ειδε κανεις σας το 2ο κυκλο του true detective? αν ναι, ειναι καλο εξισου με το 1ο η οχι?
ειδε κανεις σας το 2ο κυκλο του true detective? αν ναι, ειναι καλο εξισου με το 1ο η οχι?
it was nothing, just the normal thing to do at the time
οχι δεν ειναι καλο, η οχι δε το ειδες?![]()
Δεν είναι σαν την 1η σεζόν. Τουλάχιστον προς το παρόν. Αλλά δεν είναι κάτι που δεν περίμενα. Όταν έχεις ένα τόσο δυνατό πρωταγωνιστικό δίδυμο στην 1η σεζόν, δε μπορείς να καστάρεις τον ανύπαρκτο και τον ανύπαρκτο στην επόμενη. Μόνο ο Mr. Bean έλειπε για να κλείσει η τριάδα.
Life begins at 45°.
α τοσο καλα. η τυπισα ακουω πως παιζει καλα παντως. ισως το δω σε καποια φαση![]()
To πρόβλημα στο 2ο κύκλο, κατά τη γνώμη μου δεν είναι τόσο οι ηθοποιοί, αλλά το σενάριο και γενικώς η ατμόσφαιρα της σειράς. Είναι μπερδεμένο και ανούσιο, μέχρι στιγμής, σε σχέση με το πρώτο κύκλο. Μη πούμε και για τη φωτογραφία του 1ου κύκλου που είναι αξεπέραστη!
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Ναι, κάπως έτσι είναι. Απλά έπρεπε να κράξω τις επιλογές του cast. Το'χα απωθημένο από πριν ξεκινήσει η σειρά.
Life begins at 45°.
Βαρύ και ατμοσφαιρικό όπως το πρώτο και ακόμη δεν έχει μπει στο ζουμί της υπόθεσης. Στο τέλος του 4ου επεισοδίου πάντως γίνεται της κακομοίρας και η κοπελιά είναι όλα τα λεφτά.
Eίδα το πρώτο επεισόδιο του True Detective και απλά δεν το συνέχισα. Νομίζω την περισσότερη ζημιά την κάνει Collin Farell, ας έμενε για πάντα στον τηλεφωνικό θάλαμο με τον οποίο έγινε γνωστος...
...και το Mr. Robot παρ΄ότι ξεκίνησε πολύ καλά και ενθουσιάστηκα, άρχισα να το βαριέμαι...
Εμένα μου άρεσε το sense8. Το είδα μονορούφι, δε με κούρασε καθόλου, ίσα ίσα το γούσταρα!
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Blacklist βλέπει κανεις;πολυ καλη σειρά ,απο Σεπτέμβρη 3ος κύκλος
Παιδιά θα με πειτε τρελή αλλα το εχετε παρατηρήσει οτι το στόμα του Harvey απο το suits μοιάζει με το στόμα που εχουν τα τέρατα-commando στο the strain???? E????
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα