόμα και στον πισινό να έχουμε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι αν οι ίδιοι δεν το θέλουμε.
Οι κάμερες είναι εργαλείο τεχνολογία που θα λειτουργήσει προσθετικά σαν βοήθημα σε μια προσπάθεια (ολοκληρωμένη) να βελτιωθεί η κατάσταση στην χώρα (Αρχές, Κράτος, Νόμος, Πολίτες)... αν κάποιος κρίκος απο αυτή την αλυσίδα θεωρεί οτι η ελευθερία μπορεί και πρέπει να μετατραπεί σε ασυδοσία ή απόλυτο έλεγχο.. η κάμερα απο μόνη της είναι άχρηστη.
Το κακό είναι οτι ακόμα και σε αυτό εδώ το μήνυμα-νήμα... υπάρχει μια τάση και απο την μια και απο την άλλη πλευρά να επιβάλλει γνώμη ώς σωστή, παρά να ακούσει ο ένας τον άλλο. Ασθένεια της εποχής.
TheFace... που είπα αυτό που λες εσύ;... δείξτο μου σε παρακαλώ.. αντίθετα είπα οτι το video είναι κατηγορηματικό στοιχείο/απόδειξη... αλλά μπορεί να μην είναι και το μόνο.
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΛΕΜΕ!!!!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Θα γ@μ@ω το γκομενάκι μου στο στενό & θα με γράφει η κάμερα. Θα έχω πιει τα άντερα μου και θα κάνω πιο κει να κατουρήσω, θα με γράφει η κάμερα.
Τώρα οι κάμερες (των καναλιών κυρίως) μόνο όπου υπάρχει λόγος. Με όλα αυτά που γίνονται, αντί να προβληματιστείτε και να σκεφτείτε πιο σωστά, καταφέρνετε μόνο να τους δίνετε το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν να σας επιβάλλουν.
Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει μια χούντα, είναι ο ίδιος ο λαός να νιώθει ανασφαλής......
Ότι ναναι λέμε........ Μα ότι ναναι!!!! & πραγματικά έγραψα πολύ κόσμια, παρότι συγκρατούμε.
& επίσης δε ξέρω πόσο ακόμα θα μείνει στον αέρα αυτό το thread, γιατί έχει αρχίσει και με προσβάλει πολύ άσχημα.
Οι δημόσιοι χώροι δεν είναι ούτε για να γαμάς ούτε για να κατουράς. Και τα δυο είναι ποινικά αδικήματα εφόσον γίνονται δημόσια.
Η κάμερα υποκαθιστά το ανθρώπινο μάτι. Δηλαδή αν αντί για κάμερα είχες δίπλα σου έναν άνθρωπο θα τον έβγαζες έξω για να γαμήσεις ή να κατουρήσεις? Σπίτι δεν έχεις? Και καλά άσε το ποινικό μέρος. Σεβασμό για τους συμπολίτες σου δεν έχεις?
Αν μπορεί κάποιος να μου αποδείξει ότι οι κάμερες θα βοηθήσουν στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας,
δεν έχω κανένα πρόβλημα να μπουν κάμερες ανα 5 μέτρα σε όλη την πόλη όσον αφορά τους δημόσιους χώρους.
Δεν ξέρω όμως κατα πόσο αυτό το μέτρο λειτουργεί σε άλλες χώρες και μόνο για αυτό το λόγο θα ήμουν επιφυλακτικός.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Οι δημόσιοι χώροι δεν είναι ούτε για να γαμάς ούτε για να κατουράς. Και τα δυο είναι ποινικά αδικήματα εφόσον γίνονται δημόσια.
Η κάμερα υποκαθιστά το ανθρώπινο μάτι. Δηλαδή αν αντί για κάμερα είχες δίπλα σου έναν άνθρωπο θα τον έβγαζες έξω για να γαμήσεις ή να κατουρήσεις? Σπίτι δεν έχεις? Και καλά άσε το ποινικό μέρος. Σεβασμό για τους συμπολίτες σου δεν έχεις?
Κολλήσαμε στο παράδειγμα....? Ελλάδα είμαστε, δε περιμένω να δείτε το δάσος.
Για ποιά παιδεία μιλάς???Αν σκεφτεσαι το πως θα φτιαξει η κοινωνια μας ισως πρεπει να κοιταξεις αλλα θεματα οπως η παιδεια π.χ.
Πήγαινε σε ένα ΑΕΙ και απαίτησε οι εξωσχολικοί να βγούν έξω....Θα καταλήξεις στο νοσοκομείο..
Στις εκλογές τα κόμματα νοικιάζουν μπράβους..
Εδώ και δεκαετίες δεν έχουν δώσει ποτέ κοινά αποτελέσματα εκλογών...Πάντα νικάνε όλοι...
Αυτά τα άτομα θα καταφέρουν να φτίαξουν την κοινωνία μας??
¨οπως είπε και ένας φίλος τα πράγματα μόνο πρός το χειρότερο μπορόυν να πάνε...
O Διογένης ο Κυνικός δεν θα το έβλεπε έτσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Και ποιό είναι το δάσος δηλαδή?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κολλήσαμε στο παράδειγμα....? Ελλάδα είμαστε, δε περιμένω να δείτε το δάσος.
Προσωπικά , στην καθημερινότητά μου από τη στιγμή που θα βγώ από το σπίτι μου, μέχρι να γυρίσω, δεν διαπράττω κανένα αδίκημα. Δεν έχω κανένα λόγο να κρύψω τις δραστηριότητές μου.
Και πραγματικά δεν βλέπω το δάσος.
Αν μπορείς να μου πείς εσύ ποιο είναι το δάσος, θα ήθελα πολύ να σε ακούσω.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Ναι βέβαια. Η δικαιοσύνη ξέρει καλύτερα από εμάς. Καλύτερα να μην ανακατευόμαστε εκεί που δε μας σπέρνουν. Καλύτερα σπίτι μας μακρυά απο φασαρίες..... Εγώ σκέφτομαι τι θα δήλωνες αν ο φοιτητής ήταν γιος σου. Η μήπως αυτό αποκλείεται γιατί θα τον μεγάλωνες με αρχές "φιλήσυχου πολίτη" ?![]()
![]()
money cant buy me love !!!
Και ποιό είναι το δάσος δηλαδή?
Προσωπικά , στην καθημερινότητά μου από τη στιγμή που θα βγώ από το σπίτι μου, μέχρι να γυρίσω, δεν διαπράττω κανένα αδίκημα. Δεν έχω κανένα λόγο να κρύψω τις δραστηριότητές μου.
Και πραγματικά δεν βλέπω το δάσος.
Αν μπορείς να μου πείς εσύ ποιο είναι το δάσος, θα ήθελα πολύ να σε ακούσω.
Θες δηλαδή απόδειξη για το ότι δε κάνεις κανένα αδίκημα? Αν όχι, γιατί να καταγράφεσαι καθημερινά? Δε μπορώ να γράφω και να λέω τα αυτονόητα. Μπορούν να κατασκευαστούν τα πάντα και τίποτα. Ούτε εγώ κάνω κανένα αδίκημα ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.
Επίσης σε καμιά άλλη χώρα πέρα από τους μαλάκες της Η.Π.Α και τους Άγγλους δεν υπάρχουν παντού κάμερες, όπως λέτε εδώ. Στη Σουηδία για παράδειγμα, οι κάμερες υπάρχουν μόνο σε διασταυρώσεις και στην Εθνική οδό, καθαρά για παρατήρηση της κυκλοφορίας.
Το να θέλω να μη γνωρίζει ο κάθενας τι κάνω, δε σημαίνει ότι διαπράττω κάποιο αδίκημα και δε θέλω να το μάθει. Απλά δε γουστάρω. & εκεί τελειώνουν όλα.
Και ποιό είναι το δάσος δηλαδή?
Προσωπικά , στην καθημερινότητά μου από τη στιγμή που θα βγώ από το σπίτι μου, μέχρι να γυρίσω, δεν διαπράττω κανένα αδίκημα.
πηγαινεις παντα δλδ μεσα στην πολη με 50 και τηρεις ευλαβικα ολα τα ορια του εκαστοτε δρομου που κινεισαι. δλδ το cbf σου δεν εχει δει τα 140 στο κοντερ ετσι??
ενα παραδειγμα φερνω...αν θες απαντησε
![]()