Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 164

Θέμα: δέχτηκε επίθεση γιατί τόλμησε να διαμαρτυρηθεί

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    To ρίξιμο μπογιάς στις γούνες, η καταστροφή χώρου εκτροφής ζώων που πάνε για γδάρσιμο πως το βλέπεις?

Πες μου οτι κατάγεσαι και απ΄τη Καστοριά να τρελλαθούμε τελείως....

τωρα ανοιγεις πολλα διαφορετικά θεματα

που νομιζω εχουν πολυ μεγαλη διαφοροποιηση στο ΗΘΙΚΟ και ΝΟΜΙΚΟ κομματι..

Στο νομικο κομματι, συμφωνεις φανταζομαι οτι ειναι παρανομη οποιαδηποτε ενεργεια απο αυτες που αναφερεις

Στο ηθικο κομματι φιλε μου, τι να σου πω, εγω συμφωνω, οσοι αγοραζουν γουνες δεν συμφωνουν

Την ηθικη ομως την δημιουργουμε εμεις οι ανθρωποι,

αν μπορεσεις να πεισεις οσους γδερνουν αγοραζουν και θανατωνουν ζωα να μην το κανουν ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα σταματησουν να το κανουν, και γω θα ειμαι μαζι σου.

Οι νομοι παντως τους καλυπτουν, και οσο γινετε αυτο δεν θα σταματησουν να το κανουν
    οσες μπογιες και να ριξεις, οσα εκτροφεια και να καταστρεψεις

Γιαυτο εχω ηδη μιλησει για ποιο ουσιαστικες ενεργειες απο ωμη βια.
    ενεργειες που θα αλλαξουν ή τα μυαλα μας, ή τους νομους ή και τα δυο

Υ.Γ. meaning ότι ή δε θα υπαρχει ζητηση για αληθινες γουνες άρα και μη εκτροφη/γδαρσιμο
    ή οι νομοι που επιτελους εμεις θα εχουμε επιλεξει θα απαγορευουν αυτη τη βαρβαροτητα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Κατόπιν όλου αυτού του μπλα μπλα μου φαίνεται ότι η επιλογή του ... γαϊδάρου ήταν απολύτως σωστή.

Όχι μόνο για την ... γαϊδουριά του οδηγού που παρκάρει παράνομα,

αλλά γιατί ταιριάζει γάντι και η γνωστή παροιμία...

είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα ...

Και για να μην παρεξηγηθώ: γάιδαρος είναι ο οδηγός και όχι οι συνομιλητές

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    τωρα ανοιγεις πολλα διαφορετικά θεματα

που νομιζω εχουν πολυ μεγαλη διαφοροποιηση στο ΗΘΙΚΟ και ΝΟΜΙΚΟ κομματι..

Στο νομικο κομματι, συμφωνεις φανταζομαι οτι ειναι παρανομη οποιαδηποτε ενεργεια απο αυτες που αναφερεις

Στο ηθικο κομματι φιλε μου, τι να σου πω, εγω συμφωνω, οσοι αγοραζουν γουνες δεν συμφωνουν

Την ηθικη ομως την δημιουργουμε εμεις οι ανθρωποι,

αν μπορεσεις να πεισεις οσους γδερνουν και θανατωνουν ζωα να μην το κανουν ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα σταματησουν να το κανουν, και γω θα ειμαι μαζι σου.

Οι νομοι παντως τους καλυπτουν, και οσο γινετε αυτο δεν θα σταματησουν να το κανουν
    οσες μπογιες και να ριξεις, οσα εκτροφεια και να καταστρεψεις

Γιαυτο εχω ηδη μιλησει για ποιο ουσιαστικες ενεργειες απο ωμη βια.
    ενεργειες που θα αλλαξουν ή τα μυαλα μας, ή τους νομους ή και τα δυο
    Δεν ανοίγω πολλά διαφορετικά θέματα, αλλά θέματα που νομικά είναι ανεπίτρεπτα αλλά ηθικά σωστά.

Και μου κάνει και εντύπωση αφού μένεις εξωτερικό, όπου παρόμοιες πράξεις αντίδρασης θεωρούνται ήπιες και μάλλον ασήμαντες.
    Φαντάζομαι λοιπόν την έκπληξη σου όταν στα σοβαρά-πολιτισμένα-με νόμους που εφαρμόζονται κράτη, κάποιοι που ενοχλούνται αντιδρούν και πολλές φορές με πολύ πιο βίαιες μεθόδους.

Ασε μας λοιπόν να διεκδικούμε το ελάχιστο απ΄τα δικαιώματα μας. Δεν μιλάμε για remover πάνω στο αυτοκίνητο. Η μοναδική ζημιά που μπορεί να γίνει πέραν του κραξίματος είναι κανένα σπασμένο νύχι. Σιγά τα ωά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δεν ανοίγω πολλά διαφορετικά θέματα, αλλά θέματα που νομικά είναι ανεπίτρεπτα αλλά ηθικά σωστά.

Και μου κάνει και εντύπωση αφού μένεις εξωτερικό, όπου παρόμοιες πράξεις αντίδρασης θεωρούνται ήπιες και μάλλον ασήμαντες.
    Φαντάζομαι λοιπόν την έκπληξη σου όταν στα σοβαρά-πολιτισμένα-με νόμους που εφαρμόζονται κράτη, κάποιοι που ενοχλούνται αντιδρούν και πολλές φορές με πολύ πιο βίαιες μεθόδους.

Ασε μας λοιπόν να διεκδικούμε το ελάχιστο απ΄τα δικαιώματα μας. Δεν μιλάμε για remover πάνω στο αυτοκίνητο. Η μοναδική ζημιά που μπορεί να γίνει πέραν του κραξίματος είναι κανένα σπασμένο νύχι. Σιγά τα ωά.
    δεν ζω χρονια στο εξωτερικο, μολις καποιους μηνες,
    οποτε δεν ξερω πως αντιδρουν

1ον)Το σιγουρο ειναι οτι δεν εχω δει καποιον να μην σεβετε τον διπλα του, πραγμα που ειναι σε εκνευριστικο βαθμο πολλες φορες

2ον)Γενικως δεν αναπαραγαγω πραγματα που λενε αλλοι " Στο εξωτερικο γινετε αυτο, γινετε το αλλο..
    γιατι συνηθως ολα αυτα απεχουν παρα πολυ απο την πραγματικοτητα
    Οποτε θα δεχτω αυτα που λες, αν μου πεις οτι εχεις ζησει στο εξωτερικο χρονια..

3ον) ανεφερα ηδη οτι σε μια κοινωνια που ΔΕΝ ειναι συνηθησμενη σε μια ενεργεια γαιδουριας, γιατι σχεδον ολοι σεβοντε τους γυρω τους
    προκαλει σοκ ενας γαιδαρος και εκει φανταζομε(ξαναλεω δεν εχω δει κατι, λογω του (1ον)
    εχει αποτελεσμα τετοιου ειδους αντιδραση

Στην ελλαδα που ειμαστε η πλειοψηφια γαιδαροι, δεν εχει αποτελεσμα

4ον)ειπαμε το αυτοκολλητο μπορει να προκαλεσει ζημια

5ον) εγω σας αφηνω, ποιος ειμαι αλλωστε για να σου απαγορευσω κατι
    λεω την γνωμη μου ως ελληνας
    εκτος και αν απαγορευετε αυτο

απο την μια να ζηταμε νομους και εφαρμογη τους, απο την αλλη να δρουμε αυτονομα οταν νιωθουμε αδικημενοι
    ειναι λιγο οξυμωρα ολα αυτα..

6ον) τα θεματα ειναι πολυ διαφορετικα, το ενα εχει να κανει με το πως αντιμετωπιζεις τα ζωα, τα δικαιωματα τους, την εκμεταλευση τους
    το αλλο εχει να κανει απλα με τη σωστη λειτουργια ενος κρατους
    που δεν θα πρεπε να ειναι τοσο δυσκολο να λειτουργει σωστα

Υ.Γ. δεν ειπα να μην διεκδικεις τα δικαιωματα σου, προς θεου
    μονο να το κανουμε ολοι με ποιο ορθολογικο τροπο..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Πεταμένο Μέλος Το avatar του/της dimval
    Ορισμένες φορές απορώ με την αφέλεια (εννοούμενη ως αθωότητα) ορισμένων γραφούμενων. Αν δηλαδή καταδικάζουμε τη πλέον ήπια μορφή ακτιβισμού και με αρκετή δόση χιούμορ, τότε ποια είναι η επιτρεπτή? Η μήπως δεν υπάρχει τέτοια?
    Η γενεσιουργός άλλοστε αιτία, είναι προφανώς η αδυναμία του κρατικού μηχανισμού, θεσμών, όπως θέλετε πείτε το να εκτελέσει το έργο για το οποίο έχει εκλεγεί-πληρώνεται.
    Οταν στο Γκάζι, τα τραπεζάκια έχουν κάνει κατάληψη στα πεζοδρόμια, τότε με ποια συνθήκη πιστέουμε πως θα γίνει κάτι διαφορετικό με τα αυτοκίνητα?
    Οταν έχουν γίνει συλλήψεις στο γνωστότερο μαγαζί της περιοχής για χρήση ναρκωτικών και αυτό μεσουρανεί ακόμα, τότε δικαίως ο ιδιοκτήτης και τα τσιρακια του θεωρεί ότι είναι πιο "ίσος" από τους υπόλοιπους.
    Θα συμφωνήσω λοιπόν με τη κίνηση των "πανθηρων", γιατί απλά κάποιοι θεωρούν πως δε τους αγγίζει κανείς. Ειναι ο μόνος τρόπος να Ας μη περιμένουμε πάντα την αστυνομία, ως άλλη "μαμά", για να απονεμεί το δίκαιο, ειδικά όταν μιλαμε για καταστασεις που μόνο η αυτοδιαχείρηση θα φέρει αποτέλεσμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval

Η γενεσιουργός άλλοστε αιτία, είναι προφανώς η αδυναμία του κρατικού μηχανισμού, θεσμών, όπως θέλετε πείτε το να εκτελέσει το έργο για το οποίο έχει εκλεγεί-πληρώνεται.
    οποτε οι μη-αφελεις γραφόντες
    δεν κοιτανε να αλλαξουν την γενεσιουργό αιτία αλλα να κολλησουν αυτοκολλητα και να παιξουν ξυλο με τους μαγαζατορες

λογικο δεν λεω..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Πεταμένο Μέλος Το avatar του/της dimval
    οποτε οι μη-αφελεις γραφόντες
    δεν κοιτανε να αλλαξουν την γενεσιουργό αιτία αλλα να κολλησουν αυτοκολλητα και να παιξουν ξυλο με τους μαγαζατορες

λογικο δεν λεω..

Αν αυτή η αλλαγή που περιγράφεις (υποθέτω με σύνομα μεσα) είναι η ψήφος κάθε 4 χρόνια, σόρυ αδελφέ, αλλά έχω καιρό σταματήσει να το πιστευω. Πάντως με ενδιαφέρει να ακούσω την αντιπρόταση σε αυτό που προτείνουν οι τύποι επί της παρούσης. Ας μην αναφερθουμε για τη κλήση στην αστυνομία...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
    Αν αυτή η αλλαγή που περιγράφεις (υποθέτω με σύνομα μεσα) είναι η ψήφος κάθε 4 χρόνια, σόρυ αδελφέ, αλλά έχω καιρό σταματήσει να το πιστευω. Πάντως με ενδιαφέρει να ακούσω την αντιπρόταση σε αυτό που προτείνουν οι τύποι επί της παρούσης. Ας μην αναφερθουμε για τη κλήση στην αστυνομία...
    φιλε μου και γω δεν πιστευω πλεον πολυ στην ψηφο καθε 4 χρονια..

δεν εχω καποια τεκμηριωμενη προταση, αλλα δεν δεχομαι τετοιες προτασεις, που το μονο που κανουν ειναι να μας δινουν μια στιγμιαια ικανοποιηση οτι καναμε κατι σωστο καλο και οτι θα αλλαξει κατι..

σαν να βλεπεις το λαζοπουλο το βραδυ, και να κοιμασαι ησυχος, αλλα την αλλη μερα τα προβληματα δεν εχουν φυγει
    με πορδες δεν βαφοντε αυγα, αυτα ειναι λυσεις του χαβαλε.

η μονη λυση που μπορω να προτεινω εγω ειναι μακροχρονια, και εχει να κανει με απλα πραγματα,
    να προσπαθουμε με την συμπεριφορα μας να μην καταπαταμε τα δικαιωματα του αλλου,να αγαπαμε αυτα που κανουμε(δουλεια χομπι) ωστε να τα κανουμε παραγωγικα και ετσι να βοηθαμε ως μοναδες το συνολο
    να γινει καλητερο,
    τα παιδια μας ειναι σημαντικο να προσεξουμε πως τα μεγαλωνουμε.

οταν ενας φιλος μας κανει καφριλα να του τι λεμε, και οχι επειδη ειναι φιλος μας δεν πειραζει αλλα ο ξενος πειραζει

τετοια πραγματακια..

Μπορει να ειναι και αστεια ολα αυτα, αλλα απο την αλλη θα ηθελα να μου πει καποιος τα αποτελεσματα που ειχε ριχνοντας ξυλο ή κολλωντας αυτοκολλητα..

υ.γ το σημαντικοτερο ειναι να εφαρμοστουν οι νομοι
    χωρις αυτο παντα οι "ποιο ισοι" θα ειναι "ποιοι ισοι"
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    ναι ετσι ειναι σε ολη την ελλαδα

σε παρχιακη πολη ζω, με την δουλεια εχω γυρισει ολη την ελλαδα (εκτος παο το λασιθι που δεν ετυχε να παω ποτε)

εσυ παιρνε την αστυνομια τηλεφωνο. keep going. ξερεις καλυτερα.
    Κι εγώ στην επαρχία ζω (όχι στο Λασίθι)! Άρα οι μαρτυρίες μας πρέπει να έχουν την ίδια βαρύτητα.
    Τις καταγγελίες τις κάνω πάντα στην τροχαία και πάντα έρχονται! Εσύ έκανες ποτέ καταγγελία σε όλες αυτές τις πόλεις και δεν ήρθαν; Μ' αυτά που λες ή έχεις πει κατά καιρούς για την αστυνομία, περιμένεις να σε πιστέψει κανένας, πως πρώτα πήρες τηλ. στην τροχαία και μετά, επειδή δεν ήρθαν, μπήκες εδώ για να μας βάλεις γνώση;
    Κι αν παραδέχεσαι ότι δεν έχεις καταγγείλει παράνομα παρκαρισμένους στην τροχαία, το θέμα εδώ ποιο είναι; Οι πόλεις που πηγαίνεις με τη δουλειά σου και το αν είσαι πολυταξιδεμένος ή το ποιος είναι πιο ενδεδειγμένος τρόπος αντίδρασης, όταν κάποιος είναι παράνομα παρκαρισμένος; Είναι η καταγγελία ή το αυτοκόλλητο;
    Τέλος εσύ από που κι ως που μιλάς για το νόμο; Ποιο νόμο; Αναρχία δεν έλεγες προχθές; Να μην υπάρχει αστυνομία δεν έλεγες; Δεν είδα τις απαντήσεις σου μετά την ερώτηση που σου έκανα, αλλά προφανώς παραφέρθηκες και η συζήτηση σβήστηκε.
    Για ποιους νόμους μιλάς; Τράβα πάρε το δίκαννο και βγες να γράψεις, αυτούς που δε γουστάρεις! Όχι αυτούς που είναι παράνομα παρκαρισμένοι! Αυτούς που δε γουστάρεις εσύ! Που δε γουστάρεις το χρώμα του αυτοκινήτου, τη φάτσα του οδηγού, τη μάρκα των τσιγάρων του κ.λπ. Τι θα πει παράνομο όταν δε δέχεσαι πως πρέπει να υπάρχουν νόμοι; Από που κι ως που παράνομοι; Όλοι νόμιμοι! Πουλάκια στα δέντρα, ήλιος, μουσική, θάλασσα και στον π$%@#ο μας λουλούδια!
    Ποια Ελλάδα γύρισες, που αμφιβάλλω αν πήγατε ακόμα 5ήμερη..

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    και ποιος ειπε οτι εφ οσον ενοχλει το μηχανακι δεν του αξιζει το αυτοκολητακι??? (τουλαχιστον)!!!

και ακου εδω...χτες λοιπον εχω τελειωσει απο το ιατρειο βαζω μπουφαν παιρνω κρανακι και κατεβαινω να φυγω.ακριβως μπροστα μου εξω απο την πολυκατοικια σκαει τυπος κουστουμαρισμενος επιμελως ατιμελητο μουσακι λαπιτοπ σε τσαντα ακρανοτος ενοοειται πανω στο πεζοδρομιο και αφηνει το μπεβερλυ ετσι που να μη περναω (πεζος εγω εννοειται) και με κοιταει και με βλεμα περιφρονητικο τυπου ''τσ τσ μαλλια-μουσια-μπουφαν μηχανης- κρανος=αληταρας'' αλλα ρε παιδι μου αληταρας-πρεζακι ηταν η σκεψη του.δεν τον χαλασε που περνωντας απο το μηχανακι του κατα λαθος του το φερα με σπρωξιμο ορθιο αλλα προσεκτικα για να μη του το ριξω...και ενω περιμενω τσαμπουκα,ειναι τοσο χεστρα που δε μιλαει και ενω τον κοιταζω μεσα στα ματια αποσβολωμενος οπως ηταν και εχει κοκκινισει περιμενω τουλαχιστον να το μετακινισει...ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΚΕΙ!!!!!!!!

Ε ΜΟΥ ΡΘΕ ΚΟΛΠΟΣ!!!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ!!!!!εκανα 5 λεπτα διαλογισμο,γιογκα και κατι αλλα που θα σου τα μαθω την επομενη φορα που θα ρθεις ελλαδα και εφυγα.

καλα αυτα τα παρε τηλεφωνο τους μπατσους κλπ κλπ γελαω...απλα.

εχω παρει εκατομυρια φορες τα καλοπαιδα της ελκιςμαιας για τους ομορφονιους που μου εχουν κλεισει κατα καιρους το γκαραζ γιατι ετσι και φυσικα μεχρι να ρθουν (να κοψουν μια κληση και να φυγουν) εχει προλαβει και εχει φυγει ο μαγκας και μιλαμε για ωρα και παρατημενο το μπουρδελο και εγω εγκλωβισμενος να με περιμενουν ασθενεις...λοιπον μην ακουω παπαριες. αντε.
    Καλά λες. Δε θα το χαλούσε το κατοστάρικο που θα του 'κοβε η τροχαία. Μετά το αγριοκοίταγμα όμως που του 'ριξες και με τις μέντες που 'κλασε, από δω και πέρα όχι πεζοδρόμιο δε θα ξανανεβεί, αλλά μη σου πω πως θα φοράει και κράνος!

4ον)ειπαμε το αυτοκολλητο μπορει να προκαλεσει ζημια
    Δηλαδή? ένα αυτοκόλλητο στο κέντρο του παρμπρίζ τι ζημιά μπορεί να κάνει???

Βασικά αυτά τα αυτοκόλλητα θα έπρεπε να είχαν χαράξεις όπως των τελών κυκλοφορίας, ώστε να μένει το μισό στο παμπρίζ και να χρειαστεί κανά 15 λεπτο να φύγει όλο... Όχι μια με νύχι και δρόμο όπως τώρα...

όπου γης Το avatar του/της iosif
    bugger wrote

"οια Ελλάδα γύρισες, που αμφιβάλλω αν πήγατε ακόμα 5ήμερη.. "

αχ μακαρι μικρο τρελλοαγορι μου να μην ειχα παει ακομα πενθημερη

και κοιτα βελτιωσε λιγοτο υφος σου

στο ξαναγραψα

μετον τροπο που γραφεις (ανεξαρτητως αποψεων) δεν αξιζεις ουτε σαρκασμο

κατα τα αλλα
    εσυ παιρνε την αστυνομια τηλεφωνο. keep going. ξερεις καλυτερα. ισως καποτε σε προσλαβουν
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    ...είσαι γκαντέμης ρε Γιώργο τι να πω...σπάνια κάποιος να σου κλείσει το γκαράζ...
    δεν ξερω που μενεις μπαμπη αλλα αυτο μονο γελια προξενει σε κατοικους του κεντρου του πειραια !!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    ...Λέω στον φίλο μου: Κοίτα το μαλάκα πως πάρκαρε.
    Και μου λέει: Ο τύπος μόλις αποφυλακίστηκε από τον Κορυδαλλό...
    δεν σου λεω απο εδω τι εκανα οταν αντιμετωπισα ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια κατασταση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από bugger
    Καλά λες. Δε θα το χαλούσε το κατοστάρικο που θα του 'κοβε η τροχαία. Μετά το αγριοκοίταγμα όμως που του 'ριξες και με τις μέντες που 'κλασε, από δω και πέρα όχι πεζοδρόμιο δε θα ξανανεβεί, αλλά μη σου πω πως θα φοράει και κράνος!
    μερικοι διαβαζετε οτι βολευει...ας ειναι

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2005, 14:32
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2004, 10:59
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:01
  4. Γιατί βολεύει να είσαι άντρας
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2004, 13:22
  5. Γιατι Πρεπει Να Βγαινεισ Χαμογελαστοσ Στισ Φωτο!!
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2004, 17:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF