Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 126

Θέμα: Παρκάρεις στο πεζοδρόμιο, σε πυλωτή ή ανοιχτό γκαράζ; Κλάψ’ το από τώρα...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    ειπες να κοιταξουν για δαχτυλικα?
    Ήρθε η σήμανση και βρήκε μόνο ένα αποτύπωμα από γάντι στο σκελετό. Καθαρές δουλειές.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Να σκεφτεσαι θετικα , καθε εμποδιο για καλο ....... λενε........ Αυτους κ να μην τους δειρεις ....... μια μερα σε κανα χαντακι θα βρεθουν.........θυματα ειναι κ οι ιδιοι αλλωστε........
    love will save the planet,hate is a good start.

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από t.p.
    Ήρθε η σήμανση και βρήκε μόνο ένα αποτύπωμα από γάντι στο σκελετό. Καθαρές δουλειές.
    Μπράβο τα παιδιά προσοχή να μην λερώσουν....:rotflmao:
    ..... οι λέρες.
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    οντως απο μαγαζι εγινε η δουλεια...

αλλα και παλι δε μπορω να καταλαβω γιατι δε το πηραν ολο?

Προφανώς ηθελε μονο ανταλλακτικα απο το μπροστινο συστημα γιατι αυτα του ελειπαν μονο,συνηθως το κανουν συνεργεια,αλλα τα συνεργεια εχουν καλυτερα οργανωμενες τετοιες δουλειες,και την κλεβουν με φορτηγακι γιατι ολο και καπου θα "αξιοποιησουν" ολο το Ζ750 μελλοντικα.
    Οποτε καποιες φορες τετοιες κλοπες κανουν και ιδιωτες,που ετυχε να εχουν αριστες μηχανικες γνωσεις και τρακαραν την μοτοσυκλετα τους και ετσι πανε να "δανειστουν" καποιου αλλου που δεν φταιει σε τιποτα...

*************** www.motodevils.gr ***************

Χαζευα τις αγγελιες και ειδα αλλη μια ,ιδια περιπτωση...το παλικαρι το αλλο απο εδω μεσα. Το ειδατε ?
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=97528

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Ωραια τα λετε κ εγω μεσα ......... αλλα δεν ειλα τα κλεφτρονια πρεζακια , υπαρχουν κ καριεριστες με μπιστολια , συμοριες που ελπιζω να μη λαδωνουν καποιους , ατομα χωρις ταυτοτητα ...... κ αν σου κατσει ...... παντως βλεπω οσο φτωχενουμε αυτοι να αυξανοντε ........ μια καλη αρχη ειναι να βαραμε τους γνωστους μας ........ που ψαχνουν κ καλα μεταχειρισμενα .......... ακομα κ μια θεια μου μου ειπε με 100ε σου φερνουν οτι CD αυτοκινητου θελεις
    Για αυτο παιδια καλο ειναι να εχουμε κ κανα μπατσακι φιλο και να μην τους βριζουμε ολοι...
    Αμα ειναι κ κανενας που ψηνεται.....και ξυλο θα φανε και θα τους μπαγλαρωσουνε μετα.
    Θα πει αυτος οτι περνουσε απο εκει και ειδε κατι κωλοπαιδα να ξηλωνουν μια μηχανη και σε δευτερολεπτα να τους ορμανε καποιοι και να τους σαπιζουν στο ξυλο και μετα επενεβει αυτος.

Σκηνες απειρου καλους λεμε...................και βρομοξυλο και μεσα...
    Αν και εχω μαθει οτι στα δικαστηρια της Ευελπιδων οταν περναν αυτα τα ρεμαλια απο τον εισαγγελεα τους λεει (σοβαρα τωρα, το ειδε συγγενης μου μπροστα του):''Τι εκανες εσυ παιδι μου?'' -''Α....ναρκωτικα...αα...κλοπη....α....κλπ" -''Ενταξει ..φυγε αλλα να μην το ξανακανεις....ενταξει???" "μου το υποσχεσαι??"
    Που ζουμε γαμωτο μου????????????????????????????????????????
    Εχω ενα φιλαρακι που ειναι μπατσος Χαλανδρι και ξεκιναει σε μια καινουργια ομαδα με μηχανες (δεν θυμαμαι πως την λενε αυτην γιατι τωρα την φτιαξανε) , οποτε θα τον προϊδεασω σχετικα με τετοια περιστατικα να εχει το νου του.....και ποιος ξερει?αμα ψηνεται θα σας τον στειλω για το βρωμοξυλο με το δολωμα..
    Η ζωή είναι μεγάλη... ...μην την κάνεις καρναβάλι!!!

