ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τίγκα; Τι λέμε τόσο καιρό για την οριακή οδήγηση στους δημόσιους δρόμους;![]()
Και οριακή δεν είναι μόνο να πηγαίνεις στα όρι ατης μηχανής αλλά και στα όρια του δρόμου και στα όρια των συνθηκών πάνω σ' αυτόν......![]()
Πάντως πολύ εγούστερσον τα κόκκινο συνολάκι σου![]()
![]()
ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΕΣΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.
Ο GMAKRIS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΑΡΖΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΖΑ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΛΜ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΕΛΟΣ ΑΔΕΙΟΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΥΧΕΝΕΙ ΝΑ ΑΔΕΙΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑΑρχικά δημιουργήθηκε από free rider
OTI KAI NA ΛΕΣ Ο ΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΝΤ ΑΠΟ ΤΟΝ DOCTOR...
πάντως δεν υπονόησα οτι θα γινει πόλεμος...μέσα στην πίστα...
σε αυτό οποιος την ψάχνει ,.....την βρίσκει...
αλλά αυτό που προτείνω είναι μια εκδρομούλα μέσα στο Ιούλιο για επίσκεψη πρός τα πάνω...
![]()
![]()
![]()
με ολα τα επακόλουθα...
Μα ναι !!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ![]()
ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΕΣΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.
Ο GMAKRIS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΑΡΖΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΖΑ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΛΜ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Επειδή στις φωτό βλέπω ένα γονατάκι να κρέμεται σκέφτηκα ότι ίσως το ξεκούραζες και το άφηνες έτσι....![]()
Σωστός πάντως![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Mia xara phgenan ta paidia ..
REEE TIGA vlepe kai ligo deksia sou otan prospernas sthn e8nikh reeee
mas perases kai xabari den phres![]()
(h' ekanes oti den phres)![]()
kales voltes paides
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
για σέρρες μάλλον τον επόμενο μήνα και πιθανόν καθημερινή...όσοι πιστοί
το μηχανάκι θα πάει με φορτωτική, ο αναβάτης βλέπουμε
s..
My owner's manual says it isn't safe to ride the bike at high speeds, but after much testing, I found that statement is not neccesarily true.
...I remember hearing a story about Miguel DuHamel and his brother bitching to their dad that their bikes were too slow and that they weren't competitive in a race series.. Yvon's response; " Then why are you braking so damned early?"
www.fireblades.org
Συμφωνω μαζι σου Νικο, βεβαια δεν υπαρχει κανενας οδηγος νομιζω που μπορει να οδηγησει στα ορια της μια SS μηχανης (θα εχει ξεπερασει τα δικα του ορια πρωτα)Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και οριακή δεν είναι μόνο να πηγαίνεις στα όρι ατης μηχανής αλλά και στα όρια του δρόμου και στα όρια των συνθηκών πάνω σ' αυτόν......![]()
![]()
Σε οτι αφορα τις συνθηκες δρομου συμφωνω γι'αυτο και πηγαμε (και ελπιζω να συνεχισουμε ετσι) στο 80% των οριων του δρομου και φυσικα των αναβατων.
Στην προηγουμενη βολτα στα ιδια σημεια ειμασταν ποιο επιθετικοι πιεσαμε περισσοτερο αλλα ΔΕΝ νομιζω οτι το ευχαριστηθηκαμε και περισσοτερο αρα ειμαστε σε καλο δρομο....
![]()
ετσι ετσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΕΛΟΣ ΑΔΕΙΟΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΥΧΕΝΕΙ ΝΑ ΑΔΕΙΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
μωρε θα αδιεύσομεν με πυγμη και τόλμη...
αρα πρός το διάστημα εκείνο είμαστε σύμφωνοι??
για οργανωθείτε...
SERES RULEZZZZZZZ
κάπου εκεί θα ανέβει ο senniha για το level 2 ..
μπάς κι έχει κανα τρακ ντευ ή να πάμε μεσοβδόμαδα για να έχουμε και ησυχία...
καλύτερα μεσοβδόμαδα...
και η ζωή συνεχίζεται...
φορτωτική ???τραίνο???Αρχικά δημιουργήθηκε από sporky
s..
η φορτηγό??
και η ζωή συνεχίζεται...
Μην με ξεσηκωνετε απο τωρα ρε παιδια! και εγω θα ειμαι (μαλλον) σε αδεια τελος Ιουλιου με αρχες Αυγουστου.....εαν βγει το προγραμμα θα κανονισουμε παλι βολτουλα προς τα πανω (για τη μεταφορικη το συζηταμε)Αρχικά δημιουργήθηκε από sporky
s..
Ελπιζω αυτη τη φορα να μην ανεβει και ο ακατονομαστος μηπως γλυτωσουμε το μάτιασμα![]()
![]()
ΕΛΑ ΡΕ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
Mia xara phgenan ta paidia ..
REEE TIGA vlepe kai ligo deksia sou otan prospernas sthn e8nikh reeee
mas perases kai xabari den phres![]()
(h' ekanes oti den phres)![]()
kales voltes paides
![]()
ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ GSX-R ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ, ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η KATY ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΟΓΟΥΡΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΠΑΝΗΣΑ![]()
εγω παντως 25-26 ιουνιου,
θα βρισκομαι μεγαρα που
εχει ανοικτο track day.
οσοι πιστοι προσελθετε......
και μη μου αρχισετε, εχει λακουβες και γλιστραει και....και......
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
φορτωτική ???τραίνο???
η φορτηγό??
μεταφορές ''Ο ΣΑΚΗΣ"....ποιότητα-συνέπεια
s..
free θα σου στείλω τα στοιχεία του όταν μπορέσω
My owner's manual says it isn't safe to ride the bike at high speeds, but after much testing, I found that statement is not neccesarily true.
...I remember hearing a story about Miguel DuHamel and his brother bitching to their dad that their bikes were too slow and that they weren't competitive in a race series.. Yvon's response; " Then why are you braking so damned early?"
www.fireblades.org
ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙΑρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Μην με ξεσηκωνετε απο τωρα ρε παιδια! και εγω θα ειμαι (μαλλον) σε αδεια τελος Ιουλιου με αρχες Αυγουστου.....εαν βγει το προγραμμα θα κανονισουμε παλι βολτουλα προς τα πανω (για τη μεταφορικη το συζηταμε)
Ελπιζω αυτη τη φορα να μην ανεβει και ο ακατονομαστος μηπως γλυτωσουμε το μάτιασμα![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εγω παντως 25-26 ιουνιου,
θα βρισκομαι μεγαρα που
εχει ανοικτο track day.
οσοι πιστοι προσελθετε......
και μη μου αρχισετε, εχει λακουβες και γλιστραει και....και......
![]()
![]()
![]()
EXEI ΛΑΚΟΥΒΕΣ, ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΚΑΙ...ΚΑΙ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()