Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 133

Θέμα: γερανόσ και μετα πυρά

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    [...]Επίσης στα @@ μου ο μόνιμος κάτοικος. Ας είχε προβλέψει, όπως ορίζει ο νόμος να έχει γκαράζ & [...]
    Πως να το φτιαξει ρε χαμένε σε πολυκατοικίες του '60;

Να μιλάμε ρεαλιστικα όχι με θεωρίες

Ρε Ηλία, ΕΜΕΙΣ λοιπόν ας δεχτούμε τις συνέπειες της πράξης μας & ας ζήσουμε με αυτό. Δε μπορούμε να ζητάμε να επανορθώσουν άλλοι για εμάς επειδή πήγαμε και στοιβαχτήκαμε όλοι σε μια πόλη ή επειδή πήραμε τανκς.
    Σωστό. Η συνέπεια λοιπον της πράξης μας να έχουμε πολλά αυτοκίνητα ειναι οτι πρέπει να βρεθεί τρόπος να χωράνε ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στον μονιμο κατοικο και με εκ περιτροπής (αρα ελεγχόμενη) στον περιστασιακό επισκέπτη.

Εξ' ου και τα παρκόμετρα. Αλλωστε δεν ανακαλύψαμε εμείς τον τροχό, δεκαετίες τώρα υπάρχουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου, για τον σκοπό που ανέφερα πιο πάνω

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Δεν υπάρχουν πουθενά απαγορευτικές πινακίδες που αναφέρεις. Υπάρχουν οι κλασικές, απαγορεύεται το παρκάρισμα & εκεί ο δήμος, ζητάει να έχεις κάρτα. Παρανομεί δηλαδή δις.
    Επίσης στα @@ μου ο μόνιμος κάτοικος. Ας είχε προβλέψει, όπως ορίζει ο νόμος να έχει γκαράζ & όχι όπως έγραψα από πριν μαγαζιά παράνομα. Αφού προτίμησε τα μαγαζιά αντί για πάρκινγκ ας παρκάρει & στην άλλη πόλη. Όχι να του διορθώνουμε και τη μαλακία του. Όλοι είναι ίσοι και έχουν το ίδιο δικαίωμα αφού πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας.
    Επίσης είναι σαφές ότι δε διαβάζεις αυτά που γράφονται. Οι δρόμοι δεν ανήκουν στους δήμους ώστε να ορίζουν αυτοί τις ταμπέλες τους και τα σχετικά.

Άλλα ντάλα μες στο γάλα.
    στ @@ σου ο μονιμος κατοικος, αλλα πρεπει να ζησει και αυτος

διαβαζω τι γραφετε αλλα σου ξαναγραφω δεν ειναι σωστο και γραφοντε ανακριβειες
    οι θεσεις σταθμευσης μονιμων κατοικων, ειναι σε θεσεις με πινακιδα του Κ.Ο.Κ.
    αν δεν θες να το καταλαβεις αυτο δικαιωμα σου

ο δημος δεν κανει κουμαντο στους δρομους, παιρνει εγκριση απο την επιτροπη κυκλοφοριας ή οπως λεγετε τελως παντων

Προφανως θα γινοντε και αυθαιρεσιες απο τους δημους, σε κατι ραμπες, αυτα που σε αναγκαζουν να κοψεις ταχυτητα κλπ κλπ
    αλλα αυτα ειναι αλλου παππά ευαγγελιο, και προφανως πρεπει να επιδιωξουμε την αφαιρεση τους..

Τεσπα το θεμα ειναι να μην τα παρουσιαζουμε ολα οπως θελουμε
    και να θυμομαστε παντα τους νομους,
    οχι οταν θελουμε να παρκαρουμε στα πεζοδρομια και μετα να λεμε, που ειναι οι νομοι αυτου του κρατους και δεν υπαρχει ισοτητα στους δρομους..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Σωστό. Η συνέπεια λοιπον της πράξης μας να έχουμε πολλά αυτοκίνητα ειναι οτι πρέπει να βρεθεί τρόπος να χωράνε ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στον μονιμο κατοικο και με εκ περιτροπής (αρα ελεγχόμενη) στον περιστασιακό επισκέπτη.

Εξ' ου και τα παρκόμετρα. Αλλωστε δεν ανακαλύψαμε εμείς τον τροχό, δεκαετίες τώρα υπάρχουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου, για τον σκοπό που ανέφερα πιο πάνω

Διαφωνώ. Έτσι ξαναγράφω, ουσιαστικά του λέμε του τύπου, έκανες μαλακία, δε πειράζει, επανορθώνουμε εμείς για σένα.
    Η συνέπεια είναι να μη βρίσκει να παρκάρει και αν παρκάρει παράνομα να του κόβετε κλήση. Αυτό είναι το σωστό.
    Λύσεις υπάρχουν, όπως πχ το μαγαζί που έχει κλειστό ή τη τρύπα γκαρσονιέρα που νοικιάζει παράνομα να τη κάνει parking. Να μη πάρει τέρας αυτοκίνητο και 3 ανά οικογένεια. Να νοικιάσει χώρο parking αφού έχει 3 αυτοκίνητα, να πάει σε μια άλλη πόλη & 1000 δυο άλλες.

Επίσης μου λέτε για το εξωτερικό. Μήπως κύριοι στο εξωτερικό δουλεύουν όλα πολύ πιο σωστά? Εδώ εμ μας γ@μ@ν, εμ δε δουλεύουν σωστά, εμ με το τρόπο μας του ζητάμε να μας γ@μ@ν και τους βγάζουμε ότι έχουνε και δίκιο...

Ας μειώσουν λοιπόν τα τέλη κυκλοφορίας τότε, αφού θα πληρώνουμε στο δήμο για το παρκάρισμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    στ @@ σου ο μονιμος κατοικος, αλλα πρεπει να ζησει και αυτος

διαβαζω τι γραφετε αλλα σου ξαναγραφω δεν ειναι σωστο και γραφοντε ανακριβειες
    οι θεσεις σταθμευσης μονιμων κατοικων, ειναι σε θεσεις με πινακιδα του Κ.Ο.Κ.
    αν δεν θες να το καταλαβεις αυτο δικαιωμα σου

Βγάλε μια φωτογραφία για αυτό που περιγράφεις και δείξε μου το. Επίσης βγάλε άλλη μια για τα παρκόμετρα και τις πινακίδες το ΚΟΚ. Πόσταρε τες μετά εδώ.

Έχω να σου δείξω τουλάχιστον 10δες σημεία στα οποία υπάρχει καθαρά σήμα του ΚΟΚ όπου απαγορεύει τη στάθμευση και οι δήμοι έχουν βάλει δικά τους σήματα από κάτω, μη ξηλώνοντας την πινακίδα του ΚΟΚ όπου γράφουν πχ θέσεις με παρκόμετρο ή θέσεις μόνιμων κατοίκων.
    Πάω τώρα και εγώ από κάτω να βάλω μια ταμπέλα που να λέει να μη περνάνε από το δρόμο μου γιατί προσγειώνονται τα σπάνια πουλιά φλαμίγκο.

Επίσης μου λέτε για το εξωτερικό. Μήπως κύριοι στο εξωτερικό δουλεύουν όλα πολύ πιο σωστά? Εδώ εμ μας γ@μ@ν, εμ δε δουλεύουν σωστά, εμ με το τρόπο μας του ζητάμε να μας γ@μ@ν και τους βγάζουμε ότι έχουνε και δίκιο...
    Δουλεύουν ή οχι, το ίδιο πρόβλημα είχαν να λύσουν. Πολλά αυτοκίνητα, ΟΧΙ κατοικων σε κέντρα πόλης με λιγους χώρους σταθμευσης.

Βρέθηκε οτι ο καλυτερος τρόπος ειναι αυτός (ελεγχόμενη σταθμευση με χρονικο περιορισμό - οπότε βαζεις τον παραγοντα κόστος για αποθαρυνση) σε συνδυασμό με τη στροφή σε ΜΜΜ.

Επειδη το ακουω να έρχεται, όποιος ισχυριστεί οτι το κεντρο της Αθήνας δεν έχει καλή προσβαση με ΜΜΜ απλά δεν τα έχει χρησιμοποιήσει ποτέ του.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Σταματήστε να τρώγεστε ρε. Εφτιαξαν πολλές θέσεις για μηχανάκια. Δεν κάνω πλάκα.

Εδώ και μια εβδομαδα εχουν γεμίσει ταμπέλες και διαγραμήσεις την ΑΘήνα. (Και αν το βρείς όρθιο να με φτύσεις... )
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Έχω να σου δείξω τουλάχιστον 10δες σημεία στα οποία υπάρχει καθαρά σήμα του ΚΟΚ όπου απαγορεύει τη στάθμευση και οι δήμοι έχουν βάλει δικά τους σήματα από κάτω, μη ξηλώνοντας την πινακίδα του ΚΟΚ όπου γράφουν πχ θέσεις με παρκόμετρο ή θέσεις μόνιμων κατοίκων.
    Πάω τώρα και εγώ από κάτω να βάλω μια ταμπέλα που να λέει να μη περνάνε από το δρόμο μου γιατί προσγειώνονται τα σπάνια πουλιά φλαμίγκο.
    καλα

ειναι ξεκαθαρο οτι εσυ δεν διαβαζεις αυτα που γραφοντε

δεν λεει πουθενα σε αυτα που σου παρεθεσα οτι βγαζεις την πινακιδα του κοκ.

Η πινακιδα του κοκ Ρ70 δηλωνει την σταθμευση ειδικης κατηγοριας, και εκει με συμπληρωματικη σημανση απο τον δημο που εχει παρει αδεια(θεωρητικα τουλαχιστον) δηλωνετε οτι αναφερετε σε μονιμους κατοικους

τωρα αν πρεπει να παιρνει τα λεφτα ο δημος και αυτο ειναι αλλο θεμα, αλλα τα σημεια αυτα ειναι ορισμενα απο τον ΚΟΚ

Τεσπα δεν εχει αλλο νοημα η κουβεντα, ακουστηκαν οι νομοι, ακουστηκαν και οι αποψεις

εγω απλα λεω
    να επαναστατουμε σε ουσιωδη πραγματα
    οχι και στα ανουσια
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ σε αυτο το θεμα
    αλλα γενικα σε οσα απασχολουν την καθημερινοτητα του ελληνα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    καλα

ειναι ξεκαθαρο οτι εσυ δεν διαβαζεις αυτα που γραφοντε

δεν λεει πουθενα σε αυτα που σου παρεθεσα οτι βγαζεις την πινακιδα του κοκ.

Η πινακιδα του κοκ Ρ70 δηλωνει την σταθμευση ειδικης κατηγοριας, και εκει με συμπληρωματικη σημανση απο τον δημο που εχει παρει αδεια(θεωρητικα τουλαχιστον) δηλωνετε οτι αναφερετε σε μονιμους κατοικους

τωρα αν πρεπει να παιρνει τα λεφτα ο δημος και αυτο ειναι αλλο θεμα, αλλα τα σημεια αυτα ειναι ορισμενα απο τον ΚΟΚ

Τεσπα δεν εχει αλλο νοημα η κουβεντα, ακουστηκαν οι νομοι, ακουστηκαν και οι αποψεις

εγω απλα λεω
    να επαναστατουμε σε ουσιωδη πραγματα
    οχι και στα ανουσια

Ε θα τρελαθούμε, έχεις δει ρε πουθενά πινακίδα Ρ70 που λες, πέρα από ταρίφες? Σου είπα ότι δεν υπάρχουν πουθενά Ρ70, και σε προκάλεσα να βγάλεις photos να τις παραθέσεις.

Άντε δείξε μου το δρόμο για την επανάσταση μου

Άντε δείξε μου το δρόμο για την επανάσταση μου
    δεν εχω κανενα τετοιο σκοπο
    ποιος ειμαι αλλωστε εγω να υποδειξω το οτιδηποτε στον οποιοδηποτε

ο καθενας δρα οπως νομιζει

το θεμα ειναι η σουμα στο τελος,

δλδ σε 20-30 χρονια απο σημερα αν θα αφησουμε καλητερη χωρα στα παιδια μας

ή θα συνεχισουν και αυτα να νομιζουν οτι με ΤΥΦΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ θα αλλαξει κατι

και αν θα γυρισουν και αυτα να μας πουνε, ΤΟΝ ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙς

Υ.Γ. για τις πινακιδες ξεχασα να απαντησω..
    να παραθεσω φωτος δεν παιζει να κατσω να βγαζω φωτογραφιες για να πεισω κανεναν. οποιος θελει ας ψαξει και να μας πει, οποιος δεν θελει ας νομιζει οτι θελει.
    ΑΝ ο δημος εχει βαλει σε σημεια που δεν προβλεπει ο ΚΟΚ ειναι παρανομο και πρεπει να γινει καταγγελια δικαστηριο κλπ κλπ. Ετσι μπαινει σε μια σειρα το πραγμα, και καταλαβαινουμε οτι ΔΕΝ ειναι ολα του δημου παρανομα.. το να κραζει ο οποιοσδηποτε ασυστολα χωρις να δει τι γινετε ειναι που δεν οδηγει πουθενα
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Στην Ερμου (κεντρο Αθηνας και απο τα πρωτα σημεια ελεγχομενης σταθμευσης που τελικα καταργηθηκε δεν ξερουμε μεχει ποτε) εχει και "παρκομετρα" και πινακιδες στασεις και σταθμευσεις...δηλαδη υπρχαν...τωρα δεν ξερω αν τις ξηλωσαν...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    MikeG said:
    ΣΤΕ έχει αποφασίσει ότι δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν.

Τα πάνω – κάτω ως προς το καθεστώς επιβολής προστίμων σε παραβάτες της ελεγχόμενης στάθμευσης, φέρνει απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Με την απόφασή του (3266/08), το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έκρινε ότι από την έναρξη ισχύος του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) του 1999, τα δημοτικά και κοινοτικά συμβούλια δεν μπορούν να καθορίζουν το ύψος του προστίμου για παράβαση της ελεγχόμενης στάθμευσης.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ με τη θέσπιση του ΚΟΚ (νόμος 2696/99) τα νομαρχιακά δημοτικά ή κοινοτικά συμβόλαια, επιτρέπεται να ρυθμίζουν τους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης καθώς και το τέλος στάθμευσης, όχι όμως και τα πρόστιμα που επιβάλλονται για παράβαση της ελεγχόμενης στάθμευσης. Και αυτό διότι, το ύψος των προστίμων αυτών προβλέπεται αποκλειστικά από τις σχετικές διατάξεις του ΚΟΚ.

Μάλιστα, το ΣτΕ επισημαίνει ότι για αυτό το λόγο από την έναρξη ισχύος του ΚΟΚ του 99, η δυνατότητα καθορισμού των προστίμων από τα δημοτικά και κοινοτικά συμβούλια (προβλέπονταν με διάταξη του Ν. 1416/84) έχει καταργηθεί.

Με το σκεπτικό αυτό το ΣτΕ έκανε εν μέρει δεκτή προσφυγή δικηγόρου, ο οποίος ζητούσε να ακυρωθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων (2738/06) με την οποία καθορίστηκε σε 23 ευρώ το ύψος του προστίμου για τους παραβάτες της ελεγχόμενης στάθμευσης.

Σύμφωνα μάλιστα με το ΣτΕ το διάστημα εκείνο το ύψος του προστίμου ανέρχονταν στα 15,5 ευρώ και όχι στα 23, που το καθόρισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων.

Δηλαδή δεν μπορεί να καθορίσει πρόστιμα, αλλά κάλιστα μπορεί να ελέγχει και να ορίζει χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης όπως και η Δημοτική αστυνομία να κόβει τις ανάλογες κλήσεις μετά την εγκύκλιο του 2009...

Οπότε αυτό που δεν μπορεί να ορίσει είναι το αν θα πληρώσεις λιγότερο ή περισσότερο απο τα 40 ή 80 ευρώ για το παράνομο παρκάρισμα (προ 15 ημερών και μετά 15 ημερών αντίστοιχα το αντίτιμο), όπως και να καλέσει γερανό για να σηκώσει το όχημα σου (μόνο η τροχαία μπορεί να το κάνει αυτό) ή να αφαιρέσει πινακίδες (επίσης παράνομο, μιας και η πινακίδα αφαιρείται επίσης μόνο απο την Τροχαία).

πηγή --- protothema.gr

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    περιοχη???
    Στο αιδειον του Παρεως.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δουλεύουν ή οχι, το ίδιο πρόβλημα είχαν να λύσουν. Πολλά αυτοκίνητα, ΟΧΙ κατοικων σε κέντρα πόλης με λιγους χώρους σταθμευσης.

Βρέθηκε οτι ο καλυτερος τρόπος ειναι αυτός (ελεγχόμενη σταθμευση με χρονικο περιορισμό - οπότε βαζεις τον παραγοντα κόστος για αποθαρυνση) σε συνδυασμό με τη στροφή σε ΜΜΜ.

Επειδη το ακουω να έρχεται, όποιος ισχυριστεί οτι το κεντρο της Αθήνας δεν έχει καλή προσβαση με ΜΜΜ απλά δεν τα έχει χρησιμοποιήσει ποτέ του.

Ξεχνάς γρήγορα μου φαίνεται
    Για προσπάθησε να κατέβεις κέντρο σε ώρα αιχμής στο κέντρο από εκεί που είμαι εγώ - το 608 έχει αραιώσει σε σχέση με παλιότερα. Η να θυμηθώ το 623-624-444 που για να περάσει κάποιο από τον ΗΣΑΠ Ανω Πατήσια έκανα τάμα πρώτα . Για να πας δε από την πίσω πλευρά με το 036 και τα αραιά δρομολογια του φέξε μου και γλίστρησα - ειδικά το πρωί που Πρωτοπαπαδάκη Πανόρμου δεν κουνιέται φύλλο. Για ΒΠ-ΟΑΚΑ απλά καλό ποδαρόδρομο . Κεντρικό σημείο η περιοχή αλλά μόνο όταν είσαι με μηχανή γιατί με τα ΜΜΜ... :hypnotize
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    μια ερωτηση...

γιατι πρεπει να πληρωνουμε για σταθμευση τον εκαστοτε δημο;;;
    ...οτι να'ναι...

Παλαιό μέλος
    Αν θελουμε λυσεις υπαρχουν, ειδικα στο κεντρο που εχει παντου μετρο.
    Για μενα οι δικαιολογιες ειναι απαραδεκτες, απλως θελουμε να παραταμε το οχημα κατω απο κει που θελουμε να παμε.
    Αντε σε καποια περιοχη απομακρη να το δεχτω αλλα κεντρο οχι.

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF