Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 124

Θέμα: Πόση ματαιοδοξία πια;

Παλαιό μέλος
    Εστω ενας αθλητης μπορει με αριστα της επιδοσης του το 10 να φτασει με φυσικο τροπο και καθημερινη διατροφη στο 7. Με συγκεκριμενη διαιτα ενδεχομενως να φτασει στο 9.
    Απο κει και πανω, πανω δηλαδη απο το 9 και οσο η επιδοση τεινει στο 10 οι αθλητες χρειαζονται συμπληρωματα. Για το λογο αυτο αλλωστε εχουν κατασκευαστει.
    Ετσι λοιπον με καταλληλη διατροφη αλλα και συμπληρωματα σε ποσοτητα και τυπο που εχουν προταθει απο ειδικους κανεις δουλεια και φτανεις στο 9,5 η 9,6 η 9,7 στο 10 δε πας ποτε.
    Τα συμπληρωματα που χρησιμοποιει ο καθε αθλητης αναλογα με το αθλημα του ειναι συγκεκριμενα και σε ποσοτητα και σε τυπο αλλα αναλογα και με το ζητουμενο αποτελεσμα (αλλη διαιτα για αντοξη, για ενταση, για δυναμη....)
    Βεβαιως οι πρωταθλητες που η ζωη τους ειναι αυτο που κανουν παιρνουν και το αναλογο ρισκο και θυσιαζουν πιθανον μερος της υγειας του και ευρυθμης λειτουργιας του οργανισμου για τα μεταλια
    και την καργιερα τους.

Μη μπερδευομαστε λοιπον οτι δεν ειναι φυσικο εχει σιγουρα παρενεργειες. οτιδηποτε ακομη και τα απλα εμβολια εχουν πιθανες παρενεργιες.
    Επισης το οτι κατι υπαρχει και παραγεται απο τον οργανισμο δε σημαινει οτι ειναι καλο να παρεις δυο κιλα απο αυτο. Αλλωστε και η ραδιενεργια υπαρχει στη φυση αλλα αν φας γερη δοση.....

Η επιλογη ειναι δικη σας...
    Εγω ψηφιζω ΝΕΡΑΚΙ και ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Θα συμφωνήσω με όλα τα παιδιά... το χειρότερο πρόβλημα είναι ο τρόπος ζωής που έχουμε υιοθετήσει.

Παράδειγμα....

Επάγγελμα όπως το δικό μου σε πληροφορική.

Καρέκλα επί περίπου 8 ώρες.... μετακίνηση με προσωπικό όχημα... διατροφή κατά 70-80% απο ετοιματζίδικα ή catering shops (νέα μόδα αυτή).... καφέδες Nes (ρωτήστε να μάθετε τι ζημιά κάνει) ή άλλου είδους αφιλτράριστο...κάποιοι κάπνισμα και ποτό..επιστροφή στο σπίτι και πάλι καρέκλα, καναπές, κρεβάτι κοκ....

Κίνηση μηδέν. Εξάσκηση μυικού συστήματος μηδέν.

Τι περιμένουμε να γίνει; Ειδικότερα όταν ο οργανισμός πλέον μετά τα 25 δίνει τα πρώτα σημάδια φθίνουσας πορείας!

Είναι 2 μήνες κοντά τώρα που ξεκίνησα το γυμναστήριο εντατικά (οχι να δουλευόμαστε και Δ.Σ με γκομενάκια...αυτά στο τέλος). Πρόγραμμα έκρηξης που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ σε 1 ώρα το πολύ με μέρος της στα 35 λεπτά αερόβια. Τα αποτελέσματα φυσικά εκπλήσσουν συν εννοείται μια πολύ προσεγμένη διατροφή.

Άλλαξε η αναλογία κιλού ανά ίππο κατά -5 κιλά σε δύο μήνες χωρίς δίαιτες και βλακείες... μόνο με γυμναστική και προσεγμένη διατροφή.

Σκέψου δηλαδή να ήταν και άλλος ο τρόπος εργασίας και να περιείχε κίνηση απο πολύ παλιότερα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
    "Νομιζω οτι οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν ψυχολογικο προβλημα.
    (Τα φαρμακα ειναι για τους αρρωστους) Ισως κατωτεροτητας."...

για να γινουμε λιγο πιο συγκεκριμενοι λοιπον menelaos46

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=2940
    το συγκεκριμενο αρθρο ειναι ανυπογραφο και χωρις βιβλιογραφια,πως το εμπιστευεσαι?πως παθολογικοποιεις ατομα ετσι ευκολα??καταλαβες πως μιλαει για ψυχικες διαταραχες το αρθρο??για τις θεραπειες που προτεινει ξερεις τιποτα?γιατι αν ηξερες δε θα το εβαζες ετσι απλα καμμια σχεση τα ψυχαναλυτικου τυπου συμπλεγματα(κοινως κομπλεξ) με τις ψυχικες διαταραχες που "βρηκανε" οι πρακτικοι της γνωστικης-συμπεριφοριστικης.

να πω κι εγω την γνωμη μου εχοντας περασει καποια χρονια σε γυμναστικη...τα αναβολικα οταν χρησημοποιουνται ΣΩΣΤΑ(δλδ "κυκλοι",σωστη διατροφη,ιατρικη παρακολουθηση πριν και μετα την χρηση και φυσικα ορθη χρηση των ενεσιμων) μπορουν να βοηθησουν να επιτευχθει μια σωματικη αναπτυξη που με γυμναστικη και διατροφη ειναι δυσκολο να επιτευχθει.
    προσωπικα δεν μου αρεσει ενα τετοιο σωμα και ποτε δεν τα χρησημοποιησα,ξερω κι εγω ομως ατομα που ειχαν προσβληματα λογω κακης χρησης(μη ιατρικη παρακολουθηση,αμφιβολα σκευασματα,κακη χρηση των ενεσεων)...τα συμπληρωματα ειναι αλλη φαση τωρα...και οι πρωτεινες επισης...αν καποιος γενκα τρωει σωστα και γυμναζεται οσο πρεπει,τα συμπληρωματα βοηθουν στην γενικοτερη υγεια,κι εκει βεβαια υπαρχουν τα κακα και τα καλα συμπληρωματα...βεβαια,η διατροφη του μεσου ατομου περιεχει πολλα σακχαρα και μαλιστα επεξεργασμενα,κακα λιπη και απο λαχανικα και φρουτα λιγα πραγματα...σημασια δεν εχει μονο η διατροφη ομως αλλα και η ωρα που θα φας κατι...πχ ενα φρουτα το βραδυ καθε μερα μονο καλο δεν κανει,αντιθετα ενα φρουτο το πρωι ειναι ευργετικο...παραπληροφορηση οπως ειπωθηκε πολλακις υπαρχει ακομα και μεσα στα γυμναστηρια αφου το κερδος οδηγει τις εταιρειες να παραπληροφορουν...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Τα αναβολικά πρέπει να δίνονται με μεγάλη ασφάλεια και σε άτομα που τα έχουνα ανάγκη και όχι για να χτίσουμε μύες. Εχω δει αρκετά άτομα να έρχονται στην εντάτική λόγω χρήσης αυτων των ουσιών που δεν έχουν καμμία έγκριση και και δεν έχει γίνει καμμία έρευνα σε αυτά.
    Αλλά ό κόσμος είναι βλάκας. Μας είχε έρθει άτομο που έκανε λοίμωξη και κόντεψε να πεθάνει γιατί ένας καραγκιόζης του έβγαλε αίμα,το φυγοκέντρισε ταχα μου με ειδικά συστατικά και του το ξαναέβαλε πίσω και μάλιστα ένα μικρό μέρος το έμβόλισε υποδόρια λέει(:a31: :a31: :a31: )και όλα αυτά γιατί??? Για να γίνει πιο όμορφος όπως του είχε πει ο άλλος !!!!!!!!!!!!!!!!!Και αυτός το πίστεψε ρε πούστη μου!!!
    Ρε τι μαμακία που υπάρχει στον κόσμο δεν λέγεται!!!!!
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn

Εγώ για παράδειγμα που το πρωί δεν μπορώ με τίποτα να φάω 8 ασπράδια αυγών (αηδιάζω), για να πάρω την ποσότητα πρωτείνης που χρειάζεται ο οργανισμός μου σαν αθλούμενος , θα φάω λίγη ορογαλακτική πρωτείνη και έληξε η υπόθεση. Είναι ευκολία και βοηθιέμαι έτσι.
    φιλε μου σορρυ

αλλα το ολο θεμα γινετε γιατι καποιοι οπως εσυ αηδιαζουν να φανε πχ ασπραδια αυγων και οτι αλλο χρειαζετε?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    προς mikros bouydas

το αρθρο το παρεθεσα εντελως φιλικα και οχι με διαθεση "να την πω" σε καποιον

θα συμφωνησω μονο στο οτι ειναι ανυπογραφο

ολα τα αρθρα του συγκεκριμοενου site ειναι βεβαια

αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι εγκυρα

αυτο στο λεω διοτι εχω διαβασει ουκ ολιγα αρθρα απο εκει για διαφορες παθησεις και νοσους και στο μεγαλυτερο ποσοστο των γραφομενων τους συμφωνω

λογω επαγγελματος,ειμαι πιστευω σε θεση να αντιληφθω,τουλαχιστον στα βασικα,κατα ποσο γραφει εντελως παπατζες η περιγραφει πραγματικες καταστασεις και αυτα που λεει εχουν η θα μπορουσαν να εχουν επιστημονικη βαση

φιλικα

γιαννης

υ.γ.για τις θεραπειες που προτεινει κατι ψιλα τα γνωριζω μιας και ρωτησες,δεν ισχυριστηκα την υπαρξη "συμπλεγματων κατωτεροτητας",μιλαει για μια συγκεκριμενη διαταραχη που υφιστατια ψυχιατρικα και δεν ειναι μια ψυχοδυναμικη θεωρηση η αναλυση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Παιδια βρηκα αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=-pU3E...eature=related

ειναι το πρωτο μερος απο 5 συνολικα που υπαρχουν στο 'σωληνα'
    αφορα τα αναβολικα και την αλογιστη χρηση τους.
    Ολα τα λεφτα η τελευταια προταση του 'πρωταγωνιστη' στο τελος του ντοκυμαντερ
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
    προς mikros bouydas

το αρθρο το παρεθεσα εντελως φιλικα και οχι με διαθεση "να την πω" σε καποιον

θα συμφωνησω μονο στο οτι ειναι ανυπογραφο

ολα τα αρθρα του συγκεκριμοενου site ειναι βεβαια

αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι εγκυρα

αυτο στο λεω διοτι εχω διαβασει ουκ ολιγα αρθρα απο εκει για διαφορες παθησεις και νοσους και στο μεγαλυτερο ποσοστο των γραφομενων τους συμφωνω

λογω επαγγελματος,ειμαι πιστευω σε θεση να αντιληφθω,τουλαχιστον στα βασικα,κατα ποσο γραφει εντελως παπατζες η περιγραφει πραγματικες καταστασεις και αυτα που λεει εχουν η θα μπορουσαν να εχουν επιστημονικη βαση

φιλικα

γιαννης

υ.γ.για τις θεραπειες που προτεινει κατι ψιλα τα γνωριζω μιας και ρωτησες,δεν ισχυριστηκα την υπαρξη "συμπλεγματων κατωτεροτητας",μιλαει για μια συγκεκριμενη διαταραχη που υφιστατια ψυχιατρικα και δεν ειναι μια ψυχοδυναμικη θεωρηση η αναλυση
    δυστυχως τετοιου ειδους διαταραχες δεν υφιστανται.
    εριξα μια ματια στο site και μονο αξιοπιστο δεν ειναι,ειναι ολα ανυπογραφα χωρις πηγες ουτε μεσα στο κειμενο ουτε σε λιστα(οι πηγες που παραθετει απο κατω ειναι απλα λινκ σε journal,οχι καποιο συγκεκριμενο αρθρο.σε οσα βαζει εχω προσβαση προσωπικα αν και τα περισσοτερα ειναι ελευθερες πηγες).δεν ξερεις ποιος λεει τι.ασε που ειναι γεματο διαφημισεις.
    δεν ξερω τι δουλεια κανεις(και δεν εχει και πολυ σημασια) αλλα να ξερεις οι διαταραχες δεν ειναι τοσο απλες οσο τις περιγραφει το κειμενο.
    και μην πιασουμε την θεραπεια που προτεινει η το τι λεει για την σεροτονινη εντελως φιλικα

υγ για τα συμπλεγματα δεν μιλησες εσυ αλλα ο μενελαος46,η διαφορα ομως μεταξυ καποιου κομπλεξ και μιας ψυχικης διαταραχης ειναι τεραστια.δεν υπαρχει καποιος λογος να γραψω κατεβατα εδω για το τι υπαρχει,χρονος δεν υπαρχει ετσι κι αλλιως απο την μερια μου.ας μεινουμε ομως στο γεγονος πως οι ανθρωποι που υπεργυμναζονται θελουν την προσοχη μας,ειναι λιγο "ψωνια" που λεμε με απλα λογια.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Νοιώθω με αυτα που διαβάζω οτι κάποιοι μόλις ανακάλυψαν την Αμερική.Αλλα γελάω με κατι πατσαβούρες σχετικά με τα αναβολικά.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Όπως το είπε ο Εχετλαίος από τον τίτλο, ο υπερμετρος εγωισμός, η ματαιοδοξία χαρακτηρίζουν πολλούς από εμάς σε διάφορους τομείς. Θέλουμε να ξεχωρίζουμε στο σώμα, στη μηχανή, το αυτοκίνητο, το σπίτι κ.ο.κ., με μεγάλο τίμημα πολλές φορές. Εκτός από το να κυνηγάμε τη σκια μας και να μένουμε συνέχεια με την αίσθηση του ανικανοποίητου, δεν κερδίζει τίποτα κάποιος που είναι σε αυτό το τρυπάκι, γιατί λείπει η ταπεινότητα.
    Απόδειξη το πόσες φορές ανά λεπτό κοιτάζονται όλοι αυτοί στους καθρέπτες των γυμναστηρίων.
    Εντύπωση μου έκαναν οι ηλικίες που αναφέρει, περίμενα ότι θα είναι πορωμένοι έφηβοι, ή εκεί κοντά.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    dimr1.... τα ψώνια φίλε δεν έχουν ηλικία. Ίσα ίσα... όσο μεγαλώνουν , τόσο χειρότερα γίνονται γιατί έχουν ανάγκη προσοχής και αυτή λιγοστεύει όλο και περισσότερο με την αύξηση της ηλικίας τους.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    dimr1.... τα ψώνια φίλε δεν έχουν ηλικία. Ίσα ίσα... όσο μεγαλώνουν , τόσο χειρότερα γίνονται γιατί έχουν ανάγκη προσοχής και αυτή λιγοστεύει όλο και περισσότερο με την αύξηση της ηλικίας τους.

Gandalf

+όσα θες.

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Gandalf

Συμφωνώ.
    Η μούρη είναι καθοριστική πλέον στις μέρες μας.
    Μήπως και η προσοχή που δέχεται κάποιος-α γίνεται αλκοολίκι και αυτοσκοπός και δεν αισθάνεται όμορφα άν δεν τραβήξει με κάποιο τρόπο κι άλλη προσοχή? Μήπως εμείς αφιερώνουμε ένα δύωρο στα γυμναστήρια για αυτό το λόγο, ενώ και οι γυναίκες αφιερώνουν τόσο χρόνο κάθε μέρα για να είναι συνεχώς μακιγιαρισμένες, χτενισμένες, καλοντυμένες, να περπατάνε σαν συγκαμένες και να μιλάνε σαν π_ _ στηδες?
    Τόοοσος χρόνος για το περυτίλιγμα που, μπορεί να είναι πολύ ωραίο αλλά το δωράκι από μέσα πολλές φορές άδειο

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Μήπως εμείς αφιερώνουμε ένα δύωρο στα γυμναστήρια για αυτό το λόγο,
    Συγχωρέστε μου το spam, αλλά προπόνηση που διαρκεί πάνω από μισή ώρα δεν είναι προπόνηση αλλά είτε ανούσια μυικά υπερκόπωση ή απλά χάσιμο χρόνου σε κάνω-ένα σετ-μιλάω μισή-ώρα-με-τη-γκόμενα-δίπλα mode.

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παροχή ρεύματος 12V. Πια λύση υπάρχει;
    από antares στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 16:38
  2. Χωρίς μηχανή πια
    από THEOD στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 05:56
  3. δεν είναι νέο πια αλλά ας το γράψω
    από NLS στο forum Ιστορίες του δρόμου