Σελίδα 70 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 2060656667686970717273747580120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.036 έως 1.050 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jezuz
    Σε ειδα στο Περιγιαλι με το παπι να βγαινεις απο απεναντι να περασεις το φορτηγο που ηταν μπροστα σου και να ερχεσαι για μετοπικη! Οχι μονο εκανες βλακεια, οχι δεν φοραγες ουτε κρανος, αλλα ειχες ενα μικροσκοπικο αγορακι πισω να κρατιεται ισα-ισα με την τσαντα στην πλατη, και ενα ακομα πιο μικρο μπροστα αναμεσα στα ποδια σου!!!!
    Και αν τον ρωτησεις θα σου πει "εγω τα αγαπω τα παιδια μου"...

Σε ειδα και εσενα παπα στο Κοκκωνι με το παπι δικαβαλο, να ερχεσαι παλι απο απεναντι και να θελεις να σταματησεις μπροστα στην εκκλησια, μονο που ειχες χαραξει πορεια πριν περασω πρωτα εγω, και ηταν πορεια μετοπικης. Ειναι και στενος ο δρομος, δεν ηξερα αν επρεπε να συνεχισω ή να το κοψω απεναντι, δεν μπορουσα να ψυχολογισω τι θα κανεις (παρ'οτι με κοιταζες), το εκοψα τερμα ακρη δεξια και ισα-ισα περασα αναμεσα απο εσας και το πεζοδρομιο της εκκλησιας, τι στο καλο εχετε στο κεφαλι σας?!!?!!?

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    Σε είδα τσοπανόσκυλο να πετάγεσαι και να απειλείς τον αδελφό μου μπροστά που είχε σταματήσει γιατί περνούσε το κοπάδι, όπως έκανα κι εγώ. Σου έριξα δύο κόφτες και πήγες από εκεί που ήρθες...γαβγίζουν και οι μηχανές, πιο πολύ από εσένα...
    Είδα και πολύ τετραξονικό στο δρόμο για Άμφισσα, μεταλλεία βλέπεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THANOS_KTM
    Πόσο βλάκας μπορείς να είσαι εσύ με το Ducati 1198 που χτές το απόγευμα με πέρασες από δεξιά στην δεξιά λωρίδα πάνω στην άδεια εκείνη την στιγμή γέφυρα στον Κηφισσό.

Λυπάμαι που το λέω...αλλά αν σε είχε πετύχει το Yiaris παρακάτω δεν θα στεναχωριόμουν,ΓΙΔΙ.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Σε είδα σήμερα ξάπλα στη Μεσογείων λίγο μετά την Εθνική άμυνα ξάπλα στο οδόστρωμα και να μη μπορείς να κουνηθείς..το μηχανάκι σου να
    σου το σηκώνουν οι γύρω και να καλούν ασθενοφόρο..δε ξέρω πως έγινε το ατύχημα αλλα σου εύχομαι να μην έχεις πάθει τπτ και σιδερένιος.

υ.γ) το κράνος λογικά θα σε έσωσε αλλα αμα είχες και ενα jacket μπορεί να ήσουν όρθιος μέχρι να έρθει η τροχαία..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

σας ειδα μετα τον αγρα να με προσπερνατε και να χανεστε μαυρο fazer
    μαυρη africa ημουν με της δουλειας το καρο κατευθυνση προς φλωρινα
    για που ρε παλληκαρια με κανατε να ζηλεψω καλα ταξιδια ναχετε
    καλη φαση

Σε είδα μόλις τώρα μαύρο mustang να περνάς μπροστά μου και να βρυχάσαι στην εθνική που σταμάτησα για καφέ...τι ήχος Θεέ μου ο V8...

ειδα πολλα cbf 600 να πηγαινουν προς το μαραθωνα.εγω γυρναγα απο το φραγμα.ειναι hondoπεριοχι?????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Σε ειδα σημερα το μεσημερι να κανεις ανοιγματα με το nsr250 καθως πηγαινα στο super market με την γυναικα απεναντι απο τον αγιο ανδρεα (νοσοκομειο) στην πατρα..!!

Υ.γ.ΚΑι τωρα βλεπω οτι το εχεις και αγγελια στο car.gr>...

Σε ειδα πριν την εξοδο για λαγκαδα φιλε με το μαυρο versys κι εσενα με το μαυρο hornet στο χολομωντα, με κανατε να γουσταρω διπλα που χαιρετισατε με το χερι.καλους δρομους.

Σας είδα πολλούς σήμερα με τέτοια μέρα...στην Παύλιανη μπεμβεδακιδες ήσασταν ομάδα, ήπιαμε μαζί καφέ στο καταφύγιο Οίτης, σας είδα γκρουπάκι Λαρισαιων να περνάτε χαιρετώντας μπροστά από το καφέ, σας είδα και στον γυρισμό πολλούς και χαιρετηθήκαμε! Καλούς δρόμους να έχουμε!

Νέο μέλος
    Σε είδα σήμερα στη Μαραθώνος με το cbx 1100 ακριβώς όπως στη φωτό να είναι πένα.
    Πολύ όμορφο σα καινούργιο πηγαίναμε για πολύ ώρα μαζί και το χάζευα όποτε με πέρναγες και στα φανάρια που παρεπιπτόντως είναι πάααρα πολλά.
    Καλούς δρόμους και να βγάζεις συχνά το εργαλείο βόλτα με κανα ματάκι βέβαια κρεμασμένο.

http://autobikegallery.com/wp-conten...ifications.jpg

μελος γενικοτερα.... Το avatar του/της jorge's garage
    Σας είδα σήμερα στα πιστάκια κάτω απο ένα δέντρο να έχετε αράξει παρεάκι και σας χάρηκα,χαιρέτησα αλλά δεν ξέρω αν με είδατε.Σε είδα και εσένα φίλε μου και την παρέα σου σε ένα ψιλοπέτρινο δρομάκι κάτω απο τα πιστάκια που εγώ ανέβαινα και εσείς κατέβαινατε και παραλίγο να έρθουμε μετοπική, σταματήσαμε just με ρώτησες αν είμαι εντάξει και εγώ το ίδιο.Ολα καλά τελικά και αν είσαι απο εδώ σου ζητάω συγνώμη που δεν σας είδα έγκαιρα για να σας άφηνα να περνάγατε!
    The Bird of Hermes Is My Name, Eating My Wings To Make Me Tame...

Σας ειδα πολλους με τα μοτοσακα σας να πηγαινετε την βολτα σας στην Αθηνων- Κορινθου.
    Σας "επαιζα" τα φωτα με το κουτι μου αλλα εσεις :a13:
    Γιατι ρε 'σεις?
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Σας ειδα 4 εντουραδες στο Κρυονερι, λασπομενοι να κενετε ενα break και να συνεχιζετε!!!! Σας ζηλεψα!!

Γιώργο Δραμινέ με το tdm αν διαβάζεις δώθε στείλε πμ το mail σου να σου στείλω φωτογραφίες από το λιοντάρι στην Αμφίπολη (ξέχασα το fb), από τις λίγες που έβγαλα!.

Ειδωθήκαμε τρελάκηδες μοτοδραμινοι στην Αμφίπολη, ελπίζω η μέρα σας να κύλησε όμορφα όπως η δικιά μας!

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε