κυριε vanda μια στιγμη δε προλαβα να το διαβασω !
![]()
κυριε vanda μια στιγμη δε προλαβα να το διαβασω !
![]()
Προς τα παιδιά που προσπαθούν να γράψουν το σενάριο :
Οι διακοπές περάσανε. Πάμε γεράαα !![]()
Σύντομα, σύντομα.
Τα 12ωρα στην δουλειά δεν βοηθάνε.
Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχω έτοιμο ένα treatment.
Θα έχει και χούμορ;Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
που εισαι ? σιβηρια ? :rotflmao:![]()
έτσι λέει το ρούμορ :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
Θα έχει και χούμορ;![]()
Έχεις email, ευχαριστώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
αν θες, στείλε μου με εμέηλ ένα δείγμα δουλειάς σου![]()
They'll talk to ya and talk to ya and talk to ya about individual freedom. But they see a free individual, it's gonna scare 'em.
Super ακούγεται και από ότι διάβασα πιο κάτω και ο εξοπλισμός σου είναι very very respectable. Έχω δουλέψει τις Panasonic με τις καρτες Ρ2, την HVX-200 την 500. Σου έστειλα και ένα email με περισσότερα...
![]()
![]()
πότε θα έχουμε trailer?η μήπως βίάζομαι?![]()
![]()
![]()
Get your motor running..
Σ'ευχαριστώ γιά το CV σου, σού απάντησα, κι άμα βολέψει θα πιούμε ένα καφέ την Κυριακή το πρωί και θα τα πούμε αναλυτικάΑρχικά δημιουργήθηκε από adventure33
Super ακούγεται και από ότι διάβασα πιο κάτω και ο εξοπλισμός σου είναι very very respectable. Έχω δουλέψει τις Panasonic με τις καρτες Ρ2, την HVX-200 την 500. Σου έστειλα και ένα email με περισσότερα...
![]()
![]()
![]()
Σ'ευχαριστώ γιά το κομάτι σου (δυστυχώς άκουσα μόνο το πρώτο γιατί το δεύτερο δεν ανοίγει ---''temprarily unavailable'' λέει---) και μού άρεσε πολύ (Χολυγουντιανότατο και επικότατο και φτιαγμένο ταμάμ και γιά φινάλε) . Στέιλε μου με πμ τηλέφωνά σου και κάποια στιγμή που θα μπορούμε, ανέβα προς Χολαργό να τα πούμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από dxeavy
Έχεις email, ευχαριστώ.
( Με Qbase και Logic δουλεύεις ; )
![]()
Εμ καλημερα.Ερωτησεις:
1) Ξερουμε τελικα τι θελουμε να κανουμε;
2) Εχουμε καποιο πλανο ( σεναριο ) .
3) ΒΑΣΙΚΟΙ Συντελεστες βρεθηκαν; ( Διευθυντης Φωτογραφιας,ηχοληπτης,μοντερ,ΠΑΡΑΓΩΓΗ; και γενικα επαγγελματικο συνεργειο; )
4) Θα γινει καποιο σοβαρο meeting οπου θα συμμετασχει ο κοσμος που εχει δηλωσει οτι ενδιαφερεται,και θα γινει καταμερισμος εργασιων (ΔΕΣ "Παραγωγη") , η.... ;
5) Επειδη μου φαινεται οτι το προτζεκτ παει να "σβησει" πριν ακομα ξεκινησει μηπως πρεπει ο δημιουργος μα σκεφτει και αλλους δρομους "διανομης" πχ ιντερνετ (webisodes) , η μηπως πρεπει να
αναθεωρησουμε, διοτι προσωπικα δεν βλεπω με ποιο τροπο μπορει να υλοποιηθει κατι τετοιο σαν μεγαλου μηκους τουλαχιστον ετσι οπως εχει υλοποιηθει ως τωρα το ολο προτζεκτ.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εφε.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εμ καλημερα.Ερωτησεις:
........
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ξερεις κατι που δεν ξερω;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εφε.
Η απλα μιλας εκ πειρας;![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Έλα σήμερα το βραδάκι από τον ΣΥΜΟΦΕ αν μπορείς. Υπάρχει ένα treatment αλλά θέλει κουβέντα. Κυρίως περί του τι θέλουμε να κάνουμε όπως είπες.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εμ καλημερα.Ερωτησεις:
2) Εχουμε καποιο πλανο ( σεναριο ) .
3) ΒΑΣΙΚΟΙ Συντελεστες βρεθηκαν; ( Διευθυντης Φωτογραφιας,ηχοληπτης,μοντερ,ΠΑΡΑΓΩΓΗ; και γενικα επαγγελματικο συνεργειο; )
4) Θα γινει καποιο σοβαρο meeting οπου θα συμμετασχει ο κοσμος που εχει δηλωσει οτι ενδιαφερεται,και θα γινει καταμερισμος εργασιων (ΔΕΣ "Παραγωγη") , η.... ;
5) Επειδη μου φαινεται οτι το προτζεκτ παει να "σβησει" πριν ακομα ξεκινησει μηπως πρεπει ο δημιουργος μα σκεφτει και αλλους δρομους "διανομης" πχ ιντερνετ (webisodes) , η μηπως πρεπει να
αναθεωρησουμε, διοτι προσωπικα δεν βλεπω με ποιο τροπο μπορει να υλοποιηθει κατι τετοιο σαν μεγαλου μηκους τουλαχιστον ετσι οπως εχει υλοποιηθει ως τωρα το ολο προτζεκτ.
Το 4 είναι απαραίτητο.
Ηθοποιούς βρήκατε;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais