Εγώ διαφωνώ με τον Andy σε ένα και μόνο σημείο.
Ποιός σου είπε ρε φίλε ότι θέλω να αποφεύγω τις ξανθιές;
Αυτή είναι η μοτοσυκλέτα που πάντα ονειρευόμουν. Φαντάζομαι την άγρια ηδονή που θα διαπερνά τα γκομενάκια δίπλα μου όταν σκέφτονται τους κινδύνους που αψηφώ όταν την καβαλάω.Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν μπορώ να προτείνω τίποτε άλλο παρά ενα all time classic ΜΠΟΜΠΟ.
Και αυτός βέβαια δαγκώνει οπότε με προσοχή το γκάζι....![]()
![]()
Υ.Γ. Πάει και χώμα...![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρά τώρα, o Andy νομίζω ότι έχει κάποιο ποσοστό δίκιου σε αυτά που λέει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TeoMV
Ε τότε είσαι σε λάθος μέρος...σταμάτα να το παίζεις wannabe μηχανόβιος και τράβα να παίξεις στην εκδίκηση της ξανθιάς![]()
Α, δεν είμαι στην εκδίκηση της ξανθιάς; Sorry, λάθος παιχνίδι..Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Ε τότε είσαι σε λάθος μέρος...σταμάτα να το παίζεις wannabe μηχανόβιος και τράβα να παίξεις στην εκδίκηση της ξανθιάς![]()
![]()
Άλφα......Που το είδες ότι του πε κανείς να είναι 30 ετών η μηχανή που θα αγοράσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
και αντ'αυτού να πάρει ενα παρτάλι 30ετίας είναι σοφή συμβουλή.
Εγω την θεωρώ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ και εντελώς λάθος συμβουλή και το λέω και πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να έχει ακουστεί καν. Δεν πρόσβαλα κανένα. Μην γίνεστε τόσο εύθικτες πια. Έλεος. Στο τέλος θα σερβίρουμε και τσάι με βουτήματα σε πορσελάνινα σερβίτσια με σεμεδάκια εδω μέσα....![]()
.....τόπες μια τόπες δυό....νισάφι.....
.....το ποιος γίνεται επικίνδυνος, όταν λέει ότι πιστόλια με 180 αλόγατα τα πάει ο καθείς, θες να στο παίξω στο πιάνο.....????
........τα άλλα για "χαζομάρες" και παρακάλια να μην μιλάμε , τα αφήνω να πέσουν κάτω...... .......είσαι από το 02 εδώ μέσα, με καταλαβαίνεις πιστεύω
Ωμέγα..... ( από εμένα, γιατί το θρεντ είναι του παιδιού, και όχι δικό σου και δικό μου...)....Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Άλλωστε το είπα και πιο πάνω...
"Εμένα ο ANDY με έπεισε. Δεν θα περνάω ούτε δίπλα από τα Tenere. Δαγκώνουν και σταματημένα ακόμη. Είναι η πιο σκοτώστρα μηχανή που έχει βγει..."
.......ναι όντως δαγκώνουν και περνάνε από πάνω, όποιον τους ζαλίζει το έρωτα......
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Mα αυτή δεν είναι ξανθιά.. Τζάμπα τόσος κόπος και τόσοι αιματηροί κίνδυνοι;![]()
.
Δυστυχώς οι ωραίες γκόμενες πάνε σετάκι με τα SS & Supersport μοντέλαΑρχικά δημιουργήθηκε από TeoMV
Mα αυτή δεν είναι ξανθιά.. Τζάμπα τόσος κόπος και τόσοι αιματηροί κίνδυνοι;![]()
Μήπως να αλλάξεις κατηγορία?
.
Δεν αντέχω τόσους κινδύνους για ένα γκομενάκι. Φτάνει πια..
.
Σε πατίνι αυτή δεν ανεβαίνει με τίποτα;
Ανταλλασω το τενερε μου με αυτο το τσοπερ... (με αυτη την συνεπιβατη φυσικα)![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Πάντως χωρίς πλάκα, πάρε ενα ελαφρά μεταχειρισμένο ότι θέλεις On-Off. Θα κερδίσεις 2000 τουλάχιστον από την αγορά τα οποία και δεν θα χάσεις από την πώληση όταν το δώσεις. Μικρό και το ρίσκο γιατί δεν παθαίνουν και τίποτε.
Βέβαια εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το F650GS Dakar να το ευχαριστηθείς και στην πόλη και στο ταξίδι και στο χώμα. Με 3000 είσαι αρχηγός (http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/601411/) και τα υπόλοιπα βάλτα στην τράπεζα για την επόμενη αγορά σου.
![]()
![]()
![]()
.
Εμένα πάντως το tenere το πρώτο μου μηχανάκι είναι, πριν οδηγούσα μόνο ποδηλατο, απλό μου φάνηκε, με τρόμαξε μόνο το ύψος και είμαι και ένα 186. Τις έφαγα τις χαζοτούμπες μου με 5 , 10 κμ κάνω τα ταξιδάκια μου και φροντίζω κάθε κυριακή να το σκίζω στο χώμα, όσο φυσικα μπορώ, γιατι είμια σίγουρις πως αυτό θέλει και άλλο εγω ακομα δεν. Το συμπερασμα που εγώ έχω βγάλει είναι ότι όλα θέλουν το σεβασμό τους και να μην μπεις ποτε στον πειρασμό να σκεφτείς "το έχω!" . Οπως και να χει και εγω αντιστοιχο προβληματισμο είχα με τον φίλο αλλα είπα "δε γ@μιεται" και δεν το μετάνιωσα...Α ειμαι και εγω 30 και οδηγώ 1 χρονο Είμαι ο Κώστας και είμαι καλά!! :rotflmao: :rotflmao:
![]()