λογικα δεν ενδιαφερονταν για μοτερ ή πλαισιο γιατι εχουν αριθμο πανω...
    αυτο με το δολωμα πρεπει να γινει καπου που να εχει γινει 1-2 μερες πριν αναλογο περιστατικο και να μπει η μηχανη στο ιδιο σημειο αντικαθιστωντας την παλια.
    Οποτε η 1η σκεψη τους οταν θα ξαναπερασουν απο εκει θα ειναι ''ρε τον καπιταλο ακομα δεν του τα πηραμε πηγε και πηρε αλλη.Τωρα θα του δειξουμε εμεις..Θα παρουμε κ την αλλη..
    Αν τωρα σκεφτεστε να κανετε παγιδα με καμερα ρωτηστε με.Εχω στησει μια φορα και επιασε.100% επιτυχια αλλα ο κλεφτης μου τη γλιτωσε γιατι αγνοουσα καποια νομικα θεματα...
    Τωρα επαθα και τα εμαθα...
    Η ζωή είναι μεγάλη... ...μην την κάνεις καρναβάλι!!!

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Αρχικά δημιουργήθηκε από route 66
    "Αν έχεις συνεργείο για μηχανάκια και σου σκάσει το κWλ#παιδάκι βοηθός σου να φτιάξει το Z750 του μετά τη δουλειά, με ανταλλακτικά που δεν ξέρεις που τα βρήκε και τα ανταλλακτικά αυτά είναι αυτά που γράφω πιο πάνω... τότε να ξέρεις ότι τα δανείστηκε από μένα. Το νου σου! Μπορεί να είσαι ο επόμενος που θα δανειστεί πράγματα."

ετσι.να μην αγοραζουμε και μεις μεταχειρισμενα που δεν ξερουμε απο που ειρθαν.ευθυνομαστε οσο και αν δεν το καταλαβαινουμε και δεν το θελουμε.
    κριμα,ευχομαι να το ξαναφτιαξεις φιλε,κουραγιο.
    εκτος απο συνεργεια εγω θα γεμιζα εκαι τη γειτονια με χαρτια σε στυλους αν καποιος εχει δει κατι κλπ.
    λυπαμαι ,το θεαμα ειναι οντως κανιβαλιστικο, εδω λυπασαι μεχρι και τα σιδερα ετσι οπως μεινανε οχι μονο τον παιδι που του το λεηλατησανε.
    ευχομαι τα χειροτερα στους τυπους που το "βιασανε".για περιγραφες και "ευχες" καλυτερα διαβαστε την EVI τα λεει μια χαρα
    +1

Πριν 5 λεπτα με πηρε τηλεφωνο ενας φιλος που βαζουμε τα μηχανακια στο ιδιο ΚΛΕΙΣΤΟ γκαραζ.

του κλεψανε το ΧΤ απο ΜΕΣΑ..

και ελεγα οτι τουλαχιστον για ενα πραγμα μπορω να κοιμαμαι ησυχος τα βραδια...

με τις υγειες μας..

/πανικ μοουντ ον...
    Suzuki+Suzuki-Nipponia+ΚΤΜ-Husqvarna=

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Odin#9681
    Πριν 5 λεπτα με πηρε τηλεφωνο ενας φιλος που βαζουμε τα μηχανακια στο ιδιο ΚΛΕΙΣΤΟ γκαραζ.

του κλεψανε το ΧΤ απο ΜΕΣΑ..

και ελεγα οτι τουλαχιστον για ενα πραγμα μπορω να κοιμαμαι ησυχος τα βραδια...

με τις υγειες μας..

/πανικ μοουντ ον...

Για πες και σε ποια περιοχή να χουμε το νου μας!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Οσοι ακουνε η βιωνουν τετοια περιστατικα καλο ειναι να τα αναφερουν και κυριως να λενε την περιοχη οπου εγιναν ωστε και να εχουν το νου τους οι υπολοιποι μηπως βρουν κατι αλλα και να φυλλασονται.

ζωγράφου παιδια..

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Odin#9681
    ζωγράφου παιδια..
    apo poio garage? cybarco?

oxi, se polikatoikia einai..

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. επισκευη μοτο σε πυλωτη ?
    από orcinious στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας